• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bu merkez beni öldürecek...
Randevumu teyit etmek için aramadılar diye huylandım ben aradım, bugün 5'te geliyorum di mi dedim.
Sizin randevunuz yarın gözüküyor dediler! Doktorum da daha dönmemiş kongreden zaten. :47::47::47:
Hemşireyle konuştum, o da iddia ediyor "biz sizinle prş için randevulaştık" diye...
Yav kaç gündür bu günü bekliyorum, o kadar hazırlandım, arabayı aldım, eşim iznini ayarladı başlicam böyle işe yaa :19::19::19:

Randevumu teyit etmek için aramadılar diye huylandım ben aradım, bugün 5'te geliyorum di mi dedim.
Sizin randevunuz yarın gözüküyor dediler! Doktorum da daha dönmemiş kongreden zaten. :47::47::47:
Hemşireyle konuştum, o da iddia ediyor "biz sizinle prş için randevulaştık" diye...
Yav kaç gündür bu günü bekliyorum, o kadar hazırlandım, arabayı aldım, eşim iznini ayarladı başlicam böyle işe yaa :19::19::19:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz ki, sen degil ben bile heyecanla bekliyordum:19:
sonucta 1gunden bisii olmaz da insan bunlarin bu tavirlarina sinir oluyor.efendi gibi yanlislik yapmisiz ozur dileriz dese sorun cikmicak:50: bosver tatlim,izinleri yarin icin ayarlarsin,sikinti cikarmazlar,sen stres yapma yalniz.yarin gorursun artik bebislerini:16:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz ki, sen degil ben bile heyecanla bekliyordum:19:
sonucta 1gunden bisii olmaz da insan bunlarin bu tavirlarina sinir oluyor.efendi gibi yanlislik yapmisiz ozur dileriz dese sorun cikmicak:50: bosver tatlim,izinleri yarin icin ayarlarsin,sikinti cikarmazlar,sen stres yapma yalniz.yarin gorursun artik bebislerini:16:

senin dediğine gelicez, ikili testi de yapacaklar bu gidişle ilk randevuda :1::1:

Canim hic sikinti yapma bende estrofemi de progestanida 12.haftaya kadar kullandim ;)

aynen öyle yapıyorum canım. bugün estrofemde 2 tane kalmıştı içmedim attım.

jeldende 4 tane var onuda 4 gün yapıp bitireceğim. maden kalmasın:1::1::1::1::1:

ayy canim cok sagolsun:16:Simdilik yok,bugun igne olmuyorum bakalim gorecegiz:1: ayrica kalp duymaya gidecegiz babasiyla:17:
Selencim senin kotu olmus ya,tansiyon dusmesi,mide bulanmasi filan ayni turk filmleri gibi:1: gecer kisa zamanda insallah:16:
Benim simdilik pek biseyim yok,arada kisa kasik agrisi oluyor.son 2-3gundur daha az yiyince doyuyorum,normal yiyince kotu oluyorum ama sicaklardan mi bilmem..bir de bulantim yok ama hani usutunce bi mide kalkar gibi olur ya oyle bi tatsizlik yasiyorum...

eee sürekli türk filmi gibi düşsek başımız dönse dedim oldu işte:52::52::52::52::52:

canım işyerinde uyukluyorum sürekli ben. bir de en kötüsü norveç somonu aldım. haftada 2 gün yemem gerekiyormuş. ama midem kaldırmıyor hepsini, çöpe attım. pazartesi doktora söyleyeceğim. balığı seven ben balıktan tiksindim.

yemek yerken midem kalkmaya başladı. kokular fena geliyor. burası birde çok sıcak ablam sen zor geçireceksin diyor bilmiyorum.

inşallah seninki zor geçmez.

Canimmmm büyük geçmiş olsun ya..bende zaten doktorlar ne derse desin rabbime emanet ettim ondan gelecek herseye raziyim.saglikla kucagimiza alalimda..bu arada konuştum bayrama kadar evdeyim ya şaka gibi:)))

ohhhhh valla bravo rapormu aldın yoksa izinmi?

dinlen güzelim evde bu arada hatice yediklerine dikkat et gülüm. ben dikkat etmeye çalışıyorum. artık bebek yediklerimizden beslenmeye başladı 10. hafta itibariyle...

ben yediklerimide yazarım sana :)

Selam kızlar,

Okuyanlar bilir, dün opum yapıldı 9 yumoş olmuştu. Bugün aradılar 4 geriye kalmış :(
Cumartesine kadar dayanabilirlerse sabah 10;30 da transferim olacak. Dua edin ne olur, gitmesinler :18:
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin. Aminnnn nn:16:

canım benim bir tane olsun senin olsun tutunsun sağlıklı olsun sen takılma sayının düşmesine.

