• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cok isiyormu cis durumu nasil bide.kac aylikki biskuvi verdin sakin verme bagirsaklari hazmedemez sakin 4 ay ce verilmez boyle seyler seni emiyosa bide uslu duruyosa doymus demek zaten doymasa 60 ml icmez damaklari guclu 3 dkkada doyar artik emerken bebimki oyle bi gogsumu emiyo dierine gerek kalmiyo 1 saatbsonra dierini emiyo bazen ikisini bir emiyo ama doyunca birakiyo sakin biskuvi neyin verme emzir ustune mama ver doyuyo o can sikma

mecbur kalıyorum cNIM ya aşlarda çişinşde sık yapardı bu aralar iyice azaldı 2 3 anca ....biboronu azına almaz oldu...benide emiyo süt az bitiyo sonra başlıyo ağlamalar gündüz uykumuz tamamiyle bitti her gün farklı bişey deniyoz ayakta sallamaklada durmaz oldu ...evin içinde bebek arabasıyla geziyoz...bazen çileden çıkuyom resmen ama bi gülüyo btiyo herşey sarılmak falan raabim isteyen herkese versin inşallah...bizimkileri de bize bagışlasın....3. ay bizimde hayalimiz oldu:)

dinlendiğin belli oluyo, mesajın pozitif enerji saçıyor adeta :)
ben annemlere geçemiyorum çünkü kayınvalidemle annem aynı semtte oturuyor.anneme kalmaya gidince olay oluyo kayınvalidem tarafından.niye bana gelmiyoda annesine gidiyo diye.. ben de evde yalnız başıma herşeyin bi an evvel normale dönmesi için dua ediyorum bol bol :)

Tatlım benim kayınvalidem ve annem arasında 10 dk yürüme mesafesi var ama ben şahsen hiç takmıyorum :) Geçen hafta 5-6 gün kaldım annemlerde kayınvalidem ve kayınpederim kızımı görmeye geldi. Severken bende yanındayım tabi aynen şöyle söylüyordu kızıma, sen anneanneye mi geldin kızım babaanneye hiç gelmiyorsun darılıyorum ama :):) Yalnız hemen her hafta 1 gün mutlaka yanlarına gidiyoruz. Onda kalmamamın mantıklı bir açıklaması var. Benim görümcemin 2 yaşında bir oğlu var Allah düşman başına vermesin, kaşla göz arasında kızıma yapacağını yapıyor malum hergün annesinde, oradan çıkmıyor. Ayrıca eltiminde 3'üz oğulları var, kayınvalidem hergün mutlaka birini yanına getirtiyor. Açıkçası ben yavrumu sokakta bulmadım, annemlerde daha rahat ettiğimi eşime defalarca söyledim o da sağolsun bunu anlayışla karşılıyor. Birde şöyle bir şey var, torunumuzu özlüyoruz diyorlar ama bir kez olsun minibüse atlayıpta görmeye gelmişlikleri yoktur, illa biz ayaklarına götüreceğiz. Ama diğer torunlarına karşı daha farklılar nedense, hergün mutlaka ya giderler yada yanlarına getirirler. Ben bu mantığı bir türlü çözemiyorum nedense...

Son düzenleme:
Annemle babam bugun trye dondu yanliz kaldim iki oglanla bakalim nasil gitcek yukari yeni komsular tasiniyo matkap calistiriyolar buyuk oglumun piskolojisi tamamen altust oldu yemiyo icmiyo kucamizdan inmiyo ter dokuyo hep havada soguk cikaramiyomda komsuya desek mecbur insanlar evini duzeltiyo nabicamizi sasirdik kucukte durmadan memede az evi yopliyim dedim durmadan bagiriyo yanina gidincede guluyo donencede fayda etmedi buyugunden bu korkuyu nasil atcam ben ya yakindada izalizasyon yapcaklarmis benim terastan iskele kurcaklarmis hepten kafayi yedim izn verdim ama nasi bulursalar oylz biraksinlzr dedim kv aradim gel diye gelmem diyo ben kv yalvarxagim aklima gelmezdi oglum icin ayaklarina kapanirim o dereceyim gelsin hergun alir cikarim o bebege bakar insaat bitene kadar offf delirmemek elde deil dun kadin dogim randavum vardi yanliz gittim fazla dil bilmiyorum ama anlastik size sorum iliski sonrasi cis yaparken yanmaniz varmi doktorum normzl dedi ama resmen iliskiden sogutcak bu yanma ya kremde kullaniyoruz yasiyan cozum bulzn vzrmi

Canim sende uzun zaman olmuş girmemissin, umarim sende Paşaların da iyidir. Boyun ağrılarin geçmiştir inşallah, büyük paşa ve küçük paşa da inşallah alismislar birbirlerine ve iyidirler. Senide Paşalarıda öpüyorum.

