2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
inşallah canım ya gece gündüz duam bu sağlıklı olsunlar da. gerisini düşünmuyorum

hım belkide canım bize kan gruplarımızı sordu ben 0 negatif eşimin A negatif uyuşmazlık olmazmış ama bebek dogdugunda sarılık gecırebılrmısı Rh uyuşmazlıgı yokmus ama başka bişey varmış anlamadım inşallah saglıklıklı olur bebeğim:18:

Canım bizde var kan uyuşmazlığı. Bakalım ne diycek doktor. 28. haftada bir aşı yapılıyomuş galiba.

Canım bizde var kan uyuşmazlığı. Bakalım ne diycek doktor. 28. haftada bir aşı yapılıyomuş galiba.

inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavusursun freedoom:KK34::KK34::KK34:
kızlar ben şimdi hiç tahlil filan yaptırmadım ya içim hiç rahat degıl başka bir doktora daha gitsemmi zaten pek içime sinmedi bu doktor cunku belki idraryolu enfeksıyon filan varsa bende bi zararı olmasın :18::18::18:

Canım nasıl oldun. Halsizdin bugün. Ben de afedersin camış gibi uyuyorum. Dün 21,30da yattım bugün 10,00 da kalktım düşün yani:KK1:

aynen bende cok uyuyorum yaaa:KK1::KK1::KK1: dün akşam yattıgımada hava kararmamıstı düşünün sabah 9 da kalktım gerci ama gecem gündüzüm degıstı:KK1::KK1:

kızlar ben şimdi hiç tahlil filan yaptırmadım ya içim hiç rahat degıl başka bir doktora daha gitsemmi zaten pek içime sinmedi bu doktor cunku belki idraryolu enfeksıyon filan varsa bende bi zararı olmasın :18::18::18:

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza:nazar:
Canım keseyi görmeye gidene kadar yeni bir doktor araştırıp onunla başlayabilirsin.Yeni başladığın doktora da kan tahlili vs ne gerekiyorsa yapılmasını iste. Yada aynı doktora git ama devlet hastanesinde tahlilleri yaptırıp doktoruna gösterebilirsin.Hem hastane doktoruna da göstermiş olursun.Doktor doktordur :KK34:

merhaba kızlar ben de bugün gittim doktora, karından ultrasonla keseyi göremedi perşembe tekrar gideceğim alttan ultrasonla bakacak. aranızda görmeyen var mı?
hiç b-hcg testi yaptırdınmı eğer hcg 1500 2000 değilse görünmez belik hormon çabuk artış göstermemiştir. içini ferah tut.

Canım nasıl oldun. Halsizdin bugün. Ben de afedersin camış gibi uyuyorum. Dün 21,30da yattım bugün 10,00 da kalktım düşün yani:KK1:

şuan maşallah diyeyım kendime çok iyiym birkaç saat uyudum kendime gelmişim yemek bile yaptım. yalnız gögüs kafesimde bir ağrı var üşütmüşüm gibi bu ay ara ara hep oldu. uyuyarak büyütcez herhalde göbişleri

eğer enfeksiyon varsa ilaç verir doktor hamilelikte kullanılan ilaçlardan. öyle bir şüphen mı var

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza:nazar:
Canım keseyi görmeye gidene kadar yeni bir doktor araştırıp onunla başlayabilirsin.Yeni başladığın doktora da kan tahlili vs ne gerekiyorsa yapılmasını iste. Yada aynı doktora git ama devlet hastanesinde tahlilleri yaptırıp doktoruna gösterebilirsin.Hem hastane doktoruna da göstermiş olursun.Doktor doktordur :KK34:

anladım canımm teşekkür ederim yardımın için inşallah hayırlı bi doktora denk gelirim ama bugun gittiğimize devam etmeyecegım kesin cunku eşiminde hiç içine sinmedi özel muayeneye giden varmı öyle nasıl oluyor yanı dogum filan hastanede olması lazım sonucta

