2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamun Aleykum kardeslerim,
gecen gun cok rahatsizlandim mide yanmasi, akinti , karin kasilmalarim cogaldi...

ebemi aradim gelmemi istedi, alttan muayene etti acilma olmus.

Artik acilma hizima gore dogumum belli olacak dua edin..
Evde istirahatteyim...

Cok yurumemem is yapmamam lazim...

geçmiş olsun canım, yorma kendini dinlen bol bol.. ilaç felan vermediler mi süreci biraz daha ertelemek için?

işte ben hiç kasıklarımda falan hareket hissetmiyorum, kafasını göbeğimin sağında popoyuda solunda hissediyorum. hatta bazen göbekten altı boşalıyor sanki yukarı toplanıyor gibi oluyor bakalım yarın öğreneceğiz. inşallah dönmüştür normal doğumu çok istiyorum ama hayırlısı tabi ki

canım strese sokma kendini, zaten onlar bizi takmıyorlar ki kafalarına göre takılıyorlar ne yapsak boş neyse hayırlı zamanlarda gelsinlerde. amcası da üzülmesin göremeyeceğim diye, belki yemin törenine gidersiniz. aras beye de bi asker kıyafeti oh ne güzel, ne tatlı olur
ben doğumu hiç epiduralsiz düşünmedim herkeste tavsiye ediyor ama.. gerçi benim ağrı eşiğim yüksektir bunu düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi kolay olacak kolay hepimizin doğumu

bebekler hıçkırırmı ki? ben hiç hissetmiyorum.
burda öğrendim canım bebeklerin hıçkırdığını,anlaşılıyor zaten böyle ritmik ritmik titriyor karnın... çok hoş oluyor ama bazen de üzülüyorum o daracık yerde hıçkırmak ne zordur :))) hatta ben o hıçkırdıkça alttan tek vuruluk basınç hissediyorum:)

neyse canım iyi olunda.. en iyisini sen bilirsin ama çok dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, zaman yaklaştıkça sıkıntılar artıyor ama az kaldı.. yorma kendini, dinlenmene bak. inşallah onun için en hayırlı zamanda gelir bebişin...

daha zamanı var annesi oğluşun ne zaman gelmek isterse artık yerleri çok rahat nasılsa...işten ayrılacam ama nasıl ayrılacam bilmiyorum 3.500 tl alacağım var bayramda alırım dedim vermdiler paraları yok...zaten bir senedir böyle eşim paranı almadan çıkma diyor patronlara söylüyorum yok diyorlar arada kaldım daha bebeğimin beşiğini dahil almadım kendi eksiklerim çok alınacak şey var...iyice sinir oldum eşimde bir yerden bıulup versinler diyor sonuçta hamile hamile paranı istemeyemi gideceksin diyor...ama bizim patronlarda tık yok onlar benden çok dert yanıyorlar...Allahım yardım etsin...[/QUOTE]

ben normalde 32 haftamı doldurup izne ayrılmayı dusunuyordum ama sonrasında kızımla daha fazla vakıt gecrmek bıkachaftalıkda olsa daha fazla maas almak ıcın direnıyorum ınan
bu hafta ıle 35.haftamı tamamlıycam
eger kısmet olursa 36yıda tamamlayabılrsem ayrılıcam 37yı bekleyemıycem
dayanamyrm artık aksama kadr otur otur belım agrıo
hersey bebeklermz ıcın
calısmaya mecbur olmasak zaten calsmayız senın de paranı versınler artık ayıp ama
ıhtycmz olmasa o paralara bugunlerı evımızde dınlenerek gecırırdık

arkadaşlar bebeklerınıze bebek arabası ve puset aldınzmı?
aldıysanız markası modelı ve fıyatı hakkında bılgı verebılır mısınız?

çatı muayenesi bir iki dakikalık bir işlem. gerilmeye hiç gerek yok. jinekolojik muayeneye benziyor. kimi insanlar çok abartarak anlatıyorlar ama hiç gerilmeye gerek yok. için rahat olsun.

