- 13 Mart 2013
- 854
- 122
mrb cnm hosgeldin aramiza evet cnm ben dondurulmus tedavisyle cok sukur suan hamileyim inss darisi sana cnm
ayyyyy cnm masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin inss cok sevindim
çok sevndm darısı başımıza artık[/QUOTE
Tesekkürler özlem..sana da hayırlı tedaviler ve hayırlı bir evlat dilerim..
mrb cnm hosgeldin aramiza evet cnm ben dondurulmus tedavisyle cok sukur suan hamileyim inss darisi sana cnm
ayyyyy cnm masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin inss cok sevindim
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
lucrin kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?
lucrın kullandıktan sonra ne yapılıyor, yumurtlayıcı ıgnelere mı başlıyoruz?
Tedavi aşaması nasıl ilerliyor?
İlk kez uzun protokol uygulanıyor ve bılemıyorum :44:
Sağol canım :) ben de seni kistli topiklerden hatırlıyorum :) Canım ben bu yaz 2 aşılama denedim, hüsran. Benim eşiminde sperm sayısı sınırda. kistin boyutu da 3.5 cm. hiç ameliyat olmadım. Az kalsın laparos. olcaktım gecen yıl, doktor degıstırdım, kılpayı dondum. 2 ay Lucrin depot (aylık ) kullandım, bu ay da yumurtalıkların rahatlasın dedi. İnsallah hayırısıyla 2 aralık baslıcaz. Bi aksilik olmazsa.. Senin durumun ne canım ?
Canim yanlis hatirlamisim,3 kasim benimde transfer,15 kasim da test tarihi.benimde 12. Gun 300,14. Gun 800,aramizda 3 gun var cnm.Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir ins🙏
Kizlar bugün transferimin 3. Günü agzimin icinde metal tadi car hicbise yiyemiyor um istifra ettim hemşire ilaclardan hormonlardan dedi buse yiyemiyorum çok agladim besin alamazsam nasil tutunacak
bu gün gelir gelmez ne güzel haberler alıyorum ben ya maşallah canım benim ay çileklimonataya ve sana çok sevindim Allah bebişlerinizi size bağışlasın çok güzel içim kıpır kıpır oldu sevinçten...seninde donmuşla hamile kaldığını öğrenince dahada mutlu oldum umut etmek çok güzel Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah her ne istiyosak kabul etsin....
Selam arkadaşlar,
Dün 13 tane yumurtam toplanmıştı, bugün 6 tanesi döllenmiş. 3 tanesi donduruldu, diğer üçü ise Pazartesi transferim olacak blastosist için takipteler.
hımm canım benimkide şöyle.martta laparoskopi oldum 8 cm olmuştu kistin içindeki sıvı alındı sadece kist orada büyümeye devam ediyor mecburensonra eylülde 1 aşılama yaptık olmadı.geçen ay histeroskopi ile rahim incelendi.tabi her yer endometriozis kalıntılarıyla doluymuş..eşimin spermi iyi ama morfolojisi %3 yani bizde ilk tüp bebeği denicez önümüzdeki hafta başlarım sanırım bende iğnelere :))) ay varya çikolata kisti olup tüple gebe kalan hemde ilki tutan çok duydum ama ben umutsuzum.inşallah üzülmeyiz:)
sagol cnm insssss
donmuslarla tedavi sureci cok rahat cnm inss senin dndurulmuslarinda senin yuzunu guldursun cnm
lucrin kullanan arkadaşlarım bana yardımcı olur musunuz?
lucrın kullandıktan sonra ne yapılıyor, yumurtlayıcı ıgnelere mı başlıyoruz?
Tedavi aşaması nasıl ilerliyor?
İlk kez uzun protokol uygulanıyor ve bılemıyorum :44:
Adetinin 3.günü kontrole gidiyorsun ve yumurta gelistirici igneye basliyorsun.ben merional kullandim 9 tane lucrinede devam ettim ve catlatma ignesi sonrasinda opu.hayirli olsun tedavin.
Ayy canım ben de sürekli istatislik topluyorum bu konuda uzunca bi zamandırYa eninde sonunda Rabbime kalmış, biz pozitif olalım yeter. Ayy senle yakın zamanlarda baslıcaz o zaman, hadi bakalım beraberce burdan birbirimize destek oluruz Canım hiç araştırdın mı bilmiyorum, bu kistin özel bi diyeti var, yediğim içtiğime dikkat etmeye başladıktan sonra benim kasık ağrılarımda ciddi azalma oldu.
çok teşekkur ederım kodal, sağolasın. daha lucrıne başlayamadım da. bu 2.tüp denemem ama uzun protokol ılk olacak.Lucrin kullanirken adet olacaksin ve lucrin kullanmayi krsmeyeceksin.adetin 2.günü kan ve ultrason için klinige cagriliyorsun.ve diger kullanacağınız ilaçları tespit ediyorlar.ben lucrin gnolf ve menopur kullandım...
Adetinin 3.günü kontrole gidiyorsun ve yumurta gelistirici igneye basliyorsun.ben merional kullandim 9 tane lucrinede devam ettim ve catlatma ignesi sonrasinda opu.hayirli olsun tedavin.
inşallah canım benim şuan ilaç olarak ne kullanıyosun tatlım
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
nihan bnm ki kısa mı uzun mu peki bgn adetn 2.günü puregon 225 ilr başlndı,
canım araştırdım ama çalışıyormusun bilmiyorum işyerinde buna uyamıyorumyani gelen yemeklerde o zararlı şeylerin hepsi oluyor ayırtetsem aç kalırım :26: kasık ağrıları zaten bizi öldürecek.hele adetlerim ölecek gibi sancılı oluyor :26: neyse gebe kalalımda olsun varsın.evet aynı zamanlarda güzel haberler alalım inşallah.doktorumun verdiği ilaçları alıyorum ben folik asit ve dhea içeren bir hap bıosteron alıyorum.birde solgar marka omega3 alıyorum.bol bol incir yiyorum.çok heyecanlıyım