2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işte benimde kasıklarımda ağrı oluodu ama idrar yollarında iltihap çıktı o yapıodur dedii ama artık sancısından ağlar oldum geçmek bilmedi 1 aydır sölüorum dr ye bişi yok dio ne açılman var ne suyun az dedi işte eşime sölüorum oda dalgaa geçioo sen unutmuşundur adet sancısıııını nede olsa n zamandr olmuosun dioo yolasım gelioo onu :KK70:

belki eşin haklıdır unuttuk adet sancılarını. alıştık 9 ay mis gibi temiz durmaya
adet günlerini düşündükçe şimdiden strese giriyorum :))))))))))

ağrısı ayrı dert, oturması kalkması, kıyafetine dikkat et, yatmana dikkat et offfffffffffff

bebek yorganını ve yastığını ÖZDİLEK'ten aldım. Özel bamboofibermiş. bebek sağlığına çok iyiymiş.
bebek yatağını şuan almayı düşünmüyorum. bebek odasını aldığımda uyku seti ve yatağı hediye gelmişti
beşikte almayacağım bebeğimi ilk gününden itibaren odasında yatırmayı düşünüyorum.
aslında beşik istiyordum ama oda konumum dolayısıyla yer yok. bebek odasıda yatak odamın hemen yanında gık dese duyarım.
zaten uykum çok hafiftir

valla tatlım ayneen benimde yatak odamla bebek odası dipdibe önce bende almıcaktım kendi odasında yatsın istyordum ama bunun kışı var kapılar kapalı olcak yanında nefes aldığını hissetmek gibi olmuyor sende huzursuz olursun uyuyamazsın rahat dediler kandırdılar beni:d:KK1::KK9:

ya arkadaşlar ütü yaptım ayakta kaldım 2 saatten fazla şimdi uzandım ama sürekli kendini soluma topluyo bebeğim sertleşiyo korkmaya başladım bişey olmuyodur dimi eskidende oluyodu ama bu kadar sık değil

canım iyi oldun mu şimdi ayakta çok durmuşun normaldir korkma canımm büyüyor bebekler artık..

slm hamile bayanlar,
bende eylul annesiyim,bugun doktora gittik 2 hafta önce bas asagı olan bebegım sımdı ters dönmüş cok uzuldum,dr 37.haftaya kadarc donebilir stres yapma dedı ama cok korkuyorum,sezeryan olmak istemiyorum,inşallak yıne bas asagı doner bebişim yaa:26::26::26:

inşallah tekrar döner canım, Allah hayırlı doğum versin ama kendini sezeryana ya da normale şartlama şimdiden..

kızlar bizde dün eşimle hastanenin turuna katıldık :KK16:
gelince nereye giriş yapacağımızı, doğum odasını, doğumdan sonra kalınan odaları,yapmamız gerekenleri vs. nerde ne var ne yok gösterip anlattılar..
doğum odasında çok heyecanlandım anlattıklarından, inşallah o günleri görürüz hayırlısıyla.. yeni doğmuş bir iki bebek vardı miniciklerdi ve sakin sakin uyuyorlardı :KK16:

çok özendim ne güzel o bir de babayla birlikte gezmişiniz biz öyle bişey yapmadık ama hastahanede yeni doğmuş bebek görünce bile bizde burdan böyle çıkarcaz diye konuşuyoruz şimdi bile içim kıpır kıpır oldu :KK70:

merhaba arkadaşlar
yanlış anlamazsanız bir şey soracağım

Cinselliğe devam ediyormsunuz. bırakanlar varsa kaçıncı ayınızda bıraktınız????

asis ben geçen haftaya kadar haftada 1 devam ediyordum :KK70: ama açılmam oldu bu haftanın başında 1 cm ama yine de enfeksiyon riski var diye istemiyorum zaten regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum ama tabi ben artık 36 haftadayım canımm
aslında doktorda birşey demedim amaaa:44::44: :KK9:

Songül nerde yaa çok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun doğuruyor mu yoksa :18::18:

canım iyi oldun mu şimdi ayakta çok durmuşun normaldir korkma canımm büyüyor bebekler artık..

Songül nerde yaa çok merak ediyorum Rabbim yardımcısı olsun doğuruyor mu yoksa :18::18:

iyiyim sancım yok ama hala karnım normalden sert belimde ağrıyo ayy valla o büyüme konusu içimde bi korku en son 3 hafta önceydi kontrolüm büyümücekmiş gibime gelio bebeğim 15inde kontrolüm çok merak ediyorum 35 haftalık olcam o zaman egelgec cim senin bebeğin ne kadar olmuştu en son boy kilo olarak

Son düzenleme:

inşallah tekrar döner canım, Allah hayırlı doğum versin ama kendini sezeryana ya da normale şartlama şimdiden..

