2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim yüreğine saglik ben yazindan cok büyük dersler aldım kendi adima bazen benim enerjim düşüyor eşim beni güçlendirmeye çalışıyor bazen o çok kötü oluyir ben onu toparliyorum iste ne bileyim yazmak istedim paylastigin için teşekkürler

canımm tüp bebek nedenlerimiz farklı belki hikayelerimiz hep aynı.. Bizde hiç korunmadık benim adet düzensizliğim yüzünden gitmiştim dr'a pko var dedi ama çok önemli bir durum değil çocuk düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan falan dedi hapı aldım eve gelene kadar düşündüm çocuk için çok erkendi ama "ya olmazsa" fikri beni çok korkutmuştu. Eşime bende gayet sıradan bir şekilde anlattım böyle bir durum varmış bence biz korunmayalım baktık bir süre olmazsa tekrar dr' a gideriz zaman kaybetmemeiş oluruz dedim tamam dedi. 1 yıl korunmadık ve çocuğumuz olmadı ben bu arada özel bir kaç dr'a gittim bana hepsi farklı teşhis koydu senin hiç yumurtan oluşmuyor diyen bile oldu hepsinden ağlayarak çıktım. Ikimizde özel sektörde çalışıyoruz ve izin sıkıntısı yüzünden ben çoğu dr'a yalnız gittim geldiğimde eşime anlattım ve sağolsun hep destek oldu benimle çocuğu olsun diye evlenmediğini allah nasip ederse çok mutlu olacağını ama olmasa da zaten mutlu olduğunu söyledi durdu. O zaman hiç belli etmezdi duygularını. Sonra bir devlet hastanesinde testlerimizi yaptırırken eşim test yaptırmak istediğini söyledi yaptırdık ertesi gün ben sonucu yine yalnız almaya gittim sonuç çok kötüydü dr direkt öyle ayaküstü tüp bebekten başka şansımız olmadığını söyledi . Işte o zaman o kadar ağlak olan ben güçlü olmak zorunda kaldım.. Eve gittim eşimle testlerin tekrar edilmesi gerektiğini söyledim," sonuçlar aynı çıkarsa tüp bebek yaptırmamız gerekirmiş, aslında bir yandan iyi oldu ilaç tedavisi, aşılama vs. Derken zaman kaybetmedik başarı oranı en yüksek olan tüp bebekmiş" falan diye anlatmaya başladım. Sorun bendeyken o kadar güçlü olan adam içine kapandı, sustu bazen ağladı... şimdi biz birbirimiz için güçlü olmak zorunda hissediyoruz kendimizi, çok fazla kaptırmamaya çalışıyoruz tüp bebek için ama içten içe ümitleniyoruz işte..

Tabiki ben çok anlattım amaya çok konuştum aynı senin gibi basit bir iş arasında basit bir konu gibi... Daha biz 1. Tüp bebek için ilaçlara bile başlamadık ama ben eşimle sürekli olmazsa ikincisini şurda yaptırırız iyi bir hastaneymiş falan diye konuşuyorum sırf olmama ihtimaline alışsın sarılacağı başka bir ümidi olsun diye.. Ama işte arkadaşlarımızın çocuklarına nasıl baktığını görüyorum, kucağına alamayışını, tedirginliğini, o anda gözlerinde oluşan hüznü, hepsini görüyorum ve hep dua ediyorum ona hayırlı bir evlat verebilmek için.. Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.. Napalım bu da bizim sınavımız..

ne güzel söyledin naiadd bu da bizim sınavımız diye... evet bu da bizim sınavımız ama ben hep korkuyla düşünüyorum çocuğum olunca sınavım ne olacak acaba diye bu da beni korkutuyor.kayınvalidemin bir lafı vardır 'kızım kim bu dünyada sıkıntısız ki, herkes bir çeşit çeker' der hep (kendiside zamanında çektiği için :KK43: ) Allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.Herkesin ne duası varsa rabbim kabul etsin. hikayelerinizden çok etkilendim.benzer şeyleri bende yaşadım, yaşıyorum. Çok ağlayan biri değilken en ufak şeylere bile gözüm doluyor. şuan bile bıraksam kendimi hüngür hüngür ağlarım. Allah hepimize sağlık versin. Hem ruh halimizi biran önce düzeltmemiz lazım hamiş olursak bebeklerimizde bizim gibi ağlak olur :KK9:

teşekkürler yazdıklarınız için.

