2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol şekerimmmm ne iyi ettinnn

Ay ne güzel darısı başıma

Kızlar embriyolog aradı. 2 tane transfer etmişler. 5. gün embriyosu bölünmez diye bir şey yok. Allah istedi mi her şey olur dedi. Allahımmm kürtaja gerek olmadan birisi düşer inşallahhh dua edin nolur.

Oyyy maşallah hadi darısı başımıza inşallahhhhhh

Öyle ama vallahi 3 göz de istemedim
Allah yardımcın olsun şekerim yaaaa, valla senin durum da zor gerçekten... düşünemedim üçüz...

tel görüşmeni yeni okudum şaka olarak yazdığım kısımları sildim....

Rabbim senin için en hayırlısını nasip etsin canım...

Son düzenleme:
Kızlar embriyolog aradı. 2 tane transfer etmişler. 5. gün embriyosu bölünmez diye bir şey yok. Allah istedi mi her şey olur dedi. Allahımmm kürtaja gerek olmadan birisi düşer inşallahhh dua edin nolur.

Ben böyle bişeye dua edemem canım yaaa ama gönlünden geçen olsun

Allah yardımcın olsun şekerim yaaaa, valla senin durum da zor gerçekten... düşünemedim üçüz
süt anne lazım bi kere sonra da 2 tane falan bakıcı da gerekebilir

Ben böyle bişeye dua edemem canım yaaa ama gönlünden geçen olsun

Doktorun dediğine göre zaten üçüz doğurma şansım yok canlarım. Çok zayıfsın, bünyen kaldırmaz, senin hayatın tehlikeye girer ve çocukların sakat olma olasılığı olur dedi. Yani kesinlikle biri alınacak. O nedenle kürtaj olmadan bünyenin kendiliğinden keseyi yok etmesi tabii ki istenilen durum. Yoksa her şekilde kürtaj olasılığı var. Bu da hem benim, hem de diğer bebişler için tehlikeli ne yazık ki

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar,

Okuyanlar bilir, dün opum yapıldı 9 yumoş olmuştu. Bugün aradılar 4 geriye kalmış
Cumartesine kadar dayanabilirlerse sabah 10;30 da transferim olacak. Dua edin ne olur, gitmesinler :18:
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin. Aminnnn nn

Üzülme sen sakın canımm inşallah bu son tedavin olacak. Dualarımız seninle

Korkma rabbimin ol demesine bakar. Kısmetinde varsa hiç bişeycik olmaz. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Güzel düşün güzel olsun canım. Iyi haberler al ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabikide değildir kuzum sen içini ferah tut diğer sayfalarda gördüm 2 tane transfer olmuş sanırım kendi içinde bölünmüş belki vücut kendi atar

Ohh çok şükürçok sevindim
Senden de güzel haberler bekliyoruz

Canim benim ya:)) kiz evde uzaniyom basim catladi valla sicaktan :))) hayirlisiyla kucağımiza aliriz inşallah :)

slm datlısım ben ayın 24 ünde kan vermiştim progestan falan belli oldu ama AMH hala belli olmadı 8 gün oluyo vereli.aradım kız bugün 4te yada yarın sabah cıkar dedi.sen yaptırdınmı bu testi kac günde cıktı biliyomusun canım

Cwnim benim ya olur mu hic oyle sey kanun nizam la calisiyo bu merkezler sen bole seyler getirme aklina ya yumuein biri bolundu yada sonucta donmus tedavisi senin kendi urettigin bu aylik yumurtanda dollenmis olabilir bence Allah ol dedikten sonra neden olmasin Allah buyuk insallah ilerleyen gunlerde hayirli saglikli bir veya iki yavrunla yola devam edersin ne yalan soyliyim gonlum birden yana ikiz gebelikler riskli oluyo Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…