Selamun Aleykum kardeslerim,
gecen gun cok rahatsizlandim mide yanmasi, akinti , karin kasilmalarim cogaldi...
ebemi aradim gelmemi istedi, alttan muayene etti acilma olmus.
Artik acilma hizima gore dogumum belli olacak dua edin..
Evde istirahatteyim...
Cok yurumemem is yapmamam lazim...
işte ben hiç kasıklarımda falan hareket hissetmiyorum, kafasını göbeğimin sağında popoyuda solunda hissediyorum. hatta bazen göbekten altı boşalıyor sanki yukarı toplanıyor gibi oluyorcanım benim kız bayadır dönmüş durumda kafası sağ kasıkta popo yukarda ayaklar ise sol tarafta.ben özellikle kafa hareketlerini hissediyorum kasığımda kaldırıp indiriyor sanırım birde hıçkırınca çok net hissediyorum aşağı tarafımda.
canım strese sokma kendini, zaten onlar bizi takmıyorlar ki kafalarına göre takılıyorlarmerhaba güzel anneler ve fındıkları bu gece de doğurmadımkendi kendimi sürekli strese sokuyorum
oğluşumun küçük amcası 15inde askere gidecekti 14üymüş teslimi yarın onu yollayacağız izmire doğru herkesin gözü bende acaba gitmeden doğurur muyum diyeama yok benim oğlum kendini ne zaman hazır hissederse ozaman gelsin demi :)
olmasın zaten biraz daha dursunlar bakalım canım hiç öyle dayanamayacağını düşünme benim bu yalancı sancılarım gün geçtikçe daha şiddetli oluyor ilk an dayanamayacakmışım gibi geliyor ama sonra alışıyorum Rabbim yavaş yavaş alıştırıyor bizi bence o an şoka girmeyelim diyeinşallah bir avazda neye uğramadığımızı anlamadan kurtuluruz emoşum :) bende son an epidural pazarlığı yaparım gibime geliyor ama doktor önermezse dayanacağım artık
burda öğrendim canım bebeklerin hıçkırdığını,anlaşılıyor zaten böyle ritmik ritmik titriyor karnın... çok hoş oluyor ama bazen de üzülüyorum o daracık yerde hıçkırmak ne zordur :))) hatta ben o hıçkırdıkça alttan tek vuruluk basınç hissediyorum:)bebekler hıçkırırmı ki? ben hiç hissetmiyorum.
neyse canım iyi olunda.. en iyisini sen bilirsin ama çok dikkat edin kendinizebanada saçma geliyor bazen sıkıştığını düşünmek ama pozisyon değiştiripte tekmeler kesilince insan ister istemez böyle düşünüyor.
plesantamız aşağıda olduğu için doktorumuzda bizde panik olduk ama çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok.. dr baya korktu sen istersen çalışma artık vs dedi ama malum izinler sebebiyle bende devam etmek istiyorum, kendimi deneyeceğim biraz eğer sıkıntım olursa kıymetlimi riske atmayacağım.
geçmiş olsun canım, zaman yaklaştıkça sıkıntılar artıyor ama az kaldı.. yorma kendini, dinlenmene bak. inşallah onun için en hayırlı zamanda gelir bebişin...Selamun Aleykum kardeslerim,
gecen gun cok rahatsizlandim mide yanmasi, akinti , karin kasilmalarim cogaldi...
Evde istirahatteyim...
çatı muayenesi bir iki dakikalık bir işlem. gerilmeye hiç gerek yok. jinekolojik muayeneye benziyor. kimi insanlar çok abartarak anlatıyorlar ama hiç gerilmeye gerek yok. için rahat olsun.
arkadaşlar bebeklerınıze bebek arabası ve puset aldınzmı?
aldıysanız markası modelı ve fıyatı hakkında bılgı verebılır mısınız?
daha zamanı var annesi oğluşun ne zaman gelmek isterse artık yerleri çok rahat nasılsa...işten ayrılacam ama nasıl ayrılacam bilmiyorum 3.500 tl alacağım var bayramda alırım dedim vermdiler paraları yok...zaten bir senedir böyle eşim paranı almadan çıkma diyor patronlara söylüyorum yok diyorlar arada kaldım daha bebeğimin beşiğini dahil almadım kendi eksiklerim çok alınacak şey var...iyice sinir oldum eşimde bir yerden bıulup versinler diyor sonuçta hamile hamile paranı istemeyemi gideceksin diyor...ama bizim patronlarda tık yok onlar benden çok dert yanıyorlar...Allahım yardım etsin...
