Tabikide değildir kuzum sen içini ferah tut diğer sayfalarda gördüm 2 tane transfer olmuş sanırım kendi içinde bölünmüş belki vücut kendi atar
Cwnim benim ya olur mu hic oyle sey kanun nizam la calisiyo bu merkezler sen bole seyler getirme aklina ya yumuein biri bolundu yada sonucta donmus tedavisi senin kendi urettigin bu aylik yumurtanda dollenmis olabilir bence Allah ol dedikten sonra neden olmasin Allah buyuk insallah ilerleyen gunlerde hayirli saglikli bir veya iki yavrunla yola devam edersin ne yalan soyliyim gonlum birden yana ikiz gebelikler riskli oluyo Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah
slm datlısım ben ayın 24 ünde kan vermiştim progestan falan belli oldu ama AMH hala belli olmadı 8 gün oluyo vereli.aradım kız bugün 4te yada yarın sabah cıkar dedi.sen yaptırdınmı bu testi kac günde cıktı biliyomusun canım
Selam kızlar,
Okuyanlar bilir, dün opum yapıldı 9 yumoş olmuştu. Bugün aradılar 4 geriye kalmış
Cumartesine kadar dayanabilirlerse sabah 10;30 da transferim olacak. Dua edin ne olur, gitmesinler :18:
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin. Aminnnn nn
Evet canımm walla Rabbimin gücüne gitmesin benim de gönlüm hep tekten yana. Şimdi birşey düşünmeye bile korkuyorum. Nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor. Allahım affetsin vallahi
Hangi hastanede yaptırdınki benmki üç günde çıkmıştı:44:
Benimde 10 yumurta toplandi üçü döllendi ikisi transfer oldu biri tuttuinsallah seninkide tutar
Selam kizlar
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettimbebeeemi riske atmiyim dedim
Azarimi yedimkeseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim
Canim güzel haberlerini bekliyoruz gelince haber ver merak ederim valla
Tamam tatlm bekliyoruz:)))
Nazancımm senin randevun 15:00'te di mi? Hadii hemen yaz bekliyorum bilgisayar başında
Bu arada nazan pıt pıt sesler duyacaktı bugün değilmiydi?.
sağol şekerimmmm ne iyi ettinnn
İnsallah seneye hepimizin bebisi elinde oyle gorusmeye devam ederizAy ne güzel darısı başıma
Ay Evetprofil resimlerimiz aynıymıskendimle seni karıstırdım
Selam kizlar
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettimbebeeemi riske atmiyim dedim
Azarimi yedimkeseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim
İnsallah seneye hepimizin bebisi elinde oyle gorusmeye devam ederiz
biz senin güzel haberlerini aldık ki çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Amin inşallah bitanem
Valla siz böyle yazdıkça merak edenler oluyor ama😜😜😜😜😜
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederiim cok sukur. Insallah saglikla kucagina al iyi gunlerini gör.😘😘
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay Evetbende karıştırdım :44::44:
biz senin güzel haberlerini aldık ki çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Amin inşallah bitanem
Merak etme hayatım geçti gitti,sayfa numarasını bilsem git bak dicem ama bilmiyorum fakat dediğim gibi geldi geçti önemli olan sonu.
Seni ilk defa görüyorum ben nasıl düştün buralara
Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr
Ay olurmu öyle şey valla 2 kere okumak beni mutlu ediyor birde senin azından duyduk daha iyi oldu inşallah doğum haberlerini de alicazYa evet biliyorum 2.baski olduama bende yazayim dedim, gormemisin bi oglu olmus hesabi
Ay evet canımBebek isteyen ciftler resim bizi anlatiyo:-( insallah tum isteyenlerin olur......
Selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?