günaydııın kokuya hassasiyetler başladı mı kızlar bende aşırı. ne kokusu alsan bööö diye başlıyorum. herkesin içinde.
Gunaydin agrasifmelek brnde yakladik 2 haftadir var. 10 metre oteden koku aliyorum.Ama cok sukur bulantim uok. Sadece cok svdigim yiyecekleri eskisi kadar cnim istemiyor.
günaydın arkadaşlarbende ara ara bulantı oluyor daha çok yeni sanırım ondan :) ama iştahım artıyor canım sürekli birşeyler istiyor :)
Günaydınnn herkese:)
pazar günü 34.82 olan değerim bugün 106 olmuş normal sanırım dimi canlarım :)
ben de mutfağa giremıyoum kokular yüzünden herşey kokuyor. ama istifra etmiyorum. benımde canım birşey yemek istemıyor. düşününce bile midem kötü oluyor. midem hep hareketli. Allah kolaylık versin arkadaşım. atlatıcaz bunları da
Gunydin cnm sen cok erkrn ogrenmissingebeligini ne guzel. Degerin cok guzel masallah. Ben ilk gebelugimde senin 12.50 iken beta hcg ogrenmitim. Deger 1000leri bulubca ancak keseyi gorduk. Beklemek zor ama sabret en az 1bucuk 2 hafta daha. Allahim saglicakla eline ayagina ksvustursun insallah hepimize
yükseldiğine göre bi sıkıntı yok demek bu dmi canımmm kötü bişey olmasında beklerim nolcak :)Amiinn hepimiz inş sağlıklı bi süreç geçirelim :)
Kesinlikle hic bir sikinti yok cnm. Yukselmesu inemli bizim icin. Zaten yukseliyor degerin masallah. Amin insallah
Gunaydin canim evdeki minik canavarla ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim sen nasilsin :)
yükseldiğine göre bi sıkıntı yok demek bu dmi canımmm kötü bişey olmasında beklerim nolcak :)Amiinn hepimiz inş sağlıklı bi süreç geçirelim :)
Gunsydin aralik meleklerinin guzel anneleri.keyifler nasil bugun ?
ben de mutfağa giremıyoum kokular yüzünden herşey kokuyor. ama istifra etmiyorum. benımde canım birşey yemek istemıyor. düşününce bile midem kötü oluyor. midem hep hareketli. Allah kolaylık versin arkadaşım. atlatıcaz bunları da
günaydın herkeseee nasılsınız:))
sanada günaydınnn canımm...ben bugün de iyiyim sadece bu ağrılarımm korkutuyoo beni...karnım kasıklarımm çokk ağrıyooo...
ben kendimii hiçç hamilee gibi hissetmiyorummm midemm çokkk bulanmıyorrr canımm ölee sürekli bişeylerr yemek istemiyorrr sadece bu bacak karın ve kasıkk ağrılarııı canımı sıkıyor korkuyorum çokkk...
sana da güanydınnn...bennn iyi olmaya çalışıyorummmm...
Kızlar merhaba.Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum önce.
Ya kızlar normalde bu Cuma eşim yanıma gelip iki hafta kalacaktı. İlk ultrasona da birlikte gidecektik. Ama bir aksilik çıktı ve bırak bu hafta gelmeyi taaaaa Mayıs sonuna kadar gelemiycekkk.Bende haliyle doktora falan yalnız gidecem yanımda kimsede yok tekim. Çok üzülüyorum 2 saattir ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Üzmeyeyim bebişimi sağlıklı olsun yeter ki diyorum eşimde üzülüyo ama tutamıyorum kendimi. Hamileliğimin ilk 3 ayı yok yanımda. Geldiğinde 3.ayım bitmiş oluy ffff. Hala ağlıyorum. Nolur bana bişey söyleyin bebişimi üzmek istemiyorum (