çok özendim ne güzel o bir de babayla birlikte gezmişiniz biz öyle bişey yapmadık ama hastahanede yeni doğmuş bebek görünce bile bizde burdan böyle çıkarcaz diye konuşuyoruz şimdi bile içim kıpır kıpır oldu :KK70:

asis ben geçen haftaya kadar haftada 1 devam ediyordum :KK70: ama açılmam oldu bu haftanın başında 1 cm ama yine de enfeksiyon riski var diye istemiyorum zaten regl ağrısı gibi ağrılar çekiyorum ama tabi ben artık 36 haftadayım canımm
aslında doktorda birşey demedim amaaa:44::44: :KK9:

evet canım güzeldi babamızla beraber bizim dışımızda 5-6 çift daha vardı :KK16: hepimiz koca göbüşlerimizle dolaştık gerçi onların içinde benimki sanki daha küçükmüş gibi geldi ama :44: bizi gezdirdikleri kat sakindi 2 tane bebek vardı ikiside erkekti, bizde bizim oğluşumuz da burda böyle yatacak diyerek seyrettik onları :KK16:
songül ü bende merak ediyorum inşallah iyidir, eğer doğum yapıyorsa da allah kolaylık versin bir avazda kurtulsun inşallah..

iyiyim sancım yok ama hala karnım normalden sert belimde ağrıyo ayy valla o büyüme konusu içimde bi korku en son 3 hafta önceydi kontrolüm büyümücekmiş gibime gelio bebeğim 15inde kontrolüm çok merak ediyorum 35 haftalık olcam o zaman egelgec cim senin bebeğin ne kadar olmuştu en son boy kilo olarak

yorgunluktur canım büyük ihtimalle ama kasıklarına inerse ve düzenli sancı gelirse doktorunu ara yinede..
benim en son 35+2 de ölçüm yapıldı canım kilosu 2900 civarıydı boyu da 50.8 cmdi

kızlar 3 haftadır aşırı derecede unutkanlık başladı bende
geçen hafta sütümü taşırdım üstelik sütü ocağa koyup birde banyo yaptım
bir çıktım evde yanık kokusu güleyimmi ağlayayım mı :)
bugün yine taşırdım, sizlerdede unutkanlık var mı?

ayrıca çok sakarlaştım. sürekli üstüme yemek döküyorum, çat pat oraya buraya çarpıyorum
göbeğim yüzümden sanırım. bu arada kız bebek bekliyorum her gören erkek sanıyor. top gibi karnım var 9 kilo aldım ama belli olmuyor

ayrıca çok sakarlaştım. sürekli üstüme yemek döküyorum, çat pat oraya buraya çarpıyorum
göbeğim yüzümden sanırım. bu arada kız bebek bekliyorum her gören erkek sanıyor. top gibi karnım var 9 kilo aldım ama belli olmuyor
canım dün akşam sütü ocağa koydum, çayıda demleyip koydum içeri geçip oturdum. sonra bi taşma sesi geldi ben çaydanlık diye ağırdan alıyordum süt aklımın ucundan bile geçmiyor :KK53: eşim süt mü o taşan deyince bi panikle içeri koştum ama olan oldu zaten, ocakta elektrikli bide o ocağı temizlemek işkence canım sıkıldı :KK5: sağolsun eşim halletti ocağı. ramazan geleli bu iki oldu öbüründede bende mutfaktayım arkam dönük sonra birden taşma sesi duymuştum :KK50:
yalnız değilsin canım bende de başladı unutkanlık...

canım dün akşam sütü ocağa koydum, çayıda demleyip koydum içeri geçip oturdum. sonra bi taşma sesi geldi ben çaydanlık diye ağırdan alıyordum süt aklımın ucundan bile geçmiyor :KK53: eşim süt mü o taşan deyince bi panikle içeri koştum ama olan oldu zaten, ocakta elektrikli bide o ocağı temizlemek işkence canım sıkıldı :KK5: sağolsun eşim halletti ocağı. ramazan geleli bu iki oldu öbüründede bende mutfaktayım arkam dönük sonra birden taşma sesi duymuştum :KK50:
yalnız değilsin canım bende de başladı unutkanlık...

sadece süt değil. yaşadığım bazı şeyleride tam detayıyla unutabiliyorum
o an aklım başka yerdemi oluyor nedir anlamadım.

