• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Mıamore canım ınsallah gecmıstır kalca problemınız ve gidebilirsin türkiyeye ..
Bizde özledik türkiyeyi cok ..
Allahtan benim esim geceli gündüzlü calisiyorda bazi günler evde :))
Cok faydasi dokunuyor ..

Bebek arabasiyla disatda dolasirken cok sakin oluyor bizim minik sizede tavsiye ederim .. 2 saat uyuyor disarda :)

Kizlar haftaya bebek masajina basliyorum , insallah birkac teknin ögrenir sizinlede paylasirim ..

kızlar40 günlük oğlum çok gazlı kimyon ve rezeneyi aktardan alıp mı veiyorsunuz? humananın aldırdım ama uygun olur mu doktora soramadım sarılığı haladevam etiği için kan alınıyor her hafta bu da çok uzuyor beni kafa kalmıyor hiç

gaz için biz zinco kullanıyoruz. ben 6 saatte bir 5 damla veriyorum,çok şükür pek problem yaşamıyoruz

Çok teşekür ederim avent göğüs ucunu denedim.Oğlum o ağzına gelince damaklarıyla çiğniyo bu sefer yara olan göğüs ucuma sürtüyo silikon göğüs ucu daha çok tahriş oluyor ve canım yanıyor.Göğüslerim açık geiyorum zaten güdüzleri çamaşır deymiyor:(
Sanırım benim derdimin çaresi yok.Emzirdiğim sürece devam edecek bu acı;((((

canım en azından aventin kalkanını kullan. hava alsın kurusun. iyileşmesi hızlansın. kalkan kelebk uç büyük rahatlık, ne gerek var acı çekmeye. kelebek ucu kullanamadıysan bile kalkandan faydalan en azından, tahrişi azalsın.

Kizlar sabah uyandim bebegimi iceri getirdim ardindan oglum kalkti babasiyla geldiler yanima oglumun yanaklar al al dedim babasina optuunmu yok dedi opunxz kizariyo cunki atesi var bak dedi baktim cok sicak olctum 36 3 derecede 36 gosterdi ama yaniyo neyse bi farkettim eller sismis sonra coraplarini cikardim ayaklarda sis bide kirmizi bileklere kadar yurumuyo emekliyo kalk diyom olmaz diyo nabicami sasirdim 2 saat bekledim sonra soydum ustunu bidz ne gorim heryeri kipkirmizi elim ayam kesildi kahvalti yapamadlm annem babam korkma sutun cekilir diyolar duymuymm resmen onlari hemen hazirladim cocumu esim arkadasini yolladi acile gitik enfeksiyon varmis gexen ay ateslenmisti kuzenonden bulasmisti ben hamileyken daha gecmemis o enfeksiyon burun akintisindan bahsetmistim ilk oyle nuksetmis sonra cildine vurmis enfeksiyon surup verdi eve yolladi doktor ama bugunki kadar hic korkmadim ben annemde korkmus bana caktirmamis simdi soyledi resmen sisti yavrumun eli ayagi neyse babamizda grip olmus persembe dogum gunuydu bugun hediye alcaktim tum pilanlarom alt ust oldu yarim gun jakuzi tutcaktik sut banyosu annemler burdayken yarim gun fantazimis olsun dedik ama yalan du hersey cok bitkinim of allahim kimseye yasatmasin evlat acisi bukadar basit seyler bile zor geliyo bunyeme offfff of

Kizlar sabah uyandim bebegimi iceri getirdim ardindan oglum kalkti babasiyla geldiler yanima oglumun yanaklar al al dedim babasina optuunmu yok dedi opunxz kizariyo cunki atesi var bak dedi baktim cok sicak olctum 36 3 derecede 36 gosterdi ama yaniyo neyse bi farkettim eller sismis sonra coraplarini cikardim ayaklarda sis bide kirmizi bileklere kadar yurumuyo emekliyo kalk diyom olmaz diyo nabicami sasirdim 2 saat bekledim sonra soydum ustunu bidz ne gorim heryeri kipkirmizi elim ayam kesildi kahvalti yapamadlm annem babam korkma sutun cekilir diyolar duymuymm resmen onlari hemen hazirladim cocumu esim arkadasini yolladi acile gitik enfeksiyon varmis gexen ay ateslenmisti kuzenonden bulasmisti ben hamileyken daha gecmemis o enfeksiyon burun akintisindan bahsetmistim ilk oyle nuksetmis sonra cildine vurmis enfeksiyon surup verdi eve yolladi doktor ama bugunki kadar hic korkmadim ben annemde korkmus bana caktirmamis simdi soyledi resmen sisti yavrumun eli ayagi neyse babamizda grip olmus persembe dogum gunuydu bugun hediye alcaktim tum pilanlarom alt ust oldu yarim gun jakuzi tutcaktik sut banyosu annemler burdayken yarim gun fantazimis olsun dedik ama yalan du hersey cok bitkinim of allahim kimseye yasatmasin evlat acisi bukadar basit seyler bile zor geliyo bunyeme offfff of

