• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben geceleri uyusa da mutlaka 2 saatte bir uyandırıyorum.uykusunu açmadan emzirip yatırıyorum.
zaten kilo alabilmesinin sebebi oymuş, gece beslenen çocuk daha hızlı kilo alır dedi doktorumuz.
gün içerisinde de zaten 2 saatte bir emziriyorum.yoksa yıkıyo ortalığı tosun :)

bizimki emmiyo ki illa kendi istediğinde olacak veledin:21:

Bugun dogum gunum esim unuttu sandim cunki geceden kutlardi oglumu aldim uyucam dedim sen oglunla otur dedim aldim bebisimi yattim bekledim gelir kutlar diye yok anam erene sut yapup altini aldi yatti uyudu adam neyse sabah edizle uyuya kalmisim geldi uyandirdi ise gidicem erene bak dedi tmm dedim kalktim erenin altini deistiriyo ustunu giydiriyo cis tasmis aldim kiyafetleri makinaya goturdum ediz uyurken bulasiklari makinadan cikarayim dedim eren tv bakiyo bizimki giyiniyo ise gitcek icimden sayip sovuyom. Sorxam sana yarin bi olsun yada bugun aklina gelir isten msj at gostercem sana diye hirsla bulasik yerlestiriyom o anda geldi sarildi dgumgunun kutlu olsun dedi cocuklar sakinken gel hediyeni verom dedi heycan yaptim neki dedim 3 cu bebe dediiiiii :,((((( sonra elini pantuluna goturduuuuuuuuuuuu bi baktim iphone 5s aaaaaaaaaaa cildirdim zaten 4 s im var tek bikere dedim ayyy 5s istiyom bu eskidi diye sakasina ama cok sevindilmmmm

ben geceleri uyusa da mutlaka 2 saatte bir uyandırıyorum.uykusunu açmadan emzirip yatırıyorum.
zaten kilo alabilmesinin sebebi oymuş, gece beslenen çocuk daha hızlı kilo alır dedi doktorumuz.
gün içerisinde de zaten 2 saatte bir emziriyorum.yoksa yıkıyo ortalığı tosun :)

Ooy kiz benimki azini acmiyo uykusu daha kiymetli

yok canım mama vermiyom bugün sordum kilo alımı az mı mama takviyesi yapayımmı diye çok normal dedi doymasa ağlar dedi ama anne yüreği bana az geldi biraz:43: boyu babaya çekmiş maşallahı var 6-9 ay giyiyoruz zaten en kısmından bol boy kısmından kısalıyo bütün kıyafetler. ya taşıması gerçekten çok zor biz bu haliyle pert oluyoruz ileriyi düşünemiyorum:52::52::52:

Aglamiyosa verme zaten ben dunden beri 4 sise verdim sutum azaldi sitres yaptim biraz esime bugun iyi gibi bakalim

Slm hanımlar nasılsınız bakalım kimseler uğramaz olmuş ...biz kızımla iyiyiz diş çıkaracak galiba salyamız akıyo ve elimiz azımızdan çıkmaz oldu ama ev goçuyo resmen ya iş falan pek yapamıyorum ve kilo alıyorum....sizler neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl bakalım

Merhaba Kasım anneleri,

Yorumlara bakıyorumda bizim kız biraz zayıf gidiyor galiba. 3.ay kontrolümüzde kızım 5.500 kilo boyuda 60 cm'di. Hemşire boyu uzun demişti ama anlaşılan hiçte öyle değilmiş :D Tü Tü Tü... maşallah tüm kuzulara. Allah sağlık, sıhhat ve bol bol uyku versin bebişlerimize, öpüyorum hepsinin güzel nanaklarından...