olayları tam detaylı hatırlıyamıyorum gibi gibi

haftada bir bizdede :)
bazen iki. bende korkuyorum ama rahatsızda olmuyorum. ağrım sızım sancım olmuyor
olsa tamamen bırakırız.

bu arada bir çoğunuzda kasılmalar ağrılar başlamış, bende bir şey yok. bebeğimde hareketli aslında.

neden sizde erken başladı ki yada bende olmaması mı anormal anlayamadım
Kizlar şu kasılmalar nasıl oluyor tam anlamıyla bilen birisi anlatabilir mi bazen bnm de karnimin heryeri sertlesiyor kasilmamiymis bu

Ben de öyleyim dün ocaga taze fasulye koydum 2kez yaktim ayni yemegi ilkinde son anda kurtardim ama 2.de dibine yandi:)

sadece süt değil. yaşadığım bazı şeyleride tam detayıyla unutabiliyorum
o an aklım başka yerdemi oluyor nedir anlamadım.

olayları tam detaylı hatırlıyamıyorum gibi gibi
bende aynıyım canım.son zamanlar olabiliyormuş sanırım bebişler bizim depoları iyice boşaltıyor galiba :emir_bebek: bol bol ceviz , balık falan yamak lazım galiba...

yorgunluktur canım büyük ihtimalle ama kasıklarına inerse ve düzenli sancı gelirse doktorunu ara yinede..
benim en son 35+2 de ölçüm yapıldı canım kilosu 2900 civarıydı boyu da 50.8 cmdi

oh oh maşallah bende bi dahaki kontrolümde 35te olacağımda ondan merak ettim sağsaglim kucaklayalım inş

unutkanlık değilde sakarlık ve yemekleri üzerime dökme bende de var bütün t_shirtlerim lekeli lekeli

merhaba arkadaşlar
yanlış anlamazsanız bir şey soracağım

Cinselliğe devam ediyormsunuz. bırakanlar varsa kaçıncı ayınızda bıraktınız????

Canım biz ilk baslarda korkudan yapamıyorduk, 16. haftadan beride plesantamiz aşağıda olduğu icin yasak. Kardeş kardeş takılıyoruz :))

neden yasakladı peki paylaşmak istersen tabi bende soramıyorum hep kayınvalidem gelio yanımda ayıp gelio

erken doğum riskim falan yok canım.bazı doktorlar son güne kadar izin veriyor bazı doktorlarda yasak koyuyor.Cinsel ilişkide rahim kasılmaları devam edip erken doğuma yol açabiliyormuş beniki biraz fazla temkinli ve titiz.

İyi geceler kizlar.erken dogumu sormussunuz aslinda alinti ile cevaplayacaktim ama tabletten giriyorum hata verdi.sinir ildum geri donup alinti yapmasi da uzun surecek bayaaa en iyisi burdan cevapliyim.bende previa var o nedenle ilk bastan beri hep diken ustundeyiz bu haftalara bile gelebildigim icin sukurler olsun.doktor tehlikeye atmamak icin erken alicak bebisimi benim previa ileri seviyede ve olasi bi kanamada bebegi kurtaramayabiliriz dedi.hic kotu seyler aklima getirmiyorum bir an once zaman gecsin istiyorum.sizlerin de dualarini bekliyorum.

Canım biz ilk baslarda korkudan yapamıyorduk, 16. haftadan beride plesantamiz aşağıda olduğu icin yasak. Kardeş kardeş takılıyoruz :))

aynen bizde kardeş kardeş takılıyoruz.bizim tüp bebek olduğu için ilk aylar yasaktı.Daha sonra izin çıktı fakat biz tedirgin olduk.şimdi de 34.haftadan itibaren tekrar yasak geldi.Eşim sağolsun çok sabırlı maşallahı var. gerçi son zamanlarda lohusalık ne kadar sürüyor diye sorup duruyor :)

İyi geceler kizlar.erken dogumu sormussunuz aslinda alinti ile cevaplayacaktim ama tabletten giriyorum hata verdi.sinir ildum geri donup alinti yapmasi da uzun surecek bayaaa en iyisi burdan cevapliyim.bende previa var o nedenle ilk bastan beri hep diken ustundeyiz bu haftalara bile gelebildigim icin sukurler olsun.doktor tehlikeye atmamak icin erken alicak bebisimi benim previa ileri seviyede ve olasi bi kanamada bebegi kurtaramayabiliriz dedi.hic kotu seyler aklima getirmiyorum bir an once zaman gecsin istiyorum.sizlerin de dualarini bekliyorum.

getirme tabiki aklına öyle şeyler allahın izniyle sağsalim alırsın bebeğini kucağına.

X