2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İnsallahhh cnm yaaa kafamda o kadar cok soru varki bi an önce baslasam diyorum
Peki ilacları eczaneden mi alıyosun bizim özel olacak 4.500 üc binini hastane alacak 1,5 ilaclara gidecekmis

merhaba canım. Ben de baslıcam yakında da fiyat konuşmamıstım doktorla, senin raporun var mı? İnsallah hayırlı olur tedavımız :)

Ben deneyecegim canim iki gün önce negatifimi aldim adet olmayi bekliyorum simdi.sürec ne hic bilmiyorum.

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.... çok üzüldüm canım negatif aldığın için senin ve eşinin ne kadar üzüldüğünüzü biliyorum ama bi umudumuz her zaman var, olacağını hissettiğimiz için bu yoldan vazgeçmemeliyiz Rabbim maddi ve manevi imkan verdiği sürece... inşallah seninde benimde ve herkesin donmuşlarımız tutar ve hamile kalırız vazgeçmek yok...

kızlar başladık tedaviye puregon 225 pazartesi tekrar cağırdı doktorum herşey yolunda rabbim hepimize pozitif sonuçlar olmayı nasip etsin

Kızlar beta hcg 299, 01!!:nazar:
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:KK49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:KK49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

Oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy superrrrrrrrrrr superrrrrrrrrr.......

canım gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah dertsiz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize dua edenler kervanına katıldın artık :) Bu güzel duygunun taıdın çıkar

maşallah canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ay ne güzel bir haber bugün sizin topiğinize katıldım ve çok güzel bi hamiş haberi aldım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: sağlıklı hamilelikler diliyorum..Allah tamamına erdirsin...

canım gözün aydın :nazar::nazar::nazar::nazar: Allah dertsiz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize dua edenler kervanına katıldın artık :) Bu güzel duygunun taıdın çıkar

QUOTE=kodal82;32762877]Oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy superrrrrrrrrrr superrrrrrrrrr.......[/QUOTE]

Sagolun güzeller..Allah size de nasip etsin insallah..hepinize duacıyım her zaman..
Negatif sonuç alan arkadaşlarım da dahil herkese en kısa zamanda nasip olsun bu mutluluk..
Allah tamamına erdirir insallah kucağa almak da nasip olur

maşallah canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ay ne güzel bir haber bugün sizin topiğinize katıldım ve çok güzel bi hamiş haberi aldım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: sağlıklı hamilelikler diliyorum..Allah tamamına erdirsin...
Aramıza hoşgeldin havva..Allah senden razı olsun sağolasın.tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah. .

canım tüp bebek tedavin hayırlı olsun.ben seni çikolata kisti topiğinde gördüm.hiç tüp denedinizmi siz ?? denediyseniz olmadımı ? durumun nasıl kistle :) bendede çikolata kisti var :)

Sağol canım :) ben de seni kistli topiklerden hatırlıyorum :) Canım ben bu yaz 2 aşılama denedim, hüsran. Benim eşiminde sperm sayısı sınırda. kistin boyutu da 3.5 cm. hiç ameliyat olmadım. Az kalsın laparos. olcaktım gecen yıl, doktor degıstırdım, kılpayı dondum. 2 ay Lucrin depot (aylık ) kullandım, bu ay da yumurtalıkların rahatlasın dedi. İnsallah hayırısıyla 2 aralık baslıcaz. Bi aksilik olmazsa.. Senin durumun ne canım ?

Ayyy cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

çok sevndm darısı başımıza artık

canım senin sonucun beli oldumu yoksa daha test gününümü bekliyosun donmuşlamı denedin cevaplayabilirsen çok sevinirim
mrb cnm hosgeldin aramiza evet cnm ben dondurulmus tedavisyle cok sukur suan hamileyim inss darisi sana cnm
ayyyyy cnm masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin inss cok sevindim

Selam arkadaşlar,
Dün 13 tane yumurtam toplanmıştı, bugün 6 tanesi döllenmiş. 3 tanesi donduruldu, diğer üçü ise Pazartesi transferim olacak blastosist için takipteler. :KK31:

X