• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:60::60::60::60::60: olabilir bence de tek olma ihtimali yüksek. Çünkü dondirik embriyolarda zaten betahcg yüksek çıkıyormuş.
Benim randevum 5'te. Öğleden sonra çıkıcam işten. Eşimin şubesi değişti. Ona uğrayıp bi çikolata götüreceğim, müdürüyle falan tanışacağım. Sonra birlikte doktora geçeceğiz. Keşke sen de olsan :29:
Hadi bekliyorum güzel haberlerini :52::52::52::52::16::16:

Himmm,yeni subede govde gosterisi yani:1::1:bakin bu adamin manken gibi karisi var,ayaginizi denk alin hanimlar ziyareti:1::1: ay cok fenayim,saka yapiyorum tabiki de, yeni yeri hayirli olsun esinin..

Son düzenleme:
Himmm,yeni subede govde gosterisi yani:1::1:bakin bu adamin manken gibi karisi var,ayaginizi denk alin hanimlar ziyareti:1::1: ay cok fenayim,saka yapiyorum tabiki de, yeni yeri hayirli olsun esinin..

kız deli yaaaa :1::1::1:
şube müdürü kadın tutturmuş "eşin ne zaman hayırlı olsuna gelecek? ne zaman tanışıcaz?" diye... o yüzden gidiyorum yoksa valla kıskançlık etmem ben öyle. :1: "manken gibi" kısmını da fark etmedim sanma, şımartıyorsun beni böyle sonra kendimi bişey sanıcam :16::16::16::16:

Günaydın güzel anne adayları ve sona kalmış çürük elma gibi sayıca azalmış anne aday adayları :9:

Çok pis tüp bebek yapasım geliyor sizin yazıları okuyunca :35:

Ayyy bu ne güzel haberler maşallah :nazar: herkes hamiş koca göbiş :49: ikiz - üçüz oyyy maşallah Rabbim korusun

Bende istiyorum ondan yaaaa :17: Ekimde daha raporum çıkacak 3 ay kaldı Kasım başı da adetim inşallah yeni tedaviye start vereceğim

son tedavi olmasını temenni ediyorum :5:

Amaya canım senin tedavi de ilginç ilerliyor sonu bebişli olsun inşallah dileğim sana iki tane miniş :emir_bebek::emir_bebek:
Mervecim merkez arayisin ne durumda? Bu ay kan testini yaptiracakmissin..bu tsh,t3,t4 lerine bak..tsh genelde 2ve altini tavsiye ediyorlar diye biliyorum.normal siniri yanlis hatirlamiyorsam 4.. Sen genede bak da,sonucuna gore once tup bebek dr danisirsin...orda endokrinolog var mi bilmiyorum ama dahiliyeye gosterebilirsin.yani gerekirse ilac ile dusurursun,zamanin olacak,belki bir faydasi olur diye dusundum..belki tesaduftu ama benim ilkinde tsh 3,4 ikinci denemede 1,8 cikti.benimki dogalinda dustu tabii..ama tutunmaya faydasi olduysa diye dusunuyorum..seninde aklinda olsun dedim:16:

Ki ben uzun uzun yazincaya kadar ne ara 1aylik rapor aldin,helal valla:1: bende oturmus sana fikir veriyorum:30: gozun aydin,artik rahatca yatip yuvarlanirsin evinde:16:

Haha :) kuzummm yerim seniiii evet hamdolsun aldim evdeyim rahatum :)) canim sen nasılsın ya nası oldun ?

kız deli yaaaa :1::1::1:
şube müdürü kadın tutturmuş "eşin ne zaman hayırlı olsuna gelecek? ne zaman tanışıcaz?" diye... o yüzden gidiyorum yoksa valla kıskançlık etmem ben öyle. :1: "manken gibi" kısmını da fark etmedim sanma, şımartıyorsun beni böyle sonra kendimi bişey sanıcam :16::16::16::16:

Bilmem ben:ssz: bazen ben de dalga geciyorum esimle,kafamda bi karakter yaratiyorum gene filmlerden alinti,diyorum ki,bana bak beni kizdirma gelirim isyerine giyerim kurkumu,topuklu ayakkabimi,elimi belime koyup kimin karisi oldugumu soylerim,rezil olursun:1: cok guluyorum bu hayalime gozumde turk filmlerindeki kokos bir kadin canlaniyor:1:anladigim kadariyla sen bunu yapacaksin:52::52:
Kiz monica seni niye simartayim oylesin:16: ama yakinda zaten bu halini ariyacaksin:1: hamilelik zor is.ben bu arada kilom tedaviye basladigimdan 500gr asagida ama karnimi icime cekemiyorum:17: bayaa gobegim var 3-4aylik boyutunda:1: sanirim progestandan..esimde kiziyor,bunlara takip durma hamilesin iste daha cok sisceksin diyor:1:

melinda kız, bence sen tedaviden önce gebe kalcan hepimiz de bunu doğal karşılıycaz zannımca :1:
:9::9::9::9:inşallah bitanem:16::16:
Kanaman falan yok dimi? Annem bile dün seni soruyordu kanaması nasıl olmuş diye :1::1::1::1::1::1: sana dua ediyor:1::1::1:

:16::16::16::16::16::16: aminnnnn hepimiz için inşallah

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm melindammm. seninde ikizin olur inşallahhhhhhhhhhhhhh hemde tedaviye gerek kalmadan inşallahhhhhhhhhhhhhhhh. Güzel yüzlü arkadaşım sana benzesinler inşallah.:16::16::16:

izmir nasıl ben burada yanıyorum.

teşekkür ederim canım:54::54::54::54::54:
Amin kuzum inşallah :16::16::16:izmir yanıyor ben yanıyorum bu sekildeyim:37::37::9::9:
Aynı fikirdeyim ben de selenden kız haticeden erkek bekliyorum. :nazar:
:46::46::46:senden de kız bekliyorum balım:1::1:
Allahım utandırmasın, gönlümden geçen oydu.... kalan birkaç arkadaşımız var ki hep aklımın bi köşesindeler, uğrayanlar kadar uğramayanlar.... llyelizll vardı mesela, nası merak ediyorum... cicibebe gebeydi ama birden bire yok oldu, ki bi test yaptırcaktı tam o sıra yok oldu.... haaa güzbaharla konuştum bugün, fshı 6 ya düşmüşşş :21::21: bebek de iyileşecek ve bebeği de olacak inşallahhhh:16::16: neşe sağolsun sık sık geliyo da haber alıyouz kendisinden:29::29: du bu defa melindamı unutmıyım :1: hep gebe sanıyom ya ben onu :1: merveaydin kaldı bi de... işte bikaç çürük elmayız :1:
Oy kuzum bidanem beni unutmamis bu sefer:16::16:
Amayaa ben geldim :71::71::71::71::71:
Napıyorsunuz burada?
Hoşgeldin canım benim burası bizim ilk gozagrimiz :16::16::16:
:16::16: valla bende cok heyecanlaniyorum.kalbim hizli hizli atiyor aklima gelince muayene..bugun saat 15.00 da randevum.sonrasinda yazarim ne oldugunu :emir_bebek: sen yarin ne yapacaksin? Saat kacta,iznini nasil alcaksin? Kiz cok merak eiyorum seni,benim de sana gelesim var:1: kac kisiler? Maasallah o rakam beklentiyi bayagi bir yuksekte tutuyor..ama filmlerdeki gibi bir oge cok uzerine bastirarak belli ise yaniltma vardir..o zaman biz seninkileri ikiz filan sanarken,allah bilir tek kese cikar,di mi? Sonucta kan degeri kisiye gore degisir,sen son 2kiloyu kesin bu fazla bhcg degeri ile attin:1::1:

Canim güzel haberlerini bekliyoruz gelince haber ver merak ederim valla

Ben kur yaptiktan sonra fsh baktirdim 2,77..oncesinde 9,75 idi..ay ne guzel diye sevinirken ayni testte e2, 170e firlamis,oncesinde 42filandi..dr gosterdim fsh dustu diye, farketmez bu seferde ostrojen cikmis,gene rezerv azligi dedi...demek ikisi dengeli olmasi gerekmis. Ama sen,guzbahar biosteron kullaniyorsunuz onun farki vardir mutlaka..insallah bol,kaliteli yumolariniz olsun..
Guzbaharin da bu ay baslicak olmasina sevindim valla:16::16:
canım zaten kür yaparken çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum, aslında tedavi olurken de öyle... ne ne için kullanılıyor bilmek lazım olduğu gibi başka neleri etkiliyora da bakmak lazım.... benim e2 de düşük olduğundan fırlaması gerekiyordu zaten :1: ha sonuç noldu kendiliğinden gelen bi gebelik yok.... şimdi de biosteron yaparken incir kürü kullanılmasını önermiş güzbaharın doktoru ama açıkcası henüz başlamadım, bi de diğer iğne ilaçlar da girecek birkaç gün sonra; iğneler ile etkileşimi ne olur bilemediğimden bekliyor öylece....

canım zaten kür yaparken çok dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum, aslında tedavi olurken de öyle... ne ne için kullanılıyor bilmek lazım olduğu gibi başka neleri etkiliyora da bakmak lazım.... benim e2 de düşük olduğundan fırlaması gerekiyordu zaten :1: ha sonuç noldu kendiliğinden gelen bi gebelik yok.... şimdi de biosteron yaparken incir kürü kullanılmasını önermiş güzbaharın doktoru ama açıkcası henüz başlamadım, bi de diğer iğne ilaçlar da girecek birkaç gün sonra; iğneler ile etkileşimi ne olur bilemediğimden bekliyor öylece....

Ben aslanpencesi yapmistim fsh dusursun diye..aslinda bu degerin Kurle dusmesine inanmiyorum ben cunku daha dogmadan belli ne kadar sayi yumurtamizin olacagi".rakam degissede durum degismiyor.ama kalitesi yukseltilebilir bilgi olsun diye yaziyorum oncelikle sigara birakilmali:)) okudugum kadariyla vucut yapacagi yumurtalari 2-3 ay onceden belirliyormus..incir kuru de bu asamada sayiyi yukseltirken biosteronda kalitesini yukseltiyor..cok mantikli..sifa olsun sana,dilerim hersey cok gusel olsun:16:

Ben aslanpencesi yapmistim fsh dusursun diye..aslinda bu degerin Kurle dusmesine inanmiyorum ben cunku daha dogmadan belli ne kadar sayi yumurtamizin olacagi".rakam degissede durum degismiyor.ama kalitesi yukseltilebilir bilgi olsun diye yaziyorum oncelikle sigara birakilmali:)) okudugum kadariyla vucut yapacagi yumurtalari 2-3 ay onceden belirliyormus..incir kuru de bu asamada sayiyi yukseltirken biosteronda kalitesini yukseltiyor..cok mantikli..sifa olsun sana,dilerim hersey cok gusel olsun:16:
aynen tatlım sayı doğuştan belli... ben kendi açımdan söyliyim misal regl dönemi kontrollerimde 9-10 hatta fazlası da sayılabiliyor ancak bunların 2-3 tanesi birbirine yakın ölçülerde ve ilerideler. aslında benim en temel sorunum bu. yumurtalarımın eşit şekilde büyümemesi... fsh yüksekliğini neden takıyorum yada neden düşürmek istiyorum? benim durumumda olup da başarı hikayesi paylaşanlar genelde ilk olarak fshı düşürüyor. aynı şekilde saraçoğlu da bana fsh yüksek ise bebek tutunması zor demişti. dolayısıyla fsh bence de sadece rezerv durumunu değil kalitesini de gösteriyor. tutunma olasılığı yüksek olan umurta sayısı arttıkça fsh düşüyo da olabilir... tabi tüm bunlar teori. okuduklarımdan, söylenenlerden anlatılanlardan çıkardıklarım. resmi bi araştırmam yok :1:

merakla bekliyorum tatlım bu arada muayene den çıkınca yaz mutlakaaa:54::54::54::54:

Benim bildiğimde rezervdeki sayı değişmez ama folükülde ki sayı kürlerle ilaçlarla değişe bilir. Hormonlar iyi olursa folikülde ki sayı artar

Kızlar dünden beri düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Nazancım benim opu olmadı ya o nedenle senin dediğin gibi kendiliğinden hamile kalma şansım olmuyormuş. Yumurta baskılayıcı iğne oldum. Dondurulmuş 5 günlük embriyo transfer edildi bana. 5 günlük embriyorunun bölünme olasılığı da yokmuş. Yani Monicacımmm senin dediğin gibi tek yumurta olasılığı da gitti :53::53: Benim normalde 3 tane dondurulmuşum vardı. Doktorlar 1 tanesi istediğimiz kalitede çözünmedi o nedenle 2 tane transfer ettik dediler ve elime transfer ettikleri 2 embriyonun resmini verdiler. Dün 3 keseyi görünce doktorum onlar her ihtimale karşı 3 embriyoyu da koymuşlardır dedi (hatırlarsanız transfere kendisi girmemişti). Kalitesi bozuk olan embriyonun tutma olasılığı milyonda birdi nasıl becerdin dedi hatta. Yani kafamın karışmaması mümkün mü Allah aşkına :50::50: O zaman bana neden 3 tane transfer ettik demediler. offfffffffffff offfffffffff niye kimse işini düzgün yapmıyor. Yoksa başkasının yumurtalarını mı koydular bana :43::43: Yaa benim iş başından beri Türk filmi gibi oldu walla. Rabbim sonunu hayır etsin :16::16:

Keselerin resmini gönderiyorum. Allahım içlerinden birinin kalp atışlarını duyayım, sağlıkla kucağıma alayım yeter bana :16::16:

$20140701_102656.jpg

Walla fıstık gibi gireceksin mekana. Hem manken gibiyim hem de hamileyim diyerek. Gözümde canlandı şimdi :16::16:

Günaydın güzel anne adayları ve sona kalmış çürük elma gibi sayıca azalmış anne aday adayları :9:

Çok pis tüp bebek yapasım geliyor sizin yazıları okuyunca :35:

Ayyy bu ne güzel haberler maşallah :nazar: herkes hamiş koca göbiş :49: ikiz - üçüz oyyy maşallah Rabbim korusun

Bende istiyorum ondan yaaaa :17: Ekimde daha raporum çıkacak 3 ay kaldı Kasım başı da adetim inşallah yeni tedaviye start vereceğim

son tedavi olmasını temenni ediyorum :5:

Amaya canım senin tedavi de ilginç ilerliyor sonu bebişli olsun inşallah dileğim sana iki tane miniş :emir_bebek::emir_bebek:

İnşallahhh bu son olacak canımmmm. Bak herşey şu ana kadar yolunda gitti. Fire vermeden devam ediyoruz. İnşallah sıra sizin gebiş haberinizi almada. Sonrada hepimiz peş peşe bebişleri kucağımıza alacağız inşallaahhh!!! :16::16:

kız sezer görmüş 3 keseyi... Bende daha kese mese yok yarın bakıcaz kaç kişiler :1::1:

Öfffffffff taaa 5'de mi randevunn? Walla çoook heyecanlıyım. Senin de tek kese değil bence çoğul gibi içime doğuyor. Hadi hayırlısı :16::16::16: Aslına bakarsan çoğul beni çook korkutuyor. Çalışıyoruz, yakınımda kimsem yok, para yok, nasıl bakacağız bilmem :52::52:

Back