Cnm benim 2 hafta hafif geciyor seminer donemi. Asil is okul acilinca.. bu bikac gun beraber gdecez oglumla. Kv yok burda suan. Senun nasil gdyr cnmAy giremiyorum artık malum iş başladı.... Diar nasıldı ilk günün?
Bu eşler neden böyle sapıttı çocuk olduktan sonra anlamıyorum.Kizlar tesekkurler:)ama artik kesinlesti herkes icin hayirlisi bu:)
Cocuk olduktan sonra bende sapittim inan..Bu eşler neden böyle sapıttı çocuk olduktan sonra anlamıyorum.
Benimde 5 aylık bir kızım var.
Ve bende ayrılıyorum.
Herşeyin hayırlısı ama keşke şu erkeklerin icinede biraz merhamet düşse.
cnm naptınn gelişme varmı bayadır giremiyorum ben adam akıllı merak ettm seniCocuk olduktan sonra bende sapittim inan..
Kabul etmek istemiyorum ama cok ciddi bi depresyon geciriyorum.simdi donup eskiye bakinca dogumdan beri iyi olmadigimi farkediyorum.psikolojik destek almaya basladim.
Hepimiz icin hayirlisi
Canim kesinlesti gibi birsey dun avukatla gorustum ama kayinpederimin hatirna bekliyorum.pek umudum yok.beni kafir kabul edip aramizda dini nikah kalmadigina inaniyo,cocugu alip birakirken gormemek icin elinden geleni yapiyo ama annesinde oturup agliyomus,uyumuyomus sabaha kadar.beni cok hirslandirdi ve cok uzdu.artik duzelse bile istemiyorum hayatimda galiba.kafam cok karisikcnm naptınn gelişme varmı bayadır giremiyorum ben adam akıllı merak ettm seni
resmen beyni yıkanmış şoklar içinde okudum alahım sana yaardım etsin bu bi sınama olabilir sen imanından ayrılma çünkü bu durum insanı dinden soğutur ama sakın soğuma eşini pskoloj,k hasta olarak gör dinle alakası yok bunun çok üzüldüm cnm eşinin cidddiiii anlamda yardım alması lazımCanim kesinlesti gibi birsey dun avukatla gorustum ama kayinpederimin hatirna bekliyorum.pek umudum yok.beni kafir kabul edip aramizda dini nikah kalmadigina inaniyo,cocugu alip birakirken gormemek icin elinden geleni yapiyo ama annesinde oturup agliyomus,uyumuyomus sabaha kadar.beni cok hirslandirdi ve cok uzdu.artik duzelse bile istemiyorum hayatimda galiba.kafam cok karisik
Canim valla allahin bildigini kuldan saklayacak degilim.dinin d'sini bile duymak istemiyorum en azindan suan.hayatimin icine edildi.tekrardan nerden baslayacagimi bile bilemiyorum.disari cikip arkadaslarimla bulusucak olsam bi gunah psikolojisi,bi sindirilmislik.esime gelince kabul etmiyo asla oyle bi durumu.cocugu bahane edip goturmeye calisicak ailesi.resmen beyni yıkanmış şoklar içinde okudum alahım sana yaardım etsin bu bi sınama olabilir sen imanından ayrılma çünkü bu durum insanı dinden soğutur ama sakın soğuma eşini pskoloj,k hasta olarak gör dinle alakası yok bunun çok üzüldüm cnm eşinin cidddiiii anlamda yardım alması lazım
eşin ne halt yiyosa yesin çok sinir oldum ya adam gül gibi ailesinden oldu sakın çocugu wermeeeCanim valla allahin bildigini kuldan saklayacak degilim.dinin d'sini bile duymak istemiyorum en azindan suan.hayatimin icine edildi.tekrardan nerden baslayacagimi bile bilemiyorum.disari cikip arkadaslarimla bulusucak olsam bi gunah psikolojisi,bi sindirilmislik.esime gelince kabul etmiyo asla oyle bi durumu.cocugu bahane edip goturmeye calisicak ailesi.
Yok canim ne munasebet:)eşin ne halt yiyosa yesin çok sinir oldum ya adam gül gibi ailesinden oldu sakın çocugu wermeee
Cnm benim 2 hafta hafif geciyor seminer donemi. Asil is okul acilinca.. bu bikac gun beraber gdecez oglumla. Kv yok burda suan. Senun nasil gdyr cnm
ama dedigin gbi k.cmz yer gormyck galiba. İs ev cocuk Allah yardimcmz olsun cocuklarmza ve bize
Imanini gevretmis ayca bizim bakicinn...:)))))