Son düzenleme:
Dogum kilosuna gore boyu kilosu iyidir sekerim bizimkiler iri dogdu buza yavrusu ellerini yiyo suan sapsup ses cikariyo salya normal ellerini taniyo yaliyarak ins distir erken en iyisi ama sanmam sen veya esin erken cikarirsa okta obur turlu olmaz genetikmis

ay hepimizin bebişleri aynıııı :52: benim kuzumun da elleri hep ağzında ve ağzından şerbetleri akıp duruyoooo yerm ben onuuuu:16::16::16::16:

Son düzenleme:
benim oğlumda aynıya ellerini ağzından çıkarmıyo hiç çıktığı anda çook sinirleniyor :1: buarada bebeklrinize başka şeyler yediriyrmsnz yoğurt, çorba gibi ben şimdiye kadar hiç bişey vermedim ama annemler yavaş yavaş ver artık diyorlr.doğum kilosu 3.700 dü şimdi 8.800 olmuş bide ek yemek falan versem çok kilolu olcak ne yapsam bilemedim ya sizlerde durum ne

benim oğlumda aynıya ellerini ağzından çıkarmıyo hiç çıktığı anda çook sinirleniyor :1: buarada bebeklrinize başka şeyler yediriyrmsnz yoğurt, çorba gibi ben şimdiye kadar hiç bişey vermedim ama annemler yavaş yavaş ver artık diyorlr.doğum kilosu 3.700 dü şimdi 8.800 olmuş bide ek yemek falan versem çok kilolu olcak ne yapsam bilemedim ya sizlerde durum ne

Ben damla veriyom tuzu olmadan yemeklerik ki toplasan 3 damla vermisimdir 19 unu bekliyorum bende 4 olcaz ozaman ufaktan baslarim bizde gecen ay 8 dik simdi asi gunumusu bekliyoz ogrenmek icin belki baslatmaz sut yetiyo diye ama ben basliycam bi yemek kasi olsa vercem gunluk ik sebze bi ay sonraki ay meyve basliycam az az 6 ci ayda iki ogun porsiyon yapcam ilk oglum gibi 6 aydan sonra yuzde 99 cocuk yemehi reddediuo bide ilk meyvele basliyan sebzeyi reddediuo vunki tadi tatli daha cazip ilk oglumda beslenme danismanim oylr onrrdi

emzdikten sonra sütünü sağan oldu mu kızlar olduysa kaç ml çıktı.

inanılmaz bi şekilde dün değil önceki gün mastit gibi bişey olmuştıum sağdım sütü iki memeyide 125 ml den fazla çıktı. ağrı gün boyu ve akşamda devam etti.
sabah kalktığımda mememde ağrı yoktu ancak bir baktim ki balon söner gibi sönmüş.
ikidebir emiyordu. ama çok inik gece uykudan sonra hafifte olsa şişkin olurdu şimdi
fss. caok canımsıkıldı.
birazz önce sağayım dedim 10-15 cc ancak çıktı..onun öncesinde emmişti ama.ama çok zevkli zevklide değildi. hani sütü bitirdi desem..

ne şimdi bu..:43::43:

emzdikten sonra sütünü sağan oldu mu kızlar olduysa kaç ml çıktı.

inanılmaz bi şekilde dün değil önceki gün mastit gibi bişey olmuştıum sağdım sütü iki memeyide 125 ml den fazla çıktı. ağrı gün boyu ve akşamda devam etti.
sabah kalktığımda mememde ağrı yoktu ancak bir baktim ki balon söner gibi sönmüş.
ikidebir emiyordu. ama çok inik gece uykudan sonra hafifte olsa şişkin olurdu şimdi
fss. caok canımsıkıldı.
birazz önce sağayım dedim 10-15 cc ancak çıktı..onun öncesinde emmişti ama.ama çok zevkli zevklide değildi. hani sütü bitirdi desem..

ne şimdi bu..:43::43:

Mastit gogsunde beze gibi bisi olursa oluyo cok cektim hemen fos diye inmiyo antibiyotik aldim 2 kez yumyrta buyuklunde iki beze oldu mememdee ben bi kez elimle sagdim bi fincan emdikten sonra olur arada inmesi yoruluyo onlardz can kac aylik oldular cok cok emiyolzr iflas etcekler tabi arada bol su bulgur tavsiyem yarina artezen olur donuma kadar islandim grcen hafta bulgur yedikten sona

