Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım diş çıkma olayı genetik ve yapısal bir durummuş, her bebekte aynı olmazmış zaten, sağlık ocağındaki doktorda öyle söylüyor, ama seninkide hakkaten baya tembelmiş o konuda aslında diş çıkartma süreci çok yorucu uykusuz ağrılı ağlamalı bir dönem. bir yandanda şanslısın henüz o zor dönemi yaşamamışsın, inşallah kolay atlatırsın. zor günler seni bekliyor diyebilirim...dişi çıkmayan bır tek bzmıyız
Selam tatlım bende senin durumundayım bebeğim inmemiş doğum kanalına 39.haftam ve 3800 kızım. Doktor sezaryen dedi normal istiyorum...Senin bebek indi mi merak ettimkızlar merhaba :)) doktor kontrolüm wardı bugün. benim yaramaz kızım yerinden çok memnunmuş hala doğum kanalına dönmemiş ( nst de sancı fln da çıkmadı. doktorum yine kontrol etti 3.166 olmuş ağırlığı normal doğum yapabilirsin diye yeniledi düşüncesini. ama kanala dönmediği için biraz zor görünüyor diye de ekledi. önümüzdeki hafta günüm doluo Allahdan doktorum sezeryan yanlısı bi doktor değil. günün doldukdan sonra da ekstra 10 gün daha tutucam 3 günde bir kontrol edicez seni dedi. en son ihtimal sezeryanı düşünücez dedi. şimdiden gün fln wermek istemedi. biraz moralim bozuldu ( Rabbim bebeğim we benim hakkımda hangisi hayırlısıysa onu wersin demekden başka bişi gelmio elimden. Dualarınızı eksik etmeyin bizden kızlar bizim dualarımız sizinle :))
Mrb canim hayirli olsun yeni bebegin kacinci bu arada baska var miSelam kızlar, çoook uzun zamandan sonra.
Yok canım 2. inşallah sağlıklı doğsun. Senin var mı?Mrb canim hayirli olsun yeni bebegin kacinci bu arada baska var mi
Benimde 2 tane kucuk kizim da persembe 2 olacakYok canım 2. inşallah sağlıklı doğsun. Senin var mı?