Rabbim yardımcın olsun.

Selam kizlar:16:
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim:19: bebeeemi riske atmiyim dedim:46:
Azarimi yedim:17: keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi:50: neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi:1: cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim:16::16:

:52::52::52::52::52::52:

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin arkadaşımmmmmm. :46::46::46:

aman da taze hamişlerin sıkıntıları mı başlamış :1::1::1: olacak bunlar canlarım. evlatlarımız için herşeye değer. ilk 14 haftadan sonra yorgunluk, halsizlik, uyku, bulantı gibi şikayetler azalır. tabi başka şikayetler başlar :27: doğurana kadar ohh demek yok yani ben şimdiye kadar diyemedim en azından.

çalışanlar için daha da zor biliyorum ben de hep sıkıntı yaşadım imkanınız varsa rapor alın riskli gebelik diye heyet raporu verebilirler doktorlarınıza söyleyin bizimkiler kıymetli bebek sonuçta normal gebelik değil ki yani...

canım arkadaşım nasılsın. herşey yolundadır inşallah?:54::54::54:

canım benim sıkma canını seninkilerde benimkilere benziyor çok alakalı görünüyorlar dediklerini çürütüyorlar.

az sabret kurtulcan ordan. tabii kontrollere orada devam etmeyeceksen.

aman aman strese girmeyin diyorlar rahat olun diyorlar onlar strese sokuyorlar. sen kendine bebişine bak. :54::54::54::54:

eee sürekli türk filmi gibi düşsek başımız dönse dedim oldu işte:52::52::52::52::52:

canım işyerinde uyukluyorum sürekli ben. bir de en kötüsü norveç somonu aldım. haftada 2 gün yemem gerekiyormuş. ama midem kaldırmıyor hepsini, çöpe attım. pazartesi doktora söyleyeceğim. balığı seven ben balıktan tiksindim.

yemek yerken midem kalkmaya başladı. kokular fena geliyor. burası birde çok sıcak ablam sen zor geçireceksin diyor bilmiyorum.

inşallah seninki zor geçmez.

Valla bu sicakta balik gercekten hic cazip gelmiyor:19: dr bana da hergun bogazindan et gecsin dedi..selencim ben simdilik pek belirti yasamiyorum..oyle uyumak filan yok bende..ama ufaktan bulanti degilde tiksinti gibi yemeklere karsi soguk alginligindaki gibi bir nane mollalik yasiyorum bazen..bana gore simdilik iyi geciyor..esim ise bu 9ay benim icin cok zor gececek diyor:1::1: sanirim onu cok sikintiya sokuyorum:30:

Valla bu sicakta balik gercekten hic cazip gelmiyor:19: dr bana da hergun bogazindan et gecsin dedi..selencim ben simdilik pek belirti yasamiyorum..oyle uyumak filan yok bende..ama ufaktan bulanti degilde tiksinti gibi yemeklere karsi soguk alginligindaki gibi bir nane mollalik yasiyorum bazen..bana gore simdilik iyi geciyor..esim ise bu 9ay benim icin cok zor gececek diyor:1::1: sanirim onu cok sikintiya sokuyorum:30:

azcık sıkıntıya girsinler nazancım iğneleri biz yedik. gidip gidip oramızı buramızı doktora açtık yok yumurta kaç tane. yok transfer vs derken mahvolduk. hala ilaçlarımız var içeceğimiz yeni yeni bırakıyoruz. şiştik bundan sonra anca iner şişler zaten.

o zaman destek istiyorduk. şimdi daha fazlasını yapacaklar dimi ama :52::52::52::52::52: hamileliğin ilk evrelerinde bende çok duygusal hareketlenme oldu kah sinirlendim ona çattım kah iyi oldum. eşimi deli ettim. ama ne yapayım elimde değildi. doktora söylemiştim normal gelgitler demişti. ( ne kadar fena bir kadın oldum yaaaa):1::1::1::1:

Selam kizlar:16:
Dr sonrasi biraz gezip tozdum ancak eve az once geldim..kese,bebek gayet iyi dedi dr.sesi ben istedim diye coook az sure ile acti..oyle bazi sov yapan drlar gibi yapamam,bebege zarari var dedi,uzun uzun ses dinletme olayi icin...estrofemi kesip,jele devam edecegiz,haftaya sali kontrol var..
haftaya almanya planim vardi,bosver esini gonder,yurtdisi zor,bisey olsa dr ulasamazsin,igne bile yaptiramazsin,burda istediginde gelirsin,beni ararsin dedi.ben de iptal ettim:19: bebeeemi riske atmiyim dedim:46:
Azarimi yedim:17: keseye bakarken,nasil iyi mi,normal mi diye sorup durdugum icin,amma negatifsin dedi:50: neyse bi de rubella testinde negatif ciktigini yeni soyledim,bebek 6.haftada sen daha yeni mi soyluyorsun diye az soylendi:1: cok okuyup cok karistiriyomusum interneti sana ne deyim diye esimin onayini da aldi,ama genede drum beni seviyo biliyorum.
Cok mutluyum,bebegin kalp atisi ben anlamadim goruntude,esim gordu ama duymak da iyi geldi..allahim saglikla devam eder insallah..isteyen,bunun icin caba sarfeden tum arkadaslarimin da bebekleri olur insallah.ayni mutlulugu yasariz dilerim:16::16:

Senin adına çooook sevindimmm canımcım. Allah nazarlardan korusun inşallah!! :nazar::nazar: Darısı da bizim başımızaaa :16::16::16:

Benim tup bebek yaptirdigim merkezde tedavi olan biri var forumda 2 embriyo yerlestirilmis kalp atisina gittiginde 4 kalp atisi duyulmus dr embriyolar kendi icinde bolunmus demis senin dr nasil imkansiz diyor hayret sacmalik daha dogrusu.hemen kurtaj demeside tuhaf bende iki bebisle basladim ama kuzucuklardan bi tanesi gelisemedi ne kurtaj oldum ne dusuk yaptim zamanla kayboldu.mudahele edilecekse bile kalp atislarini duyduktan sonra yapilmali diye dusunuyorum

Canım senin bebeğin zamanla kaybolmuş ya o sırada kanama mı oldu? Benim dün akşamdan beri yoğun kahverengi akıntım başladı. Önceleri lekelenme oluyordu ama şimdi gayet yoğun. Sence vücudum atıyor mu? Allahımm inşallah hepsine bişey olmaz :50::50:

Canim benim hakkinda hayirlisi neyse Oyle olsun bi tane arkadadimiz vardi topigin birinde miracle diye o arkadsimizinda 2 Transfer olmustu ama 3 tane kese gozuktu Doktor bitanesi bolunmus kendiluginden DEMIS Allah istedimi olur Jersey gecenbyabanci bir kanalda izlemistim ciftin biri tane tup bebek yaptiriyorlar birtane Transfer oluyo doktora gittoklerinde ikiz diyorlar ikizleri doguyo aradan tekrar tup bebek yaptiriyorlar Ondada Tek embriyo Transfer oluyo oda kendiluginden ikiye bolunmus yani adamin iki tane Tek yumurta ikusleri olmus olmayacak diye bisey yok Allah istedimi Jersey olur yeterki hayirlisini nasip etsin sana Jersey gonlunce olsun tatlim

Aminn canımm çook sağol :16::16:

Allahımmmmmm nasıl yaaa bir gün daha mı bekleyeceğiz?? Ama ben de çok hazırlamıştımmm kendimi. Çook sinirlendimm onlara şimdii :41::41::41:

canım benim sıkma canını seninkilerde benimkilere benziyor çok alakalı görünüyorlar dediklerini çürütüyorlar.

az sabret kurtulcan ordan. tabii kontrollere orada devam etmeyeceksen.

aman aman strese girmeyin diyorlar rahat olun diyorlar onlar strese sokuyorlar. sen kendine bebişine bak. :54::54::54::54:

Valla çok sinirlendim selencim ama yapacak bir şey yok 1 gün daha bekleyeceğiz artık.
Şu riskli dönemi - ilk trimesteri atlatmadan bırakmaya cesaret edemiyorum ama ondan sonra kesin bırakırım düşüncesindeyim.
Öpüyorum canım :16:

Allahımmmmmm nasıl yaaa bir gün daha mı bekleyeceğiz?? Ama ben de çok hazırlamıştımmm kendimi. Çook sinirlendimm onlara şimdii :41::41::41:

Ah canımcım ya sen mi ben mi :19::19::19:
Sezer dünden beri sürekli aklımdasın, asıl senin bekleyişin ne kadar zordur şimdi. Umarım bir tanesi kendiliğinden yok olur da hiç öyle stresler yaşamazsın. :16::16:

Back