2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
senin sat ne zaman benim 19 mart 15 nisanda falan test yapıcam çok heyecanlıyım benim oğlumunda aralıkta 4 bitiyor. allah kısmet ederse kardeşi doğduğunda tam 4 yaşında olacak :)

benimde 19 mart cnm batım 16 nisan acele etmeyeceğim diyorum ama bakalım daha çok var

yeni gelen annelerimize hoşgeldiniz diyorum .allah sağlık sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin.
kişiler arttıkça sanırım sohbetlerde çoğalıyor epey kaynatmışsınız bugün.

hamileler lütfen bir cevap arıyorum göğsünde acısı agrısı olMAyanınız var mı?yarın test alacağım ama merak ediyorum
6 haftalik hamileyim göğüslerimde agri yok. Ilk hamileligimi daha öğrenmeden sizlamalar hissediyordum.

2008 aralık annesiyim
acaba 2013 aralık annesi olabilecek miyim?
test yapmaya daha var ama karnım ağrıyor kasıklarıma sancılar saplanıyor
bakalım aranıza gelebilecek miyim??
dua edin bacılar
test öncesi belirtileriniz nelerdi
hepinize maşallah
sağlıklı hamilelikler dilerim
sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
görüşmek dileği ile

Cnm bnm ayıptır söylemesi çok gazım vardı
Arada bacak ağrım oldu kasıklarım ağrıdı
Başkada bişi olmadı. Halada bişey hissetmiyorum
Sanırım 6. Haftadan sonra midem bulanmaya başlar

Kuzummmmm
Yavrum ya yeniden gozun aydin
11.12.1998 & 11.12.2013
Biri bnm evlilik yildönümum
Biride senin bebegi kucagina alacagin gün
Ilk dogum hediyen benden olur insAllah

InsAllah zayiatsiz bir topik olur
Allahim hepinizin yuzunu guldursun

Obbi merabaa :) bende leyla hanima gidiyorum suan niyetim esra çebiydi ama kismet leyla hanima gittim guler yuzluydu ilk gidisimde yarin icin cagirdi tahliller ve keseyi gormek icin, memnunmuydun leyla hanimdan dogumun nasil olmustuuu

merhaba canım geç döndüm kusura bakma.Ben 2.doğumumu Leyla hanımda yaptım ve sezaryendi ama ilk doğum sezaryen olduğu için böyle oldu mecburen.Ama leyla hanım çok tecrübeli ve inanılmaz pozitif birisidir.ve normal doğum yanlısıdır hastalarının çoğuna normal doğum yaptırdığına ben şahidim yılbaşı tatil fark etmez onun için.Bu sefer neden leyla hanıma gitmedin diye soracak olursan tamamen maddi nedenlerden ötürü canım.

Kordonla ilgili hiçbişey duymadım ben. Ayvayı duydum ama. Canım ille hamsi,istavrit yemek zorunda değilsin. Çipura,levrek,somon da yiyebilirsin. Bende çok araştırdım.

bende zaten büyük balıkları çok seviyorum özellikle çupra ve levrek , ama hamilelikte zarar veriyormuş cıva varmış , o yüzden bırakcam artık istavrite döncem , çok duydum o yüzden riske atmak istemiyorum direkt beynini etkiliyomuş

birde badem yağı tüylenme yapıyormuş galiba, kakao yagı da iyi geliyormuş , ben şimdilik vaseline cacao butter kullanmaya başladım , belki ileriki dönemlerde lierac da alabilirim , göğüslerde de yırtılma oluyormuş sadece karın değilmiş

maşallah ne güzel dikkat ediyormuşsun yemek konusunda benim hiç iştahım yok hiiç canm istemiyor bulantıdan belki bilmiyorum , zorla atıştıyorum o da bebiş için , ama yemek lazım yaa

slm güzel hamişler :) benimde 4nisanda olmam gerekiyodu ama daha olmadım 3ünde test yaptım çıkmadı bidahada yapmadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5ay önce 4aylık gebeliğim kızımın kalbinin durması sonucu sonlandırıldı o yüzden çok korkuyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin istiyorum bi tanede dünyalar tatlısı çoook yaramaz 4yaşında oğlum var inş. bende aralık annesi olurum

günaydın herkese:)) dün bebeğimden fırsat bulup bir türlü giremedim baya bir paylasım olmus ne güzel git gide cogalıyoruz:)))))) siz nasılsınız herkes iyimi

İnşallah hamilesindir ve sağ salim kucağına alırsın canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Bnmde 4,5 yaşında haylaz bir oğlum var kız istiyorum bu kez yüce
Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

İnşallah bebişin gelir canım. Benim test öncesi belirtim kabızlık ve kasık ağrısıydı. Birde göğüs hassasiyeti ama çok fazla değildi. Şimdi daha fazla.

Canım balık konusunda bak benim de kafam karıştı. Ama okuduğum birçok yazıda yenilebilir yazıyodu. Hatta epey ayrıntılı bi yazı vardı onu bulup ekleyeyim.

Badem yağının tüylenme yaptığını duydum ama benim annemin karnında tek bir tüy yok. Tüylenme mi çatlak mı dersen tüylenme derim.Çözümü var çünkü. Göğüsler için de özel ürünler var yine sanırım 5.ay gibi başlanıyo.

Ben epey dikkat etmeye çalışıyorum evet. Bakalım inşallah böyle devam edebilirim. Hem sağlıklı bebiş hem de fazla kilo almamak için dikkat şart.Benim ne bulantım var ne iştah kaybım ne de iştah artması aynı yani. Sigarayı bıraktım hemde sağlam içiciyken başlarda o zorluyodu şimdi ona da alıştım gibi. 4. aydan sonra iştah çok artıyomuş inşallah kendimi durdurabilirim.

Canım inşallah pozitif çıkar da sağlıkla alırsın kucağına bebişini. Diğer yaşadıkların da çok üzücü gerçekten büyük geçmiş olsun. Hadi bakalım inşallah aralık annesi olursun.

günaydın herkese:)) dün bebeğimden fırsat bulup bir türlü giremedim baya bir paylasım olmus ne güzel git gide cogalıyoruz:)))))) siz nasılsınız herkes iyimi

Günaydın canım evet kalabalıklaşıyoruz :)) Bizler iyiyiz. Sen nasılsın. Zor oluyodur hem evde çocuk hem karında çocuk ama keyiflidir de değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…