Kizim ve bende iyiyiz çok şükür. Pazartesi 3.ayimiz bitiyor, dört gözle 3 ayi bekleyenlere sukadarini söyleyeyim gece uykularimiz düzene girdi sadece ara ara geç uyudugumuz oluyor oda gezmeye gittiğimiz günler oluyor. Gaz sancimiz kalmadi zaten az yasadik gaz sancisi. Gündüzleri 2 saat uyanik duruyor sonra 1 saat uyuyor bu durum akşama kadar rutin devam ediyor, uyandigi zaman keyifli uyaniyor artık, daha onceleri aglardi uyandiginda çok şükür oda kalmadi artik. İnşallah sizinde duzene girmiştir. Bizden haberler bukadar selayhusum

Canm selam ..
Buraya yazmistim sana ama silinmis yazdiklarim ..
Rabbime sükürler olsun bizde cok iyiyiz ,
Gündüzleri uyuma sorunmuz oluyor biraz bizde bebek arabasiyla geziyoruz , hergün disarilardayiz , büyük oglusumda alisti artik ..
Pasam benim oy sen ne tatlisin diye seviyor cok hosuma gidiyor :)
Masallah size ücüncü ayinizi doldurmusunuz , bizde 2 ayimizi tamamladik :)
Zaman cok cabuk geciyor .. Iyi olmaniz cok mutlu etti beni
Bizde sizi öoeriz ...

Morpheus canim yazdiklarini okudum. Cok mutlu ettin beni tesekkür ederim düsüncelerine ...
Face kullanmadigim icin burdan yaziyorum , arada bir sizi buralarda görmek isterdim ..
Eski günleri cok güzeldi buranin .. Insallah sizde iyisinizdir , aralarinda fazla yokmus bebeklerimizin :)

Arkadaşlar mrb kızım 34günlük oldu. En başından ber sütüm az. Sağmaya kalksam 50 ml anca çıkıyor. Neleerrr denedim nelerr. Günde 3 ltre su içtim , humana still tea aldım bi etkisi olmadı,rezene çayı , boza, dereotu ve günde 2 lt ayva kompostosu içtim. Bi tanesi bile yaramadı. Napayım ben yaa :((

Meehabalar bende de aynı sorun vardı bol su içmeye devam et ve malt içeceği tüket ınanılmaz artırıyor içince anlıyacaksın ne demek istediğimi keşke daha önce içseymişim ilk içtiğimde öğlen içmiştim akşama kadar bir şey yemediğim halde föğsüm sütten taş gibi oldu inanamadım kesinlikle dene.

4200 benimde 19 da 2 yi doldurduk bizde en son tartimda kesin bilmiyorum 6900 du cuma kesin belli olcak 3 haftalikken 4700 du ozaman gunde 3 yapardi bakalim cuma tam belli olcak nekadar oldugu zaten az cikarsa ben sevincem cunki ben kilo vermis olcam heheytttt tartimiz fazla cekiyosa

Benim bebeğim de bana zayıf geliyor 3850 doğmuştu hastaneden 3400 çıktı ilk bir buçuk ay emmede çok zorluk çıkartı bir ara 2 haftada sadece 70 gr. Almıştı gerçi artık doktorlar kılodan çok boya bakıyorlarmış şükür bu ara daha iyi tam 3 aylık olduk. Şimdi 5700 kşlo boyda 61 cm. İki haftada 500 gr. Aldırdım o kadar emmekte sorun çıkardıkı daha yeni düzene girdik ama sağ göğsümü kesinlikle almıyor tek göğüs yeterlimi acaba bilemiyorum ne zor işler yaa.

3. Ayı bekleyenlere bence çocuk nasılsa öyle devam ediyor biz 3 aylık olduk Allahtan benim oğlum doğduğundan beri çok ıyı nadir bazı geceler hariç gecede 2 kere kalkıyor son zamanlarda da bir kere kalkıyor bir daha sabah 6.5 kalkıyoruz ama gündüz doğru dürüst uyumuyor tam babacı yani bu nada şükür.

