2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar hastaneden geldim serum takıldı kendime geldim gözüm açıldı biraz rahatladım iyiki gitmişimm..bebeğede baktıkk 2 cm olmuşşş :):) 8 hafta 3 günlük uyumlu gidiyo gelişimi dedi..:)

canım geçmiş olsun..şimdi nasıl olun...yunus emreye mi gittin serum için....bu gece benimde miğdem çok kötü yaa..

cnm ayrıntılı ultrasonla baktılr san herlde bebn yerinde durosa ve kalp atışı iise sorun yoktr cnm kalbini ferh tutu cnm benmm yaa
allh sabır versin cnm benmm...allh bir daha yaştmasın tez zamanda kucana yeni evlt nasip etsn cnm benmm

Canim ne yaptin gittin mi doktora merak ettim senii
yok gitmedim yarın gidicem cnm benmmçok korkuyorum ama yalan diyemm..sanki sağ tarfımda ağrı vr korkuyorum vallaa..
yarın ola hayrola..size bakm dedim...öçıkimda uznaıyım azcık cnm..inşllhh yarın hayırlı haberle gelirim cnm benm

banada boll dua edin kızlra

merhaba arkadaslar ben de aralık annesi oldum. 23aralikta dogum tarihi gozukuyor. hala bulantim yok. duygusal yogunlugum fazla. gobisiminde alt tarafi azicik sisti. goguslerim siddetli agriyor. kendimi sol tarafa dogru yatmaya simdiden alistirmaya calisiyorum. o rahmime dustugunden beri vucudum sanki onu korumak icin olusturulmus bir kutu. her seyi onu dusunerek yapmaya basladim. allah hepimize minik findiklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

hayırlı olsun bebeğin canım.amin inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarımızın kokusunu duymak nasip olur hepimize.

ben bu aralar ıyıce bosluga kapıldım duygu karmaşası yasıyorum afedersınız ot gıbı bakıyorum etrafıma sankıı cok bos bakıyorum bazen aglamak ıstıyorum ....

ben bir fenerbahçeli olarak bu sabah haberleri izlerken inönü stadının yıkılacak olmasına oturdum ağladım.. var mı böyle bir şey

herkese günaydınnnnnn
bende akşama kadar bir neşe bir neşe akşam oluyor hüzün bulutları dokunsalar ağlayacağım

günaydın canım annelerr:)

benim bulantılarım çok azaldı artık neredeyse istediğim herşeyi yiyebiliyorum ama bu gidişle baya kilo alacağımminik fındığım çalışan annesini düşünüyor çok fazla zorlamıyor beni darısı midesi çook bulananların başına kızlar

günaydınlar
yarın doktor randevum var. bebişimin kalp atışını duyucucaz hayırlısıyla
çok heyecanlıyım.
kalp atşını duyan arkadaşlar nasıldı anlatırmısınız

günaydınlar
çok heyecanlıyım.

günaydınn:)

ben geçen hafta duydum miniğimin kalp atışlarını,inan tarif edilemez bir duyguaklıma geldikçe hala içim pır pır ediyor sankii:)

kızlar günadın bugün cuma ve tatıl sabah geç uyanacağım yuppi ınanın uykuyadoyamıyorum ya sızler

Günaaaaydııııın güzel bir gün olsuuuun :)

Günaydın herkese
Cok güzel Birgün diliyorum bende.

günaydınlar kızlar

herkese günaydınnnnnn
bende akşama kadar bir neşe bir neşe akşam oluyor hüzün bulutları dokunsalar ağlayacağım

canım hormonlardan normal yanı bende öyleyım bır ağlayıp bır gülüyorum

günaydın herkese,

güzel haberli sağlıklı bir gün diliyorum bende..

günaydın canım

hadi gözün aydım benım hiç bulantım olmadı şükür tek sıkıntım suan gögüs ağrısı ve kalça ağrısı evet darısı diğer kızların başına

günaydınlar
çok heyecanlıyım.

yanı anlatılmaz bır duygu yaşaman lazım inş. o güzel duyguyu yaşarsın sende anlatırsın bıze

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar yine sabah bulantılarım uyanır uyanmaz benimle 😞 ne yapsam olmuyo gecmıyo bulantım ne zaman bitcek bu bulantılar çok zor geciyo

Nasılsınız kızlar yine sabah bulantılarım uyanır uyanmaz benimle  ne yapsam olmuyo gecmıyo bulantım ne zaman bitcek bu bulantılar çok zor geciyo

kıyamam yainşallah en kısa zamanda geçer bulantıların.benim annem de kayınvalidem de çok zor geçirmiş hamilelik dönemini annem banyodan çıkamazdım diyor ama sanırım ben teyzeme benzemişim teyzem hiç bulantı çekmemiş

evet benım annemde cok bulantısı olmus ... hemde dogurana kadar ben ondan korkuyorum ..

benimde haftaya salı günü randevum var, 7+5 olacaz o gün.. inşallah duyabiliriz kalp atışlarını.. benim regl dönemim 34 gün sürüyordu, son regl tarihim 21 marttı ama günüm geçtiğinde direk 5 haftalık olmuş oldu.. sizce geç döllenme vs olabilir mi? yani acaba 7 haftalık değilde 6 haftalık falan olabilir mi bu durumda?

devamı çok hoşuma gitti o yüzden paylaşmak istedim

Meleğin ismi önemli değil, sen ona 'Anne' diyeceksin

BİR ZAMANLAR doğmak üzere olan bir çocuk varmış. Ve dünyaya gideceği gün Allah’a sormuş:

“Bu kadar küçük ve korunmasızken dünyada nasıl yaşayacağım?”

