ne güzel almış evlilik yıldönümünde, şimdide alsın.. şanslısın bazıları hediyeyi bırak tebrik bile etmiyor.
günaydın kızlar benim de 2 gün önce kontrolüm vardı bebişimin kilosu 2.800 boyu da 48 cm olmuş hala bana kilosu çok geliyor.normal doğum ihtimalim azalacak gibi geldiği için sanırım.
çok güzeller hepsi de canım benim rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişin büyüsünde o arabalı yataklarda yatıp güzel rüyalara dalsın inşallaheşimin anneannesi pepeli bataniye almış çınarımıza.annem ve ablamda önümüzdeki yaz giymesi için bi kaç kıyafet almış.annem ayrıca oğlumun yatak ve şifonyerini aldı onun resmini ekledim.kısmetse 6.aydan itibaren o yatakta yatırmayı düşünüyorum
canim ben hic icmiyorum kan ilaci degertlerim normal oldugu icin doktor bana hic ic demedi ama soracagim bidahakine
çok güzeller hepsi de canım benim rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bebişin büyüsünde o arabalı yataklarda yatıp güzel rüyalara dalsın inşallah
kızlar doğum çantası hazırlarken bebeğin doğumda giyeceği kıyafeti ayrı hazırladınız mı? ben ayrı poşete koyup hemşireye verilecek diye yazdım öyle ayırmaya gerek var mı? içine bebek bezide koydunuz mu? bide hasta bezi illah alınmalı mı? yoksa çok kanama olursa bebek bezide kullanılır mı?
arkadaşlar dünden beri vajinal bölgemde çok ama çok hafif bir ağrı var sızlama gibi, ağrı girip çıkmıyor, hep aynı düzeyde devam ediyor, sanki adetimi sökücem gibi ya da adetin ilk günündeki gibi bir his, beni zorlamıyor ama endişelendiriyor, sizce neden olabilir? bunu yaşayan oldu mu?
herkese günaydın el uyuşmasıyla kalktım, hafifte başım dönüyor. adet sancısından bahseden olmuş 2 aya yakındır ara ara o ağrı oluyor bende son zamanlarda araları sıklaştı hatta dün gece baya oldu sancı biraz uzandım geçti. bugün kontrolüm var 34 haftalık olduk bugün 35 den gün alacağız inşaallah ve inşaallah alttan muayene etmez. çok utanırım ya ama mecbur bakacakları zaman gelecek. en son 30 haftalıkken gittim 1,500 kg 41 cm di bakalım oğluşum ne kadar oldu.
selam kızlar bugün bizim kontrolümüz vardı yavrum 2450 gr olmuş, boyuda 45 cm herşey yolundaymış çok mutluyum :) çatı muayenesini de 2 hafta sonra yapıcam dedi