• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar40 günlük oğlum çok gazlı kimyon ve rezeneyi aktardan alıp mı veiyorsunuz? humananın aldırdım ama uygun olur mu doktora soramadım sarılığı haladevam etiği için kan alınıyor her hafta bu da çok uzuyor beni kafa kalmıyor hiç

Ben gaz problemine birincisi ayaklarını karnına doğru ittirip spor yaptır düzenli biırde bir tatlı kaşığı sütüne muskat rendele onu vermeni tavziye ederim ben çok yararını gördüm. Bir de süt ürünlerini minimum tüket.

merhaba canim benim kizimdada aynisi olmustu butun yuzu sivilceli ve sertti doktora goturdum ebe gordu gordu normal dediler anne sutu alan butun bebeklerde oluyormus hic birsey vermediler bende internette arastirirken yabanci bir sitede gogus ucu kremi varya lanisoh iyi geldigini okudum surmektede hic tereddut etmedim cunku 100% dogal bir krem gogus ucuna surdukten sonra bile yikamadan emzirebiliyorsun 3 kez surdum kizimin yuzu ilk dodugu gunku gibi bembeyaz oldu

canım çok teşekkür ederim cevabın için.. benim doktorum da normal demişti muhtemelen yarın gittiğimde de normal der.. benim de dün aklıma gelmişti Lansinoh sürmek ama cesaret edememiştim daha kötü olursa diye.. şimdi rahatlıkla sürüp deneyebilirim..

Merhaba herkeze uzun zaman oldu girmeyeli çünkü bebeğim gündüz hiç durmuyor gece çok iyi gündüz başka bir bebek oluyor . Bu arada 2 haftadır sürekli eli ağzındayda ve tükürükleri sürekli akıyor bu sabah bir baktım alttan iki dişi patlamış şok oldum daha 2 aylık daha geç çıkması gerekmiyormuydu anlamadım

Benm büyük oglumda ücüncü ayina girdiginde cikarmisti , ayni senn durum gibi şok olmuştum..
Bebegın irımi dogmust ??? Bana ozamanlar irri bebekler erken dis cikatir denmiszi ..
Ozamanlar cevremde erken cikan dis iyi olmaz cabuk cürür vs vs laflar duydum ,
Sendede söyleynler olursa aldiris etme , benm moralim bozulmustu ozamanlar ..
Gec dis cikaranlarla ayn derece saglikli oglum. Disleri:))
Hayirli olsun dişiniz..

Merhaba herkeze uzun zaman oldu girmeyeli çünkü bebeğim gündüz hiç durmuyor gece çok iyi gündüz başka bir bebek oluyor . Bu arada 2 haftadır sürekli eli ağzındayda ve tükürükleri sürekli akıyor bu sabah bir baktım alttan iki dişi patlamış şok oldum daha 2 aylık daha geç çıkması gerekmiyormuydu anlamadım

inanmiyorum 2. ayda diş ha...benim kızın da tükürükleri akıyor ve sürekli yumruk yapıp elini emiyor...korkmalı mıyım ...ateş belirtisi falan var mıydı..

Ben gaz problemine birincisi ayaklarını karnına doğru ittirip spor yaptır düzenli biırde bir tatlı kaşığı sütüne muskat rendele onu vermeni tavziye ederim ben çok yararını gördüm. Bir de süt ürünlerini minimum tüket.

muskatı ben de verdim canım ama uzun vadede zararlı olduğunu duydum bıraktım..biz de çok çektik gazdan 45 gün kadar..sab simplex diye bir damla var onu kullandık bir de ağrısı olduğunda belden aşağısını soyup sıcak uya soktuk suda masaj yaptım karnına inanılmaz rahatlatıyor...

slm arkadaşlar herkes iyidir umarım bizde bebişimle 2 aylık olduk gazımız tam gaz devam onada SAB SIMPLEX kullanıyorum öneririm iyi geliyor günde 4 Defa 8 damla 1 hafta dan sonra yararı oluyor sabırlı olmak lazım ve düzenli olmak lazım

Merhaba kasim anneleri, benim bebisim 2 aylik oluyo bu hafta, facebookta kasim 2013 annelerine ait bir grup var sanirim nasil uye olabilirim, paylasimlar cok faydali oluyor bence, burasi tabiki eskisi kadar aktif degil artik, bence bebisler buyudukce daha da cok fikir alisverisine ihtiyacimiz olucak, facebook grubuna katilmak icin ne yapmaliyim gizli grup sanirim, tum bebisleri opuyorum aglamasiz bol gulucuklu saglikli gunler uykulu geceler insallah hepinize:)))

kızlar benim bebeğim gecelri hiç uyumuyor :( bugün 2 aylık olduk verem aşısı oldu.olduğundan beride sürekli ağlıyor.bu gece bana uyku yine haram.geceleri uyutabiliyor musunuz bebeklerinizi var mı bir yönteminiz?

kızlar benim bebeğim gecelri hiç uyumuyor :( bugün 2 aylık olduk verem aşısı oldu.olduğundan beride sürekli ağlıyor.bu gece bana uyku yine haram.geceleri uyutabiliyor musunuz bebeklerinizi var mı bir yönteminiz?

valla canım bizde aynı durumdayız sabah ezanından sonra uyuyor kızım benim gecem gündüzüm karıştı ne yapsak olmuyo 3 aya düzene girer diyorlar dünyaya anca adapte oluyorlarmış ama benimki gündüzde çok nadir uyuyooo :(

