Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden moralini bozuyosun canım benim bebeğin 3 aylık için gayet iyi durumda.kilosununda boyununda maşallahı var kendini üzme bence.bundan 10 gün önce bizimde kontrolümüz vardı.2 aylıkken bebeğim 7800 kiloydu ve boyu 63 cm di.2 aylık bebeğe göre kilosu fazla diye rejime soktum oğlumu :) daha dikkatli besledim her istediğinde memeyi tıkmadım ağzına yalancı memeyle oyaladım biraz.3. ay kontrolünde kilosu 8700 çıktı boyuda 66 cm.şimdi beşikten kaldırırken bile zorlanıyorum o yüzden zayıf olsun, sağlıklı olsun senin olsun boşver :))
Bizde ayni sokma ugrasiyom kafasini ceviriyo abisine bakcakmis ama gece boyu emiyo sonra acisini. Cikariyo ben oyle oldunda 60 ml pirinc unu yzpiyom nestlenin kasik mamasi azina sokuyom tukuruyo ama giden gidiyo ay nabim dun 4 olduk buyudu icin yoruldumu ne dogdu dogali ilk dun gece10 bucukta yatti kesintisiz 7.44 suan hala uyuyor ama kaldircam konslsluga gitcezz 2 aydir bekledim kimlik var ve dun sacma saban mektup geldi aynen soyle sayin ediz kiziniz arzu icin yapmis oldunuz kimlik basvurusu icin isim denklik belgesi istenmektedir yaaa oglumun kizi oldum bu ne sacmalikkkkk delirmiyimde kim delirsinkızım 4-5 gündür uyanıkken kesinlikle meme almıyo aynı durumda olanınız varmı neler yapıyorsunuz kızlar
Bizde ayni sokma ugrasiyom kafasini ceviriyo abisine bakcakmis ama gece boyu emiyo sonra acisini. Cikariyo ben oyle oldunda 60 ml pirinc unu yzpiyom nestlenin kasik mamasi azina sokuyom tukuruyo ama giden gidiyo ay nabim dun 4 olduk buyudu icin yoruldumu ne dogdu dogali ilk dun gece10 bucukta yatti kesintisiz 7.44 suan hala uyuyor ama kaldircam konslsluga gitcezz 2 aydir bekledim kimlik var ve dun sacma saban mektup geldi aynen soyle sayin ediz kiziniz arzu icin yapmis oldunuz kimlik basvurusu icin isim denklik belgesi istenmektedir yaaa oglumun kizi oldum bu ne sacmalikkkkk delirmiyimde kim delirsin
Siz bu kiloya üzülüyorsanız ben ne yapıyım biz tam 4. Aydayız kilo 6150 ortalamanın altında doktorumuz takılma diyor önemli olan sağlıklı olması artık kılodan daha çok boy değerleri önemlıymiş malum obezite büyük sorun boyumuz ıyı Allahtan 65 cm boy da ortalamanın üstünde bende bir ara takiliyordum israrla mama vermedim artik anne sutu yetmiyor mamaya yeni basladim galiba istahsiz bir bebek halbuki dogum kilosuda gayet iyiydi 3850 dogdu
yok ben kilosuna üzülmüyorum aksine kilo almaması için diyet yaptırıyordum bu ay dengelenmiş 9 kilo 71 cm.
canım bebeğini kimseyle kıyaslama, mesela ben 1. ayından itibaren mama verdim günde 60cc şimdilerde sütüm iyice azaldığı için günde 2 kere 60cc veriyorum.kilosunun iyi olmasının mamaylada ilgisi olduğunu düşünüyorum.sen yeni başlamışsın mamaya ek gıdaya da geçince iyice toparlar bebeğin sakın sakın üzme kendini.sağlıklı olması en önemlisi.şimdiye kadar zor bir hastalık atlatmadıysan ne büyük lütuf :)) Rabbim bebeğine uzun ömürler versin.
