Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziriyorum uyutuyorum gazini cikarmaya calisirken altan gaz cikariyoruz altimiza yapiyoruz temizlesem uyanacak temizlemesem pisik olcak vicdanim rahat degil ne yapcagimi sasirdim :/
bende sezeryan oldum 37-38. gün bitti tamamen. 32-33. günden sonra çok hafif pembe bazen renksiz akıntı devam etmişti.
ya kızlar ben bişey soracam çok utanıyorum da biz hala şeedemedik mik mik yani.. benim çok daralmış çok canım yanıyor kendimi kasıyorum nedense. ilk gecemizde bile bu kadar zorlanmamıştık. 3 deneme yaptık olmadı malesef
bende uzun zamandır girememiştim şimdi girdim arka arkaya yazıyorum..
akıllı telefon almak istiyorum, bebeğimle ilgili bişeyler araştırmam gerekiyor telefondan internete rahat girmek istiyorum ya eşimi bekliyorum ya da laptop açmam gerekiyor bu şkilde sıkıldım artık. hangi telefonu tavsiye edersiniz kızlar kullanan var mı? samsung note 2, mini s3 bunlardan hangisi? veya samsungun başka bir modelide olabilr?
anakucağı olmayanlara bende tavsiye ederim, şu tiny love dediğinize baktım çok güzelmiş ben onu görmemiştim, benimki ondan değil fisher price, gündüzleri genellikle onda yatıyor ayaklarıda hafif havada olduğu için kendi kendine gaz çıkarıyor alttan pırt pırt diye. mıkırdanmaya başlayınca sallıyorum geri dalıyor uykuya.
bebek arabası almayanlarada wei-b 1012 trio bebek arabasını tavsiye ederim. oto koltuğu çok kullanışlı bizimki ona yattığı anda uyuyor çok rahat ediyor içinde kucakta sanıyor kendini. arabsı çok hafif ben tek başıma çıkarabiliyorum dışarı. birde dümdüz yatak olması çok iyi, geçen gün kahvaltıya gittik bizimki onda uyudu yanımızda, yatak gibi kocaman oluyor içi.
Ayni ben bizimkide gece emmeye kalkinca bazen kaka yapiyor tipki dun geceki gibi altini almadan yatirsam ben rahat uyuyamiyorum mecbur acilinca aninda uyaniyo karnida tok olunca meme istemiyor ki memede uyusun bir saat piş piş cok yoruldum
Biz esimlede buyuk kavgaliyiz kimseyede bisey anlatamiyorum cok sıkildim yine sabah sabah aradi bi ton kotu laf etti bebekten sonra cok degismisim keske bebek yapmasaydik falan dedi hersey pamuk ipligine bagliymis falan filan daha da nicesi valla baskalari uzulmesin diye susuyorum ona ama cok kotu halim Allah sonumuzu hayr etsin, benimde icime ferahlik bebegimi bakicak sabir ve guc versin
Emziriyorum uyutuyorum gazini cikarmaya calisirken altan gaz cikariyoruz altimiza yapiyoruz temizlesem uyanacak temizlemesem pisik olcak vicdanim rahat degil ne yapcagimi sasirdim :/
Ayni ben bizimkide gece emmeye kalkinca bazen kaka yapiyor tipki dun geceki gibi altini almadan yatirsam ben rahat uyuyamiyorum mecbur acilinca aninda uyaniyo karnida tok olunca meme istemiyor ki memede uyusun bir saat piş piş cok yoruldum
Biz esimlede buyuk kavgaliyiz kimseyede bisey anlatamiyorum cok sıkildim yine sabah sabah aradi bi ton kotu laf etti bebekten sonra cok degismisim keske bebek yapmasaydik falan dedi hersey pamuk ipligine bagliymis falan filan daha da nicesi valla baskalari uzulmesin diye susuyorum ona ama cok kotu halim Allah sonumuzu hayr etsin, benimde icime ferahlik bebegimi bakicak sabir ve guc versin
