2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sütünü kesecek miktarda vermezler yaaa onlar biliyorlardır işlerini. Latife yaptım bennn ama ne yalan söyleyeyimmm sana her şey yakışır canımmmmmm Oyyyy bıcır bıcır annemmmmmm diye peşinde koşan sağlıklı evlatların olsun e mi tezzz zamanda

Kuzum bence 3 tane transfer ettiler nasılsa kalite kötü tutmaz diye soylememislerdir senin minnak sımsıkı tutunmus kız ne karışık işler bunlar :44:aman olsun sağlıklı gelsinler darısı pit pitlara

canımm tam olarak aynı durumdayım. Tek olursa bile muhtemelen işi bırakmak zorunda kalacağım, iki tane olurlarsa bu bile yetmeyecek bakıcı da gerekecek. Şikayet etmeyiz tabii ama hafiften bir tırsmıyor değilim. Hayırlısı dediğin gibi... Yalnız üçüz olayı gerçekten çok çılgın yaaa

Canım kalbini bozma hersey iyi olacak inşallah. Bence ara embriyologu sor ben olsam dayanamazdım sorardım çoktan. Sana bilgi vermek zorundalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum bence 3 tane transfer ettiler nasılsa kalite kötü tutmaz diye soylememislerdir senin minnak sımsıkı tutunmus kız ne karışık işler bunlar :44:aman olsun sağlıklı gelsinler darısı pit pitlara

Aminnn canımmm ya başkasınının yumurtaları değildir di mi? Bu psikoloji ile her şeyi yazmaya hazırım haaa Bir de florence nig. gibi bir hastane nasıl böyle baştan sağma iş yapıyor anlamıyorum. Dolarlarla para almayı biliyorlar ama

Sorma canımm ya zaten üçüz mümkün değil dedi doktor. Kürtaj yapacakmış. Artık o kadar ameliyat oldum ki korkmuyor değilim walla. Haftaya vücut birini atmazsa kesin kürtajla alacakmış. Benim bünye de çok zayıfmış. İkiz olursa çalışman riskli hep yatacaksın diyor. Evde hatta oturma uzan diyor. Annem ayrı kaprislerde, görüşmediğim bir kayınvalidem var tek derdi bana gelinlik yaptırmak isteyen, eşimin elinden hiçbir iş gelmiyor. Devlet üniversitesindeyim işi bırakma şansım yok. Oyyyy oyyyy Monicammmm dua ett yaaa nolurrrrrr

Aminnnn melindammm Rabbim ne verirse hayırlısını versin, hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin etsinnn inşallahhhh Bu transfer sürecinde de o kadar stres yaşadım ki anlatamam. İnsan düşününce her şey boş diyor. Rabbim ol desin yetiyor. Biz yaptıklarımızla sadece gönlümüzü ferahlatıyoruz aslında

Canım kalbini bozma hersey iyi olacak inşallah. Bence ara embriyologu sor ben olsam dayanamazdım sorardım çoktan. Sana bilgi vermek zorundalar

İyi hatırlattın şekerim yaa aradım hemen ama embriyolog orada değilmiş numaramı aldılar arayacaklarmış. İnşallah tabiii. Ararlarsa hemen yazarım canımcımmm.

ay yok artık daha neler..... bence de 3.yü de koydular tutmaz nasılsa diye, diğer arkadaşların dediği gibi... ayrıca kesinlikle seni bilgilendirmeleri lazımdı... yani şimdi kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum da çok kızardım. özlemahmet diye bi arkadaş var, bursada o da tedavi gördüğü yerden kendi rızası ile 3 koymuşlar... ona da dedim çok cesursun diye.... şuan hamile ve de razı, çünkü bilgisi vardı... ama seni düşününce zaten 43 kilocukmuşsun, sana somadan böyle bi şii nası yaparlar????

la ben çift istedim yok yaş yok bilmem ne diye bi tomar şey saydı ÖZEL Tüp Bebek Merkezi....

bende işin şakasındayım canım yaaaa e inşallah diyelimmmm

İyi hatırlattın şekerim yaa aradım hemen ama embriyolog orada değilmiş numaramı aldılar arayacaklarmış. İnşallah tabiii. Ararlarsa hemen yazarım canımcımmm.
sen yine ara onlar aramazsa... merakla bekliyorum

Canım henüz görüşmedim bir yerle. Eşim bu hafta tekrar sperm testi yaptıracak bende testlerimi tekrarlayacağım ayın 15 i felan adetim sonuçları alıp giderim taze bilgi daha iyi olur. sağol canım benim evdeki sonuçlarıma bi bakarım önceden neymiş bu ay da yaptırayım da yeni olsun herşey ona göre görüşeyim diyorum. söylediğin iyi oldu canım çok sağol evdekilere bakıp yazarım tsh hakkında bilgim yoktu

aminnnnnnnnnnnnnn canım benim inşallah sıra bize gelmiştir Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah neyse siz tecrübeleri edinin bizde peşinizden geleceğiz nasipse yardımlarınıza her daim ihtiyacım var

Canım panik yapma. bazen olayların içindeyken çözüm yokmuş gibi gelir fakat yaşadıkça sorun dediğimiz şeyler bir bakmışsın kendiliğinden çözülmüş. Ararlarsa bizede hemen yaz

Bu arada nazan pıt pıt sesler duyacaktı bugün değilmiydi?

Ay canım istesen koymazlar valla 3 adet Allah tamamına erdirsin canım sen istedin 1 göz Allah verdi 3 göz

Kızlar Nazan doktordan çıkmış, bebişimizin kalbi pıt pıt etmekteymiş çok şükür
Boyu posu her şeyi normalmiş, işler yolundaymış. Kesenin yakınlarında kanama falan da yokmuş.
Kendisi şu an yemekte olduğu için sizleri haberdar etmeyi borç bilirim.

Yuppiiiiii çok şükür. Yesin yesin süt olur deeermişiimm😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…