- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
Canım hoşgeldin Gözün aydın.Hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebişleri.
ewet canım değiştir. senin tahmini doğum tarihin 4 aralık oluyor böylece ve 6. haftaya girmiş oluyorsun SATa göre
senin sat ne zaman benim 19 mart 15 nisanda falan test yapıcam çok heyecanlıyım benim oğlumunda aralıkta 4 bitiyor. allah kısmet ederse kardeşi doğduğunda tam 4 yaşında olacak :)
6 haftalik hamileyim göğüslerimde agri yok. Ilk hamileligimi daha öğrenmeden sizlamalar hissediyordum.hamileler lütfen bir cevap arıyorum göğsünde acısı agrısı olMAyanınız var mı?yarın test alacağım ama merak ediyorum
2008 aralık annesiyim
acaba 2013 aralık annesi olabilecek miyim?
test yapmaya daha var ama karnım ağrıyor kasıklarıma sancılar saplanıyor
bakalım aranıza gelebilecek miyim??
dua edin bacılar
test öncesi belirtileriniz nelerdi
hepinize maşallah
sağlıklı hamilelikler dilerim
sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
görüşmek dileği ile
Obbi merabaa :) bende leyla hanima gidiyorum suan niyetim esra çebiydi ama kismet leyla hanima gittim guler yuzluydu ilk gidisimde yarin icin cagirdi tahliller ve keseyi gormek icin, memnunmuydun leyla hanimdan dogumun nasil olmustuuu
Kordonla ilgili hiçbişey duymadım ben. Ayvayı duydum ama. Canım ille hamsi,istavrit yemek zorunda değilsin. Çipura,levrek,somon da yiyebilirsin. Bende çok araştırdım.
slm güzel hamişler :) benimde 4nisanda olmam gerekiyodu ama daha olmadım 3ünde test yaptım çıkmadı bidahada yapmadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5ay önce 4aylık gebeliğim kızımın kalbinin durması sonucu sonlandırıldı o yüzden çok korkuyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin istiyorum bi tanede dünyalar tatlısı çoook yaramaz 4yaşında oğlum var inş. bende aralık annesi olurum
2008 aralık annesiyim
acaba 2013 aralık annesi olabilecek miyim?
test yapmaya daha var ama karnım ağrıyor kasıklarıma sancılar saplanıyor
bakalım aranıza gelebilecek miyim??
dua edin bacılar
test öncesi belirtileriniz nelerdi
hepinize maşallah
sağlıklı hamilelikler dilerim
sağlıkla alın bebişleri kucağınıza
görüşmek dileği ile
bende zaten büyük balıkları çok seviyorum özellikle çupra ve levrek , ama hamilelikte zarar veriyormuş cıva varmış , o yüzden bırakcam artık istavrite döncem , çok duydum o yüzden riske atmak istemiyorum direkt beynini etkiliyomuş
birde badem yağı tüylenme yapıyormuş galiba, kakao yagı da iyi geliyormuş , ben şimdilik vaseline cacao butter kullanmaya başladım , belki ileriki dönemlerde lierac da alabilirim , göğüslerde de yırtılma oluyormuş sadece karın değilmiş
maşallah ne güzel dikkat ediyormuşsun yemek konusunda benim hiç iştahım yok hiiç canm istemiyor bulantıdan belki bilmiyorum , zorla atıştıyorum o da bebiş için , ama yemek lazım yaa
slm güzel hamişler :) benimde 4nisanda olmam gerekiyodu ama daha olmadım 3ünde test yaptım çıkmadı bidahada yapmadım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5ay önce 4aylık gebeliğim kızımın kalbinin durması sonucu sonlandırıldı o yüzden çok korkuyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin istiyorum bi tanede dünyalar tatlısı çoook yaramaz 4yaşında oğlum var inş. bende aralık annesi olurum
günaydın herkese:)) dün bebeğimden fırsat bulup bir türlü giremedim baya bir paylasım olmus ne güzel git gide cogalıyoruz:)))))) siz nasılsınız herkes iyimi