2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anaaam ne yazıyor 39 gün diyor :))
geçenler de normal doğum korkusu sarmıştı ondan kurtuldum şimdide suni sancı korkusu sardı
açılma olmadan giderim de hemen sancıyı dayarlar diye korkuyorum :KK43:
anaaaam ben ne zaman korkmaya başladım :KK52:
korktuğumu dillendirir olmuşum kendime inanamıyorumm :KK50:

O korku bende hep var kafamda ne kurgular yapıyorum bir bilsem eşime de anlatıyorum adama fenalık geldi dün akşam sen bir doğursan:44: ben rahatlıycam diyor sezeryan olursam ayılmamaktan korkuyorum normal olursa kalbim sıkışır diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum canım yaa

canım camlar balkonlar sabahlara kadar açık bi lokma essin diye dua ediyorum e haliyle pisleniyor her yer..
pazar günü kocacım ben uyurken süpürmüş silmiş ama sanki haftalar olmuş gibi temizlenmeyeli
camları kapıları kapatta annen de rahat et bari canım bi kaç gün bende evde çok sıkılıyorum anneme gitmek istiyorum ama kocişi bırakamıyorum, oda gelse orda rahat edemez diye hiç lafını bile geçirmiyorum ama annem de oruç diye gelemiyor özlüyorumda..

az önce temmuz annelerinden biri daha doğurmuş onu okudum da kız maşallah ilk doğumda 5 cm açıklıkla gitmiş hastahaneye sancısı olmadan darısı başımıza artık :)
bende de panik atak baş gösterdi bir ara tedavi görmüştüm panik atak geçiriyordum sürekli ama hamileliğimde ilk kez gündeme geldi doğumda ıkınmazsam bayılırsam diye aklıma geliyorda Allah korusun hemen sezeryana alırlar sonuçta diyorum içimi rahatlatmaya çalışıyorum :KK50::KK50:

bende her iki doğumdan korkuyorum, benim plesantadan dolayı %99 sezeryan olacak, geçen gün idrar tahlili yaptırmak için tıp merkezine gitmiştim lab ile ameliyathane aynı kattaydı ameliyathanenin kapısını görünce bi irkildim. hiç düşünmüyordum doğumu felan ama yumurta kapıya dayanınca ister istemez insanın aklına geliyor..

Hayır canımz 06-09-2013 yanlış değil.

Bu korkuları yaşamayan hamile varmıdır acaba?

Kızlar kayinvalidemde kalıyorum biraz rahatsızim kadincagiz elini yaktı bugün el sargı da şimdi onada Bakan lazım üstüne kuzen kaza yaptı Allahtan çok ciddi birsey yok dua edin bize Allah sonumuzu hayreyle. haaa bide bu arada bugün evlilik yıl dönümünüz 2 yıl bitti cok garip duygular içindeyim nice yıllara inşallah bebegimizle beraber (amin)

geçmiş olsun canım.. bebeğinle eşinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirirsiniz inş.

bu arada herkese günaydııınnlarrrr:emir_bebek:

Hayırli sabahlar arkadaşlar.. .

canım nice yıllara kocişinle bebişinle :))

aksilikler bazen üst üste gelir ama Allah beterinden korusun çabuk iyileşir inşallah kayınvaliden canım

bu arada gebelik takvimi hesabı şöyle mesela ben 34+3 oldum 34 bittiği için 35 haftanın içinde olduğum için 35 olarak gösteriyor seninki de öyledir canım

Hafta hesabında canım mesela 30+ 3 sün diyelim, bu 30. haftayı bitirdin demek yani 31. haftadan gün alıyorsun..

Ayrıca bebisin ve kocanla nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah :))

bu arada herkese günaydın. zeynep geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım. nihayet evimi temizledim tek ütüm ve küçük ev işleri kaldı ama bende bittim bugün bol bol yatıp dinlenicem. annemi bende çok özledim 3,5 ssat yol sürüyor eşime götür diyorum mesaiye falan kalıyor yoruluyorum diyor ama üzülüyorum, çok özldim annemde gelemedi oruç bide yollar yorar. temizliğide o yüzden bitirmek istedim onunda kendine göre işleri var yoruluyor tabi. evimde oruç tutan yok bende tutamıyorum ama ailece iftarı, sahuru özledim gidip 3 gün kalıp annemle bana dönüş yapmayı istiyorum bakalım nasip olacak mı?

bende her iki doğumdan korkuyorum, benim plesantadan dolayı %99 sezeryan olacak, geçen gün idrar tahlili yaptırmak için tıp merkezine gitmiştim lab ile ameliyathane aynı kattaydı ameliyathanenin kapısını görünce bi irkildim. hiç düşünmüyordum doğumu felan ama yumurta kapıya dayanınca ister istemez insanın aklına geliyor..

geçmiş olsun canım.. bebeğinle eşinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirirsiniz inş.

bu arada herkese günaydııınnlarrrr:emir_bebek:

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

Ben kaçırdım mı bilmiyorum ama Alppin bir daha haber olmadı dimi inşâllah bebekte kendide iyidir.