canım pirinç ununu ilk kez mi verdin de öyle mışıl mışıl uyudu acaba, bende bugün aldım bebelac marka 4. aydan itibaren diye yazıyor üstünde, bu gece bir deniyim diyorum ayy inşallah uyur öyle hayırlısı ile kesintisiz yaa ne güzel olur beee ahhhh ahhhhhBizde ayni sokma ugrasiyom kafasini ceviriyo abisine bakcakmis ama gece boyu emiyo sonra acisini. Cikariyo ben oyle oldunda 60 ml pirinc unu yzpiyom nestlenin kasik mamasi azina sokuyom tukuruyo ama giden gidiyo ay nabim dun 4 olduk buyudu icin yoruldumu ne dogdu dogali ilk dun gece10 bucukta yatti kesintisiz 7.44 suan hala uyuyor ama kaldircam konslsluga gitcezz 2 aydir bekledim kimlik var ve dun sacma saban mektup geldi aynen soyle sayin ediz kiziniz arzu icin yapmis oldunuz kimlik basvurusu icin isim denklik belgesi istenmektedir yaaa oglumun kizi oldum bu ne sacmalikkkkk delirmiyimde kim delirsin
canım pirinç ununu ilk kez mi verdin de öyle mışıl mışıl uyudu acaba, bende bugün aldım bebelac marka 4. aydan itibaren diye yazıyor üstünde, bu gece bir deniyim diyorum ayy inşallah uyur öyle hayırlısı ile kesintisiz yaa ne güzel olur beee ahhhh ahhhhh
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Merhaba anneler,
Benim oğlum 13 Kasım 2013 doğumlu ve sadece mama ile besleniyor. Gaz, kabızlık gibi problemlerimiz yok çok şükür. Fakat son günlerde aklıma takılan doğru biberon kullanmıyormuyum acaba ?
Sadece cam biberon kullanıyorum ve sürekli kaynattığım için çatlama, kırımla problemleri çok oluyor. Bu yüzden düşük maliyetli olsun diye bu zamana kadar hep wee, bebedor kullandım. Memnunum aslında ama diğer annelerde dr. brown, avent gibi ürünleri gördükçe iyice aklıma takılmaya başladı. Sanki oğluma kötü ürünler kullanıyormuşum gibime gelmeye başladı. Hiçbir zaman pahalı olan iyidir mantığım olmadı ama söz konusu oğlum olunca bu şekilde düşünmeye başladım.
Önerilerinizi bekler, hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim.
Benim bebekleriminde biberon lari wee. Hem cam hem de plastik var. Ama kalitesiz olduğunu hiç düşünmemiştim. Zararlı olsa sağlık bakanlığı izin vermez herhalde. Bence kendini üzme .
Merhaba anneler,
Benim oğlum 13 Kasım 2013 doğumlu ve sadece mama ile besleniyor. Gaz, kabızlık gibi problemlerimiz yok çok şükür. Fakat son günlerde aklıma takılan doğru biberon kullanmıyormuyum acaba ?
Sadece cam biberon kullanıyorum ve sürekli kaynattığım için çatlama, kırımla problemleri çok oluyor. Bu yüzden düşük maliyetli olsun diye bu zamana kadar hep wee, bebedor kullandım. Memnunum aslında ama diğer annelerde dr. brown, avent gibi ürünleri gördükçe iyice aklıma takılmaya başladı. Sanki oğluma kötü ürünler kullanıyormuşum gibime gelmeye başladı. Hiçbir zaman pahalı olan iyidir mantığım olmadı ama söz konusu oğlum olunca bu şekilde düşünmeye başladım.
Canim takilma bukadar sen kaynat strilize makinesi al catlama olmaz benim aventin var ilk oglumda tek avent urunlerini kullandim bebedor cam biborona gectim ucuz diye 3 eurocuk tanesi avent 5 euro ama ucunu begenmiyo aventin ikinci bebisim tek bi uc tuttu mam sadece ayda bi yada haftada bi mama veriyom oda emziremedim durumlarda ondan baska ucu almiyor biboronuda 6 parca alti cikiyo plastigi var temizlemeside super ama trde yokmus sanirsam ama bosverrrrr sen cam kullan yada avent gerisini dusunme ona gelinceye neler dusunmemiz lazim ek gidaya alistirmata basladinmi mamayla beslendinde sakinca gormuyolar burda 4 cu aydan sonra
Merhaba anneler,