2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben de folidoce kullanıyorum canım merak etme:) içinde b12 de olduğu için daha iyi dedi doktor

kan değerinmi düşük b12yi neden verdi canımmm ?

folidoce (400mcg folik asit+2 mcg b12 vitamini 28 tablet) bu bir ilaç ben kutunun üzerinde ne yazıyorsa yazdım kan değerim düşük olduğu için de gyno ferro sanol 30 kap. bunu verdi şu an 2 ilaç kullanıyorum yani

Ya biz ne zaman öğrenicez cinsiyetlerini
Kızlar bnm ikinci çocuğum olacağı için aşırıııııı bir mrk var
Doktorumda emin olmadan soylemeyenlerden.
Offf offff
benımde ıkızya cok merak edıyorum nezamn olcak acaba 3 aylıkken bellı olsa keske

ayyy cok cok gecmıs olsun benn yaptırmıcam ozamn ıstemıyorum dogduklarında neyse ona razı gelırım

benide unutmassan sevinirim sat 20 mart 36 yaşındayım ilk bebiş ankarada yaşıyorum...

folidoce (400mcg folik asit+2 mcg b12 vitamini 28 tablet) bu bir ilaç ben kutunun üzerinde ne yazıyorsa yazdım kan değerim düşük olduğu için de gyno ferro sanol 30 kap. bunu verdi şu an 2 ilaç kullanıyorum yani

aa bendede yazıyomuş ahah kullandığım ilacın kutusuna bile bakmamışım

slmlar hepinize. hem çalışıp hem 2 yaşında bi çocuk annesi olup hem de hamile olunca haliyle yoğun bi tempoda yaşıyorum ve buraya da çok sık gelemiyorum.ama daha önce de kısaca tanıtmıştım kendimi ama yine yazayım listeye beni de ekleyin.sanırım hilbar sen ekliyosun. 29 yaşındayım. kısmetse 2. bebeğime hamileyim.2 yaşında bir de kızım var.ee ne var ne yok herkes iyidir umarım

senin işin çokmuş allah kolaylık versin

bilgilerini tam yazarmısın ekliyim senıde listeye ... nerde yazıyosun satın kac dogum tarıhı kac

canım ayynen ben de senin gibi düşünüyordum, dr. yapalım konusunda ikna etmeye çalıştı burda da danışmıştım çok kararsızım diye herkes yapılması gerektiğini söylüyo ama bi tedavi de edilmicekse niye yapılıyo ki bi tanıdığım da tüm hamileliği ağlayarak geçti ama maşallah sağlıklı oldu bebişi. hamileliği boyunca kendini üzmekle kaldı ne kötü ben hala kararsızım... hayırlısı olsun

bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var zaten hep kan değerim düşük olurdu ama dahada düşmüş, sabahları pekmez içmeye başladım. inşallah etkisi olur. sütde içiyorum. ama yumurtadan tiksinmeye başladım nedense, canım hiç istemiyor aklıma gelince bile tuhaf oluyorum. bunun dışında hiç bulantım falan yok..

Bizim saglik ocagi masallah hic saLlamiyo beni bence doktoruna danismadan yaptirma canim biz kalp atislarimizi 6+4 te duymustuk cok guzel bi duygu aglamakla gulmek arasinda kaldik esimde bnde :) insallah duyarsiniz sizde :)

maşallah ne kadar erken duymuşsunuz, ben haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum cuma günü uçakla şehir dışına gitmem gerekiyor sakıncası yoktur büyük ihtimalle ama yine de onuda soracam.

bu arada bende 3 aydır folic plus kullanıyordum hala devam ediyorum günde 3 tane.

tatlım bnm kullandığım 30 tabletlik folidoce diye bi folik asit ondanda alabilirsin içeriklerini karşılaştırdım doktorum onuda içebilirsin folik asit olması yeterli dedi sen bilirsin yine tabi ama

aaa süper işte. hemen hemen hepsi aynı zaten. Önemli olan folik asit olsun.30 tabletlik bir şey alırım. hatta senin adını verdiğini alırım=)kullanılıp test ediliş nasılda=) çooook teşekkürler

Yok canım doğrudur. bu 90 tablet sadece.Belki bunun 30 luğuda vardır bilmiyorum eşim almıştı bana.

aaah ahhh bende aynıyım.eşim geldi 2 aydır mutfağa girmiyorum deneyeyim annesinden getirdiği yemekleri ısıtayım dedim,kendimi tuvalete zor attım. bu nasıl bir şey. karnım çok ağrıyor kasığım daha doğrusu öğürmekten. Geçecek kızlar inşallah. besleyeceğiz bebeklerimizi

senin işin çokmuş allah kolaylık versin

saol cnm hepimize inş

bilgilerini tam yazarmısın ekliyim senıde listeye ... nerde yazıyosun satın kac dogum tarıhı kac

sat 19 mart. muhtemel doğum tarihi 26 aralık. 2. gebeliğim. ilk çocuğum 2 yaşında kız.ben 29 yaşındayım. öğretmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

İlk gebeliğimde bende de kan sorunu vardı sabahları aç karına pekmezin içine biraz su katıp biraz da limon sıkıp içiyordum çok faydası oldu tavsiye ederim kan şurupları hiç fayda etmedi bu şekilde kan değerlerim 1 ayda çıktı

Üzerinde yazdığı için mi 3tane alıyorsun canıms yoksa Dr mu tavsiye etti.ben folik polisi günde 1tane alıyorum çünkü

Merhabalarr..
dün kalp atışı için gittik ve ben biraz tedirgindim açıkçası duyamayacağız diye ama çokşükür karından usg ile çok net görüldü kalbide sesi de duyuldu..6+3' te duyduk kalp atışını çok şükür.. hala inanamıyorum eşim benden daha çok seviniyor bense soğuk kanlıklıkla karşılıyorum hep.. şimdilik herşey yolundaymış bebek gelişimi v.s bebeğin şekli bile başlamış C şekline benzer bişi çok ilginç ve çok büyük mucize cidden... Allah herkese tattırsın bu duyguyu en hayırlı zamanda... genetik bir problem olmadığı sürece sorunsuz devam eder dedi dr, beklemek gerçekten zor sadece kalp sesini duymakla herşey garantilenmiyor ense ölçümü ve ikili test var önmüzde inş güzel sonuçlarla devam edebilirim.. Allah hepimzin yardımcısı olsun sabır ve dua ile kalın...

allah allah benım telefonum mu kafayı yedı yoksa bı yanlıslık mı var benım paylastıklarım 2 3 kez yayınlanıyor sankı

yok cnm iki kere yayınlamş bişe olmaz..he bilom aile tıbbı..bven taa körfeze gidom..
kızlar bugn tam 8 hafta oldum...ve akşam üzeri bulanık kahverengii akıntım geldi..çok korktumm..bişe olurmu bilmiyorum..keyfim pek yok..
2 kere kimyasal yaptım bunda kalbini duydum 6+2 de şimdi bişe olur diye korkuyorum..yarına kldr bişe olmazsa şükür..sabah kalkınca dr arıcam..cuma da kontrolüm vrdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…