2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar merhaba sizin böyle mutlu paylaşımlarınızı okuyunca gözyaşlarımı tutamadım dün test yaptırdım hamileyim hiç beklemiyordum istemiyorum demek istemiyorum ama :KK43:( çıkmazdayım iki kızım var biri 2006 küçüğü 2010 doğumlu şuan hiç düşünmüyordum ama yapacak bir şeyim yok desteklerinizi bekliyorum kimseye söyleyemedim :KK43:( ailemden çok uzakda yaşıyoruz

hayırlı olsunn eee kısmeti varmış demekki inşş erkek olur :)))

Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.

hayırlı olsunnn amin amin hepimize inşşşşş sağlıklı bebişlerimiz olsun inşşş

evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))

dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)

hadi bakalım inşşşş :))

evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))

dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)

ilk başta çok zor ama büyüdüklerinde ne tatlı olurlar abilerinin iki küçük tatlı melek :)

aaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun ne güzel bir haber maşallaah :nazar::nazar::nazar:

saol cnm bakalım kısmet cok umutlanmak istemiyorum haftaya belli olucak:)

hayırlı olsun inşallah çok sevindim :))))
Allah nazarlardan saklasın :nazar:

amin canım insallah:)

Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.

gözünaydın canım saglıkla al kucagına insallah:)

aaaa hayırlısı olsun, ne düşünüyorsun zaten 1 tane var 3 olacak :KK70:
benimde ilk hamileliğimde çift keseydi ama 2 hafta sonra biri kayboldu, şimdi bir yandan korkuyorum ya yine iki kese olursa diye çocukları çok seviyrorum ama çalışan biri için 3 çocuk çok fazla :)tabi en doğrusunu rabbim bilir.
eşimin halasının oğlu 2. yi istediler üçüz oldu :) birden bire 4 çocukları oldu. bi şekilde büyüdüler nerdeyse 4 yaşına geldiler ama anne çalışmıyor tabi.

canım evet bir an açıkçası birken 3 olacagını duyunca sasırdım oglumda daha iki yasında 4 5 olsa ama oda bebek sayılır ama üzüldümde diyemem yada haftaya gittiğimde yok ikiz diil biri kayboldu desede üzülmem hakkımızda hayırlısı olsun bakalım:))

ayyyyy ne güzell tebrikler canım
beta bakıldığında bat geçmişmiydi ve kaçtı değerin canım?

canım benim son adet tarihi 8 marttı. 30 mart cumartesi evde fortel erken gebelik testi yapıp pozitifi gördüm. sonra aynı gün kan verdim bhcg 73 tü. pazartesi yani 1 inde tekrar ettim 286 olmustu. bir hafta sonra tekrar cumartesi günü yani ayın 6 sında (batla aynı gün oluyor) 1958 di sonra canım daha yaptırmadım ama hiç.. daha gerek yok dedi doktorum..

ilk başta çok zor ama büyüdüklerinde ne tatlı olurlar abilerinin iki küçük tatlı melek :)

hep beraner büyürler:)))

cnm hayırlı olsun hamileliğin allah tamamına erdirsin.yanlız takvimde yanlışlık var sanırım son adet tarihine göre doğum tarihine bakman lazım seninki 2 haftalık gözüküyor 2 haftalıkken daha yeni yumurtlama oluyor anlatabildimmi.değerinde çok düşük değil.
ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini verirsen senide listeye eklerim.

merhaba :)tam olarak anlayamadım doktorum bana bu ptesi gittiğinde 5+4 haftalık hamile olduğumu soyledi. şimdi ben hamileliğimi 1. haftada mı anlamış oldum :)

bu arada arkadaşlar benim bugun belimde ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılarım var . doktorumu aradığımda bana korkulacak bir sey olmadığını ama her ihtimale karşıda günde 2 defa oral yolla Progestan kullanmam gerektiğini söyledi. aranızda hiç bu durum ile karşılaşan var mı? ne kadar zormuş birde önümüzdeki hafta kalp atışları için gideceğim. Allah hepimizin mis kokulu bebeklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

çok güzell bi haberr bu yaaa...hayırlısı olsunnn canımm....

Çok teşekkür ediyorum,,,,, 9 aylık yolculuk başladı... doktora ne zaman gidilmeli peki bir bilginiz var mı acaba

ben ölçtürdüm daha birçok test yapıldı yani 4 tüp kan verdim pazartesi günü normal çıktı hepsi kan değerlerim iyiymiş. sizden de doktorunuz ister.

