Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar baş ağrıları için ne yapıyorsunuz deli etti beni iki gün oldu eski yöntemlerden hiç biri iyi gelmiyor önceleri bol su içsem yada bağlarsam gözlerimi geçiyordu şimdi işe yaramıyor :84:
kızlar baş ağrıları için ne yapıyorsunuz deli etti beni iki gün oldu eski yöntemlerden hiç biri iyi gelmiyor önceleri bol su içsem yada bağlarsam gözlerimi geçiyordu şimdi işe yaramıyor :84:
bende işteyim keşke evde olsam umarım çok sürmezbaş ağrısı dünden beri bende de başladı. uyumak işe yaradı bende. mide bulantılarıma da sırt üstü yatıp uyumak iyi geliyor. lakin bugün iş var yatamıyorum.
Benim de çok şiddetli ve uykuda bile dinmeyen baş ağrılarım oldu 3-4 kez falan.
İstemsizce gözümden yaş dahi akıyor.
Ağrı kesici almamak için direndim bugüne geldim.
Bir bezi oldukça soğuk suyla ıslatıp baskı yapıyorum.
Sonra sıcağa yakın ılık bir bez ile baskı yapıyorum.
Bir de kulak üstleri, şakak kemikleri, saç dipleri (hafif çekerek) ve göz çukurları civarına bol masaj yaptırıyorum.
Bunlardan sonrada bir süre bir sal ile sıkıp sonra gevşetiyorum.
Sedacım, bugün nasılsın? Umarım daha iyi hissediyorsun kendini..
bugun sadece iki kez öğürdüm o da az once oldu sabahtan beri iyiydim...
Maşallahh maşallahhh bu haftada sora ıyıyz arkadaşlarrrrr....
Oğlumun doğum gunu ıcın cupcake tariflerine bakıyorum bende .. Ilk kez yapıcam kızlar zor mu..
çocuk doğum günleri için pratik oneri sunabilirsiniz kızlar
kızlar bugün doktora gittim. Allah'ıma şükürler olsun ki ilk defa bebeğimin hareketlerini gördüm.doktor erkeğe benzetti ben bile gördüm minik pipisini bebeğimin:)Her ihtimale karşı bir dahaki geldiğinde kesin belli olur dedi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Durup durup ağlayasım geliyor.
hadi gözünüz aydııın .. oğlana hasretiz kızlar fazla topikte . Allah sağlık versin bebişine annesi.
kızlar bugün doktora gittim. Allah'ıma şükürler olsun ki ilk defa bebeğimin hareketlerini gördüm.doktor erkeğe benzetti ben bile gördüm minik pipisini bebeğimin:)Her ihtimale karşı bir dahaki geldiğinde kesin belli olur dedi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Durup durup ağlayasım geliyor.
oyy kıyamam yaa, iyi farketmişiniz ilk defa duydum benHiç sorma benim oğlan doğduğunda 1 hafta göğüsümü emmedi ben hem ağlıyorum hem korkuyorum meğer dil altı varmis. Neyseki farkettim de eşim doktora götürdü dil altı kesildi. Sonra emdi. Ne günlerdi allahım
benim iştahım çok açık valla bilmiyorum haptan mı ama ondan önce folikasid içince de çok açıktıkızlar banada verdi doktor eleviti evet aşırı büyükki ben ufacık hapı bile düşünerek içerim elevit iştah yapıyormu kızlar biliyormusunuz
canım içini ferah tut ben tam 11 de gittiğimde 2li yapıldı az kalmış senin dekızlar en son 8 haftalıkken gitmişdim doktora kalp atışlarını duymak için sonra gitmedim daha dogrusu doktor 12 haftalıkken 2 l testlere gel dedi ama ara cok uzun degilmi sabırsızlanıyorum belim falan gün çok agrıdı yolunda gitmeyen bişeyler olursa gec kalmış olmazmıyım siz ne zaman gitmişdiniz?????
canım çok kötüysen parol içebilirsin sen de biliyosundurkızlar baş ağrıları için ne yapıyorsunuz deli etti beni iki gün oldu eski yöntemlerden hiç biri iyi gelmiyor önceleri bol su içsem yada bağlarsam gözlerimi geçiyordu şimdi işe yaramıyor :84:
milföy böreğibugun sadece iki kez öğürdüm o da az once oldu sabahtan beri iyiydim...
maşallahh maşallahhh bu haftada sora ıyıyz arkadaşlarrrrr....
oğlumun doğum gunu ıcın cupcake tariflerine bakıyorum bende .. ilk kez yapıcam kızlar zor mu..
çocuk doğum günleri için pratik oneri sunabilirsiniz kızlar