eşimde özel sektör çalışanı, ben devletteyim ama benim için bile, müdür bişey demiyo ama rahatsız edici bi durum, işi asmak gibi gelmiyo değil. o yüzden genelde 5 e alıyorum randevumu, bi saat erken çıkıyorum; hastaneye 1 saat mesafemiz. eşime de bi çok kez sorun oluyosa gelme dedim. şefi ile arası çok iyi, malzeme almaya diye çıkıyo işten, doktor kontrolleri özellikle 15-20 dk sürüyo, sonrasında da onun işi ile ilgili yapması gerekenleri hallediyoruz ve öyle geliyoruz. şefi dışında bilen yok hastaneye gittiğimizi, o şekilde idare diliyo; Allah onlardan da razı olsun.

ben hep inşallah sorun bendedir diye geçirmiştim ilk zamanlar, nedenini bilmezken. eğer eşimde olsa nasıl toparlarım ki onu diye düşünmüştüm. içine kapanırsa, benimle konuşmazsa.... naiadd; aynen senin dediğin gibi genelde sorun bende olmasına rağmen, negatif sonuçlandığında, sonrasında doktor konuşmamızda eşiminde spermlerinde şekil bozuklukları olduğunu söyledi doktor, çok yoğun olmamakla birlikte. o zaman eşimde daha bi hüzünlü hal aldı önce. ama çabuk toparladık.

dün gece evlilik yıldönümümüzdü, unutur diye düşünüyodum. elinde kocaman bi çiçekle geldi :))))) bi sene kahrımı çektin dedi :) ne kahrı estağfurullah dedim, hem bi ömür çekmiycekmiyiz birbirimizi dedim.... evdeydik. sıradan bi gece geçirdik. bu işlerin içinde kendimi bulduğumdan beri aklımdan geçen en kötü şey sadece şuydu... ya insan ilk evlilik yıldönümünde ne hediye alsam diye düşünmek ister, ben ona hediye olarak üzerinde pozitif yazan bi gebelik testi vermeyi çok isterdim. ilk yıl oldukça ağır gelebilir belki ama Rabbime şükürler olsun ki, süper bi insanla yolumu bir etti, bu ağır yük bi sınavsa; ilk yıl bizi birbirimize daha çok bağlayan bi sonuç aldık. bu bence çok güzel bi şii....

bi de evlenmeden önce, nişanılyken; ya çocuğumuz olmazsa konulu bi konuşmamız olmuştu; ben açtım konuyu tabi. :KK43: tedavi oluruz dedi eşim. ona rağmen olmazsa ve sorun bendeyse dedim. yeniden tedavi oluruz dedi. ama olması imkansız derse doktor dedim... iyi günde kötü günde demiyo muyuz hayatım dedi. öyle ama dedim; eğer öyle bi şey olursa ben seni azad etmek isterim çünkü çocukları nası sevdiğini görebiliyorum... eşim; yani diyosun ki dedi, "eğer çocuğumuz olmazsa ve sorun erkek taraflıysa ben seni çekemem, çocuksuz bi ev düşünemiyorum, hayatıma bakarım...." öyle mi dedi.... hayır ne alakası var onu demek istemedim dedim; o zaman bunu da deme dedi. şimdi insanın aklına gelenin başına gelmesi midir bu, dua anıma denk geldi de Allah da kabul mu etti, yoksa zaten kaderimizdi ve biz o yüzden mi bunu yaşıyoruz diyorum arada bir. dilimi ısıraydım diyorum... çok kez Allah göstermesin diyerek söylemiştim ama.... bazen aklımda olanın dilimde olmasına nası kızıyorum anlatamam

ne güzel söyledin naiadd bu da bizim sınavımız diye... Evet bu da bizim sınavımız ama ben hep korkuyla düşünüyorum çocuğum olunca sınavım ne olacak acaba diye bu da beni korkutuyor.kayınvalidemin bir lafı vardır 'kızım kim bu dünyada sıkıntısız ki, herkes bir çeşit çeker' der hep (kendiside zamanında çektiği için :KK43: ) allah kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah.herkesin ne duası varsa rabbim kabul etsin. Hikayelerinizden çok etkilendim.benzer şeyleri bende yaşadım, yaşıyorum. çok ağlayan biri değilken en ufak şeylere bile gözüm doluyor. şuan bile bıraksam kendimi hüngür hüngür ağlarım. Allah hepimize sağlık versin. Hem ruh halimizi biran önce düzeltmemiz lazım hamiş olursak bebeklerimizde bizim gibi ağlak olur :KK9:

