evet cnm benim oluştu gögsümün altından başlıyo göbek deliğimin üst kısmı daha kalın ve koyu altı ise ince doğumdan 2 3 ay sonra kayboluyormuş cnm
çok sevindim bunu duyduğuma çünkü sinir olmaya başlamıştım teşekkürler yorumun için:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm benim oluştu gögsümün altından başlıyo göbek deliğimin üst kısmı daha kalın ve koyu altı ise ince doğumdan 2 3 ay sonra kayboluyormuş cnm
çok sevindim bunu duyduğuma çünkü sinir olmaya başlamıştım teşekkürler yorumun için:))
valla minikler bizleri şimdiden ele geçirmiş durumda minicik halleriyle neler yapılar annelerine gögüsler büyüyo hormonlar değişiyo kilo alıyoruz kimimizde varisler olusuyo ama herşeye değer o güzel kokularııı gülücükleri
egelgec canım yemek güzel olursa tarifini istiyorum ismine bayıldım niyokki:)
bende şimdi merak ettim neymiş diye baktım güzel bişeye benziyor bakalım egelgeç ten geri dönütleri alalım bende deneyebilirim..
kızlar pişirdim tadına da baktım güzel oldu bence domates soslu da yapılıyormuş ama ben sarımsaklı yoğurt yaptım üstünede biber, nane, yağ yaktım tavsiye ederim size de kociş daha yemedi ama o da yesin bakalım beğenecek mi
ben tarifine baktığımda yoğurtlu daha güzel olur gibi gelmişti.. bende deniycem ama bugün değil... oh afiyet olsun..kızlar pişirdim tadına da baktım güzel oldu bence domates soslu da yapılıyormuş ama ben sarımsaklı yoğurt yaptım üstünede biber, nane, yağ yaktım tavsiye ederim size de kociş daha yemedi ama o da yesin bakalım beğenecek mi
canım geçen hafta anneme gittiğimde kuzenim bana gögüs pedi getirmiş kendisi için almış ama içinden 3 5 tane kullanmış yani bence çok almaya gerek yok belki stün akmaz kullanmak zorunda kalmazsın pudra bebek için mi artık pudra pek tavsiye edilmiyor die biliyorum gözenekleri kapattığı için nefes almıyomuş bebeğin cildi
ya arkadaşlar ben şimdi pazar günü 28 haftayı bitiriyorum bu kaan kocatepe 24 ile 28 haftaya 7. ay dio ben şimdi 7. ayı bitiryomuyum sanki ben haftalar farklı hesaplanıyo die biliyodum 24-28 7 28-32 8 32-36 9. ay ee bebek 40 haftada doguyosa nerdeyse 10 ayda dğmuş oluyo kafam karıştı yav
ya arkadaşlar ben şimdi pazar günü 28 haftayı bitiriyorum bu kaan kocatepe 24 ile 28 haftaya 7. ay dio ben şimdi 7. ayı bitiryomuyum sanki ben haftalar farklı hesaplanıyo die biliyodum 24-28 7 28-32 8 32-36 9. ay ee bebek 40 haftada doguyosa nerdeyse 10 ayda dğmuş oluyo kafam karıştı yav
canım nettekiler bir ayı 4 hafta alıyorlar ama bazı aylar 5 hafta oluyor hem onların hesabına göre bir ay 28 gün oluyor geriye kalan 2-3 günü saymıyorlar...benimde kafam senin gibi allak bullak olmıuştu baya araştırdımşimdi öğrendim :)) canım bi bebek 9 aylık değil yaklaşık on aylık doğuyo buda 40 hafta yapıyor şöyle düşün 28+3 demek 28 haftayı bitirmiş 29. hafta içinde ddemek 28+0 olduğunda 7. ayını bitirip 8. ayına girmiş oluyorsun artık
canım 28 hafta bittiğinde 28*7=196 gün yapıyor 196 günde 180+16 gün yani 6 ay 16 günlüksün şuan, 6.5 ay bitmiş oluyor 7 ayın bitmesi için 210 gün gerek.. ben kendimi böyle hesaplıyorum nettekiler karışık... 30. hafta bittiğinde tam 7 ay bitmiş oluyor bu hafta benim bitiyor inşallah... biraz karışık mı oldu ne
canım nettekiler bir ayı 4 hafta alıyorlar ama bazı aylar 5 hafta oluyor hem onların hesabına göre bir ay 28 gün oluyor geriye kalan 2-3 günü saymıyorlar...
hayır kız böyle değil eğer öyle olsaydı çalışırken 32. haftadadoğum iznine ayrılıyoruz o zaman 32+1 iken almak gerekir ama 32. hafta demek 31+1 olunca oluyormuş o zaman gelceksin doğum iznialmaya dedidoktor çok karışık evet ama mesela ben şuan 28+2 yim yani 28 haftam bitmiş iki günde 29 haftadan girmiş demek oluyorki7 ay iki günlük hamileyim benim hesabıma göre doğruysa
sen şuan 29. haftasındasın canım doğru haftada sıkıntı yok zaten aya dökmeye çalışınca sıkıntı oluyor.bu hesaplar karışık ama ben yinede sana şöyle bir hesap çıkarayım
28 hafta 2 gün (28*7)+2=198 gün
7 ay 2 gün ise (7*30)+2=212 gün eder (bir ayı 30 gün alırsak)
bide şöyle düşün 36. haftada 9 ay bitmiş olacak geri kalan 4 hafta?
neyse bunlar karışık hesaplar ben daha fazla kafa karıştırmayayım en iyisi
ben çok sıkmadan yapacağım inşallah bu sebepten dolayı bide kundak anne karnındaki o sıkışık hali yaşatıyormuş bebeğe kendini daha güvende mi rahat mı hissediyormuş ne.. böyle duymuştum ne kadar doğru bilmem ama ilk sebepten dolayı yapacağım inşallah.. hatta şöyle bişey aldım...neyse şimdi başka bi soru daha sorcam canlar bebğinize kundak yapmayı düşünüyo musunuz? yarım kundagı öneriyomuş doktorlar bebekler kolların havaya kaldırıp sıçrıylar uyanıyolar ya engellemek için yapılabilirmş