Bizim tahlillerde hic birsey cikmadi.ama nedense size yaptigi gibi bize de deviti biraktirdi.. Onun yerine multitabs vitamin verdi.. Onu da 1 ay kullanacagiz. Bugun saglik ocagina gidip oglumu tekrar tarttirdik. 13 gunde 300 gram almis. Ebemiz normal dedi. Sanirin sıkıntı bizim doktorda:) buarada doktor kan ilaci kullanmayin 6. Aya kadar dedi ama bize saglik ocaginda verdiler. Gunde 4 damla veriyoruz biz. Esim eczaneye de sordu, eczaci kensinlikle kullanin demis. İnsan kime inanacagini sasiriyor vallahi(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah nasip ederse 7 kasım da anne olucam
Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim 19 kasim annesiyim bende normali 15 ti hehe bekletti tosun ayy cok heycan vardir sende benim ikinci olmasina ramen cok heycanliydim resmen gene dogurasim geliyo ama yanlizim 2 si minik bide 3 saglikli bakamam diye dusunuyorum kizim olsun cok istiyorum 4 tane dusunuyorum cocuk 2 sinide 8 9 yil sonra dusunuyorum yada 4 5 sene sonra yani ogullarim tam bagimsiz yasamayi ogrensinler yemek icmek wc ders oyle
4 çocuk mu? Emin misin?
nestle vanilyali kasik mamasi ile nutricia kasik mamalarini nasil yapiosun bilgi verir msn?
Cnm ben onlari nestlenin devam sutuyle yada nutrilon la filan yapiyorum olmadigindada normal inek sutuyle yapiyorum 8 ci aydan sonra ilk oglumada inek sutune gectlm harika oluyor tadi ozaman
devam sutu ile oluosa anne sutu ile de olur o zaman demi canim
Tabiyki olur rahatlikla verebilirsin hatta icine sinmezse milupanin sitesine gir anne sutuyle hazirlanan seyler oluyo
saol canim anne olunca illaki insan irdelio yanlis yapmamak için anne sutu ile yapanlar oluo duyuyorum ama yapmayınca insan ikilemde kalio deneyim bakalim sevecekmi benim kuzucuk
Yaptinmi sevdimi merakettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?