canım benim sen kendi cevabını kendin vermişsin zaten allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, çok şükür ki biz bu sınavdan isyan ederk değil dua ederek çıkıcaz.. Allah ona sığınan kullarının hep yanında olur eminim .. şöyle düşün bilmiyorum sizlerde de aynı şey oldu mu ama bizim bo zor dönemde eşimizle iletişimimiz çok daha fazla kuvvetlendi, eşim bu dönemde yıllardır ne yaptıysam vazgeçemediği sigarayı bıraktı, her şerde bir hayır vardır derler ya bu sınavda diğerleri de elbet becerebilirsek bize bir hayır getirir. Yeter ki inanalım, elimizden geleni yapalım, allaha'a sığınalım..

Kasim reglimde bi sorun olmazsa 3.denememizi yapicaz.sorunum sebepsiz..zamanini bekliyoruz..

teşekkürler yazdıklarınız için.

Eşimde özel sektör çalışanı, ben devletteyim ama benim için bile, müdür bişey demiyo ama rahatsız edici bi durum, işi asmak gibi gelmiyo değil. O yüzden genelde 5 e alıyorum randevumu, bi saat erken çıkıyorum; hastaneye 1 saat mesafemiz. Eşime de bi çok kez sorun oluyosa gelme dedim. şefi ile arası çok iyi, malzeme almaya diye çıkıyo işten, doktor kontrolleri özellikle 15-20 dk sürüyo, sonrasında da onun işi ile ilgili yapması gerekenleri hallediyoruz ve öyle geliyoruz. şefi dışında bilen yok hastaneye gittiğimizi, o şekilde idare diliyo; allah onlardan da razı olsun.

Ben hep inşallah sorun bendedir diye geçirmiştim ilk zamanlar, nedenini bilmezken. Eğer eşimde olsa nasıl toparlarım ki onu diye düşünmüştüm. Içine kapanırsa, benimle konuşmazsa.... Naiadd; aynen senin dediğin gibi genelde sorun bende olmasına rağmen, negatif sonuçlandığında, sonrasında doktor konuşmamızda eşiminde spermlerinde şekil bozuklukları olduğunu söyledi doktor, çok yoğun olmamakla birlikte. O zaman eşimde daha bi hüzünlü hal aldı önce. Ama çabuk toparladık.

Dün gece evlilik yıldönümümüzdü, unutur diye düşünüyodum. Elinde kocaman bi çiçekle geldi :))))) bi sene kahrımı çektin dedi :) ne kahrı estağfurullah dedim, hem bi ömür çekmiycekmiyiz birbirimizi dedim.... Evdeydik. Sıradan bi gece geçirdik. Bu işlerin içinde kendimi bulduğumdan beri aklımdan geçen en kötü şey sadece şuydu... Ya insan ilk evlilik yıldönümünde ne hediye alsam diye düşünmek ister, ben ona hediye olarak üzerinde pozitif yazan bi gebelik testi vermeyi çok isterdim. Ilk yıl oldukça ağır gelebilir belki ama rabbime şükürler olsun ki, süper bi insanla yolumu bir etti, bu ağır yük bi sınavsa; ilk yıl bizi birbirimize daha çok bağlayan bi sonuç aldık. Bu bence çok güzel bi şii....

Bi de evlenmeden önce, nişanılyken; ya çocuğumuz olmazsa konulu bi konuşmamız olmuştu; ben açtım konuyu tabi. :KK43: tedavi oluruz dedi eşim. Ona rağmen olmazsa ve sorun bendeyse dedim. Yeniden tedavi oluruz dedi. Ama olması imkansız derse doktor dedim... Iyi günde kötü günde demiyo muyuz hayatım dedi. öyle ama dedim; eğer öyle bi şey olursa ben seni azad etmek isterim çünkü çocukları nası sevdiğini görebiliyorum... Eşim; yani diyosun ki dedi, "eğer çocuğumuz olmazsa ve sorun erkek taraflıysa ben seni çekemem, çocuksuz bi ev düşünemiyorum, hayatıma bakarım...." öyle mi dedi.... Hayır ne alakası var onu demek istemedim dedim; o zaman bunu da deme dedi. şimdi insanın aklına gelenin başına gelmesi midir bu, dua anıma denk geldi de allah da kabul mu etti, yoksa zaten kaderimizdi ve biz o yüzden mi bunu yaşıyoruz diyorum arada bir. Dilimi ısıraydım diyorum... çok kez allah göstermesin diyerek söylemiştim ama.... Bazen aklımda olanın dilimde olmasına nası kızıyorum anlatamam

