2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar su trtdeki programda hamilelerin sokakta yurumesi terbiyesizliktir diyen adami izlediniz mi sinirlerim yerinden oynadi walla bi de aciklama yapmis dogum izni sadece cocuk bakmak icin degilmis ortada gorunmemek icin veriliyormus bu izinler.diyecek soz bulamiyorum.hepimiz terbiyesiz oluyoruz bu durumda...

Kizlar su trtdeki programda hamilelerin sokakta yurumesi terbiyesizliktir diyen adami izlediniz mi sinirlerim yerinden oynadi walla bi de aciklama yapmis dogum izni sadece cocuk bakmak icin degilmis ortada gorunmemek icin veriliyormus bu izinler.diyecek soz bulamiyorum.hepimiz terbiyesiz oluyoruz bu durumda...

bende eşimden duydum kulaklarıma inanamadım.Kim söylemiş oda bilmiyor internette tesadüfn okumuş hocaymış galiba.Vala söylyecek söz bulamıyorum..

kızlar doğum çantası hazırlarken bebeğin doğumda giyeceği kıyafeti ayrı hazırladınız mı? ben ayrı poşete koyup hemşireye verilecek diye yazdım öyle ayırmaya gerek var mı? içine bebek bezide koydunuz mu? bide hasta bezi illah alınmalı mı? yoksa çok kanama olursa bebek bezide kullanılır mı?

slm kızlar,
Aranızda idrar yolları enfeksiyonu geçirip ilaç kullananız varmı. daha önce monurol kullandım geçmedi, devlt hast. dr da azosillin diye bi ilaç verdi aranızda kullanan varmı? bu ilacı kullanmakta kararsızım .
enfeksiyonu nasıl geçirebilirim :KK50:
Canım benim özelde doktorum bana aynı ilacı verdi bugune kadar bahsetmedim diye ayrıca azarlandım bir haftadı kullanıyorum akıntım bitti gibi şimdi daha rahatım Yalnız uyarayım ilac idrarı kırmızı-turuncu renge boyuyor gorursen panikleme normal

kızlar doğum çantası hazırlarken bebeğin doğumda giyeceği kıyafeti ayrı hazırladınız mı? ben ayrı poşete koyup hemşireye verilecek diye yazdım öyle ayırmaya gerek var mı? içine bebek bezide koydunuz mu? bide hasta bezi illah alınmalı mı? yoksa çok kanama olursa bebek bezide kullanılır mı?

Canim bu hasta bezi konusunu daha gecen hafta dogum yapan bi arkadasimla bugun konustuk.sezeryan oldu mutlaka hastabezi al yanina dedi ozellikle ilk sezeryandan ciktiginda cok gerekli dedi.bir de mutlaka yuksek belli kocaman kilotlar var ya anne kuladu onlardan al dedi bilginiz olsun.

Canim bu hasta bezi konusunu daha gecen hafta dogum yapan bi arkadasimla bugun konustuk.sezeryan oldu mutlaka hastabezi al yanina dedi ozellikle ilk sezeryandan ciktiginda cok gerekli dedi.bir de mutlaka yuksek belli kocaman kilotlar var ya anne kuladu onlardan al dedi bilginiz olsun.

ben büyük kilot aldım ama çokta büyük değil. o zaman hasta bezi alayım kardeşimde doğum yaptı hasta bezi almamıştı çocuk bezinden koymuş.

ayyy doğum hikayelri izlmek çok güzel yaa bizimde zamanımız gelsin artık kızımı koklamak öpmek sarılmak istiyorum kıpır kıpırız bugun maşallah:nazar::emir_bebek:
güzel olanları izliyon dimi,bu doğum sancılarını cekerken ağrıları kötü bişey olarak algılarsak düüşünürsek oldugundan daha fazla ağrı yaşarmışız eğer yapabilrsek o an bu sancıların iyi bişey oldugunu bebeiğmizi kucağımıza almamız icin gerekli oldugu gibi güzel şeyler düşünürsek daha az algılarmışız
1 aydır günde 2 adet alıyordum canım.Diyetteyim diye üzüm ve pekmez de yasak :KK43:
anladım canım inşallah düzelir değerlerimiz

arada cıkıyor öyle kendini hoca sananlar

özel hastahenede kanama için yattığımda altıma bi böyle geniş bez vermişlerdi acaba hasta bezi dediğiniz onlar mı bana hastahaneden vermişlerdi ben doğum yaklaşınca bunu yukarı cıkıp hemşireelere sorayım

ben hasthane cantamı hazırlamadım ama hazırlıdğımda dediğin gibi hazırlık yapcam.