Canım teşekkür ederim yarın için biraz olsun içim rahatladı. Ben ki muayeneden bu kadar tedirgin oluyorsam nasıl normal doğum yaparım Allah bilir. Rabbim kulunu bilir zorda bırakmaz inşallah tek temennim o.

Herkese selamlar arkadaşlar ayriyetten herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, Bayramda giremedim foruma ama geçmişi tek tek okumaya çalışıyorum. Umarım herkes çok ama çok iyidir:)

canım yaa versinler tabi onlar da nasıl insanlar ama o para senin hakkın hatta bu halinle gittin geldin okadar da eziyetleri oldu fazlasını bile düşünüp vermeleri lazım ihtiyacın var sonuçta Allah yardımcın olsun canım ama hakkını ara bence de işten ayrılınca daha da zor olur o parayı alman

geçmiş olsun canım vakit yaklaştı artık hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

ayy güzel olur dediğin gibi gidebilecek olursam yemin törenine oğluşumu giydirirm bir güzel :) İnşallah epidurale bile gerek kalmaz diyorum ağrısız sızısız nopnormal doğumlar yaparız canım :)

ben travel sistem aldım canım prego nirvana travel sistem 2050 diye geçiyor 700tl civarıydı fiyatı da

ben daha almadım Chicco'da beğendim çok pahalı. Kraft'ta karar kıldık beğendik ordan alıcaz. Travel sistem puset ve bebek arabasını takım alıcaz

Ebem izindeymis aile hekimime gozuktum kadin dogumcuna gitmen lazim ilac veremem dedim kendi doktoruma gittim anlattim derdimi bi ilac verdi ama icinden cikan kagitta gebelikte kullanmayim kulanan hastalar 1 ay sonra falan gebe kalsin diyor doktorumda cok yogundu soramadim zaten utana sıkıla anlattim.kabak cekiirdegi seftli iyi gelirmis onlari deniycem

Canım teşekkür ederim yarın için biraz olsun içim rahatladı. Ben ki muayeneden bu kadar tedirgin oluyorsam nasıl normal doğum yaparım Allah bilir. Rabbim kulunu bilir zorda bırakmaz inşallah tek temennim o.

çatı muayenesinde birşey yok benim doktorum her gidişimde açıklığıma bakıyor birde canım pek yanmadı, normal doğuma uygunmuşum, uygunsam onu deneyeceğim ne yapayım Allah kolaylığını verecektir sağ salim doğsunda bebeğim razıyım

Bizde doktor kontrolümzden geldik oğluşumuzu gördük uyuyordu.2500 gr ve 47 cm olmuş oğluşum.sanırım basketçi olacak:) 10gün sonra yine gidicez ozaman sanırım çatı muaynesi yapıcak.şuan için oğlum dönmüş başı aşağıda inş normal doğum için bi sıkıntı çıkmaz, epidural normal istiyorum inşş.

Yarinki kontrolde bakalim ayni kabus olacak mi. İnşallah fitil işe yaramistir

slm kızlar , 34 hafta 5 günlüğüz. Allah nasip ederse bir kızım olacak. 32. hafta kontrolümde dr. bebeğimin başının aşağıda baskı yapmaya başladığını söylemişti. o zamandan beri evde dinlenmeye çalışıyorum ama çalıştığım için hazırlıklarımı hep doğum iznimde yaparım diye ertelemiştim. bugünkü kontrolümde dr. bebek cok aşağıda alttan bakmam lazım dedi. ben panik oldum tabi. zaten arefe gününden beri kalça ağrım var, sağ bacağımın üstüne basamıyorum, bu arada çatı muayenesinide yapalım dedi. çok şükür açılma yokmuş ve normal doğuma uygunmuşum. dr. 10 gün kadar beklerse cok ii olacak dedi. bebeğin içerde 1 gun durması küvezde 3 güne değer dedi. riskli haftalarda değilsin ,endişe etme bol su iç ve yan yatarak dinlen dedi ama ben cok korkuyorum

Facede olmayan arkadaşlar için yazıyorum bir eylül annesi daha doğum yaptı acil sezaryenla genel olarak bebek iyi ama kuveze alınmış dua edin 3 bebegimiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…