gecmıs olsun canımm.. Allah saglık sıhhat versın bebıslerımıze.. olsun canım jakuzıyı sonra tutarsın yeterkı bebegın saglıklı olsun :)

benimde kızımın burnu tıkandı zaten binada grip salgını var bebegimi yatak odasından çıkarmıycam artık çok korktum yavrum benim yaaa....

Allah analı babalı büyütsün inşallah...

MAgnezyum kasılmaları önlüyor ya onu kesince artık doğum sancıları daha kolay geliyor
Prepar da erken doğumu önlemek ve bebeğe daha fazla kan gitsin diye verilmişti. Onu da kesince doğum eylemi başlayacak inşallah.

Diş ağrım sinir bozucu ama artık dayanılmayacak gibi değil çok şükür artık buna dayanırım öbür diş inşallah çürük değildir.

Çatı muayenesi yapmadı az da olsa doğumu tetikleme ihtimali var diye, dopler değerleri iyi dedi yani iyi kan akımı geliyor biraz daha büyüsün dedi. Heyecanlanıyorum. 5 kasım falan gibi doğurabilirim ya da 7 kasım gibi nasip tabi.

Eski iletilere bakıyordum da 5 ya da 7 kasım doğurabilirim yazmışım, prensesim 6 kasım gibi gelmeye karar verdi :)

kızlar gaz sancısına çare buldum hemen paylaşıyorum;

yarım çay bardağı suyu kaynatıp içine 1.5 çay kaşığı çörek otu atın, bi taşımda öyle kaynatın.sonra ılıyınca 4-5 çay kaşığı içirin bebeğinize.bunu günde 2 kere yapmanız yeterli.ama her içirişinizde taze yapın.bi kaç gün içinde fayda etmeye başlıyor.
biz çok gaz ve karın ağrısı sorunu yaşadık, ben bu şekilde üstesinden geldim çok şükür darısı başınıza :) deneyin bana çok dua ediceksiniz :))

kızlar burun tıkanıklıgı sorunu yaşayan var mı bilgi verin okyanus suyu aldım ama gece tıkanıyo burnu yavruşumun

canım okyanus suyu damlattıktan biraz sonra burun aspiratörüyle çek burnundakileri.aspiratörü eczaneden alabilirsin.

kızlar burun tıkanıklıgı sorunu yaşayan var mı bilgi verin okyanus suyu aldım ama gece tıkanıyo burnu yavruşumun
Evdeki butun peteklere birkac tane, peteklere asmak icin yapilmis plastik su kablarindan asabilirsin.Oglum da her sabah burnu tikali uyaniyordu bunu yaptigimdan beri tikanmiyor.

Bu burun tikanikli yokmu benim alerjim var buyuk oglumunda kucuk oglum pek etkilenmiyo babamizda ben kalorifere su koyma tasindan bile aldim yok artik burnum yara olmaya basladi oglumunda bi gun evi cekiyorum mobilyalari odamizdaki bi buyuk komiduni bi cektim gozlerim portledi 3 yildir bu evdeyim bu 3 cu kisim ve o dilabi alali 2 ay olmadi arkasi kuf nem icindeydi sildik kilorakla sonra gene oldu dun aksamda duvarin farkli kosesinde fzrkettik acik toz kina renginde zor seculiyo bizim kufe alerjimiz var dikkat edin evde bi kosenize tek kalorifere baglamayin bizde eve kilim yasak deri koltuk tv ve seppa var evimizde alerjimizdzn dolayi

