2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ewt canım aynen öyle.. ama işte etrafımdakiler üzüyorlar beni bazen.. bnm ev dubleks ve merdivenlerden inip çıkarken kucaklıyorum iki yasında bırak yürüsün diyor annem ya düşerse diyorum birşey olmaz arkasında dur ufak tefek düşmeden birşey olmaz düşe kalka büyücek diyor yazık diil mi diyorum niye canı yansın ben öyle diyince de e karnındakine yazık diil mi oda senin cocugun diil mi diyor içim gidiyor öylwe diyince şimdiden ister istemez birisini kayırmak zorunda kalıyorum gbi hissediyorum. cocuk zaten agır gripti kucagıma gelmek istiyor bırak alma iki dk aglıcak susucak diyorlar ya nie ağlasın diyince de yine karnındaki senin cocugun diil mi oluyor. tek sıkıntım o şu anda onun harıcınde zaten oglum uslu bir çocuk olduundan problem yasamıyorum henüz maasallah diyim:))

Canım sıkıntı sayılmaz seninki. İkinci çocuk psikolojisimi acaba seninki:)) Zamanla yoluna girer herşey.

Kızlar ne cok kaynatmışsınız :KK66:))
Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz
Hep beraber sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Bende salı gunü gidicem Dr a
Cok heyecanlıyım cokkkk

merhaba kızlar ben de bugün gittim doktora, karından ultrasonla keseyi göremedi perşembe tekrar gideceğim alttan ultrasonla bakacak. aranızda görmeyen var mı?

merhaba kızlar ben bugun nihayet doktora gıttım doktor karından ultrosonla keseyi gördü ama daha yeni ve cok küçük dedi 9 mm kesem..kaç haftalık oldugu keseye göre hesaplanmıyormus üç hafta sonra gel dedi ben 33-34 günde bir regl oluyorum buyuzden yeni oldugunu söyledi sanırım SAT a göre gec döllenme olmuş oluyor değilmi anladıgım kadarıyla kızlar ultroson fotografı olan yokmu :44::44::44:

merhaba kızlar ben de bugün gittim doktora, karından ultrasonla keseyi göremedi perşembe tekrar gideceğim alttan ultrasonla bakacak. aranızda görmeyen var mı?

merhaba yarenke telaşlanma benimde zor gördü seninde geç döllenmiş olabilir Sat neydi

Son düzenleme:
benim 27 şubat SAT canım, senin ne zamandı. seninkini zor da olsa görmüş ama benimki daha görünmedi

benim sat 25 şubat canım ama benim dönemlerim uzun sürdüğü için yeni dedi sen kaç günde bir regl oluyorsun belki seninde böyle birşey olabilir içini ferah tut

benim sat 25 şubat canım ama benim dönemlerim uzun sürdüğü için yeni dedi sen kaç günde bir regl oluyorsun belki seninde böyle birşey olabilir içini ferah tut

canım ben 2.5 yıl hapla korundum aralıkta bıraktım ve o ay 45 gün sonra regl oldum düzensiz oldu yani, ama son 2 ay 30 günde bir oldum, neyse perşembe her şey belli olur pozitif düşünüyorum hep:)

iyi akşamlar tazecik anneler...hepinize ve bebeklerinize kocaman maşallah... bende inşallah Aralık annnesi olmak istiyorum batım 5 Nisan gelmedi kırmızılar ama bugünkü idrar testim negatif...:KK43: henüz adet olmadığıma göre şansım devam ediyor bekliyorum... eger benimde içimde büyüyen bir Aralık meleği varsa aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum...:)
Allah bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin...Görüşürüz inşallah...:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar tazecik anneler...hepinize ve bebeklerinize kocaman maşallah... bende inşallah Aralık annnesi olmak istiyorum batım 5 Nisan gelmedi kırmızılar ama bugünkü idrar testim negatif...:KK43: henüz adet olmadığıma göre şansım devam ediyor bekliyorum... eger benimde içimde büyüyen bir Aralık meleği varsa aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum...:)

bekleriz arkadaşım kapımız sonuna kadar açık umarım hamilesindir. güzel paaylaşımlar yaparız hep birlikte büyütürüz göbişlerimizi.

hoşbulduk canım. sagol hepimiz inş sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi.nisanın 4'ündeydi en sonki sat tarihim hesaplarıma gre 4 haftanın içindeyim..