Bende merak ediyorum Alppin durumunu inşallah analı-kızlı iyidirler...
Ben henüz hiç bir şeyini hazır etmedim eksiklerim de var onları tamamlayayım öyle yıkar ütülerim çantasını falan hazırlarım off yaa çok stres oldum inşallah Alppin ki gibi aceleci olmazlar :18:

Ben kaçırdım mı bilmiyorum ama Alppin bir daha haber olmadı dimi inşâllah bebekte kendide iyidir.

bende merak ediyorum,vakit bulup gelir inş en kısa zamanda.

Ayy ne kadar heyecanlı yaa inşallah hepimiz kolaylıkla doğum yaparız. Şu hastane çantalarını erken hazırlamakta gerçekten fayda varmış:KK55::KK55:

kesinlikle fayda var ama ben hala hiçbişey yapamadım.

günaydın canlar ve minik mucizeleri
9:30 uyanmama ragmen inanılmaz bir uyku hali var bugün elim ayağım tutmuyo bnimde evimin temizlenmesi lazım ama ne eşim ne kayınvalidem izin vermiyor ev süpürmeme hafta sonu eşim süpürcekmiş bakalım gene başka işler çıkmazsa bu arada ben çantamı falan hazırladım ufak tefek olsada olur olmasada olur eyler kaldı kızımla uyumlu lahusa tacı emzrme sütyeni fotograf mak. orkid ultra gece gibi :KK70: gerçi fot. makinası olmassa olmaz ama
neyse geceleri benimde ufaktan ufaktan sancılarım oluyo rahmim kedini doğuma hazırlıyomuş hepimiz için hayırlısı olsun diorum

Kızlar günaydın
Çok ağrım var ağrıyla uyuandım
Neden olabilir
Tek başımayım korkuyorum
1 saatten fazla oldu

nasıl bir ağrı canım sabah bana oldu mide bulantısı, karın ağrısı karışık tuhaf bir ağrıydı korktum bende geçmezse eşimi ararım dedim yattım biraz geçti galiba üşüttüm yada yalancı sancılar

ay benim aldığım şampuanı ile yanı kokuyor astım ya balkona üst komşu alt komşu seslendi kız elif bebeğin şampuanımı döküldü dediler misler gibi kokuyor geçen hafta yıkadıklarım kaldırdım onları onlarda hala kokuyor şiddetle tavsiye derim hangidi olduğunu bilmiyorum ama resmini atabilirim netten bulup işine yararsa

bebek deterjanının kokmayanı makbuldür

selam benimde aynı şekilde sağ bacağım iptal. yürürken belime bıçak saplanıyo ve ayyağıma basamıyorum doktor muayene etti herşeyin normal olduğunu söyledi ama bildiğiniz topallayarak yürüyorum geçen gece eşim tuvalete bile tucağında götürdü hiç basamadım üstüne ozamanda sağ kasığım batıyodu ayağımın üstüne bastıkça doktorlarda bi sebep bulamıyo nasıl geçicek bu kadar vakit böyle bilmem
aynısı bendede oluyor 4 5 adım sonra açılıyorum ama o adım harbi canımı yakıyor insşallah doğum sırasında bi sıkıntı yaratmaz bize

günaydın canlar ve minik mucizeleri
9:30 uyanmama ragmen inanılmaz bir uyku hali var bugün elim ayağım tutmuyo bnimde evimin temizlenmesi lazım ama ne eşim ne kayınvalidem izin vermiyor ev süpürmeme hafta sonu eşim süpürcekmiş bakalım gene başka işler çıkmazsa bu arada ben çantamı falan hazırladım ufak tefek olsada olur olmasada olur eyler kaldı kızımla uyumlu lahusa tacı emzrme sütyeni fotograf mak. orkid ultra gece gibi :KK70: gerçi fot. makinası olmassa olmaz ama
neyse geceleri benimde ufaktan ufaktan sancılarım oluyo rahmim kedini doğuma hazırlıyomuş hepimiz için hayırlısı olsun diorum
dün akşam benimde hafiften karnım ağrıdı gaz ağrısı gibiydi benim hecc bişeyim alpinnin doğum yapmış olmas ıbizi bi telaşa soktu galiba