Bende dün gittim doktora keseyi gördü ama içini göremedi.hiç tahlil yapmadı.başından savdı remen.bende özel bir hastaneden randevu aldım oraya gitcem.inş.ordaki doktordan memnun kalırım.

bu arada arkadaşlar benim bugun belimde ve kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılarım var . doktorumu aradığımda bana korkulacak bir sey olmadığını ama her ihtimale karşıda günde 2 defa oral yolla Progestan kullanmam gerektiğini söyledi. aranızda hiç bu durum ile karşılaşan var mı? ne kadar zormuş birde önümüzdeki hafta kalp atışları için gideceğim. Allah hepimizin mis kokulu bebeklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

canım çok normal benim ilk gebeliğimde de adet olacağım hafta böyle ağrılarım vardı... kalp atışları için çok erken bence keseyi görüebilrisin ancak benim sat 28 şubat 2 nisanda keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicem

Bende dün gittim doktora keseyi gördü ama içini göremedi.hiç tahlil yapmadı.başından savdı remen.bende özel bir hastaneden randevu aldım oraya gitcem.inş.ordaki doktordan memnun kalırım.

kalp atışları duyulmalıydı yaa bişi demedi mi bencede bir dr a daha GÖRÜNMELSİN

canım çok normal benim ilk gebeliğimde de adet olacağım hafta böyle ağrılarım vardı... kalp atışları için çok erken bence keseyi görüebilrisin ancak benim sat 28 şubat 2 nisanda keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicem

canımmmm cok teşekkür ederim cok rahatlattın :) ben keseyi gördüm zaten 5+4 teydim ptesi günü

kalp atışları duyulmalıydı yaa bişi demedi mi bencede bir dr a daha GÖRÜNMELSİN

5 haftalık dedi doktor küçükmüş.ama başından savdı beni iki dk baktı ultrasona ya.salı günü başka doktora gitcem bakalım .saglık ocagındaki ebe ondan daha iyi bilgi verdi bana.kafam karışık offff nasıl görünmezki.

kızlarrr ne çok kaynatmışsınız:))
uzay 100,Mert_Deniz,beralku
Gözünüz aydın çok güzel bir heyecan aramıza hoşgeldiniz.

Hnk
Çookk güzel bir haber.Allah nazarlardan saklasın:nazar:Bende ikiz olmasını çok isterdim kısmet hoş görmedim daha belki de ikiz:))

lusnica,agresifmelek ve hatırlamadığım diğer arkadaşlar
Umarım bulantılarınız,sıkıntılarınız bir an önce azalır.Sizlere sabırlar diyorum.Azcık daha sabır mayıs sonu hepsi geçmiş olacak minişler büyüycek.

yarenka
Süt izni idarenin insiyatifinde birleştirmenin de yasal bir dayanağı yokmuş ama birleştirebilen birleştiriyo. Ücretsiz izni parça parça kullanabiliyosun ama ücretli doğum izninin üzerinden 1 yıl geçmemesi lazım. yani 3 ay alıp göreve başlayıp yeniden alabiliyosun.

5 haftalık dedi doktor küçükmüş.ama başından savdı beni iki dk baktı ultrasona ya.salı günü başka doktora gitcem bakalım .saglık ocagındaki ebe ondan daha iyi bilgi verdi bana.kafam karışık offff nasıl görünmezki.

Canım devlet hastanesi mi bunu yapan ultrason fotosu falan vermedi mi?

hayırlısı olsun cnm bazen 2 kese olsada tek olabiliyor sonra.senin için farketmez sanırım .ikizde olsa allah yardımcın olacaktır.bakalım topiğimizin ikizleri sendenmi gelecek.kız senin kilonda azdı nasıl taşıycan bebişleri dikkat et kendine oğluşu kaldırırkende dikkatli ol

canım içini ferah tut geç döllenme de olabilir, inş. salı günü rahatça görürsünüz ve dr.dan da memnun kalırsın
bugün benim de devlet hastanesindeydi randevum
ne tahlil istedi ne bişey! sağlık ocağında ilk verdiğim kan sonuçları için bakılmış, yeterli bunlar dedi ama demir eksikliği bile yok o tahlilde!
neyse, daha benim aklımda bi sürü soracağım varken hoopp hasta aldı içeri e ne denir ki! allah eksikliklerini göstermesin...
haftaya kalp atışı için gel dedi ama ben de salı günü özele gitcem. artık özelde istenen tahlilleri de devlette yazdırabilir miyiz bilmiyorum....

hayırlısı olsun cnm bazen 2 kese olsada tek olabiliyor sonra.senin için farketmez sanırım .ikizde olsa allah yardımcın olacaktır.bakalım topiğimizin ikizleri sendenmi gelecek.kız senin kilonda azdı nasıl taşıycan bebişleri dikkat et kendine oğluşu kaldırırkende dikkatli ol

doktorda dahil herkesin söylediği o canım sakın oglunu kucagına alma zaten narinsin:) ama dile kolay mecbur alıyorum işte.:)))) canım ikiz olursa işin aslı biraz süpriz olacak ama bir an korkmadım desem yalan söylemiş olurum. ufaklık en azından 3 4 yasında olsaydı ama 2 yasında daha oda bebek sayılır. neyse Rabbim dagına göre kar verirmiş hayırlısı neyse o olsun 1 2 3 farketmez.. Allah ogluma ve karnımdaki ya da karnımdakilere saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler nasip etsin, onların acısını göstermesin yeterki öteki türlü bir şekilde büyür onlar sabrını da verir Rabbim diyorum ama bakalım..

X