- 17 Ocak 2013
- 154
- 1
canim benim kiyamam bi arkadasi
min kizindada reflu ve gaz vardi 1 sene hem gaz sorunu yasadi hem kusma 1 kasik zorlasin hepsini cikariyordu 1.5 yasinda artik ii ve gece gunduz sancidan uyumazdi aglardi ama simdi cok akilli ve uslu. benim minik hanimda 15 gunluk oldu kusmaya basladi ya agzinin kenarindan akar bazen az bazen cok ya kesik kesik yada fiskirtarak en son doktor reflusu var ilac yok emzirdigin an hemen dik tut gazini cikar 15 dk civari dik tut emzik alistir ayaklarini asla usutme yastik kullan yan yatir besleme aralarini uzat 6 ay civari oturunca gecer dedi tabi huyu oyleyse bazi bebekler oyle olur duzelmezse ek gida zamani cocuk nefrologuna gotir reflu diyeti verir duzene dokarsin dedi ama dediklerini yapiyorum azaldi simdilik kusmamiz yinede agzinin kenarindan akiyo. rabbim baska dert vermesin aa bide kizim donmeye basladi ayaklar havada oynuyo hep belkide ondandir bide ben kizima kimyon suyunu veriyorum gaz icin rahatliyor
bizdede yaklaşık 1 haftadır akşam 7 saatleri gibi biberonda mamasını yerken aman allahım bir kusuyor oluk oluk
sanki bütün gün yediklerini o an kusuyor çok üzülüyorum zaten zor besliyorum
bu neden olabilir anlamdım üşütmesi felanda yok sanki mide doluyo olduğu gibi boşalıyor ((
nedendir kızlar sizce ??????