- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriiiikkklleeeeeeeerrrrr çoook sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnnn bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum testi.normalde c.tesi test günüm bugün hemşire aradı cuma yapabileceğimi söyledi. nasıl beklicem test sonucunu yaaaa:18::18::18:
innşşallaaaaah msruya
en zor kısmına geldim cuma test yaptırayım, negatif olursa haftasonu kafa dağıtırım diye düşündüm yoksa hiç cesaretim yookkk:18::18::18::18:
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
Giden Kimse yokmu kizlar??
hehe, ben de cok heyecanlıyım da, yıne doktor erteler dıye sakın olmaya calısıyorum canım ben ogretmenım cogunlukla erken gelıyorum eve, obur gunlerde de evden kek falan yapıp goturup yıyorum, ama keki bi gorsen, tam bugday unu, ıncır ceviz, fındık, kuru uzum ayıptır soylemesı ne bulursam içine atıyorum bi de ben eskiden çılgındım ya, hazır yemek cok yerdım, fast food cips abur cubur. ben bu kisti hep bunlara baglıyorum. Ben de bol bol incir yiyorum yumoslara yarasın bitek folik asit alıyorum ben ya, oburlerını doktor mu soyledı sana?
Aksi ispat edilene kadar hamişsin Bu gece gecmez sana, bebisi sev sev uyu. İnsallah pozitif sonucunu alınca bize transfer sonrası hamile kalmanın püf noktalarını anlatcan yarın akşam
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
kızlar 2.tedavim ama çok heycanlıyım
hamile arkadaşlarımız transferden sonra ne yaaptınız ne yapamadınız bilgilendirirmisiniz
ben transferden sonra yürümeye kormuştum bebek düşer diye
ilk tedavimiz 12 yumurtam oldu 6 sı döllendi ama 5.güne 3 tane kalmıştı biri çok kötüydü vermedi diğer ikiside orta kaliteymiş blast olmamıştı inş bunda olur sonra genetik test yaptırdık problem çıkmadı ama bende azcık pıhtılaşma çıktı
adet oldum ya bugün nasıl ağladım anlatamam inş herşey hepimiz için çok güzel olur 8 yıldır bebek özlemiyle yanıyorum 25 yaşındayım
puregon 225 le tedavisi başlayan var mıu?????????????
canım sorunun neki senin ?? rabbim 8 yılın beklemesine binaen üçüz versin inşallah
Şöyle ki, ben bu fındık fıstıgı ara ogun yapmaya calısıyorum, kilo da aldırıyodur da bebiş ugruna pek tartıya cıkmıyorum artık canım ben de bi ara sogan kurune baslamıstım, doktorum bırak dedi, o baska bi kıst yapar dedi, bıraktım. En iyisi hiç kür falan cok bulasmamak, kuvvetli etkileri oluyo onların anladıgım kadarıyla. her gun bi kac incır bızım yaptıgımız gibi. Hepimiz birer diyetisyen olduk zaten İnsallah sonu boyle olur Bana kistin büyümesi dursun diye işte 2 ay lıucrin vurdurttu. 3 aydır adet olmuyorum, okulda cinnet geçiren hoca potansiyelim var Ayy canım güzel olur her sey inşallah. :18:vaaaaowww canım fast food+asitli içecekleri bende bıraktım kepek ekmeği falan yiyorum.bu fındık fıstık kilo aldırmıyormu sana:26: tabi çikolata sıfır psikolojik olarak incir kürü yaptım 2 hafta sonra prolaktini yükseltir dedi buradaki arkadaşlar.gerçi prolaktine hiç bakmadı doktorum ama ben yinede tedbiri elden bırakmadım.incir kürü yerine bol bol incir yiyorum ilaç konusuna gelince.ben ankara başkent hastanesine gidiyorum.doktorum tüp bebeğe başlamadan önce bir iğne vurdu bana kistin büyümesini durduralım diye o ilaçta 500 liraydı neyse sonra dediki hergün folik asit al ve dhea içeren bıosteron adında( onunda fiyatı 100 tl) bunuda günde 3 defa al.buda yumurtanın kalitesini arttıracak dedi.bende mecburen hepsini aldım.ama doktorum omega 3 demedi.onu ben alıyorum.çok balık yiyemediğim için...bakalım faydamı zararmı görecek belli olur yani.doktorum bu ilk tüp denememiz olduğu için herşeyin en iyisiyle başlayalım dedi ondan o ilaçları verdi bakalım sonuç ne olacak :))))
teşekkür ederim arkadaşım aaammiiiiinnnn zaman geçmesin istiyorum öğrenmekte istemiyorum beeennn:18::18::18::18::18:
cnm ben suan esterofem pregesteron jel ve folik asit kullaniyorum zaten bu ilaclari tedavi asamasindada kullaniyorsun