Canım mart 4 diycektin heralde. 18-19 nisan gibi gidebilirsin bence. Tabi sen bilirsin canım.

Kızlar ne cok kaynatmışsınız :KK66:))
Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz
Hep beraber sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Bende salı gunü gidicem Dr a
Cok heyecanlıyım cokkkk

Canım doktor deneyimini bizimle de paylaş olur mu. Benim var daha doktora:KK9: ben de çok heyecanlıyım.

Ben daha doktora gitmedim canım ama görünmeyebiliyormuş. Geç döllenme falan da olduysa daha küçüktür. Telaşlanma rahat ol.

merhaba kızlar ben bugun nihayet doktora gıttım doktor karından ultrosonla keseyi gördü ama daha yeni ve cok küçük dedi 9 mm kesem..kaç haftalık oldugu keseye göre hesaplanmıyormus üç hafta sonra gel dedi ben 33-34 günde bir regl oluyorum buyuzden yeni oldugunu söyledi sanırım SAT a göre gec döllenme olmuş oluyor değilmi anladıgım kadarıyla kızlar ultroson fotografı olan yokmu :44::44::44:

Gözün aydın canım. Bende 31 günde bir oluyorum. Benimki de minnik gibi geliyo bana. Daha gitmedik bakalım. Evet bende ultrason fotosu olanlar eklese de görsek istiyorum.

Amin canım. İnşallah sende aramızda olursun aralık annesi olarak. Dualarımız seninle.

Gözün aydın canım. Bende 31 günde bir oluyorum. Benimki de minnik gibi geliyo bana. Daha gitmedik bakalım. Evet bende ultrason fotosu olanlar eklese de görsek istiyorum.

teşekkür ederim freedoom ben gebelik kesesiyle ilgili forumlarda okudum da 5-6 haftalıkken 5mm 6mm diyenler var benim doktor daha cok kucuk filan dediği için endişelenmişdim dogrusu benimkisi normal ozman geç döllenme filan degıl bu durumda ..inşallah herşey normal ilerler canım herhalde 2 hafta sonra daha da buyumus olur belki kalp atışlarınıda duyabılırız sen 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorsun galiba
yaa bide kızlar ben doktorumu degıstırdım de gebelikle birlikte yeni bir doktora başlamısdım ancak bu doktor hıc tatlıl fılan yapmadı yapılıyormus acaba gebelik için ilk gıdınce

Son düzenleme:
teşekkür ederim freedoom ben gebelik kesesiyle ilgili forumlarda okudum da 5-6 haftalıkken 5mm 6mm diyenler var benim doktor daha cok kucuk filan dediği için endişelenmişdim dogrusu benimkisi normal ozman geç döllenme filan degıl bu durumda ..inşallah herşey normal ilerler canım herhalde 2 hafta sonra daha da buyumus olur belki kalp atışlarınıda duyabılırız sen 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorsun galiba
yaa bide kızlar ben doktorumu degıstırdım de gebelikle birlikte yeni bir doktora başlamısdım ancak bu doktor hıc tatlıl fılan yapmadı yapılıyormus acaba gebelik için ilk gıdınce
ewt canım ben keseyi görmeye gidince benden tahliller istedi kan şeker idrar hormon testleri haftaya yaptırıp götürücem belkı bir sonrakı gidişinde isterler kan uyuşmazlığına falan da bakıyorlarmış

ewt canım ben keseyi görmeye gidince benden tahliller istedi kan şeker idrar hormon testleri haftaya yaptırıp götürücem belkı bir sonrakı gidişinde isterler kan uyuşmazlığına falan da bakıyorlarmış

hım belkide canım bize kan gruplarımızı sordu ben 0 negatif eşimin A negatif uyuşmazlık olmazmış ama bebek dogdugunda sarılık gecırebılrmısı Rh uyuşmazlıgı yokmus ama başka bişey varmış anlamadım inşallah saglıklıklı olur bebeğim:18:

Evet canım 15 nisanda gitmeyi düşünüyorum. Kalp atışını da duymayı ümit ediyorum. Sanırım ilk kontrolde tahlil istiyorlarmış. Ben küçük bir yerdeyim Haziran sonuna kadar ondan özel doktora gidemiyorum devlet has. gidcem. inşallah ii olur.

X