• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bebek isteyen ciftler resim bizi anlatiyo:-( insallah tum isteyenlerin olur......
amin tatlımmmm amiinnnnnn:16::16::16::16:
Dipnot: senin nickin ne güzelmiş öyle, tam yemelikkkk:1::1::1:

Yok canım espiri katmak istedim sadece. Ben de topigin basindan beri buralardayım aslında sadece biraz ara vermiştim. Amayaa hepimizi düşürdü buraya iştee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
siz geçip gidiyodunuz ben çelme taktım hepiniiiizeeeeee:9::9::9::9::9:

Canım günaydın... Benim randevum bugün 5'te. Teşekkür ederim merak ettiğin için. :16::16::16:
ay ben de diyorum ben mi yanlış biliyorum, hadi bakalım oldukça sabırlı, minikalıktan göbekten monicalığa hızlı adımlarla ilerleyen can yoldaşımızzzzz; güzel haberlerini bekliyoruz.... :29::29::29:

Dipnot : olur da çıkışta gezmek istersen sen de nazanla haber gönder emiiiii:54::54::54::54:

Selam kizlar:16:
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim:19: bebeeemi riske atmiyim dedim:46:
Azarimi yedim:17: keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi:50: neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi:1: cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim:16::16:

Gozun aydin canim Allahim senin ve butun hamile kardesletimi saglikla kucagina almayi nasip etsin isyeyenleride enkisa zamanda versin saglikla

Yok canım espiri katmak istedim sadece. Ben de topigin basindan beri buralardayım aslında sadece biraz ara vermiştim. Amayaa hepimizi düşürdü buraya iştee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Demek topiğin başından beri buralardasın, sen neler yapıyorsun tedavde misin başlayacak mısın?

Demek topiğin başından beri buralardasın, sen neler yapıyorsun tedavde misin başlayacak mısın?
gebiş :1: çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık:46::46::46::46::46:

gebiş :1: çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık:46::46::46::46::46:

Ayyy inşallah bizde gebe kalırız artık inşallah inşallah:16::16:

Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr :16::16::16:

Canim benim hakkinda hayirlisi neyse Oyle olsun bi tane arkadadimiz vardi topigin birinde miracle diye o arkadsimizinda 2 Transfer olmustu ama 3 tane kese gozuktu Doktor bitanesi bolunmus kendiluginden DEMIS Allah istedimi olur Jersey gecenbyabanci bir kanalda izlemistim ciftin biri tane tup bebek yaptiriyorlar birtane Transfer oluyo doktora gittoklerinde ikiz diyorlar ikizleri doguyo aradan tekrar tup bebek yaptiriyorlar Ondada Tek embriyo Transfer oluyo oda kendiluginden ikiye bolunmus yani adamin iki tane Tek yumurta ikusleri olmus olmayacak diye bisey yok Allah istedimi Jersey olur yeterki hayirlisini nasip etsin sana Jersey gonlunce olsun tatlim

Allahım utandırmasın, gönlümden geçen oydu.... kalan birkaç arkadaşımız var ki hep aklımın bi köşesindeler, uğrayanlar kadar uğramayanlar.... llyelizll vardı mesela, nası merak ediyorum... cicibebe gebeydi ama birden bire yok oldu, ki bi test yaptırcaktı tam o sıra yok oldu.... haaa güzbaharla konuştum bugün, fshı 6 ya düşmüşşş :21::21: bebek de iyileşecek ve bebeği de olacak inşallahhhh:16::16: neşe sağolsun sık sık geliyo da haber alıyouz kendisinden:29::29: du bu defa melindamı unutmıyım :1: hep gebe sanıyom ya ben onu :1: merveaydin kaldı bi de... işte bikaç çürük elmayız :1:

Amayacimmmm beni unuttun mende varim insallah gebelerin icinde Bisde olacaz Rabbim buyuk nasip eder insallah

aman da taze hamişlerin sıkıntıları mı başlamış :1::1::1: olacak bunlar canlarım. evlatlarımız için herşeye değer. ilk 14 haftadan sonra yorgunluk, halsizlik, uyku, bulantı gibi şikayetler azalır. tabi başka şikayetler başlar :27: doğurana kadar ohh demek yok yani ben şimdiye kadar diyemedim en azından.

çalışanlar için daha da zor biliyorum ben de hep sıkıntı yaşadım imkanınız varsa rapor alın riskli gebelik diye heyet raporu verebilirler doktorlarınıza söyleyin bizimkiler kıymetli bebek sonuçta normal gebelik değil ki yani...

Selam kizlar:16:
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim:19: bebeeemi riske atmiyim dedim:46:
Azarimi yedim:17: keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi:50: neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi:1: cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim:16::16:

oyyyy maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah :16:

çifter çifter derken.....:53::53::53:

gönlümdeki tekizdir, önemle duyurulur :1::1:

herkes ikiz diyor vardır bunda da bir hayır :emir_bebek::emir_bebek:

evet sayıca baya azaldık canım Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin evlatlarımızı inşallah :nazar:

aman da taze hamişlerin sıkıntıları mı başlamış :1::1::1: olacak bunlar canlarım. evlatlarımız için herşeye değer. ilk 14 haftadan sonra yorgunluk, halsizlik, uyku, bulantı gibi şikayetler azalır. tabi başka şikayetler başlar :27: doğurana kadar ohh demek yok yani ben şimdiye kadar diyemedim en azından.

çalışanlar için daha da zor biliyorum ben de hep sıkıntı yaşadım imkanınız varsa rapor alın riskli gebelik diye heyet raporu verebilirler doktorlarınıza söyleyin bizimkiler kıymetli bebek sonuçta normal gebelik değil ki yani...

canım benim nasılsın? umarım iyisinizdir. Bizleri de dualarınızda unutmayın :17: Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah

oyyyy maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah :16:

herkes ikiz diyor vardır bunda da bir hayır :emir_bebek::emir_bebek:

evet sayıca baya azaldık canım Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin evlatlarımızı inşallah :nazar:

canım benim nasılsın? umarım iyisinizdir. Bizleri de dualarınızda unutmayın :17: Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah

kuzuumm iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz bunaltıyo ama allah bugünümüzü aratmasın inşallah canım annem de ben de her zaman tüp bebek tedavisi gören herkes için dua ediyoruz canım benim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah gönlünün muradını versin.

kuzuumm iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz bunaltıyo ama allah bugünümüzü aratmasın inşallah canım annem de ben de her zaman tüp bebek tedavisi gören herkes için dua ediyoruz canım benim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah gönlünün muradını versin.

Sabır canım az kalmış doğuma Rabbim yardımcın olsun. Aminnnn canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :49:

Canim inan cok sevindim gozunaydin insallah hiiic problemsiz saglikla 9 ayi ni gecirir hayirli saglikli yavrunu kucaklarsin burada aylardir yeri geldi mutsuz anlarimizi da paylastik cok sukur ki Rabbim bu guzel gunleride nasip etti darisi bekleyen tum kardeslerimize insallah ;)

Amin canim ya:16: tabi ki burda kotu gunlerimizi de paylastigimiz icin bu guzel gunler de daha tatli oluyor:54: senin de saglikla devam etmeni,guzel bir dogum yapmani diliyorum:16:

Gozun aydin canim Allahim senin ve butun hamile kardesletimi saglikla kucagina almayi nasip etsin isyeyenleride enkisa zamanda versin saglikla

Sagol canim benim,allah en kisa zamanda sana da nasip eder insallah:16: dr almanyaya gelmeme izin vermedi:19: orda bisii olsa saglik hizmetine ulasmak cok zor dedi..gerrcekten oyle mi?

Back