ilacın içinde hamilelerde güveliği kesin değil yazıyor. antibiyotik sanırm , bunu yazanda kadın doğumcu ikinci bi dr başlamak istedim. kendi dr özelde hafataya gidicem ona da . sirkeli suya da yeni başladım :44:

Geçmiş olsun canım. Benim idrar yolu enfeksiyonum olmadı hiç, çok şükür. Ama benim de malum bölgede acayip kaşıntı ve kızarıklık oluyordu. Dayanmaya çalıştım olmadı, ilaçla bağımlı hale gelmiştim, ne yaptıysam geçmiyordu. Taaa ki burada bir arkadaş sirkeli sudan bahsedinceye kadar. Allah razı olsun ondan. Bir iki kullanımda hemen rahatladım. Bir süre devam ettim, artık hiç kalmadı Allah'a şükür. Bir dene istersen. İdrar yolu enf. belki başka birşeydir ama olsun yine de denemekte fayda var :KK34:

Kullandigin iccamasirini pamuklu kullanmak iyiymis derler senin doktorundami kendi numarasini vermiyor niye yarini beklyon her ay basliyor olmasini da sor doktoruna unutma
sürekli çamaşırımı değiştiriyorum canım, özeldeki dr um numarası var bu ilacı veren devlet hastanesindeki dr . telf kapalıydı o yuzden yarın arıycam dr. ilacı bu akşam içtim ama rabbime emanet kızım ona sığınıyorum

Canım benim özelde doktorum bana aynı ilac. verdi bugune kadar bahsetmedim diye ayrıca azarlandım bir haftadı kullanıyorum akıntım bitti gibi şimdi daha rahatım Yalnız uyarayım ilac idrarı kırmızı-turuncu renge boyuyor gorursen panikleme normal
sağol canım başladım bu akşam bende inşallah hayırlısı ile geçer herkesin sıkıntıları

sürekli çamaşırımı değiştiriyorum canım, özeldeki dr um numarası var bu ilacı veren devlet hastanesindeki dr . telf kapalıydı o yuzden yarın arıycam dr. ilacı bu akşam içtim ama rabbime emanet kızım ona sığınıyorum

sağol canım başladım bu akşam bende inşallah hayırlısı ile geçer herkesin sıkıntıları

devlt hastanesindeki doktorun sana numarasını mı verdi

Geçmiş olsun canım. Benim idrar yolu enfeksiyonum olmadı hiç, çok şükür. Ama benim de malum bölgede acayip kaşıntı ve kızarıklık oluyordu. Dayanmaya çalıştım olmadı, ilaçla bağımlı hale gelmiştim, ne yaptıysam geçmiyordu. Taaa ki burada bir arkadaş sirkeli sudan bahsedinceye kadar. Allah razı olsun ondan. Bir iki kullanımda hemen rahatladım. Bir süre devam ettim, artık hiç kalmadı Allah'a şükür. Bir dene istersen. İdrar yolu enf. belki başka birşeydir ama olsun yine de denemekte fayda var :KK34:

sağol canım Allah razı olsun, enfeksiyon için ilaca başladım. sirkeli suylada 2 gündür yapıyorum. ama ne kadar sirke konulcak tam olarak bilmediğim için göz kararı ekledim biraz suya ..:44:

devlt hastanesindeki doktorun sana numarasını mı verdi

yok canım özeldeki doktorumun numarası var sadece. benim telefonum kapalıydı o yuzden yarın arıycam mesai saati içinde daha iyi olur diye düşündüm. ama ilacı da kullandım bu akşam yoksa geçeceği yok. kullanan arkadaşda varmış içim rahat bu yuzden

Arkadaşlar ben kan ilacımı hiç düzenli almıyorum,bazen 3gündr bir bazen haftada bir. İyi yapmıyorum galiba??

