sağol şekerimmmm ne iyi ettinnnkızlar nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür
Boyu posu her şeyi normalmiş, işler yolundaymış.Kesenin yakınlarında kanama falan da yokmuş.
Kendisi şu an yemekte olduğu için sizleri haberdar etmeyi borç bilirim.
Kızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür
Boyu posu her şeyi normalmiş, işler yolundaymış.Kesenin yakınlarında kanama falan da yokmuş.
Öyle ama vallahi 3 göz de istemedimAy canım istesen koymazlar valla 3 adetAllah tamamına erdirsin canım sen istedin 1 göz Allah verdi 3 göz
Kızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür
Allah yardımcın olsun şekerim yaaaa, valla senin durum da zor gerçekten... düşünemedim üçüz...Öyle ama vallahi 3 göz de istemedim
Kızlar embriyolog aradı. 2 tane transfer etmişler. 5. gün embriyosu bölünmez diye bir şey yok. Allah istedi mi her şey olur dedi.Allahımmm kürtaja gerek olmadan birisi düşer inşallahhh dua edin nolur.
Allah yardımcın olsun şekerim yaaaa, valla senin durum da zor gerçekten... düşünemedim üçüz
süt anne lazım bi keresonra da 2 tane falan bakıcı da gerekebilir
Ben böyle bişeye dua edemem canım yaaa ama gönlünden geçen olsun
Doktorun dediğine göre zaten üçüz doğurma şansım yok canlarım. Çok zayıfsın, bünyen kaldırmaz, senin hayatın tehlikeye girer ve çocukların sakat olma olasılığı olur dedi. Yani kesinlikle biri alınacak. O nedenle kürtaj olmadan bünyenin kendiliğinden keseyi yok etmesi tabii ki istenilen durum. Yoksa her şekilde kürtaj olasılığı var. Bu da hem benim, hem de diğer bebişler için tehlikeli ne yazık ki
ayy ne güzel yaa çok imrendim şu anda
Selam kızlar,
Okuyanlar bilir, dün opum yapıldı 9 yumoş olmuştu. Bugün aradılar 4 geriye kalmış
Cumartesine kadar dayanabilirlerse sabah 10;30 da transferim olacak. Dua edin ne olur, gitmesinler :18:
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin. Aminnnn nn
Selam kızlar,
Okuyanlar bilir, dün opum yapıldı 9 yumoş olmuştu. Bugün aradılar 4 geriye kalmış
Cumartesine kadar dayanabilirlerse sabah 10;30 da transferim olacak. Dua edin ne olur, gitmesinler :18:
Allahım gönlümüzde olanın hayırlısını versin. Aminnnn nn
Tamam canımsevindim valla küs olmak hiç istemem
Aminnn canımmm ya başkasınının yumurtaları değildir di mi? Bu psikoloji ile her şeyi yazmaya hazırım haaaBir de florence nig. gibi bir hastane nasıl böyle baştan sağma iş yapıyor anlamıyorum. Dolarlarla para almayı biliyorlar ama
Ohh çok şükürKızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür
Canim benim ya:)) kiz evde uzaniyom basim catladi valla sicaktan :))) hayirlisiyla kucağımiza aliriz inşallah :)
Ohh çok şükürçok sevindim
Senden de güzel haberler bekliyoruz
Aminnn canımmm ya başkasınının yumurtaları değildir di mi? Bu psikoloji ile her şeyi yazmaya hazırım haaaBir de florence nig. gibi bir hastane nasıl böyle baştan sağma iş yapıyor anlamıyorum. Dolarlarla para almayı biliyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?