2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel almış evlilik yıldönümünde, şimdide alsın.. şanslısın bazıları hediyeyi bırak tebrik bile etmiyor.

canım benim eşimde ilk evlilik yıldönümümüzde hediye almamıştı şok oldum resmen hatta kavga ettim odunluk yaptıkları oluyo. ama bu defa hamile kaldığımda ( benim 3.hamileliğim ama ilk bebeğimiz olacak kısmetse ) hemen doğum hediyesi ne istersin diye sordu şaşırdım bende.akılları gidip geliyor sanırım

günaydın kızlar benim de 2 gün önce kontrolüm vardı bebişimin kilosu 2.800 boyu da 48 cm olmuş hala bana kilosu çok geliyor.normal doğum ihtimalim azalacak gibi geldiği için sanırım.

41 kere maşallah beslenmene çok dikkat ediyo musun canım neler yiyosun bakalım bizede söyle benim oğlum 17 günde 265 gr almış tedirgin oldum bende boyu hiç uzamamış hep önden gidiyodu bu sefer hayal kırıklığına uğradım biraz

iyi akşamlar kızlar bir çoğunuz hazırlıklarınızı bitirdiniz biliyorum ama ben hala bitiremedim tembeliz biz karı koca galiba.bugün internetten park yatak siparişimizi verdik o gelecek inşallah.şimdi ben kızıma 2 tane hastane çıkışı aldım 2 tane yeni doğduğunda kullanabileceği pijama takımı aldım 2 tane alt patikli aldım zıbın aldım 5 tane filan daha almam gerekiyor biliyorum ama şu tulum işine karar veremedim genelde 3-6 aylık alın diyo etrafımdakiler çok da kullanışlı olmuyomuş siz kaç tane aldınız tulum bide şuan penyeler çok ince bebişler üşürler 3-6 aylığı düşününce acaba az alıp sonra mevsimi geldiğindemi alışveriş gerekir siz ne düşünüyorsunuz bide 3-6 aylık olarak başka ne aldınız siz

eşimin anneannesi pepeli bataniye almış çınarımıza.annem ve ablamda önümüzdeki yaz giymesi için bi kaç kıyafet almış.annem ayrıca oğlumun yatak ve şifonyerini aldı onun resmini ekledim.kısmetse 6.aydan itibaren o yatakta yatırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• $re-1.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 38
  • $ferrari.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $pepe.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
çok güzeller hepsi de canım benim rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişin büyüsünde o arabalı yataklarda yatıp güzel rüyalara dalsın inşallah

arkadaşlar dünden beri vajinal bölgemde çok ama çok hafif bir ağrı var sızlama gibi, ağrı girip çıkmıyor, hep aynı düzeyde devam ediyor, sanki adetimi sökücem gibi ya da adetin ilk günündeki gibi bir his, beni zorlamıyor ama endişelendiriyor, sizce neden olabilir? bunu yaşayan oldu mu?

ben hemşireye verilecek ilk kıyfetlerini ayrı koydum.içine de bir adet bebek bezi koyucam.annem ayrı koy demişti.kendim içinde uzun gece petlerinden koydum.kuzenim kendi doğumunda bebeğin bezini kullanmış kanamsı fazla olunca.hasta bezi almıcam çocuğun bezleri ile idare ederim sıkışınca.

günaydın canım.çok gelmiş geçmiş olsun.Benimde geçen hafta birkaç defa oldu.Dinlenince geçti.

Herkese günaydın güzel anneler ve minik fındıklar

Şu hasta bezi olayı konuşulmuş, bir tavsiyem olucak, Can bebenin mesane pedi diye bir ürünü var, sanırım ihtiyacımız olan ürün bu kızlar, pahalı bişey değil, bir bakın derim

herkese günaydın el uyuşmasıyla kalktım, hafifte başım dönüyor. adet sancısından bahseden olmuş 2 aya yakındır ara ara o ağrı oluyor bende son zamanlarda araları sıklaştı hatta dün gece baya oldu sancı biraz uzandım geçti. bugün kontrolüm var 34 haftalık olduk bugün 35 den gün alacağız inşaallah ve inşaallah alttan muayene etmez. çok utanırım ya ama mecbur bakacakları zaman gelecek. en son 30 haftalıkken gittim 1,500 kg 41 cm di bakalım oğluşum ne kadar oldu.

Herkesciklere günaydın...Dün annemle son ihtiyaçlarım için alışverişe çıktık bir tane daha hastane çıkışı 2 adet zıbın daha aldım port bebe takımını, kuvvetini aldım ihtiyaçlarım bitti çok şükür sadece biberonları kaldı birde tarak fırça... bebek tarağı nerden bulabilirim arkadaşlar eczanelerde olurmuki set olarak olsaydı daha iyi olacaktı... Hafta içi bebeğin çantasını ve kendi çantamı hazırlıycam...Sizde gelişmeler ne durumda?

Cenzey canım geçmiş olsun dün bende alışveriş için dışarı çıktım çıkmaz olaydım sağ kasığıma bir ağrı girdi gece 3 e kadar sürdü bel kemiğimde ağrımaya başladı bu bende yoktu dün farkettim yürüyünce oldu herhalde biraz fazla yürüdüm ama inan çok korktum...Kol bilek ağrılarım oluyordu 6. aydan ihtibaren magnezyum verdi doktor ama şu 1 haftadır senin gibi ellerimde uyuşma ve parmaklarımı sabahları zor açıyorum bugün kontrolüm var doktorada sorucam bunları senide bilgilendiririm...

selam kızlar bugün bizim kontrolümüz vardı yavrum 2450 gr olmuş, boyuda 45 cm herşey yolundaymış çok mutluyum :) çatı muayenesini de 2 hafta sonra yapıcam dedi

selam kızlar bugün bizim kontrolümüz vardı yavrum 2450 gr olmuş, boyuda 45 cm herşey yolundaymış çok mutluyum :) çatı muayenesini de 2 hafta sonra yapıcam dedi

Maşallah canım bayaa toparlamış senin minnoş... bakalım benimki ne kadar oldu saat 12 de kontrolüm var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…