Benim kan değerlerim iyiydi ilk başlarda, her gün ilaç kullanmama rağmen düşmüş. Bir de kullanmasam :KK53: Sen de düzenli kullan, çünkü çok önemliymiş. Şimdi de, emzirirken de :KK31:

Ben de hemşireye verilecek olanları, yanıma gelince giydireceklerimi ve kendi geceliklerimi 3 ayrı poşete koydum. Sonra o telaşla ayırmak için uğraşmayayım diye..
Bebek bezi çantama koydum ama hemşireye vermicem. Hasta bezi de almadım, hastanede doğum koçu olan hemşire ile görüştüğümde hepsini vereceklerini, bizim getirmemize gerek olmadığını söyledi. Tabi ben yine de ne olur ne olmaz diye bebek bezi ve yoğun gece pedlerinden koydum çantama. Sen de hastanenle görüş, bakalım neler isteyecekler?

sağol canım Allah razı olsun, enfeksiyon için ilaca başladım. sirkeli suylada 2 gündür yapıyorum. ama ne kadar sirke konulcak tam olarak bilmediğim için göz kararı ekledim biraz suya ..:44:

Ben de göz kararı koydum. Sonuçta sirke, peygamber efendimizin de kullandığı bişey. İnşallah sana da şifa olur...

Benim kan değerlerim iyiydi ilk başlarda, her gün ilaç kullanmama rağmen düşmüş. Bir de kullanmasam :KK53: Sen de düzenli kullan, çünkü çok önemliymiş. Şimdi de, emzirirken de :KK31:

Ben de hemşireye verilecek olanları, yanıma gelince giydireceklerimi ve kendi geceliklerimi 3 ayrı poşete koydum. Sonra o telaşla ayırmak için uğraşmayayım diye..
Bebek bezi çantama koydum ama hemşireye vermicem. Hasta bezi de almadım, hastanede doğum koçu olan hemşire ile görüştüğümde hepsini vereceklerini, bizim getirmemize gerek olmadığını söyledi. Tabi ben yine de ne olur ne olmaz diye bebek bezi ve yoğun gece pedlerinden koydum çantama. Sen de hastanenle görüş, bakalım neler isteyecekler?

Ben de göz kararı koydum. Sonuçta sirke, peygamber efendimizin de kullandığı bişey. İnşallah sana da şifa olur...

Amin canım inşallah cümlemize şifa olsun

Kizlaar esim tutturdu dogum hediyesi alicam ne istersin diye ben bisey istemiyorum aklima bisey gelmiyor.evlilik yildonumumuz yakindi ucumuzun basharflerinden kolye yaptirmisti cok begenmistim o yeter diyorum illa alacak sizler ne istiyorsunuz fikir verin biraz...Ki

aldır canım bence güzel bi hatıra olur.ben bu saati aldırdım eşime 2-3 aydır takıyorum hediyemi peşin aldım ben :KK52:

Eklentiler

• $1202031_fpx.jpg
    $1202031_fpx.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 50
Canim benimki total yani tamamen kapatiyor sezeryan kesin.doktor tam tarih vermedi ama her seferinde 37 yi bulmaz diyor.bilincli bir sekilde once mi alacak yoksa bebisin pozisyonuna gore tahmin miediyor bilemiyorum.yarin yine kontrol var bakalim yeni bisey diyecek mi

37 yi bumazsa seninde doğuma bişey kalmamış canım ben heyecan yaptım bi anda

37 yi bumazsa seninde doğuma bişey kalmamış canım ben heyecan yaptım bi anda
Bugun kontrol vardi 2 hafta icinde dogmazsa hastaneye yaticam orda bekliycez oyle dedi bakalim heyecan cok yok daha soyle bikac gun yaklasiyim o zaman olacak galiba duygusuz muyum neyim acaba :-)

valla ben hepsini valize hazırlayıp koydum kayınvalideme anlattım :) o sıraya göre verir hemşireye diye düşünüyorum :)

şu hasta bezini almak lazım sanırım görümcem de kullanmış lohusalığında da kullanmış kendini bezliyorsun diyor ama, çok rahat oluyormuş en azından kıyafetlerine geçme riski olmazz

X