anladım canımm teşekkür ederim yardımın için inşallah hayırlı bi doktora denk gelirim ama bugun gittiğimize devam etmeyecegım kesin cunku eşiminde hiç içine sinmedi özel muayeneye giden varmı öyle nasıl oluyor yanı dogum filan hastanede olması lazım sonucta

ben özel muayenehaneye gidiyorum.daha önceden jınekolojık muayenelerimi de o doktorda yaptırdım. sadece testlerimi devlet hastanesinde yaptırıp hiç ordakı doktorla muhatap olmuyorum sonuçları alıp kendi doktoruma gelıyorum. b-hcg testimi bile koşa koşa:KK1::KK1: ona götrdüm. doğumu ise doktorun anlaşmalı olduğu özel hastanelerden birinde yaparım. allahım izin verirse bakalım daha çok var .genelde muayenehanesi olan doktorlar hastanelerle anlaşmalı oluyor.istersen kendi doktorun giriyor doğuma

şuan maşallah diyeyım kendime çok iyiym birkaç saat uyudum kendime gelmişim yemek bile yaptım. yalnız gögüs kafesimde bir ağrı var üşütmüşüm gibi bu ay ara ara hep oldu. uyuyarak büyütcez herhalde göbişleri

Canım sürekli kk da önceki annelerin kaç haftada kaç kg aldığını hafta hafta göbiş fotolarına bakıp duruyom. Bu uyku işi tehlikeli aslında kilo bakımından ama allahtan ilk 3 ay oluyomuş.Sonra yürüyüş yüzme vs. spor yaparız. Az kilo alımında işin sırrı 27-28. haftaya kadar max 4-5 kg almak. Sonrasında hızla alınıyomuş.Hayırlısı bakalım yapabilecek miyiz?:18:

ben özel muayenehaneye gidiyorum.daha önceden jınekolojık muayenelerimi de o doktorda yaptırdım. sadece testlerimi devlet hastanesinde yaptırıp hiç ordakı doktorla muhatap olmuyorum sonuçları alıp kendi doktoruma gelıyorum. b-hcg testimi bile koşa koşa:KK1::KK1: ona götrdüm. doğumu ise doktorun anlaşmalı olduğu özel hastanelerden birinde yaparım. allahım izin verirse bakalım daha çok var .genelde muayenehanesi olan doktorlar hastanelerle anlaşmalı oluyor.istersen kendi doktorun giriyor doğuma

hımm peki canım devlet hastanesinde tahlil yaptırabilmen için hastane içinden bi doktorun tahlil yazması gerekiyor diye biliyorum sen nasıl yapıyorsun orasını biraz anlatırmısın:44:

Son düzenleme:
hımm peki canım devlet hastanesinde tahlil yaptırabilmen için hastane içinden bi doktorun tahlil yazması gerekiyor diye biliyorum sen nasıl yapıyorsun orasını biraz anlatırmısın:44:

ewt canım benım doktorum yazıyor ne istediğini. bende devlet hastanesindekı kadın doğumdan sıra kayıt numarası alıyorum testleri yaptırıcam diyorum sonra o kayıt nosu ile direkt laboratuara yada dahiliyeden de yazdırabilirsin.kayıt almadan doktordan laboratuar yapamıyr testleri doktordan kayıt Alman gerek bazı doktor kontrol edeyım diyebilir ama istemiyorum diyebilirsin ben zaten muayene mı oldum diyebilirsin bu senın hakkın.devlet hastanesindekı doktorlar nedne böyle anlamıyorum tabiki hepsi böyle değildir ama çok tersler. gebelik testi için gittiğimde daha cıkmaz kafana göre neden test istıyrsun demişlerdi daha adetım geçmemişti ozamn . şak diye cıktı. kaldı öyle.. neyse hepsi için demıyorum ama devlet hastanelerindkı doktorların insanlara tahammulu kalmamış. tavsiye üzerine doktor araştır derim. devlette olup çok ilgili olanlarda var ama bana denk gelmedi duymadım bizim burda

merhaba kızlar ben de bugün gittim doktora, karından ultrasonla keseyi göremedi perşembe tekrar gideceğim alttan ultrasonla bakacak. aranızda görmeyen var mı?

