2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydinlar olsun guzel anneler :)
Bugun cuma cok mutluyum yarin tatil :) sonunda bitti hafta :) hafta sonu hafta icinden caBuk geciyo :KK43: keske haftasonu 5 hafta ici 2 gun olsa :) dun karnim cok sertti gergindi neden bilmiyorum ama agrimda vardi bu sabah biraz daha iyiyiz sankim :)

Guzel bi gun gecirmenizi diliyorum melek anneler :)

Günaydın herkese,

Sağlıklı güzel mutlu haberli bir gün diliyorum. Çalışan anneler haftasonu tatiliniz süper geçsin ki bir sonraki haftaya bomba gibi olalım..

Keyifli günler..

Günaydınnnnnnnnn bugün cuma yaşaın tatil yaiasın uyku yaşasın kahvaltıı...gece hiç uyuyamadım sıcaktan çok uykusuzm uzun bi cuma olucak gbi duruo..hızlı geçer inşalhhh

Gunaydinlar olsun guzel anneler :)
Bugun cuma cok mutluyum yarin tatil :) sonunda bitti hafta :) hafta sonu hafta icinden caBuk geciyo :KK43: keske haftasonu 5 hafta ici 2 gun olsa :) dun karnim cok sertti gergindi neden bilmiyorum ama agrimda vardi bu sabah biraz daha iyiyiz sankim :)

Guzel bi gun gecirmenizi diliyorum melek anneler :)

günaaaaaaaydınnnnnnnnn :)
gece 3te uyudum uykusuzluktan bitik bi haldeyimmmmm:KK14:

günaydın güzel annelerr umarım herşey yolundadır

Günaydın herkese,

Sağlıklı güzel mutlu haberli bir gün diliyorum. Çalışan anneler haftasonu tatiliniz süper geçsin ki bir sonraki haftaya bomba gibi olalım..

Keyifli günler..

Günaydınnnnnnnnn bugün cuma yaşaın tatil yaiasın uyku yaşasın kahvaltıı...gece hiç uyuyamadım sıcaktan çok uykusuzm uzun bi cuma olucak gbi duruo..hızlı geçer inşalhhh

herkeseee günaydııııın tek tesellim bugun haftanın son işgünü olması. bugune istifra ederek başladııııımmm bitsin artııık bende göbişli sevimli neşeli sağlıklı bir hamiş olayım yahuu. hep suratsız mızmız hastalıklı gibi nereye kadar.

herkeseee günaydııııın tek tesellim bugun haftanın son işgünü olması. bugune istifra ederek başladııııımmm bitsin artııık bende göbişli sevimli neşeli sağlıklı bir hamiş olayım yahuu. hep suratsız mızmız hastalıklı gibi nereye kadar.

hala bitmedimi canım yaa azalmadamı yokkk?
benim azaldı yiyorum herşeyi ama 4-5 günde bir günde 2 kez kusuyorumm hala :)ve sadece evde oluyo eve gitmek istemiyorum o yüzdennn :26:

hala bitmedimi canım yaa azalmadamı yokkk?
benim azaldı yiyorum herşeyi ama 4-5 günde bir günde 2 kez kusuyorumm hala :)ve sadece evde oluyo eve gitmek istemiyorum o yüzdennn :26:

gizemcim 4 gündür çok iyiydim bitti diyordum ama bugun ayarlarım yine kaçık. midem çok fena.ben de eve gitsem yatsam çok iyi olacak. bitecek inşallah iyi olacağız

gizemcim 4 gündür çok iyiydim bitti diyordum ama bugun ayarlarım yine kaçık. midem çok fena.ben de eve gitsem yatsam çok iyi olacak. bitecek inşallah iyi olacağız

4 gün iyiysen 1 gün kötü olmak Allahın emri canım hergün kötü değiliz en azındann :)
ben çarşamba akşam bulgur pilavı yedim yoğurtla ve sabaha kadar 8 kere kusmuşumdur heralde nefret ettim bulgurdannn:KK20:

4 gün iyiysen 1 gün kötü olmak Allahın emri canım hergün kötü değiliz en azındann :)
ben çarşamba akşam bulgur pilavı yedim yoğurtla ve sabaha kadar 8 kere kusmuşumdur heralde nefret ettim bulgurdannn:KK20:

günde kaç kere istifra ederdim gece uykumdan kalkıp boş mideyle istfra ederdim yüzüm gözüm çökmüştü bugunlerime şükürler olsun
Topluca gunaydınnnnnn canlar

Ay geçmedimi hala kızlar 4 aydan sonra bitecek tmamennn

:KK24:

cemrecim benım 4 ay ne zamn birmiş oluyor 18 demi 16 damı hesap biraz karışık

çok kötü bi gece geçirdimmmm akşam gelip 2 saat uyuduğum için 1de yattıgım yatakta anca 3-3.30 civarı uyudum.ve uyuyana kadar karnım sürekli guruldadı 10 dk.da bir tuvaletim geldi gurulduyo bişeyler yiyim dedim yedim yine aynı tam dalıcam tuvaletim geldi ilk defa böyle oldu.bidaha asla eve gidip uyumak yokkkkkkk.:KK19:

Son düzenleme:
günde kaç kere istifra ederdim gece uykumdan kalkıp boş mideyle istfra ederdim yüzüm gözüm çökmüştü bugunlerime şükürler olsun

cemrecim benım 4 ay ne zamn birmiş oluyor 18 demi 16 damı hesap biraz karışık
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

kızlar bu yaz 4-5 kez seyahat etmem gerekecek. doktoruna bu konuyu soran var mı? gezmeden de olmuyor. sıkıldım iyice :26:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
sağol canım sıkalım dişimizi biraz daha
kızlar bu yaz 4-5 kez seyahat etmem gerekecek. doktoruna bu konuyu soran var mı? gezmeden de olmuyor. sıkıldım iyice :26:

benım doktor ben sormadan sayıyor tatile gidebilirsn yola cıkabilirsn denize girebilirsn hamileliğin durumuna göre değişir kanama ağrı sancı yoksa tabi ki canım normal hayatına devam edebilirsn

günaydın kızlar keşke bende hep girip yazabilsem ama okumaya bile fırsat bulamıyorum işler bu ara çok yoğun ve yorucu

dün kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklı meleğimiz:nazar::nazar: ama bana bir doktor kız dedi biri erkek kafam karıştı iyice merak eder oldum cinsiyeti hayırlısı ile öğrenseydik
hepinizi öpüyorum

Herkezin günü mutlu huzurlu kusmadan geçer umarım :) ayrıca çalışan anneler için biran önce dakikalar geçsin bitsin :)

günaydın kızlar keşke bende hep girip yazabilsem ama okumaya bile fırsat bulamıyorum işler bu ara çok yoğun ve yorucu

dün kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklı meleğimiz:nazar::nazar: ama bana bir doktor kız dedi biri erkek kafam karıştı iyice merak eder oldum cinsiyeti hayırlısı ile öğrenseydik
hepinizi öpüyorum

bir sonraki aya mı kaldı cinsiyetin kesinleşmesi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre verir inşallah. sağlık ya meleğiniz gerisi boş. biraz daha meraklanın annesi

X