- 10 Kasım 2013
- 187
- 9
- 34
kelimeler kifayetsiz kalıyo canım nedicemi bilmiyorum rabbim hakkında hayırlısını eylesin dilerim rabbim yüzünü güldürür............
Kızlar bebeğim düştü....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bebeğim düştü....
Kizlar haberleri izliyorum. Macaristanda bir kadin 15 haftalik hamileyken felc gecirmis. Beyin olumu gerceklestigi halde 3 ay karninda bebek gelismeye devam etmis. 27haftalikken sezaryenle bebegi almislar. Sagligi gayet iyiymis. Dogum olduktan sonra annenin organlarini bagislamislar. Allahin hikmeti iste. Rabbim OL der ve olur. Allahim sen mucizelerimizi bize bagisla.Amin.
Canım senin Dr kim,ikiz olabilir belki demiş ya merak ettim,16. Gun ddegerin,18.gun degerin neler belli mi canim❤️amiin sofya...sana da takalım en kısa zamanda bu boncuklardan hayırlı olsun tedavin darısı başına inşallah..
yani yarın 9. gün..herhalde çıkar kanda..hadi inşallah hayırlı haberler getirirsin,ferah tut kalbini canım,Allahın mucizesi bol..
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
Çok şüküüürr. Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler al. çoookk mutlu oldum bende cesaret edebilirsem 21.00 gibi gidip test yaptırıcam eşim ancak o zaman müsait oluyor. inşalla bende güzel haber verebilirim :18::18: sende belirtilerini söylermisin?
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
cok sevindim cnm. bak bosubosuna uzmussun kendini allah tamamina erdirsin cnm degerin kac cikti
Degerim 32.30 drum biraz dusuk ama kotu degil dedi pazar gunu yenileyelim dedi bunada sukur hic ama hic beklemiyodum ben inaniyorum artarak katlanacak allahin izniyle
masallah cnm insss degerin kat ve kat artsin cnm. simdi sen sadece pozitif dusun inan bebegin sana sikisiki tutunsun cnm
inss pazar gunude bu mutlulugunun devami gelsin cnm
Serenay maşallah canım..çok sevindim gerçekten..değerin katlansın kat kat kat kaat Allah tamamına erdirsin..Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Doktorum göğşen önalan perscim..Canım senin Dr kim,ikiz olabilir belki demiş ya merak ettim,16. Gun ddegerin,18.gun degerin neler belli mi canim❤️
masallah cnm insss degerin kat ve kat artsin cnm. simdi sen sadece pozitif dusun inan bebegin sana sikisiki tutunsun cnm
inss pazar gunude bu mutlulugunun devami gelsin cnm
Kızlar bebeğim düştü....
merhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi olucamçok heyecanlıyım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Artık iğne yaparken acıyordu 3 gündürcanım rabbim sabrını versin ilk denememde aynı seyleri yasadım kimyasal gebelikle sonuçlandı inşallah rabbim aratmadan versin inşallah