ben de görünmezse moralim de bozulur diye acele etmedim canım gitmedim yani, içini ferah tut bi dahakine görünür allahın izniyle

merhaba kızlar ben bugun nihayet doktora gıttım doktor karından ultrosonla keseyi gördü ama daha yeni ve cok küçük dedi 9 mm kesem..kaç haftalık oldugu keseye göre hesaplanmıyormus üç hafta sonra gel dedi ben 33-34 günde bir regl oluyorum buyuzden yeni oldugunu söyledi sanırım SAT a göre gec döllenme olmuş oluyor değilmi anladıgım kadarıyla kızlar ultroson fotografı olan yokmu :44::44::44:

ewet canım benim de kafamı karıştırıyodu keseye göre değil sat neyse ona göre ilerliyor haftamız ve takip

iyi akşamlar tazecik anneler...hepinize ve bebeklerinize kocaman maşallah... bende inşallah Aralık annnesi olmak istiyorum batım 5 Nisan gelmedi kırmızılar ama bugünkü idrar testim negatif...:KK43: henüz adet olmadığıma göre şansım devam ediyor bekliyorum... eger benimde içimde büyüyen bir Aralık meleği varsa aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum...:)
Allah bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin...Görüşürüz inşallah...:)

sana da iiakşamlar tatlım
inşallah hayırlısıyla katılırsın sen de
aminnn.... görüşürüz

uyu canım uyuu yarasınnn :KK52: ararız bu günleri
uykusuz her gecee
yorgun ölesiyeee

slm cnm. bence telaş etme. ben bulunduğum ilde gayet iyi bilinen bir dr gittim. doçent kendisi. eminin daha iyileride vardır da bu da iyiydi ve hiç tahlil istemedi. sadece bir hastalığın var mı diye sordu. bir bildikleri var demekki. bence telaş etme.

ben de görünmezse moralim de bozulur diye acele etmedim canım gitmedim yani, içini ferah tut bi dahakine görünür allahın izniyle

ewet canım benim de kafamı karıştırıyodu keseye göre değil sat neyse ona göre ilerliyor haftamız ve takip

sana da iiakşamlar tatlım
inşallah hayırlısıyla katılırsın sen de
aminnn.... görüşürüz

uyu canım uyuu yarasınnn :KK52: ararız bu günleri
uykusuz her gecee
yorgun ölesiyeee

cnm pozitif düşün karından bende de görünmedi ama alttan bakınca gördü keseyi. 10 gün sonra tekrar gel içi dolacak karından da görünür dedi. hayırlısıyla her şey normal gelişir inş hepimiz adına.

İnşallah hamilesindir ve sağ salim kucağına alırsın canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Bnmde 4,5 yaşında haylaz bir oğlum var kız istiyorum bu kez yüce
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Canım inşallah pozitif çıkar da sağlıkla alırsın kucağına bebişini. Diğer yaşadıkların da çok üzücü gerçekten büyük geçmiş olsun. Hadi bakalım inşallah aralık annesi olursun.

inş. cemrecim pazartesi test yapıcam ama zor bekliyorum :) bende kızım olsun istiyorum ama inş. sağlıklı olurda kız erkek farketmez rabbim kucağına almayı nasip etsin.

freedoom çok teşekkür ederim tatlım inş. aralık annesi olurumda size katılırım:KK16:

günaydın hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir. ben bugun çok halsizim ve iştahsızım hiç birşey yemek istemıyor canım mide bulantım pek yok. ama halsizlik fena yapıyor benı yatar vaziyetteyım hep.

bende aynı durumdayım hatta bir miktar kilom azalmış kafamı tutacak halim bil e yok

X