• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oooo o kaçılımaz son tatlım :1: tabi ki bıyık burcam, çapkın çapkın da baksam 5 numaralı bakışımla :1:

mutlaka bilmeli, yoksa tüm laser epilasyon paramı doktordan tahsil ederim :9::9::9::9::9:

ay evet en yakın ROMA var.... inşallah fire vermeden devam etcez.... son tedavilerden hep pozitif haberler aldık, böyle de devam etsin inşallahhhh:16::16::16::16::16:

Rabbim sağlıkla kucağına alabileceğin ve sağlıkla büyütebileceğin kadarını nasip etsin canımmmmm:16::16::16::16: gerçekten çok hareketli ve heyecanlı zamanlarrrrrr :16::16::16::16::16:

yok yaaaa... demesin baba... baba mıyım ben :50::50::59::59: sütüm kesilir ayol :1: babadan süt gelir mi gelmez...

kocama dedim erkeklik hormonu vercekler bana, hani yakınlarda sana dayılanırsam falan, omuzlarımdan tut ve hatun kendine gel de; hatunun üstüne basarak söyle anlarım ben:1::1::1::1:

Sütünü kesecek miktarda vermezler yaaa onlar biliyorlardır işlerini. Latife yaptım bennn ama ne yalan söyleyeyimmm sana her şey yakışır canımmmmmm :16::16: Oyyyy bıcır bıcır annemmmmmm diye peşinde koşan sağlıklı evlatların olsun e mi tezzz zamanda :16::16::16:

Kızlar dünden beri düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Nazancım benim opu olmadı ya o nedenle senin dediğin gibi kendiliğinden hamile kalma şansım olmuyormuş. Yumurta baskılayıcı iğne oldum. Dondurulmuş 5 günlük embriyo transfer edildi bana. 5 günlük embriyorunun bölünme olasılığı da yokmuş. Yani Monicacımmm senin dediğin gibi tek yumurta olasılığı da gitti :53::53: Benim normalde 3 tane dondurulmuşum vardı. Doktorlar 1 tanesi istediğimiz kalitede çözünmedi o nedenle 2 tane transfer ettik dediler ve elime transfer ettikleri 2 embriyonun resmini verdiler. Dün 3 keseyi görünce doktorum onlar her ihtimale karşı 3 embriyoyu da koymuşlardır dedi (hatırlarsanız transfere kendisi girmemişti). Kalitesi bozuk olan embriyonun tutma olasılığı milyonda birdi nasıl becerdin dedi hatta. Yani kafamın karışmaması mümkün mü Allah aşkına :50::50: O zaman bana neden 3 tane transfer ettik demediler. offfffffffffff offfffffffff niye kimse işini düzgün yapmıyor. Yoksa başkasının yumurtalarını mı koydular bana :43::43: Yaa benim iş başından beri Türk filmi gibi oldu walla. Rabbim sonunu hayır etsin :16::16:

Keselerin resmini gönderiyorum. Allahım içlerinden birinin kalp atışlarını duyayım, sağlıkla kucağıma alayım yeter bana :16::16:

Eki Görüntüle 1174239
Kuzum bence 3 tane transfer ettiler nasılsa kalite kötü tutmaz diye soylememislerdir senin minnak sımsıkı tutunmus kız ne karışık işler bunlar :44:aman olsun sağlıklı gelsinler darısı pit pitlara:16:

Öfffffffff taaa 5'de mi randevunn? Walla çoook heyecanlıyım. Senin de tek kese değil bence çoğul gibi içime doğuyor. Hadi hayırlısı :16::16::16: Aslına bakarsan çoğul beni çook korkutuyor. Çalışıyoruz, yakınımda kimsem yok, para yok, nasıl bakacağız bilmem :52::52:

canımm tam olarak aynı durumdayım. Tek olursa bile muhtemelen işi bırakmak zorunda kalacağım, iki tane olurlarsa bu bile yetmeyecek bakıcı da gerekecek. Şikayet etmeyiz tabii ama hafiften bir tırsmıyor değilim. :1: Hayırlısı dediğin gibi... Yalnız üçüz olayı gerçekten çok çılgın yaaa :16::16::16:

Kızlar dünden beri düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Nazancım benim opu olmadı ya o nedenle senin dediğin gibi kendiliğinden hamile kalma şansım olmuyormuş. Yumurta baskılayıcı iğne oldum. Dondurulmuş 5 günlük embriyo transfer edildi bana. 5 günlük embriyorunun bölünme olasılığı da yokmuş. Yani Monicacımmm senin dediğin gibi tek yumurta olasılığı da gitti :53::53: Benim normalde 3 tane dondurulmuşum vardı. Doktorlar 1 tanesi istediğimiz kalitede çözünmedi o nedenle 2 tane transfer ettik dediler ve elime transfer ettikleri 2 embriyonun resmini verdiler. Dün 3 keseyi görünce doktorum onlar her ihtimale karşı 3 embriyoyu da koymuşlardır dedi (hatırlarsanız transfere kendisi girmemişti). Kalitesi bozuk olan embriyonun tutma olasılığı milyonda birdi nasıl becerdin dedi hatta. Yani kafamın karışmaması mümkün mü Allah aşkına :50::50: O zaman bana neden 3 tane transfer ettik demediler. offfffffffffff offfffffffff niye kimse işini düzgün yapmıyor. Yoksa başkasının yumurtalarını mı koydular bana :43::43: Yaa benim iş başından beri Türk filmi gibi oldu walla. Rabbim sonunu hayır etsin :16::16:

Keselerin resmini gönderiyorum. Allahım içlerinden birinin kalp atışlarını duyayım, sağlıkla kucağıma alayım yeter bana :16::16:

Eki Görüntüle 1174239

Canım kalbini bozma hersey iyi olacak inşallah. Bence ara embriyologu sor ben olsam dayanamazdım sorardım çoktan. Sana bilgi vermek zorundalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum bence 3 tane transfer ettiler nasılsa kalite kötü tutmaz diye soylememislerdir senin minnak sımsıkı tutunmus kız ne karışık işler bunlar :44:aman olsun sağlıklı gelsinler darısı pit pitlara:16:

Aminnn canımmm ya başkasınının yumurtaları değildir di mi? Bu psikoloji ile her şeyi yazmaya hazırım haaa :52::52: Bir de florence nig. gibi bir hastane nasıl böyle baştan sağma iş yapıyor anlamıyorum. Dolarlarla para almayı biliyorlar ama :20::20:

canımm tam olarak aynı durumdayım. Tek olursa bile muhtemelen işi bırakmak zorunda kalacağım, iki tane olurlarsa bu bile yetmeyecek bakıcı da gerekecek. Şikayet etmeyiz tabii ama hafiften bir tırsmıyor değilim. :1: Hayırlısı dediğin gibi... Yalnız üçüz olayı gerçekten çok çılgın yaaa :16::16::16:

Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr :16::16::16:

Aminnnn melindammm Rabbim ne verirse hayırlısını versin, hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin etsinnn inşallahhhh :16::16: Bu transfer sürecinde de o kadar stres yaşadım ki anlatamam. İnsan düşününce her şey boş diyor. Rabbim ol desin yetiyor. Biz yaptıklarımızla sadece gönlümüzü ferahlatıyoruz aslında :34::34:

Canım kalbini bozma hersey iyi olacak inşallah. Bence ara embriyologu sor ben olsam dayanamazdım sorardım çoktan. Sana bilgi vermek zorundalar

İyi hatırlattın şekerim yaa aradım hemen ama embriyolog orada değilmiş numaramı aldılar arayacaklarmış. İnşallah tabiii. Ararlarsa hemen yazarım canımcımmm.

Eki Görüntüle 1174239
ay yok artık daha neler..... bence de 3.yü de koydular tutmaz nasılsa diye, diğer arkadaşların dediği gibi... ayrıca kesinlikle seni bilgilendirmeleri lazımdı... yani şimdi kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da çok kızardım. özlemahmet diye bi arkadaş var, bursada o da tedavi gördüğü yerden kendi rızası ile 3 koymuşlar... ona da dedim çok cesursun diye.... şuan hamile :1: ve de razı, çünkü bilgisi vardı... ama seni düşününce zaten 43 kilocukmuşsun, sana somadan böyle bi şii nası yaparlar????

la ben çift istedim yok yaş yok bilmem ne diye bi tomar şey saydı ÖZEL Tüp Bebek Merkezi....

