Kızlarrrrrrrr Allah a cok şükür bugün ü atlattık..
Mevlüt cok guzel oldu.
30 kişi flndık.
Pide ayran yaprak sarma tulumba tatlısı verdik.
Ben süslediğim şişeleri dağıttım herkes bayıldı baya övgü aldım
) ehuheee
Cok korktum çünkü bigun once musluk bozuldu ortadan koptu gibi bişey oldu contası kırılmış
Allahım mutfak su içinde kaldı ordan dolabın içine yerlere :/
Üstelik hol ve banyonun lamba düğmesi kırılıp düştü değsek elektrik carparacaktı
Hol ve banyoda ışık yok tabi..:/
Eşim musluk aldı priz aldı çapraz komşum musluğu eşim lamba düğmesini. Taktı :)
Çok şükür kazasız belasız bol okumalı dualı en son yakın akrabalar kaldı onlarla bol kahkaha lı bigun oldu
:)
Cok mutluyum eşimle aramda iyi
Şimdi aralı yatırıyorum yataktan hbrler bu kdr oluyor:)))
Allah kabul etsin canım.
benim elif nuriş ağu gı gu gibi sesler çıkarmaya başladı bi görseniz çok tatlı oldu yaaa. ayrıca rotavirus aşısına az kaldııı.
maşallah elife. bence bebeklerin en tatlı dönemleri bu dönemler, keyfini çıkar bu güzelliklerin
maşallah tosuncuk olmuş bu yakışıklı. Ben benim oğlum tosuncuk oldu diyodum ama ali daha tombik olmuş maşallah
kıyafeti de kıyafetin içindeki de çok tatlı
millet ne oldu biliyormusunuz. sabah damlalarını vereyim dedim. zinko gaz damlasını vermek isterken yanlışlıkla acı elma yağını vermişim. 4-5 damla. baktım çocuk ağzını buruş buruş ediyo, biraz mıkırdandı, biraz öğürdü. doktorları aradım tabi pazar olduğu için ulaşamadım. 114 Alo Sağlık Bakanlığı zehirlenme bölümünü aradım iki buçuk aylık bebeğime acı elma yağı içirdim yanlışlıkla dedim acil müdahale gerektirir götürün dedi. bornova şifayı aradım çocuk doktorunu bişey olmaz dedi o yağ sonuçta dedi. ilerleyen saatlerde farklı bişey görürseniz getirin dedi. şimdilik bişey yok bakalım inşallah bişey olmaz yavruma çok korktummm.
geçmiş olsun canım, çok yoruldun demek ki insan bazen o kadar yoruluyor ki dalgınlık oluyor
yok canım benm ki ağlarken demiyor bildiğinz durup duruken anne diyor :))))teyzesi anne diyor o da arka arkaya anne diyordu şimdi daha net anne diyor:))5 gün sonra 3 aylık oluyoırz artık büyüyor tabi:)))
maşallah bebeğine, zaman ne çabuk geçiyor, sanki daha dün gibi nst yi, ultrasonu, krampları, doğum şeklini konuştuğumuz günler
o günler geçti, doğdular da, kocaman oldular
herkese selam nasılsınız kızlar ben fena değilim kızım 2 gündür çok korkuyor ve ağlayarak uyanıyor sizce neyi var dün hiç uyumadı bugünde uyudu ama huysuzdu bi sorun yoktur inş. :18:
canım benim bebeğimde 2 gündür öyle, zorla uyutuyorum sanki korkmuş gibi uyanıyor 5 dk sonra, 2-3 saat uyumuyor
ben de esra gibi aşıdan olduğunu düşünüyorum
Ay kızlar günaydın paylaşmadan edemicem , benim kız dün gece 11 de bi uyudu ama iki depoyuda bitirtmiştim. Simdi uyandık ve sabah su an 06;43, sag göğsüm taşmış , ger yer şıpır şıpır, kolum üstüm, göğüs pedi yetmemiş, sütaş taşmış , kız dedim ne cok uyumuşuz, yok anam uyanmıyor hala. Gözü kapalı aldım dayadım cocuğu sol tarafa , uyuya uyuya içmeye devam ediyordu , alt taraf zort etti,kendi gürültüsüne uyandı yavrum, şimdide günaydın kuzummmm dedim gülümsedim, allahım nasıl mutlu gülücükler verdi :)))
maşallah canım, akşam karınları iyi doyunca uzun uyuyorlar
iyi ki taşmış sütün taşmayıp içerde kalınca süt düğümlenmesi oluyor
ped, emzirme atleti falan gündüz bile kullanamıyorum ben, siz gecede mi kullanıyosunuz
Günaydın millet....!
Herkese iyi haftalar
sana da iyi haftalar canııııım
Çok zorlu günler geciriyoruz eylüşümün popo deliği darmış sanırım içindede yara var kaka yapmaması ondanmış mosmor oluyodu ağlaya aglaya dr cumartesi günü kaka fitili atıp getirin diyene kadar anlamamıştık fitili attık yapana kadar agla agla bitti apartman indi sesine..hastaneye gittik dr baktı poposu dar dedi. Hergün 3 defa kulak pamugu z.yagı içine sokup açıyorum genişletiyorum genişlediği anda bırakıyo hemen. 2-3 haftaya yakındır çok çok kötüydü o da bende sorunu bulduk şimdi daha iyiyiz. Yarın tüm batın usg cekilcek ve cocuk cerrahi randevumuz var o bakıcak..meger sıkıntısı varmış anlayamamışım çok üzgünüm
geçmiş olsun canım, en azından sorun bulunmuş, bildiğim kadarıyla tedavisi de kolay, inşallah eylül de rahatlar artık sende
kızlar bişey sorucam konu buraya gelmişken , büyük tuvaletleri ne zaman sertleşir ki , hala cıvıkız bizzzz:26:
biz de hala su gibiyiz, katı gıdalara geçtikleri zaman sertleşmeye başlıyor canım
Kızlar bana bi akıl verin. Geçen hafta Eloş hasta oldu, burnu akıyordu. Şimdi ciğerlerine indi. Antibiyotik kullanıyor. Onunla birlikte eşimle ben de hasta olduk. Genzim ve boğazım çok acıyor, burnum çok akıyor. İlaç da kullanamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?
Bir de kızımda böbrek reflüsü çıktı. Onun için de 3 ay antibiyotik kullanacağız. Moralim çok bozuk, doktordan gelemiyoruz
(((
geçmiş olsun canım, ilaçla tedavi oluyormuş madem sıkma canını
grip için zencefilli bal üstüne başka bişey bilmiyorum 2 günde ayağa dikiyor beni,
kestane balı bulabilirsen o daha iyi oluyor