- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Ben de ben de ben de istiyorum artık bebeğimi Allah yardımcın olsun canım tek avazda kurtarsin Rabbim
Benim de sürekli uyuyasim var ama şu mide yanmam mahvediyor beni
:31 oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ben de ben de istiyorum artık bebeğimi Allah yardımcın olsun canım tek avazda kurtarsin Rabbim
kızlar kendini cok yorğun hisseden ilk 3 aydaki gibi sürekli uyumak isteyen var mı ben öyleyim
kizlaaaar galiba dogum basladiii kananm varr hemen hastaneye gidiyorum haber veririm bizim icin dua edin nelurr
cnm aynen öyleyim kendimi yataktan kaldıramıyorum, kahvaltı edip yatıyorum, evi toplayıp yatıyorum, akşam yemeğini yiyip yatıyorum kısaca yaşamımı yatakta geçiriyorum desem yeridir
Hayirli gine saglikli gine bi avazda kurtuluverirsin insallahhhkizlaaaar galiba dogum basladiii kananm varr hemen hastaneye gidiyorum haber veririm bizim icin dua edin nelurr
Varmi acapp bi caresii bunun
kizlaaaar galiba dogum basladiii kananm varr hemen hastaneye gidiyorum haber veririm bizim icin dua edin nelurr
slm kızlar nasılsınız sanırım leyla doğum yaptı. Darısı bizlere artık. Dün ve bugüm sıcak duş aldım şimdi kasık ağrısı ve bel ağrım var. Zaman zaman kasılma oluyor ama sürdkkli doktora gitmek istemiyorum. Nişan geldimi diye habire lavaboya gidiyortm ama yok eşim eve dönmek için beni bekliyo, oda sıkıldı karnım hala yukarıda, midem hala yanıyor. Oğluşum gelse artık ya
canım rabbim bebeğine şifa versin inş. en kısa zamanda,sen de çk üzülüyorsundur eminim ama sütün kesilmemesi için dkkat et canım rabbim büyüktürAekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum
canım sen de bebeğini sağlıkla sıhhatle büyüt inş. bende hayırlısı ile normal doğum istiyorum ama tabi bazı durumlarda mecburen sezeryan olabiliyor allah hepimizin hakkında hayırlısını versinBebeğim 26 ağustos tarihinde dünyaya geldi, 6 saat sancı çektim 10 cm açılmam oldu ama bebeğin başı aşağıya inmediği için sezeryan oldum.. Bebeğimde bende fena değilim gün geçtikçe toparlanıyorum yavaş yavaş.. Ama olabilen normal doğum olsun o sancılar bile ameliyat sonrası çekilen acıdan zor değil
Hastanedeyim dua edin. .
7 dk da bi sanci gelio bekliyoruz. .
canım hayırlı olsun mevlam oğluna sağlık sıhhat hayırlı ömür versin inş. sana da geçmiş olsunSabah 6 da oglusum geldi sukurler olsun. 37 + 3
Omer ubeyde ismi
3 kilo
canım hayırlısıyla bir avazda bebişini kucağına alırsın.. belkide kucağındadır şimdiHastanedeyim dua edin. .
7 dk da bi sanci gelio bekliyoruz. .
