2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

çok nadirdir anlattığım kişiler.

bekliyorum,bekliyoruz,bekliyorlar..sanırım bir tek ben beklemiyor muşum
gelip halledelim şu işi diyen müstakbel bir kayınvaldem var..ahh ahh sorunları olmasa kadının:26:
en hayırlı zamanda inşallahh

ohh ohh epey bir karışık tarih yanii.. en hayırlı zamanda olsun inşallahh
hayra yoralım biz, gelinlik umut demek, güzel haber demek, temizlik palık demek

Evet , geçen ablam sordu görümcenin düğünü ne zaman diye
Dedim ki ; Mayıs olabilir, Ekim olabilir, Kasım olabilir
Maşallah dedi epey belli olmuş

Evet zaten mutluydum, birinin düğününe gidiyordum, gelinliğimde tertemizdi.. Hayra yoralım hayır olsun

kızlar dinlediniz mi? harika ya adamın canlı performansı

[video=youtube;kYBACqeCJTU]http://www.youtube.com/watch?v=kYBACqeCJTU[/video]

gönüllerin bir olması çok mutlu ediyor insanı

tatlı telaş dedin de kader, burada da okuyorum.kızı istemeye gelince gelin adayı neden saklanır:44:

Öyle bi adet var mı bilmiyorum da
Ben utandığımdan mutfağa kaçardım
Eşimin anneannesi sağolsun yiyecek gibi süzerdi, bende heyecandan elmi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım. O yüzden kaçardım.
Ama o hep öyle , benim 1 yıl bitti hala süzüyo.. Şimdi de damadı süzüyomuş ( Görümcemin nişanlısını yani ) hatta damatta rahatsız olmuş.. Dedim ohooo daha beni süzmesi bitmedi alışsa iyi olur

burada çok görüyorum da nasıl oluyor bu işler dedimm

ayy o süzmeler yok muu süzmelerrr

burada çok görüyorum da nasıl oluyor bu işler dedimm

ayy o süzmeler yok muu süzmelerrr

Heyecandan kaçıyolardır herhalde, bilmiyorum
Ya süzme başka şey, onu kayınvalidem yaptı
Ama kayınvalidemin annesi nasıl desem yicek gibi bakıyo Bende mi bişey var diye çok kere baktığı yerlerim elim kolum nereyse bende bakmışımdır kontrol amaçlı

Damat ta şimdi görümceme sormuş
Dedim selam söyle, anneanne öyle daha beni 1 yıl hazırlık desek 1 yıldır da evlilik 2 yıldır süze süze bitiremedi
Seninkine daha yeni başlıyo

bu akraba olayları çok fena gerçekten yavv..biz herkesten uzak olacağınız o açıdan
bir nebze rahat hisediyorum kendimi

peki yapılacak birşey yok mu canım? aradın mı müşteri hizmetlerini

aramadım henüz canım. soğukkanlılıkla önce durumu anlamaya çalışıyorum, sistemleri mi böyle diye. zira hepsiburada da taksit taksit gönderi yapıyor, belki bunlar da öyledir. hele bir öğreneyim. olmazsa arayacağım, kabul etmezlerse elimden gelen her şeyi yapacağım görür onlar, uyuzlar ya ilk defa başıma geliyor. westwing in yeni adıymış, bilmiyordum. westwing e hiç güvenmezdim.

hoşgeldin bu arada canım

dün neler yaptınız kızlar?
ben kalpli pasta yaptım, eşim istediğim hediyeyi almış, lokum almış, aşk yeniden filmini izledik, filmdeki konuyla ilgili birbirimizden fikir alışverişi yaptık, sonra da uyuduk. eşim normalde kutlamayacaktı ama ilerde hayat telaşesinde kutlayamabiliriz, şimdi kutlayalım diye düşünmüş. annesi gibi sürekli sitem eden bir kadın yaratmaktan korkuyor ilerde çocuklarımıza "baban ilk sevgililer günümüzde hiçbir şey yapmadı" diye konuşmamam için yapıyormuş. ev işlerine de annesi gibi sitemli ve üzgün olmamam için yapıyormuş

aslında açıp bakmak gerekiyor..ama firmaya söylersen sorun olmaz sanıyorum.
kimse müşteri kaybetmek istemez.

ya canım ben kargocunun önünde kargo açmayı bir elektronikte yapıyorum, diğerlerinde utanıyorum. ne almışım teker teker görmesinden çekiniyorum ama haklısın

ya canım ben kargocunun önünde kargo açmayı bir elektronikte yapıyorum, diğerlerinde utanıyorum. ne almışım teker teker görmesinden çekiniyorum ama haklısın

inşallah hallolurr

Başka akraba sorun değilde
Bu kayınvalidemin annesi ve kayınvalidemle aynı binadalar
Hani görüşmüyo olmayı bırak, en sık görüştüklerimiz arasında

uyyy o fena imiş.. neyse kader gibi bir gelin var beeee karşılarındaa

Ben aşk kavonozu almıştım, eşim çiçek almış.. (Geçenlerde hem çiçek yollamıştı hem saat almıştı, bi dahakine fazla masraf yapma lütfen benim için düşünülmek kafi dedim ) Akşam çıkışta da eve gitmiyoruz dedi, nereye gidiyoruz dedim.. Attaya dedi Dışarda yedik yemeği, hava soğuktu eşime kıyamadım hafif üşütüyo gibiydi erkenden evimize döndük

evli olsak başka olabilirdi evet ama hergün başka olabilirdi

hiç bir şey yapmadık biz benim işim vardı dışarı çıktım, sonra arkadaşımla buluştuk.yemek yedik.
ben onu aradığımda yeni uyanmıştı :26: c.tesi için plan yaptık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…