Bizim tahlillerde hic birsey cikmadi.ama nedense size yaptigi gibi bize de deviti biraktirdi.. Onun yerine multitabs vitamin verdi.. Onu da 1 ay kullanacagiz. Bugun saglik ocagina gidip oglumu tekrar tarttirdik. 13 gunde 300 gram almis. Ebemiz normal dedi. Sanirin sıkıntı bizim doktorda:) buarada doktor kan ilaci kullanmayin 6. Aya kadar dedi ama bize saglik ocaginda verdiler. Gunde 4 damla veriyoruz biz. Esim eczaneye de sordu, eczaci kensinlikle kullanin demis. İnsan kime inanacagini sasiriyor vallahi(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim yanlis bilgi vermek istemem ama bildigim kadariyla bebekler anne karnindayken tüm ihtiyaclarini karsilayip depoluyorlar ama sadece anne sutuyle beslenen bebekler demir ihtiyaclarini anne sütünden karsilayamadiklari icin 7-8 aylarina dogru kansiz kalıyorlar. 4. Ayda baslatmalarinin sebebi 3 ay kullaninca vucut demir ihtiyacini anca tamamliyo buda 7. Aya denklesiyor.Aslinda haklilar ama bu oran her bebek icin ayni olamadigi icin ezber yerine bi kan tahlili yapilip bakilsa ve oyle baslansa daha saglikli oluyor.demir ilacinin artilarinin yaninda eksileri de var çünkü. Demir fazlaligi,sindirim sistemi... gibi. Bizde acd vitamine yeni basladik ama keske daha once baslasaydik çünkü hamileligimde benim ilk aydan itibaren degerlerim dusuktu ve kesinlikle hicbir ilaci icemedim bunyem kaldirmadi haliyle b vitamini cesitleri,kalsiyum,demir... Gibi eksiklerim cok oldugu icin bebektede ister istemez yeterli vitamini tam olarak alamiyor.dr.um kizimin kan tahliline once bakti sonra bana sordu hamileyken degerlerin nasildi dedi bende anlattim sonra verdi o vitamini. Demek istedigim dr.una güven varsa soru işaretleri kafanda sor cevaplasin çünkü senin buna ihtiyacin var ve bunun için ona gidiyorsun.Yada dr.unu degistir biran once kafandaki sorulari yanitlayacak bir dr bul bence