- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
Canlar monicadan haber var mı:26:bugün randevusu vardı:44::44:
Sari papatyam insallah siradaki guzel haberi amaya ve senden aliriz kiz cifter cifter dogurun siz emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çifter çifter derken.....Sari papatyam insallah siradaki guzel haberi amaya ve senden aliriz kiz cifter cifter dogurun siz emi
çifter çifter derken.....
gönlümdeki tekizdir, önemle duyurulur
amin tatlımmmm amiinnnnnnBebek isteyen ciftler resim bizi anlatiyo:-( insallah tum isteyenlerin olur......
siz geçip gidiyodunuz ben çelme taktım hepiniiiizeeeeeeYok canım espiri katmak istedim sadece. Ben de topigin basindan beri buralardayım aslında sadece biraz ara vermiştim. Amayaa hepimizi düşürdü buraya iştee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay ben de diyorum ben mi yanlış biliyorum, hadi bakalım oldukça sabırlı, minikalıktan göbekten monicalığa hızlı adımlarla ilerleyen can yoldaşımızzzzz; güzel haberlerini bekliyoruz....Canım günaydın... Benim randevum bugün 5'te. Teşekkür ederim merak ettiğin için.
Selam kizlar
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim bebeeemi riske atmiyim dedim
Azarimi yedim keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim
Yok canım espiri katmak istedim sadece. Ben de topigin basindan beri buralardayım aslında sadece biraz ara vermiştim. Amayaa hepimizi düşürdü buraya iştee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebiş çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştıkDemek topiğin başından beri buralardasın, sen neler yapıyorsun tedavde misin başlayacak mısın?
gebiş çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık
Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr
inşallah tatlım inşallahhhh ilk gebelerimiz doğurmaya başladı, e artık zamanımız geldiAyyy inşallah bizde gebe kalırız artık inşallah inşallah
Allahım utandırmasın, gönlümden geçen oydu.... kalan birkaç arkadaşımız var ki hep aklımın bi köşesindeler, uğrayanlar kadar uğramayanlar.... llyelizll vardı mesela, nası merak ediyorum... cicibebe gebeydi ama birden bire yok oldu, ki bi test yaptırcaktı tam o sıra yok oldu.... haaa güzbaharla konuştum bugün, fshı 6 ya düşmüşşş bebek de iyileşecek ve bebeği de olacak inşallahhhh neşe sağolsun sık sık geliyo da haber alıyouz kendisinden du bu defa melindamı unutmıyım hep gebe sanıyom ya ben onu merveaydin kaldı bi de... işte bikaç çürük elmayız
evet tatlım yaaa, hep unuttuğum çıkıyo kusura bakmaaaaaAmayacimmmm beni unuttun mende varim insallah gebelerin icinde Bisde olacaz Rabbim buyuk nasip eder insallah
evet tatlım yaaa, hep unuttuğum çıkıyo kusura bakmaaaaa
Selam kizlar
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim bebeeemi riske atmiyim dedim
Azarimi yedim keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim
çifter çifter derken.....
gönlümdeki tekizdir, önemle duyurulur
gebiş çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık
aman da taze hamişlerin sıkıntıları mı başlamış olacak bunlar canlarım. evlatlarımız için herşeye değer. ilk 14 haftadan sonra yorgunluk, halsizlik, uyku, bulantı gibi şikayetler azalır. tabi başka şikayetler başlar doğurana kadar ohh demek yok yani ben şimdiye kadar diyemedim en azından.
çalışanlar için daha da zor biliyorum ben de hep sıkıntı yaşadım imkanınız varsa rapor alın riskli gebelik diye heyet raporu verebilirler doktorlarınıza söyleyin bizimkiler kıymetli bebek sonuçta normal gebelik değil ki yani...
oyyyy maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah
herkes ikiz diyor vardır bunda da bir hayır
evet sayıca baya azaldık canım Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin evlatlarımızı inşallah
canım benim nasılsın? umarım iyisinizdir. Bizleri de dualarınızda unutmayın Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah
kuzuumm iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz bunaltıyo ama allah bugünümüzü aratmasın inşallah canım annem de ben de her zaman tüp bebek tedavisi gören herkes için dua ediyoruz canım benim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah gönlünün muradını versin.
Canim inan cok sevindim gozunaydin insallah hiiic problemsiz saglikla 9 ayi ni gecirir hayirli saglikli yavrunu kucaklarsin burada aylardir yeri geldi mutsuz anlarimizi da paylastik cok sukur ki Rabbim bu guzel gunleride nasip etti darisi bekleyen tum kardeslerimize insallah
Gozun aydin canim Allahim senin ve butun hamile kardesletimi saglikla kucagina almayi nasip etsin isyeyenleride enkisa zamanda versin saglikla