Merhaba kasim anneleri, benim bebisim 2 aylik oluyo bu hafta, facebookta kasim 2013 annelerine ait bir grup var sanirim nasil uye olabilirim, paylasimlar cok faydali oluyor bence, burasi tabiki eskisi kadar aktif degil artik, bence bebisler buyudukce daha da cok fikir alisverisine ihtiyacimiz olucak, facebook grubuna katilmak icin ne yapmaliyim gizli grup sanirim, tum bebisleri opuyorum aglamasiz bol gulucuklu saglikli gunler uykulu geceler insallah hepinize:)))

feyste arama yapılan yere bunu yazın, grup gizli değil
kadinlarkulubu2013kasim

Son düzenleme:
Kizlar 2.5 aylik bebeğim kaka yapmiyor . ama bu durumdan pek de şikâyetçi değil. Mizmizligi yok. Alttan gazinida cikariyor ama kaka yokk. Kucucuk popo deliğine bakmaktan bi hal oldum :)))))))) bu arada 6 gün oldu kaka yapmayali

Kizlar 2.5 aylik bebeğim kaka yapmiyor . ama bu durumdan pek de şikâyetçi değil. Mizmizligi yok. Alttan gazinida cikariyor ama kaka yokk. Kucucuk popo deliğine bakmaktan bi hal oldum :)))))))) bu arada 6 gün oldu kaka yapmayali
canim anne sütüyle besliosan bebegininde sikintisi yoksa endişe etmene gerek yok dr a sormuştum sorun olmadigini söylemişti kendiliğinden yapar bebeğin herhengi bisi yapmana da gerek yok bekle :1:

valla benim kızda da aynı problem başladı doktora sorduk hiçbişey demedi internetten araştırdım normalmiş 5. gün yaptı dün kızım haftada bir iki anca yapıyo birden böyle olunca bende çok tedirgin oldum önceden günde en az 5-6 kez yapıyodu birden böyle oldu :(

valla benim kızda da aynı problem başladı doktora sorduk hiçbişey demedi internetten araştırdım normalmiş 5. gün yaptı dün kızım haftada bir iki anca yapıyo birden böyle olunca bende çok tedirgin oldum önceden günde en az 5-6 kez yapıyodu birden böyle oldu :(

Benim oglum dogdugundan bu yana gunde bi bazen hic yapmiyor sikayetide tek zorlanirken kusardi simdi bazen gunde 1 bazen 2 az kaka yapan bebek siskoo olurmus annem oyle der bizimkide tombalak ya etli etli eklemleri goctu icine suan tartiyom kekadar dogru bilmem 6.900 cikti 4 gun once kantarima guvenmiyorum ama babam 500 gram fazla cekiyo demisti ama kiyafetler dar geliyo simdiden 68 74 lere gectik 1 aydan sonra 3 no beze gectik koca gotlu korkuyorum obez olcak diye sutum artti boyle oldu merakettim az kaka yapanlar kilolumu bebisler normalmi koca kari lafimi bu cuma kontrol var asi olcaz bakam

Benim oglum dogdugundan bu yana gunde bi bazen hic yapmiyor sikayetide tek zorlanirken kusardi simdi bazen gunde 1 bazen 2 az kaka yapan bebek siskoo olurmus annem oyle der bizimkide tombalak ya etli etli eklemleri goctu icine suan tartiyom kekadar dogru bilmem 6.900 cikti 4 gun once kantarima guvenmiyorum ama babam 500 gram fazla cekiyo demisti ama kiyafetler dar geliyo simdiden 68 74 lere gectik 1 aydan sonra 3 no beze gectik koca gotlu korkuyorum obez olcak diye sutum artti boyle oldu merakettim az kaka yapanlar kilolumu bebisler normalmi koca kari lafimi bu cuma kontrol var asi olcaz bakam

canım bebeğin kaç kilo doğmuştu? benimki 4100 doğdu bugün tam 2 aylık bir hafta önce 5600dü. ama şöyle bişey var bizimki doğduğundan beri çok fazla kaka yapıyordu son birbuçuk haftadır böyle onu bende duydum ve henüz kilosu ne kadar arttı bilmiyorum

bebeği kaka yapamayan arkadaşlar üzülmeyin eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa 3-4 gün hatta bir hafta kaka yapamaması normalmiş sütün çoğu bebeğin bağırsakları tarafından emildiği için süre uzayabiliyomuş sıkmayın canınızı..

bizim oğlan 2.5 aylık oldu hala gaz problemimiz var ne yapacağımızı bilemiyoruz mosmor oluyo hala ağlarken :( sizin çözümleriniz ne merak ediyorum

canım bebeğin kaç kilo doğmuştu? benimki 4100 doğdu bugün tam 2 aylık bir hafta önce 5600dü. ama şöyle bişey var bizimki doğduğundan beri çok fazla kaka yapıyordu son birbuçuk haftadır böyle onu bende duydum ve henüz kilosu ne kadar arttı bilmiyorum

4200 benimde 19 da 2 yi doldurduk bizde en son tartimda kesin bilmiyorum 6900 du cuma kesin belli olcak 3 haftalikken 4700 du ozaman gunde 3 yapardi bakalim cuma tam belli olcak nekadar oldugu zaten az cikarsa ben sevincem cunki ben kilo vermis olcam heheytttt tartimiz fazla cekiyosa

Back