evet canım ben de sadece eşime anlatıyorum, anlatmamak lazım. keşke doğru yorumlayan birileri olsa, gerçi pek hatırlamıyorum da. ama bilinçaltımla alakalı, korktuğum şeyleri ayda bir kere rüyamda görüyorum :44:
eylül senin istemeye ne zaman geliyor aman adanalı canım adanalılar
ohh ohh epey bir karışık tarih yanii..en hayırlı zamanda olsun inşallahh
hayra yoralım biz, gelinlik umut demek, güzel haber demek, temizlik palık demek
çok nadirdir anlattığım kişiler.
bekliyorum,bekliyoruz,bekliyorlar..sanırım bir tek ben beklemiyor muşum
gelip halledelim şu işi diyen müstakbel bir kayınvaldem var..ahh ahh sorunları olmasa kadının:26:
en hayırlı zamanda inşallahh
Tatlı telaşlar kapıda desene
gönüllerin bir olması çok mutlu ediyor insanı
tatlı telaş dedin de kader, burada da okuyorum.kızı istemeye gelince gelin adayı neden saklanır:44:
Öyle bi adet var mı bilmiyorum da
Ben utandığımdan mutfağa kaçardım
Eşimin anneannesi sağolsun yiyecek gibi süzerdi, bende heyecandan elmi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım. O yüzden kaçardım.
Ama o hep öyle , benim 1 yıl bitti hala süzüyo.. Şimdi de damadı süzüyomuş ( Görümcemin nişanlısını yani ) hatta damatta rahatsız olmuş.. Dedim ohooo daha beni süzmesi bitmedi alışsa iyi olur
kızlar dinlediniz mi? harika ya adamın canlı performansı
[video=youtube;kYBACqeCJTU]http://www.youtube.com/watch?v=kYBACqeCJTU[/video]
burada çok görüyorum da nasıl oluyor bu işler dedimm
ayy o süzmeler yok muu süzmelerrr
kargom eksik gelmiş ve ben teslim aldım
Heyecandan kaçıyolardır herhalde, bilmiyorum
Ya süzme başka şey, onu kayınvalidem yaptı
Ama kayınvalidemin annesi nasıl desem yicek gibi bakıyoBende mi bişey var diye çok kere baktığı yerlerim elim kolum nereyse bende bakmışımdır kontrol amaçlı
Damat ta şimdi görümceme sormuş
Dedim selam söyle, anneanne öyle daha beni 1 yıl hazırlık desek 1 yıldır da evlilik 2 yıldır süze süze bitiremedi
Seninkine daha yeni başlıyo
peki yapılacak birşey yok mu canım? aradın mı müşteri hizmetlerini
peki yapılacak birşey yok mu canım? aradın mı müşteri hizmetlerini
aslında açıp bakmak gerekiyor..ama firmaya söylersen sorun olmaz sanıyorum.
kimse müşteri kaybetmek istemez.
bu akraba olayları çok fena gerçekten yavv..biz herkesten uzak olacağınız o açıdan
bir nebze rahat hisediyorum kendimi
ya canım ben kargocunun önünde kargo açmayı bir elektronikte yapıyorum, diğerlerinde utanıyorum. ne almışım teker teker görmesinden çekiniyorum ama haklısın
Başka akraba sorun değilde
Bu kayınvalidemin annesi ve kayınvalidemle aynı binadalar
Hani görüşmüyo olmayı bırak, en sık görüştüklerimiz arasında
dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyorilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?