Selamun Aleykum kardeslerim,
Evde istirahatteyim...
canım strese sokma kendini, zaten onlar bizi takmıyorlar ki kafalarına göre takılıyorlarne yapsak boş neyse hayırlı zamanlarda gelsinlerde. amcası da üzülmesin göremeyeceğim diye, belki yemin törenine gidersiniz. aras beye de bi asker kıyafeti oh ne güzel, ne tatlı olur
ben doğumu hiç epiduralsiz düşünmedim herkeste tavsiye ediyor ama.. gerçi benim ağrı eşiğim yüksektirbunu düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi kolay olacak kolay hepimizin doğumu
merhaba güzel anneler ve fındıkları bu gece de doğurmadımkendi kendimi sürekli strese sokuyorum
oğluşumun küçük amcası 15inde askere gidecekti 14üymüş teslimi yarın onu yollayacağız izmire doğru herkesin gözü bende acaba gitmeden doğurur muyum diyeama yok benim oğlum kendini ne zaman hazır hissederse ozaman gelsin demi :)
hazırlıklar da tamam edilmiş ohh maşallahmide bulantıların inşaallah göbüşün inice geçer de sen de son zaman rahat edersin canım bu arada hala vitamin kullananları duyuyorum şaşırıyorum doktorum bana 3. ayda bıraktırdı vitamini sadece kan hapıyla geldim ben bugüne kadar ama ihtiyacı varmıydı bebişin yok muydu bilmiyorum tabi sne yine de doktoruna bir söylesen belki bir alternatif üretirdi canım kabızlık için ama hurmayı tek geçerim ve tavsiye ederim
canım ne yaptın geçmiş olsun görüşebildin mi ebeyle
inşallah canım az kaldı ama dikkat et kendine iyi hissetmezsen de 10 günlük bir rapor versinler yatıp dinlen kendini zorlama inşallah bir daha olmaz lekelenmen
çok geçmiş olsun canım güzel haberler verir inşallah doktorunuz bebişiniz çok çabuk toparlar inşallah Rabbim şifasını versin
ohhh hadi gözün aydın melekcim yavaş yavaş yaparsın biz hala doğuramadık daha
geçmiş olsun canım kilosu iyi maşallah doğum sonrası için endişelenme ne güzel organları da gelişmiş nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun doğumun Rabbim şifasını verir inşallah bebeğinin sen onunla bol bol konuş strese girme ki o da girmesin..
benim kontrollerim haftada bire düştü seninle aynıyız sanırım hafta olarak için rahat etmiyorsa git canım artık sona doğru yaklaştık içini rahatlat bir sorun yoktur inşallah
olmasın zaten biraz daha dursunlar bakalım canım hiç öyle dayanamayacağını düşünme benim bu yalancı sancılarım gün geçtikçe daha şiddetli oluyor ilk an dayanamayacakmışım gibi geliyor ama sonra alışıyorum Rabbim yavaş yavaş alıştırıyor bizi bence o an şoka girmeyelim diyeinşallah bir avazda neye uğramadığımızı anlamadan kurtuluruz emoşum :) bende son an epidural pazarlığı yaparım gibime geliyor ama doktor önermezse dayanacağım artık
Canım teşekkür ederim yarın için biraz olsun içim rahatladı. Ben ki muayeneden bu kadar tedirgin oluyorsam nasıl normal doğum yaparım Allah bilir. Rabbim kulunu bilir zorda bırakmaz inşallah tek temennim o.
Kizlar mantar Enfeksiyonu olup gecmeyen var mi normal doğum esnasında bebeğe bulaşabiliyormus galiba ya ben ilac kullanmıştım ama geçmedi songl ün yaşadığı gibi bi r durum da yaşamak istemiyorum çatı muayenemde mantar görmek istemiyorum doktorun elinde
allah sağlık sıhhat versin canım.. merak ettim niye acil sezeryan bide kaç haftalık bebiş?Facede olmayan arkadaşlar için yazıyorum bir eylül annesi daha doğum yaptı acil sezaryenla genel olarak bebek iyi ama kuveze alınmış dua edin 3 bebegimiz oldu