Sütünü kesecek miktarda vermezler yaaa onlar biliyorlardır işlerini. Latife yaptım bennn ama ne yalan söyleyeyimmm sana her şey yakışır canımmmmmm :16::16: Oyyyy bıcır bıcır annemmmmmm diye peşinde koşan sağlıklı evlatların olsun e mi tezzz zamanda :16::16::16:
bende işin şakasındayım canım yaaaa:54::54::54: e inşallah diyelimmmm:16::16::16::16:

İyi hatırlattın şekerim yaa aradım hemen ama embriyolog orada değilmiş numaramı aldılar arayacaklarmış. İnşallah tabiii. Ararlarsa hemen yazarım canımcımmm.
sen yine ara onlar aramazsa... merakla bekliyorum

Mervecim merkez arayisin ne durumda? Bu ay kan testini yaptiracakmissin..bu tsh,t3,t4 lerine bak..tsh genelde 2ve altini tavsiye ediyorlar diye biliyorum.normal siniri yanlis hatirlamiyorsam 4.. Sen genede bak da,sonucuna gore once tup bebek dr danisirsin...orda endokrinolog var mi bilmiyorum ama dahiliyeye gosterebilirsin.yani gerekirse ilac ile dusurursun,zamanin olacak,belki bir faydasi olur diye dusundum..belki tesaduftu ama benim ilkinde tsh 3,4 ikinci denemede 1,8 cikti.benimki dogalinda dustu tabii..ama tutunmaya faydasi olduysa diye dusunuyorum..seninde aklinda olsun dedim:16:

Canım henüz görüşmedim bir yerle. Eşim bu hafta tekrar sperm testi yaptıracak bende testlerimi tekrarlayacağım ayın 15 i felan adetim sonuçları alıp giderim taze bilgi daha iyi olur. sağol canım benim evdeki sonuçlarıma bi bakarım önceden neymiş bu ay da yaptırayım da yeni olsun herşey ona göre görüşeyim diyorum. söylediğin iyi oldu canım çok sağol :16: evdekilere bakıp yazarım tsh hakkında bilgim yoktu

İnşallahhh bu son olacak canımmmm. Bak herşey şu ana kadar yolunda gitti. Fire vermeden devam ediyoruz. İnşallah sıra sizin gebiş haberinizi almada. Sonrada hepimiz peş peşe bebişleri kucağımıza alacağız inşallaahhh!!! :16::16:

aminnnnnnnnnnnnnn canım benim inşallah sıra bize gelmiştir Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :16: neyse siz tecrübeleri edinin bizde peşinizden geleceğiz nasipse yardımlarınıza her daim ihtiyacım var :38:

Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr :16::16::16:

Canım panik yapma. bazen olayların içindeyken çözüm yokmuş gibi gelir fakat yaşadıkça sorun dediğimiz şeyler bir bakmışsın kendiliğinden çözülmüş. Ararlarsa bizede hemen yaz

Bu arada nazan pıt pıt sesler duyacaktı bugün değilmiydi?

Eki Görüntüle 1174239

Ay canım istesen koymazlar valla 3 adet:53: Allah tamamına erdirsin canım sen istedin 1 göz Allah verdi 3 göz:16:

Kızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür :49::46::46::46::46:
Boyu posu her şeyi normalmiş, işler yolundaymış. :nazar: Kesenin yakınlarında kanama falan da yokmuş. :nazar::nazar:
Kendisi şu an yemekte olduğu için sizleri haberdar etmeyi borç bilirim. :1:

Kızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür :49::46::46::46::46:
Boyu posu her şeyi normalmiş, işler yolundaymış. :nazar: Kesenin yakınlarında kanama falan da yokmuş. :nazar::nazar:
Kendisi şu an yemekte olduğu için sizleri haberdar etmeyi borç bilirim. :1:

Yuppiiiiii çok şükür. Yesin yesin süt olur deeermişiimm😜

Back