Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallahhh cnm yaaa kafamda o kadar cok soru varki bi an önce baslasam diyorum
Peki ilacları eczaneden mi alıyosun bizim özel olacak 4.500 üc binini hastane alacak 1,5 ilaclara gidecekmis
Ben deneyecegim canim iki gün önce negatifimi aldim adet olmayi bekliyorum simdi.sürec ne hic bilmiyorum.
Kızlar beta hcg 299, 01!!
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..
canım gözün aydın Allah dertsiz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bize dua edenler kervanına katıldın artık :) Bu güzel duygunun taıdın çıkar
Aramıza hoşgeldin havva..Allah senden razı olsun sağolasın.tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah. .maşallah canım Allah kucağınada almayı nasip etsin ay ne güzel bir haber bugün sizin topiğinize katıldım ve çok güzel bi hamiş haberi aldım sağlıklı hamilelikler diliyorum..Allah tamamına erdirsin...
canım tüp bebek tedavin hayırlı olsun.ben seni çikolata kisti topiğinde gördüm.hiç tüp denedinizmi siz ?? denediyseniz olmadımı ? durumun nasıl kistle :) bendede çikolata kisti var :)
Masallah tebrik ederim saglicakla al kucagina
mrb cnm hosgeldin aramiza evet cnm ben dondurulmus tedavisyle cok sukur suan hamileyim inss darisi sana cnmcanım senin sonucun beli oldumu yoksa daha test gününümü bekliyosun donmuşlamı denedin cevaplayabilirsen çok sevinirim
ayyyyy cnm masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin inss cok sevindimKızlar beta hcg 299, 01!!
Ayyy cok sevindim canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.