2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tabikide değildir kuzum sen içini ferah tut diğer sayfalarda gördüm 2 tane transfer olmuş sanırım kendi içinde bölünmüş belki vücut kendi atar

Evet canım kesin 2 transfer edilmiş, kendi içinde bölünmüş dediklerine göre. İnşallah dediğin gibi vücut kendiliğinden atar

Evet canımm walla Rabbimin gücüne gitmesin benim de gönlüm hep tekten yana. Şimdi birşey düşünmeye bile korkuyorum. Nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor. Allahım affetsin vallahi

Hangi hastanede yaptırdınki benmki üç günde çıkmıştı:44:

Benimde 10 yumurta toplandi üçü döllendi ikisi transfer oldu biri tuttuinsallah seninkide tutar

Selam kizlar
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim bebeeemi riske atmiyim dedim
Azarimi yedim keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim

Evet canımm walla Rabbimin gücüne gitmesin benim de gönlüm hep tekten yana. Şimdi birşey düşünmeye bile korkuyorum. Nankörlük yapıyormuşum gibi geliyor. Allahım affetsin vallahi

Canim sikinti yapma,zaten supheli olan kesede embriyo filan gorulmedi diye biliyorum ben.haftaya kadar o kendiliginden kaybolur.kismet artik,tek veya ikiz ama eminim allah tasiyabileceginden fazlasini vermez,icini rahat tut.

Son düzenleme:

Tebrik ederiim cok sukur. Insallah saglikla kucagina al iyi gunlerini gör.😘😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim güzel haberlerini bekliyoruz gelince haber ver merak ederim valla

Tamam tatlm bekliyoruz:)))

Nazancımm senin randevun 15:00'te di mi? Hadii hemen yaz bekliyorum bilgisayar başında

Bu arada nazan pıt pıt sesler duyacaktı bugün değilmiydi?.

sağol şekerimmmm ne iyi ettinnn

Ay ne güzel darısı başıma
İnsallah seneye hepimizin bebisi elinde oyle gorusmeye devam ederiz

profil resimlerimiz aynıymıs kendimle seni karıstırdım
Ay Evetbende karıştırdım :44::44:
biz senin güzel haberlerini aldık ki çok çok çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin
İnsallah seneye hepimizin bebisi elinde oyle gorusmeye devam ederiz

Amin inşallah bitanem

Valla siz böyle yazdıkça merak edenler oluyor ama😜😜😜😜😜

Merak etme hayatım geçti gitti,sayfa numarasını bilsem git bak dicem ama bilmiyorum fakat dediğim gibi geldi geçti önemli olan sonu.
Seni ilk defa görüyorum ben nasıl düştün buralara

Merak etme hayatım geçti gitti,sayfa numarasını bilsem git bak dicem ama bilmiyorum fakat dediğim gibi geldi geçti önemli olan sonu.
Seni ilk defa görüyorum ben nasıl düştün buralara

Yok canım espiri katmak istedim sadece. Ben de topigin basindan beri buralardayım aslında sadece biraz ara vermiştim. Amayaa hepimizi düşürdü buraya iştee

Benim tup bebek yaptirdigim merkezde tedavi olan biri var forumda 2 embriyo yerlestirilmis kalp atisina gittiginde 4 kalp atisi duyulmus dr embriyolar kendi icinde bolunmus demis senin dr nasil imkansiz diyor hayret sacmalik daha dogrusu.hemen kurtaj demeside tuhaf bende iki bebisle basladim ama kuzucuklardan bi tanesi gelisemedi ne kurtaj oldum ne dusuk yaptim zamanla kayboldu.mudahele edilecekse bile kalp atislarini duyduktan sonra yapilmali diye dusunuyorum

Ya evet biliyorum 2.baski oldu ama bende yazayim dedim, gormemisin bi oglu olmus hesabi
Ay olurmu öyle şey valla 2 kere okumak beni mutlu ediyor birde senin azından duyduk daha iyi oldu inşallah doğum haberlerini de alicaz
Bebek isteyen ciftler resim bizi anlatiyo:-( insallah tum isteyenlerin olur......
Ay evet canımRabbim en kisa zamanda hepimizin yüzünü guldursun

Canim inan cok sevindim gozunaydin insallah hiiic problemsiz saglikla 9 ayi ni gecirir hayirli saglikli yavrunu kucaklarsin burada aylardir yeri geldi mutsuz anlarimizi da paylastik cok sukur ki Rabbim bu guzel gunleride nasip etti darisi bekleyen tum kardeslerimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…