Kizlar bundan bir ay once ogluma nezaman ninni soylesek dudani buzup gucene gucene bi aylik cocuk aglardi bizde gazimi var sancimu girdi yok yok ac yada biyerimi agriyo telas ederdik taki 1 hafta cektikten sonraya kadar meger benim oglan nenni sevmiyomus nezaman soylesek ayni seyi yapiyor. Video cekmis annem izledim karsimdaki 6 haftalik deilde 6 aylik bebek gibi bi gulme bi aglamaya ugrasiyo annem nenniyi kesince guluyo baslayinca dudani buzuyo agliyo

kızlar bebeğimin yüzündeki sivilceler dağıldı ve sertleşti, kıpkırmızı oldu, alev alev yanıyo sanki.. yanaklarını tamamen kapladı.. 1 hafta önce kontrolümüz vardı, gerçi o zaman bu kadar yoğun değildi.. doktor sorun yok demişti ama şimdi çok arttı ve sertleşti.. bugün banyo yaptırırken sırtında ve göğsünde de yoğun şekilde kızarmalar olmuş.. pazartesi tekrar götürcem doktora.. aranızda aynı sorunu yaşayanlar olmuştu, siz nasıl çözüm buldunuz? çok üzülüyorum bebeğimi böyle gördükçe :(

kızlar bebeğimin yüzündeki sivilceler dağıldı ve sertleşti, kıpkırmızı oldu, alev alev yanıyo sanki.. yanaklarını tamamen kapladı.. 1 hafta önce kontrolümüz vardı, gerçi o zaman bu kadar yoğun değildi.. doktor sorun yok demişti ama şimdi çok arttı ve sertleşti.. bugün banyo yaptırırken sırtında ve göğsünde de yoğun şekilde kızarmalar olmuş.. pazartesi tekrar götürcem doktora.. aranızda aynı sorunu yaşayanlar olmuştu, siz nasıl çözüm buldunuz? çok üzülüyorum bebeğimi böyle gördükçe :(

merhaba canim benim kizimdada aynisi olmustu butun yuzu sivilceli ve sertti doktora goturdum ebe gordu gordu normal dediler anne sutu alan butun bebeklerde oluyormus hic birsey vermediler bende internette arastirirken yabanci bir sitede gogus ucu kremi varya lanisoh iyi geldigini okudum surmektede hic tereddut etmedim cunku 100% dogal bir krem gogus ucuna surdukten sonra bile yikamadan emzirebiliyorsun 3 kez surdum kizimin yuzu ilk dodugu gunku gibi bembeyaz oldu

kızlar nasıl gidiyor annelik...burası iyice ıssızlaştı herkes facebookta...arada okuyorum ama sayfalar hiç ilerlemiyor..neyse gelelim benim problemime..minik kızım neredeyse 2 aylık oldu ve gece uykuya rahat dalamıyoruz...yatağında da uyumu yor anakucağında uyuyor...uyku eğitimi metodları için daha erken mi siz ne dersiniz..gece gündüzü ayıramıyor cadı...

kızlar nasıl gidiyor annelik...burası iyice ıssızlaştı herkes facebookta...arada okuyorum ama sayfalar hiç ilerlemiyor..neyse gelelim benim problemime..minik kızım neredeyse 2 aylık oldu ve gece uykuya rahat dalamıyoruz...yatağında da uyumu yor anakucağında uyuyor...uyku eğitimi metodları için daha erken mi siz ne dersiniz..gece gündüzü ayıramıyor cadı...

benim kızda öyleydi cnm ama ben gece gündüzü ayırt ettirdim gündüz bol ses ve aydınlıga gece de sessiz ve karanlıga alıştırdım gündüz hiç uyumuyo gecede uyuyo yavruşum hemde bu düzene kırkı çıkmadan alışmıştı şimdi 2 aylık olduk aynı devam ediyo cnm

benim kızda öyleydi cnm ama ben gece gündüzü ayırt ettirdim gündüz bol ses ve aydınlıga gece de sessiz ve karanlıga alıştırdım gündüz hiç uyumuyo gecede uyuyo yavruşum hemde bu düzene kırkı çıkmadan alışmıştı şimdi 2 aylık olduk aynı devam ediyo cnm

Merhaba herkeze uzun zaman oldu girmeyeli çünkü bebeğim gündüz hiç durmuyor gece çok iyi gündüz başka bir bebek oluyor . Bu arada 2 haftadır sürekli eli ağzındayda ve tükürükleri sürekli akıyor bu sabah bir baktım alttan iki dişi patlamış şok oldum daha 2 aylık daha geç çıkması gerekmiyormuydu anlamadım

Back