bende o kadar çok hayal ettim ki eşimin d.gününde ya da evlilik yıldönümümüzde bebiş haberi vermeyi.. Inanın hayal bile edemiyorum onun yaşayacağı mutluluğu.. Sen asla sebebi kendinde, öylesine ağzından çıkmış iki lafta arama.. Bu bizim kaderimiz. Allah beterinden korusun.. Bize en önce eşlerimizi bağışlasın, huzurumuzu daim etsin. ELBET BU ZORLUKLAR GEÇECEK.. GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER :)

Son düzenleme:
canım benim sen kendi cevabını kendin vermişsin zaten allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez, çok şükür ki biz bu sınavdan isyan ederk değil dua ederek çıkıcaz.. Allah ona sığınan kullarının hep yanında olur eminim .. şöyle düşün bilmiyorum sizlerde de aynı şey oldu mu ama bizim bo zor dönemde eşimizle iletişimimiz çok daha fazla kuvvetlendi, eşim bu dönemde yıllardır ne yaptıysam vazgeçemediği sigarayı bıraktı, her şerde bir hayır vardır derler ya bu sınavda diğerleri de elbet becerebilirsek bize bir hayır getirir. Yeter ki inanalım, elimizden geleni yapalım, allaha'a sığınalım..

Evet haklısın eşlerimizle iletişim konusunda kesinlikle daha da kuvvetlendi. Dediğin gibi elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Sadece kendi ruh halimden memnun değilim. normalde iyimser bir insandım bu da beni kuvvetlendiriyordu, şimdi ruh halim çok sağlam değil ağlama krizlerim oluyor çok sık olmasada. sebebi sadece neden çocuğum yok da değil. Sonuçta olmayabilir de bununda bilincindeyim. Çevre baskısından, devamlı bu durumla yüzleştirildiğim için (dua etmeleri bile beni üzüyor-tövbe yarabbim-) hayatımı sanki yoluna koyamıyormuş hissi var var da var işte...acaba hamile olduğumu öğrenince hepsi bir anda geçecek mi onu merak ediyorum umarım kalıcı değildir çünkü sinir bozucu bir durum. kendimden sıkılıyorum bazen. etrafa belli etmemeye çalışmakta yoruyor tabi neyse....

kizlar yazdiklarinizi okudumda hepiniz cok guzel yansitmissiniz duygularinizi ve yasadiklarinizi rabbim inss birbirimize ettigimiz dualari ve niyetlerin yuzu suyu hurmetine inss hepiniz evlat sahibi olrsunuz inss okudukca hepinize tektek dua ediyorum ama lutfen birazda pozitif olun inss zamani gelince olacak ben buna cok inaniyorum

Kizlar selam herkese allah nasip ederse kasim adetimde ben de tedaviye baslicam 30 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimde varikoselden dolayi hareket sorunu var bende de cikolata kistleri var sorun cok yani :KK43:(((((( allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kizlar selam herkese allah nasip ederse kasim adetimde ben de tedaviye baslicam 30 yasindayim 1.5 yillik evliyim esimde varikoselden dolayi hareket sorunu var bende de cikolata kistleri var sorun cok yani :KK43:(((((( allah yardimcimiz olsun hepimizin

selaammm
Şimdiden hayırlı olsun. İyi haberler al inşallah. bende 31 yaşındayım ve 8 senelik evliyim. 3.denemem benim.umarım son olur :) yaklaşık 1 ay önce çikolata kisti olan bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı.inşallah sendende iyi haberler alırız.