Dogum kilosuna gore boyu kilosu iyidir sekerim bizimkiler iri dogdu buza yavrusu ellerini yiyo suan sapsup ses cikariyo salya normal ellerini taniyo yaliyarak ins distir erken en iyisi ama sanmam sen veya esin erken cikarirsa okta obur turlu olmaz genetikmis

Aynen canım haklısın, doktorumuz doğum kilosuna göre iyi durumda demişti. 3.300 kilo 51 cm doğmuştu kızım. Aynı şekilde 2.ayından bu yana elleri sürekli ağzında minik prensesin. Bir iştahlı emiyor ki sorma gitsin. Onu gördükçe benim bile canım çekiyor o ellerden :D Ağzından akan salyalar yüzünden kıyafetleri sırılsıklam oluyor, sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. Ben dişten kaynaklandığını düşünüyorum, bakalım ilk dişimiz ne zaman belirecek

bence 5,5 aydan önce hafif mamalar ver.

biz de 3 gün sonra cinsiyet ögrencez 16+4 hamileyim 3 4 gündür alt karında agrım oluyo ekseriyetle aksamları bunları yasayan war mı kimi diyor ki doğuma kadar da böle sancı olabiliyormuş ama yine de insan korkuyo ister istemezz bBİLGİSİ OLAN WAR İSE YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM

aslında ben gebeliğimde pek bir sorun yaşamadım. 2014 mart annesiyim zaten. sadece ilk 3,5 ayda bulantılarım oluyordu ama öyle aşırı değil. 4. ayda onlarda geçti. 6,5 aylıkken kalp atışlarını duyamamıştık 7,5 haftada onuda duyduk. bu kadar. yani çok güzel bir hamilelik geçirdim. sizede hayırlı doğumlar.
gebeliğinizde ne gibi sorunlr yasadınız paylasırsanız sewinirim

Aynen canım haklısın, doktorumuz doğum kilosuna göre iyi durumda demişti. 3.300 kilo 51 cm doğmuştu kızım. Aynı şekilde 2.ayından bu yana elleri sürekli ağzında minik prensesin. Bir iştahlı emiyor ki sorma gitsin. Onu gördükçe benim bile canım çekiyor o ellerden :D Ağzından akan salyalar yüzünden kıyafetleri sırılsıklam oluyor, sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. Ben dişten kaynaklandığını düşünüyorum, bakalım ilk dişimiz ne zaman belirecek

Ins distir nekadar erken okadar iyi ama sanmam ilk oglumda oyledi ha cikti ha cikcak derken ilk disi 11 aylikken ciktiiiii ins sizlnki hemen cikar gec cikarsa zor damaklar iyce sertlesiyo bizde erken kalkmalzra basladik 6 da basliyo sarkilara uyutmuyo beni babasi yan odadan duyup geliyo gozumu kapasam agliyo acinca sorun yok gotunu yan cevirebiliyo donemiyo tam o koca got donmezki gecen cumartesi hediye aldim arkadasin bebegi oldu bide bizimkine askili pantul aldim 9 ay olanindan eve geldim buyuk hevesle giydirme ugrastim yok gotu birak baldirdan girmedi boy uzun ama en dar delircem su kiyafet konusunda kica olan uzun olmuyan iyi nabcam bennnn

gebeliğinizde ne gibi sorunlr yasadınız paylasırsanız sewinirim

biz de 3 gün sonra cinsiyet ögrencez 16+4 hamileyim 3 4 gündür alt karında agrım oluyo ekseriyetle aksamları bunları yasayan war mı kimi diyor ki doğuma kadar da böle sancı olabiliyormuş ama yine de insan korkuyo ister istemezz bBİLGİSİ OLAN WAR İSE YARDIMCI OLURSA SEWİNİRİM

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah:nazar: benim ilk üç ay sabahları mide bulantım oldu ama sonra ara ara oldu geçti kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu arada bi de ara ara adet sancısı gibi hafif sancım olurdu... ilk olunca insan herşeye telaşlanıyo başına gelen şeyleri google dan arat peşine kadınlar kulübü yaz illa yaşayıp yorum yazmış olanlar oluyo canım bize de sor bi yardımımız olursa mutlu oluruz:16::16::16::16:

Back