Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben ve bebeklerım gayet ıyı durumdalar.. ıkılı testtede sorun cıkmadı suan hersey normal gozukuyo... kezana mesaj atarsanız topiği devredıcem almak ısteyen topiği alabılır cunkı artık siteye gıremıcem ... kendınıze cok cok iyi bakınn sevılıyorsunuz ...
nedennnnn ???
seni mrk etmiştim.. yazmıştım hatta nerede bu kız diye
bir sorun yoktur inşallahhh
Yeter okadarı canım Çıplaklar kampınamı gidiyodunuz siz?
Ben geçen sene 1 aylık tatil bavulunu tam yarım saatter hazırladım
Gitme anı gelince doluyo o bavullar..
Geçen yıl çok fazla kız bebek dünyaya geldi sanırım :) Benim tüm arkadaşlarımın kızı oldu bir tane erkek var aralarında. Bu yıl için erkek yılı diyorlar . Aynen en güzeli beklemek Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin . Benim de 1 aya yakın zaman var .
Toparlarsın canım inşallah dolabı açıp bakınca doluyo inşallah çok güzel bir tatil olur bu tatiliniz..ahahah ne güldüm yaaa canım bnm :)))
he yaa ne gıyıncez ki zatiii töbe töbeee :)
ya yavaştan baslıyayım yoksa cok sey unutum ben sorada kızarım kendıme
eş tarafından sorun olmuş olabilir canım aklıma tek gelen şey bu oldu benimkide mırın kırın ediyoda dinleyen yok
Allahtan bebeişler ve kendisi iyi bunun haberini aldık.topik sana geçsinmiii ?
Kızlar hemen hemen bebişlerimizin haftaları yakın birbirlerine çoğunuz belkide 2'li testi yaptırdınız bazı topiklerde okuyorum gereksz yaptırmayın diyor Riskli çıkanlardan sıvı alınıyormuş ve bunlar bebeklerini kayıp ediyorlarmış çok kötü oldum ya Allah korusun tabi ama insan okuyunca etkilenmiyor değil sizler ne aşamadasınız ?
kuşuuum kazene mesaj atıyorum sana devretsin topiği timammıııı
Kazen mesaja kapalı canım ben attım olmadı arkadaş olmak lazım önce.
Kızlar hemen hemen bebişlerimizin haftaları yakın birbirlerine çoğunuz belkide 2'li testi yaptırdınız bazı topiklerde okuyorum gereksz yaptırmayın diyor Riskli çıkanlardan sıvı alınıyormuş ve bunlar bebeklerini kayıp ediyorlarmış çok kötü oldum ya Allah korusun tabi ama insan okuyunca etkilenmiyor değil sizler ne aşamadasınız ?
bende yaptırmayı düşünmüyordum ama dr.teşhis değil tanı testi dedi bende yaptırdım.sıvı alınmıyor ben kan verdim sadece ondan bakıldı 1 haftada çıktı sonuç bu gün öğrendim çok şükür sorun yok.
Ay kız ben uğraşmamam topikle fln
Bence ilk cocuğuna hamiş biri alsın ben Aral lada sürekli ilgileniyorum cogu deyi gözden kaçırırım
Bende hiç yaptırmaktan yana değilim aslında ama bellide olmaz..
Geçen sene daha amniyon sıvısı alırken bir kadını öldürdüler kocamandı bebeği sanki öğrenince ne olacaksa
Alıcakmısınız koca bebeği bebekte öldü tabi ama bebekte hiçbirşey çıkmamış.İnsan korkuyor ne yapacağını bilemiyor 2li neysede amniyona karşıyım..
peri kızı evet bende duydum 2'li test yaptırmayanlar da var.ben şöyle düşünüyorum.2'li test sonuçta bebekte hastalık olup olmadığını belirliyor.yani bebek hasta ise bebeği kaybetmeye kadar gidiyor amniyo sıvısı ile.ama yaptırmasanda merak ediyorsun.bence yaptırılmalı ama olumsuz sonuç çıkarsa da bu durum için dua etmeli allah yardım eder inş.
bende yaptırmayı düşünmüyordum ama dr.teşhis değil tanı testi dedi bende yaptırdım.sıvı alınmıyor ben kan verdim sadece ondan bakıldı 1 haftada çıktı sonuç bu gün öğrendim çok şükür sorun yok.
çok sevindim canım sorun çıkmamasına inş benimde bebeğim iyidir.
bende haftaya gideceğim doktora