Selam kizlar

Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim

bebeeemi riske atmiyim dedim

Azarimi yedim

keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi

neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi

cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim