Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeklerinize su içirmeye başladınız mı kızlar,çocuk doktorumuz ilk 6 ay içirme demişti ama bi öğün 120cc mama verdiriiyorum susar mı acaba ?
kızlar bebeğim 2 aylıkken biz çok geziyorduk alışveriş merkezlerine çok giderdik ben evde çok sıkıldığım için oğlumda rahattı oraya gidince bebek arabasında mışıl mışıl uyurdu bizde rahat rahat gezerdik son zamanlarda gittiğimizde epey hzursuzlanmaya başladı eve de gelinde birkaç gün oğlum kendine gelmiyordu uyku düzeni falan epey değişiyyodu 15-20 gündür eşimle karar aldık asla o tarz yere götürmeyelim mecbur kalmadıkça diye.uzun süredir ev gezmesi dışında dışarı çıkarmadık uykuları epey düzene girdi önceden deli gibi kusan ğlumun kusması neredeyse bitmişti o kadar rahatlamıştımki kusmayınca çünkü bardaktan boşaltır gibi kusuyodu
dün tekrar dışarı çıktık avm ye gittik dünden beri uyumuyor doğru düzgün yine deli gibi kusmaya başladı anladımki oğlumun kusmaları hep benim yüzümdenmiş demekki farkında olmadan üşütüyoruz oğlumu çok üzüldüm yeniden kusmaya başlayınca bugünde hiç uyumayınca belki biryeri ağrıyodur diye calpol verdimmm sonra uyudu bundan sonra sıkıntıdan patlasamda dışarı çıkarmıycam napıyım onun sağlığı için katlanıcam mecbur
sizler napıyosunuz avm ye falan gidip geziyomusunuzz
kizlar dogudan batiya tayin isticez nerelerde yasiyosunuz 5 sehir yazicaz memlekete gitmek istemiyorum annemler var ii lakin kayinvalidem lerde var anlayissizlar uzak durmak istiyoruz istanbuldan geldik istanbul disi cocuklar icin sosyal hayat olan bi yer tercihimiz akil verin ne kadar zor...
Ben de su vermiyorum acaba hata mı ediyorum sizler veriyomusunuz su?
kizlar dogudan batiya tayin isticez nerelerde yasiyosunuz 5 sehir yazicaz memlekete gitmek istemiyorum annemler var ii lakin kayinvalidem lerde var anlayissizlar uzak durmak istiyoruz istanbuldan geldik istanbul disi cocuklar icin sosyal hayat olan bi yer tercihimiz akil verin ne kadar zor...
Bebeklerinize su içirmeye başladınız mı kızlar,çocuk doktorumuz ilk 6 ay içirme demişti ama bi öğün 120cc mama verdiriiyorum susar mı acaba ?
alah razı olsun canım
bı dr var bı dr yok demıs bence baska bı dra daha goturun ıcınız rahat etsın
kalcası ıcın yarın baska bı dra goturucem ama bobrek genıslemesı ve dakagı dogrudur cunku ultrason goruntulerınden anlasılıyo
rabbım herkesın evladına saglık sıhhat versın ıns
canım aynı sorunları yaşadım aç aç uyuyordu resmen.3 dakika - 5 dakika o kadar anca emiyordu. gaviscon kullandık bizde kusmasını azalttı. şimdi kullanmıyorum uzun uzun anlattım az önce.oradan da okursun zaten. sen rehatsızsan ondan olabilir.bir de midesini üşütmüş olabilir ayağının altına sıcak su torbası koy. ben yaklaşık 20 günde atlattım bu sorunu.sütünü sağ kesilmesin. zor günler ama geçici allah yardımcın olsun.
Hanımlar kızımın 4.ayı bitti 2.kez karma aşı oldu bebeğim ve o günden beri yemez oldu her üç saatte bir 120 cc mama yerdi artık yemiyor geri atıyor anlamıyorum. büyüyormu huyumu değişti. Bi fikri olan varsa şuan çok ihtiyacım var. Selam ve Dua ile
Battaniye yiyen ellerini kollarını yiyen bebeleri için aldığın oyuncak varmı:) öneri istiyorum sevgiler
benim kızımda bardaktan boşalır gibi kusuyor henüz doktora götürmedim ama (
benim kızımda bardaktan boşalır gibi kusuyor henüz doktora götürmedim ama (