hayırlı olsun canım, allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsinarkadaşlar benim doğum eylül başında iken paşam duramadı 37+6 da dünyaya geldi suyum gelmesinden dolayı acil sezeryan doğum yaptım tüm bebeişlerini bekleyen annelere allahım sizide yavruşlarına sağlıklı sıhhetli kavuşturmasını diliyorum. Herşey anne karnınada gibi değilmiş kucağına aldığın sesini kokusunu duyduğun anda tüm dünyanın şekli değişiyor hayatın değişiyor. sizlerinde bu duyguları yaşamanız dileğiyle
Canim ikimizinde 7 gunu kalmis sen daha iyisin nisanin gelmis bende tik yok bide 1 hafta gecmis senin. Sanki hep karnimda kalacak gibi:)))
aynı durum bende de var canım.bir haftamız kaldı ne sancı ne de başka birşey arada karnımdaki kasılmalar haricinde birşey yok.bu gidişle bizler 41.haftaları görürüz gibi geliyor
niyeyse bende aynı duygular içindeyim sanki hep orda kalacakmış gibi, kendi kendine gelmeye niyeti olmayacak gibi geliyorKizlar bebislerini kucaklayan anneciklerimizi
Tebrik eediyorum bnm gibi bkleyenlereede sabir diliyorum bizde bugun 39+2 olduk ama bizim oğlanin hiiic niyeti yok gelmeye hatta birakin gelmeyi asagi bile inmiyo taaa kaburgamin orda duruyo bu dogum nasil baslicak ben anladim 40 haftalik olduk bu gidisle 41 de bile gelmez bu velet:)))
canım Allah yardımcın olsun, güzel haberlerle gelirsin inşallah..kizlaaaar galiba dogum basladiii kananm varr hemen hastaneye gidiyorum haber veririm bizim icin dua edin nelurr
o uyku benden hiç gitmedi ki ilk 3 ayla sınırlı kalmadı yani gündüz uykum var uyuyamıyorum akşamda yaşlı teyzeler gibi erkenden tv ye bakarken uyuya kalıyorumkızlar kendini cok yorğun hisseden ilk 3 aydaki gibi sürekli uyumak isteyen var mı ben öyleyim
Ayy evet yaa önceden yediklerime dikkat edince biraz geçerdi ama şimdi ne yesem yanıyor aciksam yanıyor yanıyor da yanıyorof mide yanmasını es geçmeyelim tabi, kendimi ejderha gibi hissediyorum
Sicak duş iyiyse şu durumda ben de alayim bari kızım gelir belki:-Dslm kızlar nasılsınız sanırım leyla doğum yaptı. Darısı bizlere artık. Dün ve bugüm sıcak duş aldım şimdi kasık ağrısı ve bel ağrım var. Zaman zaman kasılma oluyor ama sürdkkli doktora gitmek istemiyorum. Nişan geldimi diye habire lavaboya gidiyortm ama yok eşim eve dönmek için beni bekliyo, oda sıkıldı karnım hala yukarıda, midem hala yanıyor. Oğluşum gelse artık ya
o uyku benden hiç gitmedi ki ilk 3 ayla sınırlı kalmadı yani gündüz uykum var uyuyamıyorum akşamda yaşlı teyzeler gibi erkenden tv ye bakarken uyuya kalıyorum
Ayy evet yaa önceden yediklerime dikkat edince biraz geçerdi ama şimdi ne yesem yanıyor aciksam yanıyor yanıyor da yanıyor
Sicak duş iyiyse şu durumda ben de alayim bari kızım gelir belki:-D
ben sabah erkenden bizimkiyle uyanıyorum sonra uyku pek olmuyor ama akşamları oooooooooo.... 2 gündür zorla yürüyüşe çıkarıyor kociş 1 saat yürüyoruz.. oda umudu kesti oğluştan gelmeyecek diye gözü korktu garibimin hergün evden çıkarken vaktin olursa netten bilgilendirici videolar (bebek bakımı ile ilgili) bul beraber izleyelim diyor, bende vakitten bol bişey yok ama tembellikten aklıma bile gelmiyor internet diyince bitek forum var şimdilik hayatımdasabah 11 uyandım kahvaltı yaptım sonra gene yattım sonra kalktım eşimin iki ayakkabısını boyadım ayakkablığı sildim geneyattım sonra zorla bi nohut yemeği atıverdim ve gene yatıyorum,,,,egzersiz yürüyüş falan iyigelirmiş ama nerde bizde o yürek anca yat zıbar dimi güyaa nefes eegzersizleri falan uygulmayı öğrencektim ama nerdeeeeeee tembelük işte tembüllllllllllllllll