- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse öhöö öhöö konu dışına cıkmayayım kızlar sonra patron kızar valla:26::26:Allah nasip ederse bebiş haberlerimizi burdan paylasırız
neyse öhöö öhöö konu dışına cıkmayayım kızlar sonra patron kızar valla:26::26:Allah nasip ederse bebiş haberlerimizi burdan paylasırız
inşallah canım ya hem bebişleri paylaşmayı hemde hamilelik takvimi istiyorum :84::84::84:
yaa biz geçen 2012 eylül annişleriyiz ne çabuk zaman geçtide eskidik su gibi geçti zaman
Meraba arkadaslar 2009 eylül annesiyim insallah 2013tede eylül annesi olurum..
Bende dr kontrolundeyim gonofhen le 1yumurta olmus persembe catlatma ignemide vurumdum dr igneden sonraki 20gun icinde hastalanmaSan hamilesindir gel dedi insallah 2ocaga kadar hastalanmamda hamis olurum ...
Hepimizin hakkinda hayirlisi..
slm kızlar yeni evliyim ama bende eylül annesi olmak istiyorum.. bu bat-sat nedir acaba bilmiyorm hiç:18:
adet tarihim 7 aralıktı ve 27 günde bir oluyor.. hadi bana da bir yardımcı oluverin
slm kızlar yeni evliyim ama bende eylül annesi olmak istiyorum.. bu bat-sat nedir acaba bilmiyorm hiç:18:
adet tarihim 7 aralıktı ve 27 günde bir oluyor.. hadi bana da bir yardımcı oluverin
bat 22 aralık ama hiçç ümitli değilim adet belirtileri başladı oysa eylül annesi olmayı çok isterdim
valla batın anlamı beklenmedik adet tarihi. sizin bat 2 ocağa falan denk geliyo yani bu hafta çalışmalara başlayın bence:))
Heheee biz dersimize siki siki calistik
InsAllah sonuc guzel olur Allahim
selam arkadaşlar.... ben de nedense eylül annesi olmak ister gibiyim tuhaf hisler içindeyim yani... neden mi? çünkü daha 1 yaşında oğlum var hatta çarçamba günü doğum günü... daha 1 yaşını yeni bitirdi ama bebek istiyorum gibi; çünkü tedavi ile olunca ilki şimdi uğraşmadan ne zaman olursa olsun istiyorum ve bu ay düşünmeye başladım artık yaş geçmeden 2. de olsun nasipse inşaallah diye... ama bir yanım da korkuyor hazır büyüdü uykularıma döndüm ne zorum var acaba diyorum ama yavrumun da kardeşi olsun istiyorum işte... değişik duygular işte...