Evet haklısın eşlerimizle iletişim konusunda kesinlikle daha da kuvvetlendi. Dediğin gibi elimizden geleni yapalım gerisi Allahın takdiri. Sadece kendi ruh halimden memnun değilim. normalde iyimser bir insandım bu da beni kuvvetlendiriyordu, şimdi ruh halim çok sağlam değil ağlama krizlerim oluyor çok sık olmasada. sebebi sadece neden çocuğum yok da değil. Sonuçta olmayabilir de bununda bilincindeyim. Çevre baskısından, devamlı bu durumla yüzleştirildiğim için (dua etmeleri bile beni üzüyor-tövbe yarabbim-) hayatımı sanki yoluna koyamıyormuş hissi var var da var işte...acaba hamile olduğumu öğrenince hepsi bir anda geçecek mi onu merak ediyorum umarım kalıcı değildir çünkü sinir bozucu bir durum. kendimden sıkılıyorum bazen. etrafa belli etmemeye çalışmakta yoruyor tabi neyse....

canım benim seni çok iyi anlıyorum. ablam pazara çıkıyo, pazarcılık yapar yani, bende her hafta uğrarım yanına. bi hatun var hemen yanında. her gördüğünde çocuk yokmu diye sorar; bugün de geleneği bozmadı yine sordu. ama ben her defasında güzel cevap verme geleneğimi bozdum artık.... daha geçen hafta henüz düşünmüyoruz demiştim, bide üsteneyip yaşın geçiyo ama sonra bulamazsın diye ısrarcı olmuştu. ya sabır diyip geçmiştim, bugünde aynen bebiş yokmu muamelesi yapınca. her hafta sormakla ne zevk alıyosun abla, gerçekten çok merak ediyorum dedim.bi de ben her her hafta sormuyorum ki ilk kez sordum demez mi? sorma dedim, kızların var üç tane, evlendiklerinde onlara sorarsın biraz sabret diyeverdim valla.... kim ne düşünürse düşünsün. bi yerden sonra, insanın yarasına bas bas nereye kadar anlayış saygı falan.... sinir oldum, ablam da yoktu yanımda gelince söyledim bak böyl böyle oldu haberin olsun bi şey derse benden duy bari dedim....

Son düzenleme:
hepimiz güzel haberler alıcaz Allah ın izniyle. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla veya evlatlarıyla sınav etmesin inşallah. bizler sadece Rabbimin "ol!" demesini bekleyenleriz... Rabbim, ki vermeyi istemese, istemeyi vermezdi; inşallah bizlerinde kucaklarını dolduracaktır....

merhabaaa bende basladım bugun 2.ıgnelerımı yapıyorum tup bebekte ılk denemem 3 yıllık evlıyım bende pco esımde morfolojı sorunu var 2011 yılında varıkoselden amelıyatımız var ınsallah ılk denemede kavusuruz bebıslerımıze buayda denıyecek olan tum arkdaslarımın kucakları dolsun ınsallahh Allah yardımcımız olsun hepımızın

canım benim seni çok iyi anlıyorum. ablam pazara çıkıyo, pazarcılık yapar yani, bende her hafta uğrarım yanına. bi hatun var hemen yanında. her gördüğünde çocuk yokmu diye sorar; bugün de geleneği bozmadı yine sordu. ama ben her defasında güzel cevap verme geleneğimi bozdum artık.... daha geçen hafta henüz düşünmüyoruz demiştim, bide üsteneyip yaşın geçiyo ama sonra bulamazsın diye ısrarcı olmuştu. ya sabır diyip geçmiştim, bugünde aynen bebiş yokmu muamelesi yapınca. her hafta sormakla ne zevk alıyosun abla, gerçekten çok merak ediyorum dedim.bi de ben her her hafta sormuyorum ki ilk kez sordum demez mi? sorma dedim, kızların var üç tane, evlendiklerinde onlara sorarsın biraz sabret diyeverdim valla.... kim ne düşünürse düşünsün. bi yerden sonra, insanın yarasına bas bas nereye kadar anlayış saygı falan.... sinir oldum, ablam da yoktu yanımda gelince söyledim bak böyl böyle oldu haberin olsun bi şey derse benden duy bari dedim....

