hele şükür doğum izni başbakanın masasındaymışş.inşallah olur
6 ay doğum izni Başbakan’ın masasında!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın şukurler olsun bugun kalkıp işe gelebıldım ama malesef agrılarım devam edıyo belim bacagım her yerım agrıyo temizlik yapanlar varmış valla masallah dıyorum ben kenımı hala gucsuz bıtkın halsiz hıssedıyorum ve heryerım agrıyo degıl temızlık yapmak yurumeye bıle mecalım yok valla
6 ay doğum izni Başbakanın masasında!
yaaaaaaaaa ben cok fazla kilo almak istemiyrum boyun suandada 65 kiloyum zaten çok fazla almak istemiyorum kalsiyum magnezyum efervesan tablette kullanıyorum zaten onlarda aşırı iştah yapıyor ne yapıcam bilmiyorum oğlum sağlıklı olsunda 100 kilo olsam bile önemli değil nefesim benim o çok korkuyorum bişey olacak diye her muayeneye kalp krizi geçiricekmiş gibi gidiyorum
amaaan bebeişlerimiz sağlıklı olsunda bence kilo çok ta önemli değil dimii:)doğumdan sonra veririz nasıl olsa ne yapalım:)
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm hergünüm stresle geçiyor biliyorsunuz kayınvalidemle birlikte yaşıyorum bugün hastayim diye yan geldi yatıyor evi affedersiniz bok götürüyor ve herşey bana bakıyor bi yigin ütü var sanki ben çok sağlammism gibi bana yıkıyor herşeyi ve çok zoruma gidiyor zaten tüp bebekle gebe kaldım dikkat etmem lazım ama kimse anlamıyor işte ah ah((
kızlar en son 8 haftalıkken gitmişdim doktora kalp atışlarını duymak için sonra gitmedim daha dogrusu doktor 12 haftalıkken 2 l testlere gel dedi ama ara cok uzun degilmi sabırsızlanıyorum belim falan gün çok agrıdı yolunda gitmeyen bişeyler olursa gec kalmış olmazmıyım siz ne zaman gitmişdiniz????
ewevt canım artık ayda bir çağırır doktorun bu haftanda gidersen pek bişey yok yani sadece bebişinin durumuna bakar. ama 11-14 haftaları arasında 2 li test yaptırılıyor yani haftaya sanırım 11. haftadasın 11. haftada da gitsen olur. bir hafta daha sabret annesi bel ağrıların da normaldir canım endişelenme
is yapmayınca da arkamdan söyleniyorlar oda daha çok moralimi bozuyor aman aman valla allah hepimizin yardimcisi olsun nasıl geçireceksem ben bu hamileligi
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm hergünüm stresle geçiyor biliyorsunuz kayınvalidemle birlikte yaşıyorum bugün hastayim diye yan geldi yatıyor evi affedersiniz bok götürüyor ve herşey bana bakıyor bi yigin ütü var sanki ben çok sağlammism gibi bana yıkıyor herşeyi ve çok zoruma gidiyor zaten tüp bebekle gebe kaldım dikkat etmem lazım ama kimse anlamıyor işte ah ah((
is yapmayınca da arkamdan söyleniyorlar oda daha çok moralimi bozuyor aman aman valla allah hepimizin yardimcisi olsun nasıl geçireceksem ben bu hamileligi
merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm hergünüm stresle geçiyor biliyorsunuz kayınvalidemle birlikte yaşıyorum bugün hastayim diye yan geldi yatıyor evi affedersiniz bok götürüyor ve herşey bana bakıyor bi yigin ütü var sanki ben çok sağlammism gibi bana yıkıyor herşeyi ve çok zoruma gidiyor zaten tüp bebekle gebe kaldım dikkat etmem lazım ama kimse anlamıyor işte ah ah((
kızlar en son 8 haftalıkken gitmişdim doktora kalp atışlarını duymak için sonra gitmedim daha dogrusu doktor 12 haftalıkken 2 l testlere gel dedi ama ara cok uzun degilmi sabırsızlanıyorum belim falan gün çok agrıdı yolunda gitmeyen bişeyler olursa gec kalmış olmazmıyım siz ne zaman gitmişdiniz?????
kızlarr ben maden suyu içmeye başladım . çok afedersiniz geğirmek benı çok rahatlatıyor. önce eşimden çekindim ama rahat olmamı önemsemedğini söyluyor. işyerinmde de odam ayrı gark gurk yapa yapa dolanıyorum. istifradan iyidir.
bende 8+2 iken gitmiştim ve haziran 4 çağırdı benimde ağrılarım arttıyor ara ara ama devamlı değilller sancı gibi geçiyor sonra ama bende bir an önce gitmek istiyorum 11+2 olacaz inşallah gidince ama sabretmem lazım en çok ağrım belimde oluyor ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor sende varmı yoksa sadece bel ağrısımı var