Kızlar herkese günaydınn..
Aramızda doğum yapan var mı merak ettimm yaramazlık yapıp da erken gelen bebişleri ?
alpin 34 hftalıkken doğum yaptı

nasıl bir ağrı canım sabah bana oldu mide bulantısı, karın ağrısı karışık tuhaf bir ağrıydı korktum bende geçmezse eşimi ararım dedim yattım biraz geçti galiba üşüttüm yada yalancı sancılar

canım ben hastaneye gittim dayanamadım ağrıya
nstye bağladılar ama doğum sancısı değilmiş
erken zaten daha
benimki sadece ağrıydı bulantı yoktu
gaz sancısıydı muhtemelen şimdi iyiyim.

ama bebek küçük çıktı haftasına göre, ona kafam bozuldu
eskiden ultrasonda 15 eylül çıkıyordu şimdi 29 eylül çıktı.

dün akşam benimde hafiften karnım ağrıdı gaz ağrısı gibiydi benim hecc bişeyim alpinnin doğum yapmış olmas ıbizi bi telaşa soktu galiba

galiba topik ondan sessiz herkes hazırlık içinde galiba:KK1: ya bence artık herkesin çantasının hazır olması lazımdı çünkü tarihini bilediğimiz i mucize bekliyoruz

canım ben hastaneye gittim dayanamadım ağrıya
nstye bağladılar ama doğum sancısı değilmiş
erken zaten daha
benimki sadece ağrıydı bulantı yoktu
gaz sancısıydı muhtemelen şimdi iyiyim.

ama bebek küçük çıktı haftasına göre, ona kafam bozuldu
eskiden ultrasonda 15 eylül çıkıyordu şimdi 29 eylül çıktı.
diğer ultrasonlarda belli değilmiydi küçük çıktığı? doktor olumsuz bişey söyledimi?

galiba topik ondan sessiz herkes hazırlık içinde galiba:KK1: ya bence artık herkesin çantasının hazır olması lazımdı çünkü tarihini bilediğimiz i mucize bekliyoruz
ben bugün geceliklerimi falan ütüleyip çantaları hazır etmeye başlayacağım yavaştan

Ağrılar başladı herkeste bende artık rahat yatamıyorum yan yattığımda yandan yandan tekme yiyorum hemen sırt üstü yatıyorum sıkışıyor diye...nasıl olacak bilmiyorum bel ağrısı başladı....akşama kadar oturmaktan sanırım...ahh şu bayram bir gelse gerçekten bayramım olacak...tabi bayram denilmez yine bu sefer kıyafetler yıkanacak eksiklerimiz var onlar alınacak ev temizlenecek...çalışan olunca sona kalıyoruz ne yapacam bilmiyorum Allahım yardımcımız olsun...

geçen akşam kayınvalideme gittim...iftara yakın oturuyorduk kaynım kaynanam birden bebeğe güzel bir isim bulalım kurandan olsun narin nasıl dedi...bende benim kızımın ismi var dedim...EYLÜL olacak...oda anlamı yokki dedi...olsun dedim...baştan beri eylül dedim ama eşim karışmadı sadece eşime yanına kısa bir isim koyabiliriz ama kuranı kerimde olsun dedim...araştırıyorum ama bulamadım...oda yanına değilde bir tane olsun dedi...eltimin kızının ismide tuana bak o ne güzel dedi...hiçbirşey demedim sonra...aşğaıya komşusuna indik..ordaki teyze ismi eylül olacak değilmi dedi...bende evet dedim...çok güzel dedi...bende eylül koyacaktım olmadı dedi..kızıda keşke koysandın dedi..çok güzel bir isim bende dedimki annem beğenmedi...komşusu ve kızıda dediki bence çok güzel...inş. bir daha açılmaz konu onun beğenmesi önemli değil....ilk kızımada nisa ismini düşünmüştüm nasip olmadı acana diyorum eylül nisa olsunmu sizce nasıl kızlar yoksa sade eylül mü olsun...

yokyok face kactı kızlar ondan sessiz :KK1:

ben bugün geceliklerimi falan ütüleyip çantaları hazır etmeye başlayacağım yavaştan

bebeğimin kıyafetleri cok yok 3 tane hastahane cıkışı ufak tefek kıyafetleri var onları makinaya atıp deterjansız yıkasam ütülesem kücük bi canta hazırlasam mı acaba diye düşünüyorum alpinn bize oldukca gaz verdi :KK16:

kızlar bebek şekerleri, magnetleri alan var mı?

cnm ben bebek şekerlerini mevlütte dağıtacam ama daha bakmadım bile internetten sipariş verebilirm gerçi nettende nasıl olacak diye korkuyorum ya istediğim gibi çıkmaz diye...ama doğumda sadece çikolata dağıtmayı düşünüyorum..zaten normal doğum düşünüyorum bir gece bile yatırmıyorlar bazı yerlerde o yüzden gelende kaynanm annem kız kardeşim eltim felan olur...o yüzden gerek duymadım...

X