Çok teşekür ederim avent göğüs ucunu denedim.Oğlum o ağzına gelince damaklarıyla çiğniyo bu sefer yara olan göğüs ucuma sürtüyo silikon göğüs ucu daha çok tahriş oluyor ve canım yanıyor.Göğüslerim açık geiyorum zaten güdüzleri çamaşır deymiyor:(
Sanırım benim derdimin çaresi yok.Emzirdiğim sürece devam edecek bu acı;((((

Birde yine aventın gögüz kalkanı var hem çamşıra değmez ve hava alır kremi de sürünce ıyıce nüfus eder rahatlatır seni.

Goguslerim sutten agriyordu gogsum kabariyordu bebegim doyuyor kaliyor bile diyordum 1 dk emip uyuyordu bu arada feci griptim diyodum doydu uyudu meger hastalaniyomus anliyamadim pazar gecesi emzirip yatirdim hic atesine bakmayan ben elimi anlina koymamla bir firladim sok oldum her yerinden olctum 39 39 delirdim hemen ilac verip hastaneyi aradim sabah doktora kostuk hemen yatirdillar hala yatiyoz yemiyo isemiyo ates iyi suan 38 de siniyodu bugun cok normale dondu burdaki sistem cok baska ates dusurucuyu bile vermiyolar kendi cabasiyla iylesiyo yavrum tek muayne ediyolar her sabah bide bezlerini toplayip kontrol ediyolar bugun 2 kez emdi birini kustu gerci feci ama iyi suan yarin aksilik olmazsa cikabilcekmisiz benden feci grip bulasmis emiyo gecmez sandim oysa yavrumu hasta ettim nasil dikkatsiz bi anneyim ben diye kizdim kendime cok hastaydim bi oglum daha var yemek istiyo ev temizlenmek istiyo bulasik camasir derkrn hastalim bile zor gecti yanlizimda mahvolduk esim bakiyo dier ogluma oda perisan bensiz yemek yemiyomus dogumda bile duramamistim yemek yemiyor diye hastanede ins yarin evimize ve abimize kavusuruz

Goguslerim sutten agriyordu gogsum kabariyordu bebegim doyuyor kaliyor bile diyordum 1 dk emip uyuyordu bu arada feci griptim diyodum doydu uyudu meger hastalaniyomus anliyamadim pazar gecesi emzirip yatirdim hic atesine bakmayan ben elimi anlina koymamla bir firladim sok oldum her yerinden olctum 39 39 delirdim hemen ilac verip hastaneyi aradim sabah doktora kostuk hemen yatirdillar hala yatiyoz yemiyo isemiyo ates iyi suan 38 de siniyodu bugun cok normale dondu burdaki sistem cok baska ates dusurucuyu bile vermiyolar kendi cabasiyla iylesiyo yavrum tek muayne ediyolar her sabah bide bezlerini toplayip kontrol ediyolar bugun 2 kez emdi birini kustu gerci feci ama iyi suan yarin aksilik olmazsa cikabilcekmisiz benden feci grip bulasmis emiyo gecmez sandim oysa yavrumu hasta ettim nasil dikkatsiz bi anneyim ben diye kizdim kendime cok hastaydim bi oglum daha var yemek istiyo ev temizlenmek istiyo bulasik camasir derkrn hastalim bile zor gecti yanlizimda mahvolduk esim bakiyo dier ogluma oda perisan bensiz yemek yemiyomus dogumda bile duramamistim yemek yemiyor diye hastanede ins yarin evimize ve abimize kavusuruz

cnm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz çıktınız mı evinize...

Bu arada oglumdan 500 gram almis bu hastalik :((((( 7 bucuk kaldi ins toplar kendini

Çok geçmiş olsun canim, Rabbim acil şifalar versin. Benim kizimda 2 gündür grip gibi hafif var yani, sadece pazar günleri babanneye gidiyoruz evde hasta olanda yok yani ne eşim ne ben hastada değiliz ama nerden kapti bilmiyorum. Bizim doktorumuzda.ates düşürücü vermiyor, serumfizyolojik ile burnunu temizliyoruz coldmix damlatiyoruz yastigina okadar, genel durumu iyi keyfi neşe si emmesi ama balgam dolu bogazi yutkunurken.ara ara kucak gibi oluyor birde sesi değişti,Rabbim ccümle yavruya sifa versin içlerinde bizimkilerede

cnm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz çıktınız mı evinize...