Allah “Meleklerimin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni hep koruyacak.” diye cevap vermiş.

“Ama lütfen söyle bana, burada Cennet’ te hiçbirşey yapmadan şarkı söylüyor ve gülümsüyorum, ben böyle çok mutluyum.”

“Senin meleğin de sana şarkılar söyleyecek ve sana hergün gülecek. Sen de o meleğin sevgisini hissedeceksin ve mutlu olacaksın.”

“Peki insanlar benimle konuştuklarında ben onları nasıl anlayacağım, ben onların dilini bilmiyorum ki.”

“Meleğin sana dünyadaki sözlerin en güzelini ve en tatlısını söyleyecek, ve görebileceğin en büyük sabır ve ilgi ile sana konuşmayı öğretecek.”

“O zaman seninle konuşmak istediğim zaman ne yapacağım?”

“Meleğin senin ellerini birleştirecek ve sana dua etmeyi öğretecek.”

“Duydum ki dünyada kötü insanlar varmış. Beni kim koruyacak?”

“Merak etme, meleğin seni hayatı pahasına dahi olsa savunacak.”

“Ama ben seni göremeyeceğim için çok mutsuz olacağım.”

“Meleğin sürekli sana benden bahsedecek ve sana bana nasıl tekrar ulaşabileceğini anlatacak, ama beni göremesen de ben hep senin yanında olacağım.”

Tam o esnada Cennet’te ki huzur ortamına dünyanın homurtuları karışmaya başladı. Dünyaya gitmek üzere olduğunu anlayan çocuk aceleyle son sorusunu sordu:

“Peki Allah’ım şimdi gitmek üzereyim, lütfen bana o meleğin ismini söyler misin?”

“Meleğin ismi önemli değil, sen ona ‘Anne’ diyeceksin.”

1 yaşinizdayken sizi elleriyle besledi ve yikadi Butun gece aglayip onu uyutmayarak teşekkur ettiniz

2 yaşinizdayken size yurumeyi ogretti Size seslendiginde odadan kacarak teşekkur ettiniz

3 yaşinizdayken size ozenle yemekler hazirladi Tabaginizi masanin altina dokerek teşekkur ettiniz

4 yaşinizdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu Evin butun duvarlarina resim yaparak teşekkur ettiniz

5 yaşinizdayken sizi cici kiyafetlerle susledi Gordugunuz ilk camur birikintisine atlayarak teşekkur ettiniz

6 yaşinizdayken okula kadar sizinle yurudu sokaklarda "GITMIYCEEEEEEEM"diye aglayarak teşekkur ettiniz

7 yaşinizdayken size bir top hediye etti Komşunun camini kirarak teşekkur ettiniz

9 yaşinizdayken size piano ogretmeni buldu Notalari bir gun bile calişmayarak teşekkur ettiniz

10 yaşinizdayken dogumgunu partilerinden dans derslerine kadar her yere
sizi arabayla goturdu Arabadan firlayip giderken arkaniza bile bakmayarak teşekkur ettiniz

11 yaşinizdayken sizi arkadaşinizla sinemaya goturdu
"Sen bizimle oturma"diyerek teşekkur ettiniz

12 yaşinizdayken zararli TV programlarini seyretmenizi istemedi
O evde degilken hepsini izleyerek teşekkur ettiniz

15 yaşinizdayken sizi yurtdişinda yaz kampina gonderdi
Tek satir mektup yazmayarak teşekkur ettiniz

17 yaşinizdayken erkek arkadaşinizla partiye gitmenize izin verdi
Bir telefon bile etmeden sabaha karşi eve donerek teşekkur ettiniz.

19 yaşinizdayken okul masraflarinizi karşiladi,sizi arabayla kampuse
goturdu ve eşyalarinizi taşidi Arkadaşlariniz alay etmesin diye kampus kapisinda vedalaşarak teşekkur ettiniz

21 yaşinizdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek
istedi "Ben senin gibi olmiycam"diyerek teşekkur ettiniz

22 yaşinizdayken kep giyme toreninizde size gururla sarildi
Avrupa seyahati icin para isteyerek teşekkur ettiniz

24 yaşinizdayken uzun suredir ciktiginiz cocukla tanişmak istedi
"Zamanini ben bilirim"diye tersleyerek teşekkur ettiniz

25 yaşinizdayken dugun masraflarinizi karşiladi,sizin icin hem mutlu
oldu hem cok duygulandi Siz dunyanin bir ucuna taşinarak teşekkur ettiniz

30 yaşinizdayken bebek bakimi hakkinda size akil vermek istedi
"Artik bu ilkel yontemleri birak"diyerek teşekkur ettiniz

40 yaşinizdayken sizi arayip bir akrabanizin dogumgununu hatirlatti
"Anne işim başimdan aşkin"diyerek teşekkur ettiniz

50 yaşinizdayken o cok hastalandi, haftasonunda onu gormeye
gittiginizde mutlu oldu Ona yaşlilarin cocuk gibi nazli oldugunu soyleyerek teşekkur ettiniz

Derken bir gun..... o oldu O gune kadar onun icin yapmadiginiz ne varsa, o anda kalbinize bir yildirim gibi duştu.... (ALLAH YOKLUKLARINI VERMESIN )

EGER HALA SIZINLEYSE,ŞIMDI ONU HER ZAMANKINDEN DAHA COK SEVIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…