- 12 Aralık 2011
- 828
- 55
kızlar hastaneden geldim serum takıldı kendime geldim gözüm açıldı biraz rahatladım iyiki gitmişimm..bebeğede baktıkk 2 cm olmuşşş :):) 8 hafta 3 günlük uyumlu gidiyo gelişimi dedi..:)
cnm ayrıntılı ultrasonla baktılr san herlde bebn yerinde durosa ve kalp atışı iise sorun yoktr cnm kalbini ferh tutu cnm benmm yaaGünaydın kızlaaaar hepiniz inşallah sorunsuz güzel bir gün geçirirsiniz
çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın ve hayırlı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
bu fikrine bende katılıyorum. Eşimlede aynı fikirdeyiz. Allah korusun bir problem varsa, yahut olursa aldıracak değiliz. Rabbim böylesini nasip etmiş diyip kabulleneceğiz. Herşey insanlar için. Temennim Rabbimin hepimizin evlatlarını elleri ayakları düzgün, aklı fikri yerinde sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etmesidir.Amiin
Benim karşı komşuma doktorlar hamileliği boyunca bebeğine özürlü doğacak demişler. İçim rahat etsin en azından sonucuna hazırlarım kendimi diye tüm testleri yaptırmış. Tamamen özürlü bir bebek beklerken şükür sağlıklı bir bebeği oldu. hiç bir sıkıntısı yok. Testler yani %100 kesinlik vermiyor.
Benimde dünden beri aynı adet olmuşum gibi kanamalarım var. Dün öğlen kesilmeyince doktoru aradım gel dedi. Muayene etmeden direkt büyük ultrason varmış ona yönlendirdi akşam 6 ya kadar ultrason sırası bekledim ve tabi doktor çoktaan gitti. Ultrasonda bebekte bir sıkıntı olmadağını gördük hamdolsun. Kesede , kalp atışlarında herhangi bir anormallik görülmedi. Rapordada düzgün gebelik yazıyor.
ama kanamam yoğun olmasada bugünde devam ediyor. Kahverengimsi gibi, kırmızımsı gibi. Hatta tuvalete girince damlıyor. Birazdan sonuçlar için doktoru tekrar arayacağım. Ama doktor muayene bile etmediği için bu doktoruda eledim. Dua edin bana kızlar olur mu?
allh sabır versin cnm benmm...allh bir daha yaştmasın tez zamanda kucana yeni evlt nasip etsn cnm benmmkızlar bende ağlayarak aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durdu ve haftaya alacaklar minik yavrumu hayırlısıyla salı son kontrol yapılacak haftaya ameliyat var allah sizinkileri hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder dua edin ne olur
yok gitmedim yarın gidicem cnm benmmçok korkuyorum ama yalan diyemm..sanki sağ tarfımda ağrı vr korkuyorum vallaa..Canim ne yaptin gittin mi doktora merak ettim senii
merhaba arkadaslar ben de aralık annesi oldum. 23aralikta dogum tarihi gozukuyor. hala bulantim yok. duygusal yogunlugum fazla. gobisiminde alt tarafi azicik sisti. goguslerim siddetli agriyor. kendimi sol tarafa dogru yatmaya simdiden alistirmaya calisiyorum. o rahmime dustugunden beri vucudum sanki onu korumak icin olusturulmus bir kutu. her seyi onu dusunerek yapmaya basladim. allah hepimize minik findiklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
ben bu aralar ıyıce bosluga kapıldım duygu karmaşası yasıyorum afedersınız ot gıbı bakıyorum etrafıma sankıı cok bos bakıyorum bazen aglamak ıstıyorum ....
günaydınlar
yarın doktor randevum var. bebişimin kalp atışını duyucucaz hayırlısıyla
çok heyecanlıyım.
kalp atşını duyan arkadaşlar nasıldı anlatırmısınız
Günaaaaydııııın güzel bir gün olsuuuun :)
Günaydın herkese
Cok güzel Birgün diliyorum bende.
herkese günaydınnnnnn
bende akşama kadar bir neşe bir neşeakşam oluyor hüzün bulutları dokunsalar ağlayacağım
günaydın herkese,
güzel haberli sağlıklı bir gün diliyorum bende..
günaydın canım annelerr:)
benim bulantılarım çok azaldı artık neredeyse istediğim herşeyi yiyebiliyorum ama bu gidişle baya kilo alacağımminik fındığım çalışan annesini düşünüyor çok fazla zorlamıyor beni darısı midesi çook bulananların başına kızlar
günaydınlar
yarın doktor randevum var. bebişimin kalp atışını duyucucaz hayırlısıyla
çok heyecanlıyım.
kalp atşını duyan arkadaşlar nasıldı anlatırmısınız
Nasılsınız kızlar yine sabah bulantılarım uyanır uyanmaz benimle  ne yapsam olmuyo gecmıyo bulantım ne zaman bitcek bu bulantılar çok zor geciyo
kıyamam yainşallah en kısa zamanda geçer bulantıların.benim annem de kayınvalidem de çok zor geçirmiş hamilelik dönemini annem banyodan çıkamazdım diyor ama sanırım ben teyzeme benzemişim teyzem hiç bulantı çekmemiş