- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
kızlar ya kafayı yicem iki aylık aşısından mıdır bilmem bebeğim 4 gündür çok huzursuz yatağa yatırır giderdim kendi kendine uyurdu gece ise uyusun diye yapmadığımız kalmadı acaba doymadıği için mi böle 1200 almış bu ay gecen ay 1100 almıştı ben başta sarılık olduğu için arada mama ttakviyesi yapıyordum meme mi vermeyip mama verdiğim oluyordu sırf sarılığı atsın diye ne kadar yanlışmış o zaman sütümün değerini bilememişim badilerimi ıslatıyordu hep şimdide sanırım yetmiyor 3 gündr mama vermiyorum hemşire 15 gn verme sütün yetiyor mu bakalım dedi ama bu kdar huzursuz olacaksa bu sebepten ben 15 gün felan bekleyemem ya mama takviyesini de hergün vermiyordum verdiğimde de 70 cc içiyordu o da benim zorlamamla bence sütümü ben azalttım kendime çok kızıyorum her saat başı emziriyorum şimdi doymamıştır diye bide sizin yazdıklarınızı okuyorumda ben de anne felan olmaz dedim yaa sütümün az olduğu zaman öğlen bire kadar yatıyordum kahvaltı yapmadan sonra uyanıp ölesine bişeler yiyordum akşam 7 ye kdar onda da sulu yemek değil kahvaltılk böle böle azalttım şimdi de eski haline dönmez gibi geliyor şimdi de yemediğim şey kalmadı mide fesatı geçircem bi çaya başladım eğer sütüm çok dersem( inşallah) sebebi o çay olcak önce inanmak lazım
kocaman bir offffffffffff çekesim var
Hemen hemen herkes aynı sıkıntılari yaşıyor merak etme ben de yeme icmeme dikkat etmemistim ve sütüm azalmisti sonra çoğaldı annem ameliyat olunca yorgunluktan uykusuzluktan yine azaldı ama sanırım yavas yavas toparliyorum en önemlisi günde en az iki litre su mutlaka iç ictigin çay ne çayı bu arada