- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Canim eski arkadaslarini ve kayinpederimi soktum devreye.bide bunu deneyecegim.artik yine olmazsa yapacak birseyim kalmadi inan:)cnm açtığın konuya göz gezdirdim biraz hepsini okuma fırsatım olmasada anladım az çok haklısın cnm kesinlkle elinden geleni yapmşsın ama bi dahamı konuşsanız bebeğin war ortada :;(
en iiyisini yapmışsın cnm inşallah hersey düzelir haber wer mutlakaCanim eski arkadaslarini ve kayinpederimi soktum devreye.bide bunu deneyecegim.artik yine olmazsa yapacak birseyim kalmadi inan:)
Cok sagol canim veririm iyisinide kotusunude:)en iiyisini yapmışsın cnm inşallah hersey düzelir haber wer mutlaka
Nerede canim?kızlar, ve dans'ta anne bebek dansına katılmak istiyorum. şimdi telefonla görüştüm. yeni dönem kayıtları açmışlar. tek bir dansa katılıcam, keyif alırsam devam edicem. ders ücreti 30 TL. 3 kişi olursa ders açılacak. katılmak isteyen arkadaşlar var mı?
biz evde 2 aylıkken yapmaya başladık zaten, hergün yapıyoruz ama değişik mekan, değişik atmosfer de egeye iyi gelir diye düşündüm, eve çok tıkıldık ikimiz de...
http://vedans.com/?p=754
moda'da mekan... altta link attım baksana oraya hoşuna gidebilir.Nerede canim?
Hosuma gitti zaten baktim da yerini goremedim ondan sordum.moda uzak bana ama yaaa yok aslinda bakirkoyden deniz otobusuyle kolay olur.tasinma durumum var burdan dur cumartesi belli olcak.haber veririmmoda'da mekan... altta link attım baksana oraya hoşuna gidebilir.
nereye taşınmayı düşünüyorsun?! bi de sen niye taşınıyorsun ki bi düzen var, el kadar bebeğin var, makbulü babasının taşınması bence.Hosuma gitti zaten baktim da yerini goremedim ondan sordum.moda uzak bana ama yaaa yok aslinda bakirkoyden deniz otobusuyle kolay olur.tasinma durumum var burdan dur cumartesi belli olcak.haber veririm
Yok bu durumlar olmadan once vardi zaten tasinma isi yoksa o gidiyo evden gittide zaten.bakirkoye yada floryaya yarin bakicam evlere iste floryadaki olursa biraz zorlar beni gidip gelmeknereye taşınmayı düşünüyorsun?! bi de sen niye taşınıyorsun ki bi düzen var, el kadar bebeğin var, makbulü babasının taşınması bence.
sen düzenini kur da gerisi önemli değil.Yok bu durumlar olmadan once vardi zaten tasinma isi yoksa o gidiyo evden gittide zaten.bakirkoye yada floryaya yarin bakicam evlere iste floryadaki olursa biraz zorlar beni gidip gelmek
Canimm sagolsen düzenini kur da gerisi önemli değil.
Hosuma gitti zaten baktim da yerini goremedim ondan sordum.moda uzak bana ama yaaa yok aslinda bakirkoyden deniz otobusuyle kolay olur.tasinma durumum var burdan dur cumartesi belli olcak.haber veririm
aaaaaaa siskoanne çok üzüldüm canım hakkınızda hayırlısı olsun, belli olmaz belki uzak kalınca içinizdeki aşk , özlem sizi tekrar biraraya getirir
cemredeniz anneciğine geçmiş olsun insallah acıları ağrıları sıkıntıları biter hayırlısıyla
Kizlar tesekkurler:)ama artik kesinlesti herkes icin hayirlisi bu:)Canım allah yardımcın olsun eşin ile aranda ki sorun nedir ben pek anlayamadım ama umarım çözersiniz tek başına çocuk büyütmek çok zor canım benim
Herkes senin gibi dusunse keske tam biseyi atlattin derken bide bu olmus kurban felan bisey kesin imkaniniz varsa iyi gelir derler ama yada birinee ufak.bi yardim gibi ne bilim kaza bela uzaklasir derler canim ins senin basindanda gitsin hersey
Ins hersey düzelir canim Allah yardimcin olsunKizlar tesekkurler:)ama artik kesinlesti herkes icin hayirlisi bu:)