2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ayyyyy şimdi bayılcam gülmekten gözlerimden yaş geldi
Burnum aktı
Karpuz boğazıma kaçtı :)))))))))

Gizoooooo Allah'ta seni güldürsün cnm

Ay kızım kendi kendime gülüyorum hemde nasıl yaaaaa
Karpuzlar boğazıma kaçıcaktı :)))

Yok ben anlayabiliyorum ıpad den yazdığım için kapatamıyorum otomatik klavyeyi:KK66:
Ama farkına varınca düzeltiyorum atmıyo beni site:KK66:)
HEM de ihtarım var bak:))
Çatlarda patlaaaaaa:KK66:)))

Hahahahahaaaa bu iPhone ların gözü körelsin hemi :)))
Çok yazacaktı çöl yazmış :)))
Sonra gördüm düzeltmeye çalıştım ama attı beni siteden
Hemide kaç kere:)))

Yalnız yazdıklarınıza koptum kızlar yaaa

Gizooooo yedirdinmi yeğenime Menemen

aahahha allahım ya bende çöl ne diyorummm:KK52:

Ay kızım kendi kendime gülüyorum hemde nasıl yaaaaa
Karpuzlar boğazıma kaçıcaktı :)))

hiihihihi güldürdüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9:

Ben salçasız yağsız türlü:KK66:
Karpuz:KK66:))
Bak ne kadanda sağlıklı besleniyor bu zatı muhterem:KK66:))

Bana çekin yaaaaaa:KK66:
valla heee senin bebek sebze olarak doğcak:KK9:
Ayyyyy şimdi bayılcam gülmekten gözlerimden yaş geldi
Burnum aktı
Karpuz boğazıma kaçtı :)))))))))

Gizoooooo Allah'ta seni güldürsün cnm

eşim daha gelmedi bekliyorumm bayılcam açlıktan ekmek olsa yicem ekmekte yok mecbur beklicemmmmm:26:

geçen dayımın yanında çalışan bi çocuk var çok kilolu yengem demişki yeşil şeyler ye sebze ye o da demişki yaprak sarması gibimi:KK9::KK9:

Ay gizem o da iyiymiş:))))))

Ay ben sebze denince kusuyordum yeşil olan herseyden tiksinmiştim
Hala atlatamadım bekliyoreee :)

Yok ben anlayabiliyorum ıpad den yazdığım için kapatamıyorum otomatik klavyeyi:KK66:
Ama farkına varınca düzeltiyorum atmıyo beni site:KK66:)
HEM de ihtarım var bak:))
Çatlarda patlaaaaaa:KK66:)))

Bnm tel direk kapatıo ekranı atıo beni
Amannnn anlarlar herhalde dedim
Başka bişey okuyordum sonra yazdıklarınızı görünce koptum :)))

biliyomusunuzzzzz ben 1 yıldır kirpiklerime zeytinyağı sürüyorum şimdi farkettim çok ciddi uzamışş miniciktii resimde dikkatimi çektii kaşıma değiyo uzatmak isteyenler deneyebiliiirr :)

Grev yüzünden ertelenmişti ya doktorum, gidebildim nihayet :) Çok şükür herşey yolunda kocaman olmuş bebeğim. Cinsiyetine zaten kız gibi demişti artık kesinleşti. Çatlak kremini sordum doktora Lierac ya da badem yağı sen bilirsin dedi.(biri 90TL biri 10 TL). Dişeti kanaması yaşıyorum yoğun bi şekilde onu sordum normal dedi bu dönemlerde burun ve dişeti kanaması normalmiş. Bi de çok kilo almışsın diye kızdı bana, 10.haftadan beri 3 kilo almışım şuan 17. haftamdayım çok mu ki? Aslında abartı yemiyorum eski yememe devam ediyorum ama sürekli kilo alıyorum :KK43: Bidaha taaa 26 Temmuz'da gidicem detaylı ultrason için hadi bakalım dayanabilirsen bekle dur o zamana kadar :)

:KK3::KK3::KK3:selam kızlar naıslsınız ne durumdasınızz..ben geldimm axzcık toprlndım...
uznaıyorum hep evde sizi merak ettm bi bakem dedmm..ne ver n eyok..bırktım gbisiniz sanrıım halen bieşy yyemiyrouz...:)))bende 2 hafta iisem 3 gn gn arka arkaya mide bulntııs çeiyorum neden oldunu bilmorum..
umarım herkes iyidir...

:KK3::KK3::KK3:selam kızlar naıslsınız ne durumdasınızz..ben geldimm axzcık toprlndım...
uznaıyorum hep evde sizi merak ettm bi bakem dedmm..ne ver n eyok..bırktım gbisiniz sanrıım halen bieşy yyemiyrouz...:)))bende 2 hafta iisem 3 gn gn arka arkaya mide bulntııs çeiyorum neden oldunu bilmorum..
umarım herkes iyidir...

Kızlar benim özellikle son bir haftadır iştahımla başım dertte . Birr aydır elevit kullanıyorum acaba sebebi bu mu bilemiyorum ? Doyma algımı kaybettim sanki . Ben normalde küçük porsiyonlarla doyan biriydim ve sürpriz hamileliğimi öğrendiğimde 49-50 kg civarındaydım . Bir haftada karnım acayip pırtladı ve sürekli hayallerimde yemek var :KK43: ne yapacağım bilmiyorum .. Eleviti bıraksam mı ??? 2 kg almış gözüküyorum tartıda bugün canım sıkıldı ...

Kızlar benim özellikle son bir haftadır iştahımla başım dertte . Birr aydır elevit kullanıyorum acaba sebebi bu mu bilemiyorum ? Doyma algımı kaybettim sanki . Ben normalde küçük porsiyonlarla doyan biriydim ve sürpriz hamileliğimi öğrendiğimde 49-50 kg civarındaydım . Bir haftada karnım acayip pırtladı ve sürekli hayallerimde yemek var :KK43: ne yapacağım bilmiyorum .. Eleviti bıraksam mı ??? 2 kg almış gözüküyorum tartıda bugün canım sıkıldı ...

elevitin meşhur özelliği iştah açması canım yatarken almayı dene ben öyle yapıyorum gayet normal oluyo iştahım.bikere yatmadan 1 saat önce almıştım neler yedim yatmama yarım saat kala bilmiyorum valla midem kazına kazına bi hal oldu.tam yatmadan alıyorum dr ne zaman aldığın farketmez dedi bana

umarım herkes iyidir...

iyi olmana sevindimm geçmiş olsun çok Allah bidaha yaşatmasın canımm dikkat et kendine dinlen bol bol.. :)

ay ne gülüdm heee..doyma alguımı kaybettim diyince ..
herkesde öle olouyor kuzum bazı kişiler akşam yatrken alo ama onada uykkusuzluk yapıyormuş cnaım

iyi olmana sevindimm geçmiş olsun çok Allah bidaha yaşatmasın canımm dikkat et kendine dinlen bol bol.. :)

ay sağolsın cnm benim..allh kimseye yaştmasın on steresi bile ytiyor..çok şükür iim şimdi..cumtesi kontrolm vr bakem ne nedir öğrencem..bebde görcem inşllh herşeyt yolundadr..
bu arada kızlra benim göbek delimn sol tarfında haff iğne gibi batmalar olo anlam veremiyorum sebebini

X