normalmi yaptın sende :26:Canım ben de aynı durumdayım bizde hala yapamadık aynen çok acıdı benimde, bi arkadaşla konuştum o da bizden 2 ay önce falan doğum yaptı diyo ki emzirmek kuruluk yapıyomuş o yüzden acıyomuş kayganlaştırıcı ile yapmak lazımmış. Dur bakalım bi de öyle denicez. Ay aramız da boZuk bu ara herşeye kavga ediyoruz zatenn
Psikolojim yerlerde sürünüyo bida yanlşlıkla olurda hamile kalırsam folikmiş elevitmiş kullanmicam eskiden folik molik yokmuş uyuyomuş bebekler hep yaaaa (((((((((((( allahım sabııırrr
Hangi yonde degismissin goruntu anlamindami hani cirkinlesme bakimsiz anlamindami soyluyor yoksa agrasif cekilmez birimi olmussun. Benimde suan hic guzel gorunecek halim yok geceleri uykusuz olunca sabah bise yapmak istemiyorum ki zaten firsatim yok yemegi zor yapiyorum usumemek icin en kalin kiyafetleri seciyorum guzel guzel giysem zaten 2 saat sonra kusuyor ve kirlleniyor kotla rahat edemiyorum herkez daginik yani bu gunlerde ruh haline soyluyorsada sabret degisecek hersey sadece biraz zamana ihtiyac var allah yardimcin olsun uzulmeAyni ben bizimkide gece emmeye kalkinca bazen kaka yapiyor tipki dun geceki gibi altini almadan yatirsam ben rahat uyuyamiyorum mecbur acilinca aninda uyaniyo karnida tok olunca meme istemiyor ki memede uyusun bir saat piş piş cok yoruldum
Kredi cekmek gunah zaten canim boyle birsey yapma ihtiyac icin harcanmis bir para buyudugunde kizina soylersin kismetinle geldin annecim bizi cok rahatlattin tesekkurederim dersin karsiligini ona sevginle odersinKızlar ya bi konuda içim çok rahatsız, daha önce söylemiştim benim doğumumda hastaneye yaklaşık 60 kişi fln geldi daha sonra eve de biçok kişi geldi, bizde takı önemlidir gelenlerin çoğu altın taktı kızıma. Bizimde durumumuz çok sıkışıktı bozdurduk hepsini yaklaşık 8 bin lira tuttu, borçları kapattık hala da ödediğimiz 2 kredimiz var.
Neyse ben anneme ağzımdan kaçırdım kızın altınlarını bozdurduğumuzu annem bana o kadar çok kızdı ki onlar senin çocuğunun altınları senin değil, nasıl onun rızkını bozdurursun ilerde sana sorduğunda ne diyeceksin dedi. Ben hiç bu bakımdan düşünmemiştim, yerine koyayım desem nasıl koyucam o kadar büyük parayı? Sizler saklıyomusunuz altınları? Acaba kredi falan çekip yerine mi koymaya çalışsam? Vicdanım çok huzursuz, aklıma geldikçe çok üzülüyorum ((
inşallah cnm yazı görelimde allahın iznziyle bizimkiler baya büyümüş olacaklar denize bile girerler
havuz güzel fikir ama benim yerim yok
söz konusu yavrularsa anneler paniktir her zaman
soğuk kanlılığımla ünlü olan benim adım da paniğe çıktı
ne zaman ağlasa yangın çıkmış gibi davranıyorum
ama napim benim canım acıyor sanki
benden söylemesi arayı açmadan ikincileri yapın ilk gibi oluyor arayı açınca
Ben bi de cok zor kavustum
3 kayip yasadim bisey olsa nasil agliorm
Rabbim esirgesin kuzularimiza saglik uzun omur versin
Bizleri evlatlarimizdan ayirmasin
Once saglik gerisi bos
Bende buraya soruyorum herseyi cok iyi burasi
Esim bile sor bakalim kk daki kizlara dio:)))
Dr dan daha cok guveniorum buraya
Hangi yonde degismissin goruntu anlamindami hani cirkinlesme bakimsiz anlamindami soyluyor yoksa agrasif cekilmez birimi olmussun. Benimde suan hic guzel gorunecek halim yok geceleri uykusuz olunca sabah bise yapmak istemiyorum ki zaten firsatim yok yemegi zor yapiyorum usumemek icin en kalin kiyafetleri seciyorum guzel guzel giysem zaten 2 saat sonra kusuyor ve kirlleniyor kotla rahat edemiyorum herkez daginik yani bu gunlerde ruh haline soyluyorsada sabret degisecek hersey sadece biraz zamana ihtiyac var allah yardimcin olsun uzulme