hahahaaaay kadına cevap fena olmuş :))))) ben ilk seneler çocuk düşünmüyoruz diye geçiştirmeye çalışıyordum.böyle söyleyince insanlar nedense ısrarcı davranıyor, kendilerince ikna etmeye çalışıyorlar (benim çocuğumun onlara faydası ne olacaksa) çoğu zaman patavatsızca sorular yöneltiyorlardı son senelerde (bu arada seneler diye konuşuyorum.ben 8 senelik evliyim 6 senedir de çocuk istiyoruz) artık son senelerde düşünüyorum ama olmuyor dua edin inşallah olur diyorum. böyle söyleyince daha rahat atlatıyorsun bilgine :) o zaman insanlar ısrarcı davranmıyorlar.inşallah olur falan deyip geçiyorlar.dene istersen psikolojik olarak daha da rahatladığını göreceksin.tabi yine arada patavatsız insanlar çıkıveriyor sende mi sorun eşindemi diyecek kadar! ama dediğim gibi ben böyle söyleyince ortam daha rahatlıyor. yoksa benimde senin verdiğin cevaplara benzer çoook cevabım oldu ama sinirler çok bozuluyor o zaman

merhabaaa bende basladım bugun 2.ıgnelerımı yapıyorum tup bebekte ılk denemem 3 yıllık evlıyım bende pco esımde morfolojı sorunu var 2011 yılında varıkoselden amelıyatımız var ınsallah ılk denemede kavusuruz bebıslerımıze buayda denıyecek olan tum arkdaslarımın kucakları dolsun ınsallahh Allah yardımcımız olsun hepımızın

merhabalaar
haydi hayırlı olsun, hayırlı güzel haberler al inşallah

hahahaaaay kadına cevap fena olmuş :))))) ben ilk seneler çocuk düşünmüyoruz diye geçiştirmeye çalışıyordum.böyle söyleyince insanlar nedense ısrarcı davranıyor, kendilerince ikna etmeye çalışıyorlar (benim çocuğumun onlara faydası ne olacaksa) çoğu zaman patavatsızca sorular yöneltiyorlardı son senelerde (bu arada seneler diye konuşuyorum.ben 8 senelik evliyim 6 senedir de çocuk istiyoruz) artık son senelerde düşünüyorum ama olmuyor dua edin inşallah olur diyorum. böyle söyleyince daha rahat atlatıyorsun bilgine :) o zaman insanlar ısrarcı davranmıyorlar.inşallah olur falan deyip geçiyorlar.dene istersen psikolojik olarak daha da rahatladığını göreceksin.tabi yine arada patavatsız insanlar çıkıveriyor sende mi sorun eşindemi diyecek kadar! ama dediğim gibi ben böyle söyleyince ortam daha rahatlıyor. yoksa benimde senin verdiğin cevaplara benzer çoook cevabım oldu ama sinirler çok bozuluyor o zaman
daha dün evlilik yıldönümümdü ya... yani şimdi kalksam olmuyo desem senin dediğinden beter, bi tomar şey çıkar eminim... şu hoca var ona götüreyim seni diyen dahi çıkar, anlayıp susacak tarzda olsa.... daha önce de söylemiştim, ailem köyde yaşıyo, o kadın da aynı köyde.... düşün artık sakız olurum dillerine. bunu da hiç istemiyorum. zaten evlenmemem, daha doğrusu otuz yaş üstü olup evlenmemiş olmamı bile, "izmir de okudu ya, kimseyi beğenmiyo" olarak yorumlamışlardı. evlenmeme, beğenmeme mevzuu yeni bitti. hep duyduklarım oldu ama hiç sesim çıkmazdı benim, bana ne millet konuşur konuşur susar mantığındayım da genelde. ama her hafta her hafta da insanın damarına basılmaz yani.
ya düşün atamam çıkmadan önce yeri geldi ben tarlada da çalıştım. adamın biri geldi dedi ki(kızların okumasına karşıydı, kardeşini de okutmadılar o yüzden) "benim kardeşimle aynı ilkokulda okudunuz. okudun da ne oldu bak yine aynı tarladasınız, hem onun kocası iki de çocuğu var." "ohhhhh" diyo yani adam, koskocaman adam ne diycem ki, desem anlıycak mı?? gerçi o adama da bi kez yine aynı şeyi dolmuşta gayet yüksek sesle söyleyince atışmışlığım var ama, sana ne diye.... olaya böyle bakan sığ düşünen manyaklar var, Allah'tan rahmetli babam o zihniyette olmadı hiç. hep arkamda olmuştur.... şimdi sen böle düşünebilen insanlara ne dersin...

Son düzenleme:
Herkese Merhaba :)
28 ekim itibariyle gonal-f'e başlamış bulunmaktayım bir aksilik çıkmazsa kasımda transferim yapılmış olacak benimde. Hepimize bol şanslar :)

X