2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bebek isteyen ciftler resim bizi anlatiyo:-( insallah tum isteyenlerin olur......
amin tatlımmmm amiinnnnnn
Dipnot: senin nickin ne güzelmiş öyle, tam yemelikkkk

siz geçip gidiyodunuz ben çelme taktım hepiniiiizeeeeee

Canım günaydın... Benim randevum bugün 5'te. Teşekkür ederim merak ettiğin için.
ay ben de diyorum ben mi yanlış biliyorum, hadi bakalım oldukça sabırlı, minikalıktan göbekten monicalığa hızlı adımlarla ilerleyen can yoldaşımızzzzz; güzel haberlerini bekliyoruz....

Dipnot : olur da çıkışta gezmek istersen sen de nazanla haber gönder emiiiii

Gozun aydin canim Allahim senin ve butun hamile kardesletimi saglikla kucagina almayi nasip etsin isyeyenleride enkisa zamanda versin saglikla

Demek topiğin başından beri buralardasın, sen neler yapıyorsun tedavde misin başlayacak mısın?

Demek topiğin başından beri buralardasın, sen neler yapıyorsun tedavde misin başlayacak mısın?
gebiş çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık

gebiş çok az kaldık biz burda, meinda var ben varım, merveaydin var, güzbahar, bebek_34, nese ve llyelizll kaldık galiba.... 70-80 kişi başlamıştık

Ayyy inşallah bizde gebe kalırız artık inşallah inşallah

Canim benim hakkinda hayirlisi neyse Oyle olsun bi tane arkadadimiz vardi topigin birinde miracle diye o arkadsimizinda 2 Transfer olmustu ama 3 tane kese gozuktu Doktor bitanesi bolunmus kendiluginden DEMIS Allah istedimi olur Jersey gecenbyabanci bir kanalda izlemistim ciftin biri tane tup bebek yaptiriyorlar birtane Transfer oluyo doktora gittoklerinde ikiz diyorlar ikizleri doguyo aradan tekrar tup bebek yaptiriyorlar Ondada Tek embriyo Transfer oluyo oda kendiluginden ikiye bolunmus yani adamin iki tane Tek yumurta ikusleri olmus olmayacak diye bisey yok Allah istedimi Jersey olur yeterki hayirlisini nasip etsin sana Jersey gonlunce olsun tatlim

Amayacimmmm beni unuttun mende varim insallah gebelerin icinde Bisde olacaz Rabbim buyuk nasip eder insallah

aman da taze hamişlerin sıkıntıları mı başlamış olacak bunlar canlarım. evlatlarımız için herşeye değer. ilk 14 haftadan sonra yorgunluk, halsizlik, uyku, bulantı gibi şikayetler azalır. tabi başka şikayetler başlar doğurana kadar ohh demek yok yani ben şimdiye kadar diyemedim en azından.

çalışanlar için daha da zor biliyorum ben de hep sıkıntı yaşadım imkanınız varsa rapor alın riskli gebelik diye heyet raporu verebilirler doktorlarınıza söyleyin bizimkiler kıymetli bebek sonuçta normal gebelik değil ki yani...

oyyyy maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin inşallah

çifter çifter derken.....

gönlümdeki tekizdir, önemle duyurulur

herkes ikiz diyor vardır bunda da bir hayır

evet sayıca baya azaldık canım Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin evlatlarımızı inşallah

canım benim nasılsın? umarım iyisinizdir. Bizleri de dualarınızda unutmayın Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah

kuzuumm iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz bunaltıyo ama allah bugünümüzü aratmasın inşallah canım annem de ben de her zaman tüp bebek tedavisi gören herkes için dua ediyoruz canım benim rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah gönlünün muradını versin.

Sabır canım az kalmış doğuma Rabbim yardımcın olsun. Aminnnn canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canim ya tabi ki burda kotu gunlerimizi de paylastigimiz icin bu guzel gunler de daha tatli oluyor senin de saglikla devam etmeni,guzel bir dogum yapmani diliyorum

Gozun aydin canim Allahim senin ve butun hamile kardesletimi saglikla kucagina almayi nasip etsin isyeyenleride enkisa zamanda versin saglikla

Sagol canim benim,allah en kisa zamanda sana da nasip eder insallah dr almanyaya gelmeme izin vermedi orda bisii olsa saglik hizmetine ulasmak cok zor dedi..gerrcekten oyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…