Kredi cekmek gunah zaten canim boyle birsey yapma ihtiyac icin harcanmis bir para buyudugunde kizina soylersin kismetinle geldin annecim bizi cok rahatlattin tesekkurederim dersin karsiligini ona sevginle odersin
Evet benim oğlumuza unibaby pisik yapti pisik kremleri fayda etmedi mantara donuyodu nerdeyse ilk doğduğu zamanlarda. Bi tanidigimiz bitkisel bi doku yenileyicisi krem verdi onu kullandik geçti hemen ben ondan sonra İslam mendile silmedm sicak su pamuk yapiyorum pisik önleyici krem suruyorum bideKizlar pisik sorunu olanlara tavsiyem peceteyi suyla islatin ben ufo da isitiyorum bi kac saniye
Sicak su da kullanabilirsiniz popolari usumesin diye
Onunla temizleyin
Bence pisigi kakadan cok islak mendil yapiyor
Unibaby yenidogan kullaniorum ama ara ara pisik oluyor
İslan bezle silince birsey kalmior
Kızlar ya bi konuda içim çok rahatsız, daha önce söylemiştim benim doğumumda hastaneye yaklaşık 60 kişi fln geldi daha sonra eve de biçok kişi geldi, bizde takı önemlidir gelenlerin çoğu altın taktı kızıma. Bizimde durumumuz çok sıkışıktı bozdurduk hepsini yaklaşık 8 bin lira tuttu, borçları kapattık hala da ödediğimiz 2 kredimiz var.
Neyse ben anneme ağzımdan kaçırdım kızın altınlarını bozdurduğumuzu annem bana o kadar çok kızdı ki onlar senin çocuğunun altınları senin değil, nasıl onun rızkını bozdurursun ilerde sana sorduğunda ne diyeceksin dedi. Ben hiç bu bakımdan düşünmemiştim, yerine koyayım desem nasıl koyucam o kadar büyük parayı? Sizler saklıyomusunuz altınları? Acaba kredi falan çekip yerine mi koymaya çalışsam? Vicdanım çok huzursuz, aklıma geldikçe çok üzülüyorum (([/QUOTCocBirincisi vicdan yapmama gerek yok bende bozdutmadim Çocuğumun rizki dedim ama çok zorda kalsam bozdururum kenarda birikmiş paramuz yok çünkü zor günler için saklamak istedim Allah dar gün göstermesin inş. Ev fln alsam bozdururum herhalde. Cocuk o kadar borcun altında büyürken hep idare hep tasarruf yapmak için onun istekleri göz ardi edilebilinir buda yazik bence. İkincisi annen öyle diyo ama o cikarip verdi mi senin altinlarini? Benim annemde dedi öyle saklamaya calis kizim ne olur ne olmaz vara yoga bozdurmayin ben sizinkileri bozdutmak istemedim ama ev alirken mecbur kaldik dedi. Anneler öyle der bozdurma yapma etme diye ama kendileri veremez:)) sende takma çok borcumuz varmiz bu borçla çocuğun ihtiyaçlarından kisardiniz yoksa canim
Gizem valla benim oglumda dun gece dokuz dan sabah altiya kdr ağla ağla uyumadi. Sonra emzirdim kundak yaptim hemen uyudu megwr onu istiyomus çocuk. Ama bizimki biraz alisik zaten kolik olduğu için çok yöntem deniyordu m kundakta susuyodu.Psikolojim yerlerde sürünüyo bida yanlşlıkla olurda hamile kalırsam folikmiş elevitmiş kullanmicam eskiden folik molik yokmuş uyuyomuş bebekler hep yaaaa (((((((((((( allahım sabııırrr
Sen papatya cayi gece cayi kullaniyordun ise yaradi diyodun yaramiyo mu?
Yok canim, dis gorunusume dikkat etmeye calisiyorum, o huyumdan suyumdam bikmis bende ondan biktim moralim cok bozuluyor cok aglatiyo beni, insallah kisa zamanda eski halimize doneriz