2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar haberleri izliyorum. Macaristanda bir kadin 15 haftalik hamileyken felc gecirmis. Beyin olumu gerceklestigi halde 3 ay karninda bebek gelismeye devam etmis. 27haftalikken sezaryenle bebegi almislar. Sagligi gayet iyiymis. Dogum olduktan sonra annenin organlarini bagislamislar. Allahin hikmeti iste. Rabbim OL der ve olur. Allahim sen mucizelerimizi bize bagisla.Amin.

anneye allah rahmet eylesin allahin mucizesi iste o bebeginde yasamasi insss bundan sonra bahti guzel olsun cok uzuldum

Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm

amiin sofya...sana da takalım en kısa zamanda bu boncuklardan :nazar: hayırlı olsun tedavin darısı başına inşallah..

yani yarın 9. gün..herhalde çıkar kanda..hadi inşallah hayırlı haberler getirirsin,ferah tut kalbini canım,Allahın mucizesi bol..
Canım senin Dr kim,ikiz olabilir belki demiş ya merak ettim,16. Gun ddegerin,18.gun degerin neler belli mi canim❤️

Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Çok şüküüürr. Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler al. çoookk mutlu oldum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bende cesaret edebilirsem 21.00 gibi gidip test yaptırıcam eşim ancak o zaman müsait oluyor. inşalla bende güzel haber verebilirim :18::18: sende belirtilerini söylermisin?

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: Çok şüküüürr. Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler al. çoookk mutlu oldum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bende cesaret edebilirsem 21.00 gibi gidip test yaptırıcam eşim ancak o zaman müsait oluyor. inşalla bende güzel haber verebilirim :18::18: sende belirtilerini söylermisin?

Canim ben 2 gun once idrar testi yaptim negatifti ztn 2gundur psikolojik olarak bitiktim nasil olsa olmadi diye koyverdim herseyi hic dikkat etmedim.belirti de yasamadim.sadece adet olcak gibi agrilarim oldu ara ara ozellikle bugun.oldum olcam heralde dedim.onun disinda oyle kasik agrilarim falan olmadi yada batma falan yasamadim.

Bugun gercekten benim miladim oldu.Hic ama hic beklemiyodum rabbim mucizemi gonderdi cok sukur.darisi basiniza hepiniz icin dua edicem.BU mutllulugu herkes yasasin istiyorum:)

Kızlar selam,Transferin 3. günü,vakit geçmek bilmiyor,ağzımda metal tadı,kasıklarımda arada bir ağrı,akıntım su gibi beyaz,ilaçlar midemi mahvetti midem çok kötü ağrıyor,ishalim,kabak çekirdeğine-ananasa devam,bol bol protein,yumurta-ballı süt sabah ve yatmadan önce,ufaktan iş yapmaya başladım mesela az önce kendime sebze çorbası yaptım :) dular okumaya devam,aramızda hamile kalanlar varmış Rabbim şükürler olsun,darısı bizim başımıza inşAllah:KK49:

cok sevindim cnm. bak bosubosuna uzmussun kendini allah tamamina erdirsin cnm degerin kac cikti

Son düzenleme:

Allah allah Bismillah ...harika superrrrrrrrrr........darısı başımıza. Darisi başımıza. ...hayırlı olsun tatlım. ..

cok sevindim cnm. bak bosubosuna uzmussun kendini allah tamamina erdirsin cnm degerin kac cikti

Degerim 32.30 drum biraz dusuk ama kotu degil dedi pazar gunu yenileyelim dedi bunada sukur hic ama hic beklemiyodum ben inaniyorum artarak katlanacak allahin izniyle

Degerim 32.30 drum biraz dusuk ama kotu degil dedi pazar gunu yenileyelim dedi bunada sukur hic ama hic beklemiyodum ben inaniyorum artarak katlanacak allahin izniyle

masallah cnm insss degerin kat ve kat artsin cnm. simdi sen sadece pozitif dusun inan bebegin sana sikisiki tutunsun cnm
inss pazar gunude bu mutlulugunun devami gelsin cnm

Serenay maşallah canım..çok sevindim gerçekten..değerin katlansın kat kat kat kaat :nazar: Allah tamamına erdirsin..

Canım senin Dr kim,ikiz olabilir belki demiş ya merak ettim,16. Gun ddegerin,18.gun degerin neler belli mi canim❤️
Doktorum göğşen önalan perscim..
Değeri 200 ün üstünde olanlarda ihtimal var dedi..benim deger 299..bilemiyorum..benim yarın 14. Gün..ama ddiyorumki yarın kan vermiyim pazartesi günü yani 16. Gün veriyim..sence böyle yapsam nolur?yani bi sakıcası olabilir mi?bbirde senin değerlerin nasıl yazabilir misin canım..ve ne zaman doktora gitcen..doktor bana değer 1500ün üstüne çıkınca ultrasona git dedi

Maşallah canım Rabbim sağlıklı olarak kucağına Almayıda nasip etsin inşallah darısı bizim basımıza yarın bendimde test günüm erkenden gidicem bana da dua edin İnş

canım rabbim sabrını versin ilk denememde aynı seyleri yasadım kimyasal gebelikle sonuçlandı inşallah rabbim aratmadan versin inşallah
merhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi olucamçok heyecanlıyım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Artık iğne yaparken acıyordu 3 gündür

X