Evt cnm ciktik cok saol cok iyi eski acligi geri dondu ama cok hareketlendi huy deisyirdi gece bagirarak kalmiyor hep kucak hep ayakta istiyor hastanede isim yoktu hep gezdirdim 4 gun canimi cikariyo simdi evdede abimizde var nabcam bilmiyom pipide tikanik cikti pazarteside ona gitcez offf of

Çok geçmiş olsun canim, Rabbim acil şifalar versin. Benim kizimda 2 gündür grip gibi hafif var yani, sadece pazar günleri babanneye gidiyoruz evde hasta olanda yok yani ne eşim ne ben hastada değiliz ama nerden kapti bilmiyorum. Bizim doktorumuzda.ates düşürücü vermiyor, serumfizyolojik ile burnunu temizliyoruz coldmix damlatiyoruz yastigina okadar, genel durumu iyi keyfi neşe si emmesi ama balgam dolu bogazi yutkunurken.ara ara kucak gibi oluyor birde sesi değişti,Rabbim ccümle yavruya sifa versin içlerinde bizimkilerede

Saol cnm bizlmde 38.5 ustune cikinca verdiler 4 gunde 3 kere ilac verdiler 38 de savasti yavrum saatlerce bizde balgam yok tek istahsizlik ates isememe vardi azina nebeni ne biboronu aliyordu ay cok kotuydu ya allah kimseye yasatmasin bezleri kupkuruydu 2 gun doktor kontrol ediyomus suan cogalmaya basladi konusmaya gulmeye artik donmeyede calisiyoz tutmayada tutamazsa agliyo istedigino hehe

Kizlar cok uzgunum ya gene cikti ates 38.5 e hastaneyi aradi esim ilac vermeyin bekleyin cok yukselirse getirin demis ben korkuma verdim ilacki gene cikarsa vermiycem bekliyczz bakalim ama ordada 38.5 olunca veriyolardi ay cok sinirlerim bozuldu buyuk oglum 4 gun duzensiz beslendi onada deli oldum kakasi bile zeytinle cukulata mantara donmus tek onlari yedirebilmis esim ha bide yumurta yanima gelince yiyordu bi iki lokma beni gorunce istahi aciliyomus esim oyle dedi cocum dunden beri cok guzel yiyo sutlacta yaptim mis gibi mercimek tavuk yaptim kakasi bile mis gibi oldu gene gitmek istemiyorum oraya oglumu birakip ben

s a kizlar bebegim bu aralar az emmeye basladi bide ben vermesem acikmayacak nasil bir tutum sergilemeliyim heryolu deniorum cok ugrastirio kuzum benim:26:

s a kizlar bebegim bu aralar az emmeye basladi bide ben vermesem acikmayacak nasil bir tutum sergilemeliyim heryolu deniorum cok ugrastirio kuzum benim:26:

Canim korkutmak istemem ama oglumda oyleydi bi hafta tabi sen mama verip memeyi istemiyo diye sormuyosan bi hafta sonunda gece ateslendi sabah hastaneye gittik 4 gun yattik halada az emiyo uyuyo hep 1 bucuk gun ateslenmemisti doktor eve saldi gene ateslendi suan yukselip iniyor ilac almadan 39 38 buxuk olup iniyor terlemeyle ay kuzum cok dikkat et 19 da 3 bitcek bizim seninki nekadarlik

Biraz gec oldu ama.sana.tesekkur etmeliyim. Hamilelik surecinde normal doguma cesaret etmemde bir kac kisinin rolu var biri de sensin. Ilk dogumunu normal yapip ikincide de normal olacak diye konusman ve bu konuda rahat davranman bana cesaret verdi. Normal dogum yaptim mutluyum. Tesekkurler selayhus.

Biraz gec oldu ama.sana.tesekkur etmeliyim. Hamilelik surecinde normal doguma cesaret etmemde bir kac kisinin rolu var biri de sensin. Ilk dogumunu normal yapip ikincide de normal olacak diye konusman ve bu konuda rahat davranman bana cesaret verdi. Normal dogum yaptim mutluyum. Tesekkurler selayhus.

Back