• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bizim tahlillerde hic birsey cikmadi.ama nedense size yaptigi gibi bize de deviti biraktirdi.. Onun yerine multitabs vitamin verdi.. Onu da 1 ay kullanacagiz. Bugun saglik ocagina gidip oglumu tekrar tarttirdik. 13 gunde 300 gram almis. Ebemiz normal dedi. Sanirin sıkıntı bizim doktorda:) buarada doktor kan ilaci kullanmayin 6. Aya kadar dedi ama bize saglik ocaginda verdiler. Gunde 4 damla veriyoruz biz. Esim eczaneye de sordu, eczaci kensinlikle kullanin demis. İnsan kime inanacagini sasiriyor vallahi:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla bebekler anne karnindayken tüm ihtiyaclarini karsilayip depoluyorlar ama sadece anne sutuyle beslenen bebekler demir ihtiyaclarini anne sütünden karsilayamadiklari icin 7-8 aylarina dogru kansiz kalıyorlar. 4. Ayda baslatmalarinin sebebi 3 ay kullaninca vucut demir ihtiyacini anca tamamliyo buda 7. Aya denklesiyor.Aslinda haklilar ama bu oran her bebek icin ayni olamadigi icin ezber yerine bi kan tahlili yapilip bakilsa ve oyle baslansa daha saglikli oluyor.demir ilacinin artilarinin yaninda eksileri de var çünkü. Demir fazlaligi,sindirim sistemi... gibi. Bizde acd vitamine yeni basladik ama keske daha once baslasaydik çünkü hamileligimde benim ilk aydan itibaren degerlerim dusuktu ve kesinlikle hicbir ilaci icemedim bunyem kaldirmadi haliyle b vitamini cesitleri,kalsiyum,demir... Gibi eksiklerim cok oldugu icin bebektede ister istemez yeterli vitamini tam olarak alamiyor.dr.um kizimin kan tahliline once bakti sonra bana sordu hamileyken degerlerin nasildi dedi bende anlattim sonra verdi o vitamini. Demek istedigim dr.una güven varsa soru işaretleri kafanda sor cevaplasin çünkü senin buna ihtiyacin var ve bunun için ona gidiyorsun.Yada dr.unu degistir biran once kafandaki sorulari yanitlayacak bir dr bul bence

Aaah ahh:( biz gorev nedeniyle Kars'tayiz.. Ne yazikki burda doktor ve hastane sıkıntısı var.. Firsat buldukca Erzuruma gitmeye calisiyoruz ama o da her zaman mumkun olamiyor :( buradaki doktorlara guvenmedigimiz icin de dogumumu Erzurum'da yaptim. Buralarda vaziyet bu anlayacagin:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben iki oglumdada kullanmadim doktor birak vucudu kendi cabalasin dedi kan sorunuda sukur yasamadik ablam kullandi kan sorunu oldu bunu anliyamiyorum neyse ek gidaya yavastan basladik bir haftadir yemedi bugun azicik yedi havuc pattes pirinci bakalim 10 gun sonra meyvelerede geccem durmadan emmzk istiyo yaaa yoruldu memelerimmmm

Allah nasip ederse 7 kasım da anne olucam:52:

Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim 19 kasim annesiyim bende normali 15 ti hehe bekletti tosun ayy cok heycan vardir sende benim ikinci olmasina ramen cok heycanliydim resmen gene dogurasim geliyo ama yanlizim 2 si minik bide 3 saglikli bakamam diye dusunuyorum kizim olsun cok istiyorum 4 tane dusunuyorum cocuk 2 sinide 8 9 yil sonra dusunuyorum yada 4 5 sene sonra yani ogullarim tam bagimsiz yasamayi ogrensinler yemek icmek wc ders oyle

Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim 19 kasim annesiyim bende normali 15 ti hehe bekletti tosun ayy cok heycan vardir sende benim ikinci olmasina ramen cok heycanliydim resmen gene dogurasim geliyo ama yanlizim 2 si minik bide 3 saglikli bakamam diye dusunuyorum kizim olsun cok istiyorum 4 tane dusunuyorum cocuk 2 sinide 8 9 yil sonra dusunuyorum yada 4 5 sene sonra yani ogullarim tam bagimsiz yasamayi ogrensinler yemek icmek wc ders oyle

4 çocuk mu? Emin misin? :-)

nestle vanilyali kasik mamasi ile nutricia kasik mamalarini nasil yapiosun bilgi verir msn?

nestle vanilyali kasik mamasi ile nutricia kasik mamalarini nasil yapiosun bilgi verir msn?

Cnm ben onlari nestlenin devam sutuyle yada nutrilon la filan yapiyorum olmadigindada normal inek sutuyle yapiyorum 8 ci aydan sonra ilk oglumada inek sutune gectlm harika oluyor tadi ozaman

Cnm ben onlari nestlenin devam sutuyle yada nutrilon la filan yapiyorum olmadigindada normal inek sutuyle yapiyorum 8 ci aydan sonra ilk oglumada inek sutune gectlm harika oluyor tadi ozaman

devam sutu ile oluosa anne sutu ile de olur o zaman demi canim

Tabiyki olur rahatlikla verebilirsin hatta icine sinmezse milupanin sitesine gir anne sutuyle hazirlanan seyler oluyo

saol canim anne olunca illaki insan irdelio yanlis yapmamak için anne sutu ile yapanlar oluo duyuyorum ama yapmayınca insan ikilemde kalio deneyim bakalim sevecekmi benim kuzucuk :1:

saol canim anne olunca illaki insan irdelio yanlis yapmamak için anne sutu ile yapanlar oluo duyuyorum ama yapmayınca insan ikilemde kalio deneyim bakalim sevecekmi benim kuzucuk :1:

Aynen iki cocugum var hala tam bildiklerimi bile sorarim onume gelene korkuma ama anne sutun fazlaysa degerlendir cok iyi yaparsinda benimki cok emdinden kalmiyo 9 bucuk kilo 19 kasimda dogdu iki ay nerdeyse hic kilo almamis tek emziriyom yemeklere gec dedi doktor hemen sunnet olduk iylessin geccem artik baya zayifladi normalde siskoydu iykide zayifladi ama sevindim bi yandan sisko cocuktan korkuyom ben obez olur diye

Back